Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 14:59
- Nahlásit

cernej caj

no vyžere to jo, ale ešivá vlas to nevím.

Tu bundu - když já myslím, že eSeS bunda nevydrží deštivý počasí, jsi psala, že jo? Já potřebuju něco hodně voděodolnýho, když v tom budu třebas celej den na výletě a začne pršet, aby to vydrželo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 15:24
- Nahlásit

ss bunda prave je nepromokava a zateplena, sustakovka je sustak.vidwlas nepromokavej sustak? jako pri rychloprehance nebudes na kost ale prudsi slejvak sustakovka neda, ss bunda jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:04
- Nahlásit

kdo mi vysvetli, kde se mi v ohybu zavesu na parapetu vzala mrtva blecha??? a po blizsim prozkoumani jich tam bylo mrtvych nekolik???
(Mam pocit, ze sem tak 14 dni zpatky pri uklidu narazila na zbytek biokillu a tak sem ho pro formu nastrikala na spodek postele a prave do tech zavesu...)

asi budu objednavat na veterine tabletky... ale su si jista, ze pri cesani a zkoumani srsti za usiskama sem nic nevidela... tak ja to nechapu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:16
- Nahlásit

ted mi doslo, ze to bylo cerny a melo to kridylka... (coz me v prvni chvili uklidnilo), ale tu zadni nohu to melo otocenou dozadu, do obracenyho vecka a delsi (a to maj blechy, ne?)... zas to ale mozna mohly byt musky (uz ted hodne oteviram okno vedle a mohly proste nalitat dovnitr, zustat v zavesu a...)

tak ted nevim. muze mit blecha kridylka?

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:26
- Nahlásit

cernej caj
tak ted nevim. muze mit blecha kridylka?
když je maj vložky tak proč né blechy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:39
- Nahlásit

Fajka
(rozhodne nevim, zda mam furt stresovat nebo si ze me delas srandu

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:45
- Nahlásit

cernej caj
rozhodne nevim, zda mam furt stresovat nebo si ze me delas srandu
rozhodně si dělám srandu

jako já myslela že jsou to skokani ne? že křídla nemaj... ještě sem neviděla letět blechu....ale možná ty co chlastaj redbul tak jo-o

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:47
- Nahlásit

cernej caj
http://blechy.100plus.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:55
- Nahlásit

Fajka

jo, overovala sem si vzhled blechy, ale nemuze to byt nejaky nezobrazeny stadium?

(nebo ty co mutujou po biobulkillu

jinak nas vet ma ted zastoupeni, takze k odberu krve je pouze info, ze to pak mame pristi tyden za nasim veterinarem.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 18:55
- Nahlásit

čaj ne - blechy fakt křídla nemají. Malé černé mušky mohly chcípnout na zácloně... Nepanikař.

Ale je pravda, že zbavit se blech tam, kde se nedá celá místnost vyklidit a uklidit a všechno vyprat a vystříkat... je při větším zablešení velká potíž. Ty larvičky přežijí dlouho a skoro všude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:01
- Nahlásit

Xerxová
tak uf, su v klidu

jinak teda nic nepozoruju. Je pravda, ze vokoun se vic drbal na dovolene, ale zas mely celej tyden obojky, coz nejsou zvykly a taky jak lina, tak ho to mohlo vic svedit. ted se nedrbe.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:27
- Nahlásit

cernej caj
to byla spíiš nějaká muška, už celkem lítaj
a nebo jestli máš kytky doma, tak tam se taky občas vylíhnou věci

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:33
- Nahlásit

Tak jsem ted pohovořila s jednou chovatelkou o lapinách, tak podle popisu je to tak ze dvou třetin špic a zbytek bordera nebo něco podobnýho

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:34
- Nahlásit

Maya takže bude lapiňátko ?? Nebo ani kousííííček borderky nee ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:49
- Nahlásit

Maya
mam doma bonsaj v loznici, v obyvaku neni nic ale zas pravda, ty travniky na ulici, to od toho okna neni tak daleko

Maya
coz znamena, ze je to vlastne spic co chce obcas hodit balonek, nebo je to bordera?

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:52
- Nahlásit

Xerxová
no spiš že jako má trochu ty pasoucí vlohy a je s tím asi lepší domluva než se špicem
lapiňátko teoreticky jo, prakticky je to bída nebo tohle bude na delší dobu jedinej vrh u nás a maj se narodit až za měsíc, teď teprve půjdou na sono, jestli se vůbec zadařilo a pak se taky nemusí narodit pes, žejo
jedinej další dostupnej vrh je z toho tvýho odkazu za těma Krušnejma a tam se narodil před pár dny jedinej pes a bohužel je zrovna barvy domino, což teda je u lapin asi moje nejmíň oblíbená barva
takže teď tak nějak nevím, protože když budu čekat, jestli se tady narodí pes, tak ten pes v Německu bude už nejspíš prodanej, tak asi pak nebude nic
každopádně u nás o ně asi bitka moc není, protože chovatelka říkala, že úplně stačí když se ozvu až se naroděj
jsem si myslela, že jsou na ně pořadníky a prt
škoda, že to Finsko není taky někde za hranicema, tam maj i hnědule teď na prodej

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 19:53
- Nahlásit

cernej caj
jakože prej venku myškuje a čuchá jak špic, štěká jako špic, ale radši než špic se učí a moc nehlídá, leda že každýho ulíže k smrti, asi tak nějak

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 20:00
- Nahlásit

a už piju kafe ze špicího hrnku, doufám, že mi vydrží alespoň rok jako jiný keramický

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 20:05
- Nahlásit

kudy že to chodí ta birma?
http://www.novinky.cz/krimi/398524-lide-na-okraji- prahy-nasli-mrtveho-muze.html

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 20:13
- Nahlásit

Maya a tohle víc zesvětlá, nebo tomu zůstane jen ta bílá brada a jinak bude černoch ??

nevím, co se ukáže - myslím štěníka č.1

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 20:21
- Nahlásit

Xerxová
ono těžko říct, když jsou v dospělosti ty znaky hodně tmavý, tak na takhle malých štěňatech nebývají vidět a nebo jen velmi podrobným zkoumáním, to by asi věděl spíš chovatel, takže je možný, že bude černoch a nebo bude mít hodně tmavý malý znaky
bílý fleky buď zůstanou a nebo se zmenší, takhle malý flek na bradě může klidně zmizet

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 20:30
- Nahlásit

a tvoje preference barev?? Co je domino?? Nechce se mi to hledat... Zlatý dogy - ty mají ty barvy dost jasně daný. No - a ti ohaři maďaři to mají ještě jednodušší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 20:44
- Nahlásit

Maya
tak castecne dobry, ze na to poradniky nejsou, clovek ma trochu sanci se dockat, ale mozna za par let uz poradniky klidne byt muzou (mozna i tim, ze ted sou tu myslim 3? chovky?) coz uz u plemene, o kterym nikdo nevi je celkem dost

nojo, hneduli bych vzala... nebo si domluvit dovoz na nejakou mezinarodku, v cervnu byva v brne...

takze vlastne uplne v pohode pes?

voeee chudak birma

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 20:48
- Nahlásit

cernej caj
uplne v pohode pes?
špic verze 2.0

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 21:11
- Nahlásit

kachna_
ale to by bylo dobry kdyby to kloubilo jen vyhody spice a vyhody bordery

jo a musim se pochlubit kachnim darkem (dneska sem se k nemu dostala)
3,5 kg tezky 1GB disk!

tenhle mazlik je cca z roku 1993

birma
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 21:27 - Změnil/a: birma
- Nahlásit

Adam je po dornovce nečekala bych, že bude spokojeně relaxovat zatímco mu někdo strká ruku do zadku a i jinak byl zlatej i když to trvalo skoro o půl hoďky víc než jindy, páč byl pěkně křivej :/ ještě nás čeká baňkování až se oteplí...

Maya
kudy že to chodí ta birma?
Tak v Suchdole jsem nebyla už roky

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 22:10
- Nahlásit

Xerxová
tady jsou ty štěňata, nejde odkázat jen jedna fotka, pes je s tím bílým znakem na hlavě a to bohužel vypadá, že zbytek zesvětlá do oranžova a tipuju že bude něco jako na tý postovaný druhý fotce nebo ještě světlejší ty záda, každopádně nebude mít tělo černý ani vlkošedý
co tak sleduju tak fakt barevně se mi víc líběj všude fenky
http://www.perle-des-nordens.com/b-tagebuch.htm

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 22:12
- Nahlásit

Xerxová
a nebo mu zůstanou tmavý plotny a bude celej tatínek

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2016 22:22
- Nahlásit

[/i]cernej caj
[i] nebo si domluvit dovoz na nejakou mezinarodku, v cervnu byva v brne...

no já myslím, že s lapinama sem moc nejezděj, navíc nikdo cizí někomu cizímu nepoveze štěně takovou dálku, co vím tyhle akce si dělají mezi sebou chovatelé co se znaj, jinak co vím, se musíš dostavit na místo, obvykle ani štěně nepošlou samotný nebo nebo s firmou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Bře 2016 06:06
- Nahlásit

maya
tak uplne nesbiram, ale par kousku ruznych veci doma mam. kdyz uz, brala bych procesory, to mi kamarad odcizil moje ulovky (8080, 286, 386) ze to sbira jeho kamarad, kdyz sem se mu tim chlubila ale cely bedny zabiraj misto a dohromady je tam spousta veci, tos udelala dobre, zes to hodila do srotu, priste max jennocesat cpu

fifi
tak co zub? podarilo se s nim neco delat nebo cekas na termin?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání