Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 07:27
- Nahlásit

Včerejším výletem oslavil Adam 3. dovezeniny.
Oslava to byla mocná, protože lítal na volno po obřích loukách, cachtal se v Berounce, brodil se potokem, chodil přes vratké lávky, lítal po stopičkách, lítal lesem, capal v zápřahu a chrupkal v hospodách. Zmohlo ho to tak, že ještě teď je protivnej na kočky, když k němu lezou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 07:47
- Nahlásit

Xerxová
uzijte si vylet doma se chrape, prej ani curat nemusi

birma
tyjo, toto leti! tak hodne zdravi do dalsich dovezenin to zni paradne

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 08:02
- Nahlásit

Xerxová
to jsou nádherný fotky obřích hrátek!!

cernej caj
ty portrétovky ze zmreženiny jsou božský, máš fakt dobrý oko!
doma se chrape, prej ani curat nemusi
u nás taky ne
hodne zdravi do dalsich dovezenin
dík

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 08:07
- Nahlásit

birma
uz se tesim na fotky ze vcera, doufam, ze budou

dik

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 08:56
- Nahlásit

cernej caj
doufam, ze budou
budou, už je dělám, ale nějak se to nelíbí vyšším silám, takže už jsem je vybrala třikrát a jdu na to počtvrtý a doufám, že se konečně všechny nahrajou

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 09:10
- Nahlásit

Tak moje fotky zde, počasí na focení nic moc, tak jsem zvědavá, jak pochodil s foťákem Martin

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:07
- Nahlásit

birma
moc pekny, ta kamenna stavba i pak ta zricenina, to je fakt parada a povedlo se nakonec nahrat

jo, slintam na martinum fotak, zrcadlovkovou velikost cipu bych chtela tak su taky zvedava

dotaz do plena, muz slozil spodni skrinky, ale sou cca 50cm hluboky ale sporak bude 60 (vsechny asi sou), tak jak to je s dirou za skrinkama, proste se nechava takova velika dira? 10 cm ke zdi? aby to licovalo se sporakem?

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:18
- Nahlásit

cernej caj
velká škoda je, že na nečekaně nejhezčí část trasy se nám už stmívalo, takže od potoka mám jen minimum fotek (on by to stejně asi můj foťák nezvládl zachytit) a přitom to bylo to nejzajímavější, co jsme za celý den viděli. Už je mi jasný, že zrovna tam musím znova...
sou cca 50cm hluboky ale sporak bude 60 (vsechny asi sou), tak jak to je s dirou za skrinkama, proste se nechava takova velika dira? 10 cm ke zdi?
To vůbec netušim. Řekla bych, že máme hloubku skříněk i sporáku stejnou

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:19 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
Mája je boží. Jako fakt boží.
Zbytek fotek stahuju.
spodni skrinky
u nás tohle pořešila kuchyňská deska 60ka (mají hodně levnou v Ikee)
http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/5023753 3/#/80202443

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:23
- Nahlásit

birma
ja bych se tam jela taky podivat, vypada to suprove i tak. posles prosim trasu?

kachna
dobre, ze ses spokojena

prave sem se divala, ze v ikey sou 63 cm, coz by zas ale precuhovalo jeste o ty 3cm pred sporak asi (moc si to neumim predstavit) sporak se zasunout nemuze jeste, protoze neni dodelana el za na nim.

spis me zajimalo, zda je bezny mit tu 10cm diru za linkou nebo ma vetsina lidi hlubsi linku

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:27
- Nahlásit

cernej caj
10cm diru za linkou
no, já bych tam měla záhy většinu nádobí (prakticky vš, co by prošlo), máme 50 skříňky, 60 desku

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:28
- Nahlásit

cernej caj
trasa tady, nebylo to místama úplně dobře značený, takže jsme trochu bloudili. Nejhezčí část je ta kolem Radnickýho potoka - rovinka, neustále po lávkách, ohromný louky, potok meandroval...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:37
- Nahlásit

kachna
yo je jasny s tou deskou, ja hych tam mela nejen nadobi ale jestli je bezna dira zs skrinkama (zakryta shora deskou) nebo 60cm hluboky skrinky maji lidi spis.

jedem se podivat na drrzy, potrebujem drez pres hranu skrinky, jestli by to vubec slo udelat, jinak asibumyvadlo bez odkapavace

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 10:56
- Nahlásit

Ach jo, přemýšlím nad kabelkou (potřebuju nutně, na mojí kabelku pustila fixa a je taková už jako fakt dost jetá).
Vůbec nevím, jestli kůži, klasiku, mírně extravagantní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 12:45
- Nahlásit

birma
dik, mrknu

kachna
a mas tipy? divej se hlavne po parametrech, ktery musi splnovat a kdyz se ti bude libit, tak ji kup, at je kozena nebo extravagantni

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 12:58 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Líbí se mi na fleru od
Marimasi
TaJa
a
Sylva a Zuzka
a musí být velké, univerzální prakticky k čemukoliv a přes rameno
a ještě macita.navratilova, že bych si nechala udělat stejný pončo a kabelku. Páč pončo (nejoblíbenější kus mého šatníku) už taky dosluhuje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 14:21
- Nahlásit

kachna_
má paradní všechny, mě se trochu víc barevně líbí ta první, ale teda na to, že fakt nejsu taštičková tak sem u ní "nic moc" neviděla

děsně toužím kvůli tobě na taštičce na foťák tak su zvědavá, jakou pak vybereš

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 16:34
- Nahlásit

cernej caj
Martin vzal auto, takže jsme jeli z Prahy jen hodinu a vlakem pak půl hoďky večer k autu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 16:36
- Nahlásit

ufff - dneska jsme vyrazili od Jabkenické hájovny (muzeum B.Smetany) směr Loučeň (kus po červené, kus po naučné stezce) a od Loučně jsme obcházeli celou Jabkenickou oboru (dovnitř se sice ještě v březnu smí, ale se psem nee). Krásné dubiny, spousta strakapoudů, datlů, káňat, poštolek... a srnců. Dokonce se dva na louce pošťuchovali - až jsme se trochu báli, aby se nešli poměřit i s Nightem A psí klika pokračuje - potkali jsme jediné lidičky cestou (za 17 km) a měli fenku berňáka. A pustili jí. Ale ona na Bighta pohlédla, zavrtěla ocasem a pomalu došla ke mně, zabořila mi šňupák do kapsy a prej ať navalím ty piškotky. Nic nedostala, byla macatá a navíc nechtěla běhat. Night se snažil... ale pak pochopil, že dneska tedy hoňka nebude. Ale alespoň navolno pokecal...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 16:38
- Nahlásit

birma
tak to je supr

Xerxová
tak to ste meli supr prirozenou podivanou, skoda, ze si najtik nezaradil zase, velikostne by mel solidniho partaka, ale skoda, no.

fotky z dovci

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 16:57
- Nahlásit

My dneska agi Adam ještě po včerejšku zcela nezregeneroval, tak běhal na nižších skočkách a to mu šlo moc hezky
A na závěr se spřátelil s corgim, měla jsem z kluků radost, protože škorgi je krapet reaktivec, ale spolu vycházeli fakt moc hezky
No a jinak se musim pochlubit, že je naprosto neuvěřitelný, jak Adam zvládá mhd. Nejen, že s ničim nemá problém, ale mám pocit, že tam funguje naprosto na myšlenku. Je to božan

Xerxová
V Jabkenicích jsme byli jednou a ta trasa, kterou jsme se tam dostávali, mě nijak nenadchla. Dají se teda v okolí najít hezká místa?
I nerozběhatelná berňačka je pro Najtíka dozajista dobrá zkušenost

cernej caj
fotky z dovci
To je nádhera! A to nejsem zrovna milovník Třeboňska.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 17:01 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

Čaj nádherné fotky - skvělý výběr

birma je to úplně placatý. Ale rybníky hezký, malé památníčky po lese zajímavé, nikde nikdo (jeden cyklista a ty dvě paní s berňačkou) za skoro 4 hodiny... Nádherné staré duby - jako jednorázový výlet dobrý. Ale že by mě to tak vzalo za srdce, že bych tam jela brzy znova - to nee.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 17:03
- Nahlásit

birma
sikulka, ze vam to tak slo a fajn, ze si chlapecci spoli padli do noty

a je fakt skvelej, ze s tou mhd to tak je skvele

tak me to tam celkem vyhovuje, ten jeden den to bylo trochu nudny, asi 5km uplne stejna cesta a fakt vubec zadna zmena, ale jinak les a voda pokupe, to zas muzu

birma
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 17:15
- Nahlásit

Xerxová
Dík za dojmy Pravda je, že my tam končili nějaký větší výlet, takže jsme to zas tolik neprolejzali, nohy mě bolely a ta cesta, kterou jsme šli, mi přišla fádní a nekonečná.

cernej caj
na těch tvých fotkách to vypadá úžasně romanticky. Já tam nejvíc času trávila v létě při mapování pro diplomku - bylo vedro a přišlo mi to tam hrozně stejný, ale je pravda, že jsem prolejzala jen území jedné obce, takže pár km čtverečních. Tak jaks to nafotila ty, mě úplně ládá se tam zajet podívat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 17:16
- Nahlásit

Fifi dneska jsem u sestry prohlížela moderní velmi kvalitní encyklopedii ptáků... a přikláním se k sýčkovi. Ten je totiž velký jako kos, kulíšek jen prý jako hýl... Navíc kulíšek má výraznější "krk"... prostě podle té knížky je to sýček...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 17:28
- Nahlásit

birma
tak je fakt, ze sem si vzdycky vybrala ruzny trasy, co se mi zdaly hezky z mapy, ale ono taky vybrat par dvohodinovych prochazek je zas jiny, nez trefit 40km vylet, takze sem si to naplanovala k me spokojenosti

Xerxová
tak super, ze mate identifikovano

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 17:47
- Nahlásit

muz presunul lednici - ted musi par dni stat vypojena. Stejne v ni skoro nic nebylo, tak to nevadi, az na calamadu z roku 2012, co nam davala maminka jeste, jak delala - a ja nikdy nemela vhodny jidlo, ke kterymu si ji dat. Sice mi ji vyhodil, tak sem ho z revem hnala do popelnice ale uz si davam lehkou veceri

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 19:35
- Nahlásit

birma
pěkný fotky a gratuluju Adamovi k dovezeninám, bych ani neřekla, že už je to tak dlouho
Xerxová
já ptáky vůbec neznám, takže to neporadím, jedině si pohledat ještě nějaký fotky na netu?
cernej caj
my máme sporák mimo linku, takže to neporadím, jinak teda u nás v kuchyňském studiu dělají desky na míru, takže udělaj jak širokou chceš, tak možná se někde poptat
no a k těm střeďákům, je jich málo, protože je skoro nikdo u nás nechová, protože je to těžší než jiný rázy a ne tak lukrativní

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 19:35
- Nahlásit

Xerxová
ta berňačka se netváří moc přívětivě

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Bře 2016 19:55
- Nahlásit

Nemáte nááááááhodou někdo tip na 14denní dětskej tábor od 6 let?

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání