Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 09:54
- Nahlásit

cernej caj

165 cm (coz je asi nabidka leda pro esusku

TO JAKO ŽE SEM ZDEJŠÍ TRPASLIK NĚJAKEJ?? NEBO CO??

hele - je černá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:00
- Nahlásit

birma

gratuluju k přichozeninám - to už je to fakt tolik?? No jo je, to je fakt, však Bubi u nás bude za chvíli taky tři roky!! chjo to to letí. Ale užili jste si oslavičku suprově.

vlk
Hoooj Vlku náš beskydský! Prima tě zas vidět a číst takovýhle dobrý zprávy:

vet říkal, že jak se mu ta noha pořádně nasvalí, tak nebude kulhat vůbec..

kachna_
taky se mi líbí ta kabelka, co jí vytáhla čajda - je hodně zajímavá.

Xerxová
prímový fotky, dovedu si představit, jak byl Nýtek nadšenec!! Rumouš se dneska masakéroval ráno s Belíškou, musela jsem chvíli počkat, nechtělo se mi rozbíjet to jejich řádění, tak jsem pak musela trochu víc ale šlápnout do pedálů, protože řádili hrozně moc a hrozně dlouho a on to taky potřebuje jako sůl. V pátek jsme měli společnou prochaju s Áaaajdou a to bylo taky masakéro veliký, hrozně ráda se pak dívám na ty jejich ščastný gezichty.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:03
- Nahlásit

PetraK
vybuch bazanta si nedokazu predstavit jinak teda paradni vikend, co? a co pokladni v hornbachu, nezarazilo ji to?

zeptam se kamosky, dela je doma casto

diky za pochvalu a s rybnikem mas pravdu, sem si nicehoz nevsimla

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:08
- Nahlásit

PetraK co jsi chtěla za ty pamlskové míčky? objednala jsem http://www.spokojenypes.cz/labyrint-snacky-mic-na- pamlsky-tvrda-guma-7-cm-trixie/ - kdyby jsi je chtěla a mohla se stavit za mnou 16.4. na Chvalský zámek do Horních počernic tak jsou tvoje ....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:12
- Nahlásit

HaZa
ja tam diky tobe udelala obri objednavku s dvema pytlema, protoze sem to tam nenasla v tech slevach a kdybys nepsala, tak su nestastna ze letos to na psa neplati

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:13
- Nahlásit

PetraK vařej lasaně tak, aby se vám neslepily?
hážu po jedné do vařící vody - tak na minutku ....

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:14
- Nahlásit

cernej caj su nestastna ze letos to na psa neplati
další kolo slev bude v říjnu ;)

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:15
- Nahlásit

Čaaajdo!!

Jéíééžišt to jsou ftipný fotky - Jak Koláče k dítěti přišlo!!
A Luciáška má díky tobě krásnový fotky!! A tak fotky kachna_ s Mrtínkem!! Tak je boží!!

birma
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:29
- Nahlásit

PetraK
Koláče si ho docela užilo
To zní dost dobře takovej víkend!
nevíte někdo náhodou, jak se vařej lasaně tak, aby se vám neslepily?
Lasagne se nevařej uděláš bešamel na ně (nebo ani nemusíš, já dávám jen rajčata v konzervě) a ony se uvařej při pečení

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:30
- Nahlásit

HaZa

hážu po jedné do vařící vody - tak na minutku ....

to jsem provedla taky a poslepovalo se mi to , mrcha jedna hnusná. No a pak co s tím? Scedíš to, proleješ studenou vodou a hned to zpracováváš? Bylo to horký, nedalo se na to sáhnout

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:35
- Nahlásit

PetraKz Horno Počo!! ne, já jsem původem "Malešičák" , v Horno Počo bydlel děda a teta ....
balonky nevadí - věnuje na na výstavě jako cenu pro nej štěně
a ne nebrala jsem je kvůli tobě včera jsem tam nechala 1500 po slevě .... (ale scalibory tam jsou i pro sousedku a kámošku)

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:36
- Nahlásit

birma

To zní dost dobře takovej víkend!

bylo. Tu práci v poli jsem si hrozně moc užila. Bylo to po hodně dlouhý době, kdy se mi podařilo vyšašit to takhle, abych měla možnost s ním pocvičit, chybělo mi to, bylo to moc fajn zase si zaohařit. Jo, bylo to moc fajn.

Lasagne se nevařej

no v závěru ne, ale musíš ty těstovinový plátky nejdřívějc přece uvařit ve vodě (pokud už teda třeba nekupuješ nějaký předvařený, já mám prostě v tý formě, jako máš vřetýnka, nebo špagety - prostě to nejdřív musíš uvařit)

birma
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:37
- Nahlásit

PetraK
musíš ty těstovinový plátky nejdřívějc přece uvařit ve vodě
právě že nemusíš
věř mi, děláme je celkem často, protože je miluju Tim, že tam máš v pekáči řidčí omajdu se ti ta těstovina uvaří v tý omáčce během pečení (a předvařený snad ani neexistujou)

HaZa
Člen
- Nahlásit

PetraKylo to horký, nedalo se na to sáhnout z vody vytahuju "děrovaným podběrákem" a rovnou na bešamel nebo maso na plech .... dávám do vody vždy jen jednu takže se nemá s čím slepit ....

PetraK
Člen
- Nahlásit

HaZa

a ne nebrala jsem je kvůli tob

hele to mi ale dost odlehlo!! mrzelo by mě to,
včera jsem tam nechala 1500 po slevě .
hm,, takže stejně jako já- chtěla jsem původně jen ty dva "blbý" balonky a nakonec to byl ještě 2x obojek, 2x pamlsky a jsme na devíti stovkách po slevě , ale jsi lepší než já, s těma patnácti stovkama.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:39
- Nahlásit

HaZa
. dávám do vody vždy jen jednu takže se nemá s čím slepit ...

jo takhle.... ty to tam nenaskládáš všechno,,,, ale vaříš celej ten balíček postupně, jo?? hm-to by bylo ale na hrozně hrozně dlouho, takhle to tam po jedný postupně vysázet

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:39
- Nahlásit

PetraK Birma
řidčí omajdu to budu muset zkusit ... mívala jsem je tvrdé tak proto je vždy vymáchám v horké vodě ....
jinak rodinka je vyžaduje také poměrně často

birma
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:40
- Nahlásit

PetraK
tady k tomu máš třeba diskusi

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:41
- Nahlásit

PetraK tam po jedný postupně vysázet chvilku to zabere ale dá se to ...

birma
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:43
- Nahlásit

HaZa
to budu muset zkusit ... mívala jsem je tvrdé tak proto je vždy vymáchám v horké vodě ...
zkus, na máchání v čemkoliv jsem líná, takže mě to ani nenapadlo A z trouby je nevyndavám dřív, než změknou. Jen prostě v tý omáčce musí být dost tekutiny na to, aby se do nich vsákla a jim to stačilo na uvaření

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:44
- Nahlásit

birma

Tim, že tam máš v pekáči řidčí omajdu se ti ta těstovina uvaří v tý omáčce během pečení

vopravdově jo? Nekecáš ty náhodou?? Já se s tím včera crcala!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:44
- Nahlásit

PetraK
holt za to telatko bez psuch to stalo, coz

proti desti sem ji nezkousela, ale je to sustak, podle me teda proti vode zadna slava, hlavne na vitr bude super

HaZa
jak dlouho u toho vareni stojis? kdyz je varis po 1?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:45
- Nahlásit

birma

tady k tomu máš třeba diskusi

ááá tak díky, číhnu. No pokud to půjde udělat jednodušeji, bude to mé oblíbené jídlo

birma
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:50
- Nahlásit

PetraK
Já se s tím včera crcala!!
Věř zkušenému nejsložitější jídlo, co zvládám, jsou vajíčka na tvrdo a lasagne v líné úpravě (takže bez bešamelu a bez masa) jsem ochotná tvořit a to už o něčem svědčí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:51
- Nahlásit

birma
zkušenému

dobrá věřím, i to tam tak píšou /koukala jsem, že zadavatelka dotazu se potýkala s tím stejným co já /. Jen teda jak moc tý omáčky?

birma
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 10:54
- Nahlásit

PetraK
Jen teda jak moc tý omáčky?
já dávám hodně, ale nevadí mi, když je na talíři řídká a je to nevzhledný Takže asi musíš zkoušet

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 11:02
- Nahlásit

Jezis koukam jsem asi prosvihla ty posledni fotky, budu si muset vzpomenout vecer

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 11:03
- Nahlásit

Jak by se anglicky reklo takovy to rezignovaby Tak to se neda nic delat?

HaZa
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 11:11
- Nahlásit

birma vyzkouším určitě tento týden ... rodinka se jich dožaduje ...
PetraK čas nevím .... i s chytáním a vařením masové majdy nebo špenátu tak do hodiny je to v troubě ... Panzzani jsou teď v akci v Albertu tak kouknu jestli mají i lasagne ....

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2016 11:18
- Nahlásit

Najtik ma povidani na psovi

<< 1 ... 63 . 64 . 65 . 66 . 67 . 68 . 69 . 70 . 71 . 72 . 73 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání