| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:29
- Nahlásit
Jo a diky vsem za drzeni palcu.
Gerda
Pani, proč vám řezali pruhy???
Je hysterickej pri harani fen, to by se jeste zvladlo. Ale problem byla jeho prostata, ktera mu zbytnela a nemoh se pak vycurat, kdyz byl v rausi.
birma
Ja vidim prd.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:35
- Nahlásit
fifi
tak jinka bez komplikaci doufam a at je brzo trolatku lip
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:41
- Nahlásit
cernej caj
Uvidime pristich par dni, ale myslim, ze to bude snad ok. Vykadil se, chodi jak Harapes. Hlavne pak poresit, aby si to nehnoucal. S limcem i pres naklikani neni kamarad...Ted spi jako velkej chlapak ve flanelovy kostkovany kosili a na chvili zmlknul.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:41
- Nahlásit
... sem to zakrikla, uz piska.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:59
- Nahlásit
Fifi dětský tepláčky s pružným měkým lemem a dírou pro oháňku... Ze sekáče za pár korun. No a spát s ním (buď on u tebe v posteli, nebo ty u něj na pelechu) - věřím, že každý pokus o blemstání by tě probudil a vysvětlili byste si, že to není činnost vhodná.
Věřím, že kníkat přestane brzy - neboť to musí být děsběs - chudinka maličkej uplakanej
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 17:15
- Nahlásit
Xerxová
Detsky teplacky nemam, ale neco vymyslim. Zatim to neni potreba, na noc dostane nejakej habit.
neboť to musí být děsběs - chudinka maličkej uplakanej
Je to desny. Uz jsem se mu xkrat omluvila. Nastoupila ponarkozova srajda, rejzicka s mrkvi se uz na vecer chladi.
to doznívá narkóza...
Kez by. Vraceli mi ho uz pomerne cilyho dyl, nez bylo planovano. Spis si myslim, ze piska kvuli auau, boli. V porovnani s tezkyma operacema fen je to fakt hroznej bolestinek, pipina pruhata. (i kdyz samoze chapu, ze prijit o kulky neni bezbolestna zalezitost)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 17:32
- Nahlásit
fifi
tak hlavne rychly hojeni a doufam, ze hnoustani nebude nebo ho odchytis zavcas. at to zvladnete se smwckou bez potizi a snad srajda bude po dietce za chvili ok
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 17:42
- Nahlásit
Fenci smecka byla doslova zoufala, kdyz jsem se rano vratila bez nej. Obe ho hledaly, velmi usilovne. Nebyl to prijemnej pocit. No ale huf, je to za nama, ted uz jen vzhuru ke svetlym zitrkum a haracim dnum bez besneni Troldidla.
Joo a peknej vikend vsem preju!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 17:54
- Nahlásit
fifi
ja vam.preju lepsici se vikend
nojo, baby si na pindika rychle zvykly, je dobre ze ti tak smecka dobre funguje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 18:08
- Nahlásit
Fifi chudák Pruhatec, chudáci holky a největší chudáček jsi ty Však bude líp a líp.
Když nad tím tak přemýšlím, tak já narkózu u psů nikdy nezažila... ťuk, ťuk... Úrazy se nám zatím vyhýbají a když už nemoc... tak fatální...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 18:15
- Nahlásit
Xerxová
tak já narkózu u psů nikdy nezažila...
Ty se mas! At vam to tak vydrzi, neni oc stat. Jo jdu ti napsat kratky dotaz v emila.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 18:26
- Nahlásit
brej podvečír vinšuju,
dočítat vás za x měsíců asi ani nezkoušim, jen jsem předvánočně načíhla, abych popřála všem krásný svátky a hodně zdraví - na počet končetin nehledě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 18:30 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
snaha vložit fotku nevyšla, tak holčičky si musíte domyslet ;)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 18:32
- Nahlásit
Janiii
tobe takyyyy!!! a jak se mate? a co cacorka? a uz plne luxusne a krasne bydlite?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 18:40 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
děkuju za optání, máme se fajn, jen je pořád co řešit a dělat a není čas na pc. a nechybí mi to
holky v pohodě, Cácorka "trochu" dorostla maminku - bylo jí 18měs. - a kdyby někdo tápal, tak na fotce je vlevo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 19:16
- Nahlásit
Janiii
Jejkuu, kdo se tu zjevil? To je prijemny prekvapeni, zakladatelko zcela puvodni fory!
Holky vyrostly fest, kdes nechala to maly stenitko? Taky vam preju krasny a klidny svatky a zdravi v dalsim roce! A mihni se casteji, ne po x mesicich?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 19:39
- Nahlásit
Janiii
krasna fotka, sou to fesandy a dik za napovedu, uz bych je nerozeznala
tak si moc uzijte svatky a vanoce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 19:41
- Nahlásit
Jsem ponekud mimozni, takze
brut
Nenapsala jsem, co na kontrole a tak honem doplňuju... do konce měsíce ještě klid,pak rehabka a časem se vidí.
At vydrzis teda jeste ten klidovy rezim a pak musi byt dobre! Uz s tebou asi sijou vsichni certi. Tak vydrz, prtka, vydrz!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 20:08
- Nahlásit
Janiii
taky přeju krásný vánoce
a krásná fotka se super dvojkou
Fifi
zejtra bude dobře, Kim po narkoze taky kníkal a pochodoval děs běs, prej jsou to fakt dozvuky narkozy a dělaj to prej i některý lidi
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 21:05 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Posledni Pruhovany hlasani, pak uz vam dam pokoj.
Trolidlo vdechlo veceri, doslova, bylo velmi hladove. Rejze, mrkva a coby bonus teda sem vyhmatla vcera naprosto nejvic zeleny drstky z mrazaku. Takze primerene, primerene, ale ma neco v pupku a je o neco spokojenejsi. Ted uz si jen tu a tam kvikne, neni to jak kdyz nekdo nonstop piska na ultrazvukovou pistalku. Potkal se s fenama, jednotlive, v ramci stereotypu pozradelnim. Skritek mavnul ocasem na nej venku, neco jako "no kdes byl". Kremyl byl nadsen a chtel si svy dvojcatko pak opecovavat, hned poznala, kde se kuchalo. Byla by asi hodne pecovaci teta.
edit, a jedno aktualni foto bleskovy, podstolni, matracovy, vycitavy. Btw, z toho stresu pustil snad pulku psi srsti.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 21:07
- Nahlásit
Fifi
Holky vyrostly fest, kdes nechala to maly stenitko?
Terez 42kg a štěňátko Cácorka posledně na veterině 40,5kg - a to byla hubená. takže bych řekla, že teď jsou tak nastejno, ikdyž každá jinak stavěná
opatrujte se tu a já snad zas někdy zavítám
a ještě vzkaz pro Fajfku - měli bysme být před svátkama na severu, tak kdyby to vyšlo, možná bysme přijeli zatroubit pod okno. ale neslibuju, protože vim, jak to máme časově, když se tam jednou za půl roku zjevíme ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 21:27
- Nahlásit
tohle je boží
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 21:27
- Nahlásit
Fifi
a zejtra už bude řádit jak uragán
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 21:40
- Nahlásit
cernej caj
tak doufam, ze uz bude jen a jen lip
jinak krom pruhatce by meli byt ostatni psiska v poradku az na to, ze kremyl furt a furt a furt hara...
tak určitě bude jen a jen líp.. věřím tomu od začátku , jinak bych se už zbláznila , děkuji ti
A jéééje Křemýl taky neví,co by si pro Fifi vymyslel..... jsem ráda, že všichni ostatní jsou ok
kachna_
Však jsem nad tebou hodně přemýšlela, ale pak jsem nevymyslela vhodnou kombinaci. Navíc v situaci, kdy máme Dráčika v Mělníku mi to přišlo trochu překombinovaný
trupkoooo, měla jsi se ozvat a panenku už jsi mohla mít , doufám, že to vyjde u vás..
Fifi
jsem ráda, že má Trdlítko kulky pryč, pískání neřeš, je to prostě chlap a hééérečka k tomu , hlavně, ať si místo neblíže... Za dva dny bude lítat, jak střelený a ty nebudeš vědět, jak ho udržet v klidu
At vydrzis teda jeste ten klidovy rezim a pak musi byt dobre! Uz s tebou asi sijou vsichni certi. Tak vydrz, prtka, vydrz
mnoo, já už ten klidový režim moc nedržím. Jen tak napůl. Holt, musím se starat o malého a ještě k tomu o spoustu dalších věcí. Ti cinknu
Janiii
Nazdááár panííí Krásné holčičky Užij si Vánoce a hlavně vykroč do Nového roku správnou nohou a ve zdraví
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 21:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
brut
Klidne brnkni, rada te uslysim!
Za dva dny bude lítat, jak střelený a ty nebudeš vědět, jak ho udržet v klidu
To at si klidne lita, narozdil od fen je to pidizakrok a netreba omezeni nejaky vetsi. Jsem se na to radsi preptala, jak jsem navykla jen kastraci fen. On uz ted po veceri cupikal zvesela, obehnul si zahradu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 22:31
- Nahlásit
brut
No já jsem v tom úplně nevinně ale
Lucinka měla panenku v dopise ježíškovi, tak jsme jí koupili k svátku (13.12.) a Kačenka byla úplně zoufalá z toho, že jí nemá taky, takže jsme jí museli sehnat k narozkám (19.12.).
Už je doma, jen budu muset s Dráčikem dohodnout vrácení peněz.
Janiii
myslela jsem na tebe, když jsme byli se známými venčit to štěňátko berňátko, co kamarád o prázdninách sháněl.
Fifi
On uz ted po veceri cupikal zvesela
perfekt, tak už má snad po starostech
brut
mnoo, já už ten klidový režim moc nedržím. Jen tak napůl. Holt, musím
si tě rozbijou, pitomečci
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 22:33
- Nahlásit
Kdo jede zítra do Straubingu (kromě tisíců chovatelů)? A komu praskla pata?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 22:39
- Nahlásit
kachna_
si to užijte, prasklou patu zalepíš
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 22:42
- Nahlásit
kachna_
Lepsi praskla pata nezli achillovka, to vyresis! Jestli je teda tvoje. Uzijte si to tam!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 23:09
- Nahlásit
Fifi
Klidne brnkni, rada te uslysim
brnknu zítra...dnes tu bylo pozdvižení
To at si klidne lita, narozdil od fen je to pidizakrok a netreba omezeni nejaky vetsi
to je fakt....
On uz ted po veceri cupikal zvesela, obehnul si zahradu
pašááák
kachna_
paráda .. panenka je doma a nic není důležitý .. patu dobře promaž mastným krémem, pak zalep a měla by jsi to dát
si tě rozbijou, pitomečci
to už jsem, bohužel ....
|