| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 16:19
- Nahlásit
maya tak jsem zvědavá, granule Pepa objednával dneska ráno... Kdy dorazí. Není spěch, jen jsem je nechtěla objednávat mezi svátky. Momentálně stejně preferuje krůtí maso před granulátem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 16:27
- Nahlásit
Xerxova
tak na granule taky nepospicham ale mam tam i hracku pro brachy borderaka vzdycky davame zviratkum pod stromecek
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 16:41
- Nahlásit
Fajkóóó při předvánočním úklidu jsem našla asi 30 špuntů od vína. Chceš je ještě ?? Nebo je mám vyhodit ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 16:42
- Nahlásit
jak tohle funguje??
http://www.karaman.cz/files/magicka-koule.swf
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 17:34
- Nahlásit
maya
doma musim mrknout
tak na poste je ted asi hromada prace vsude, drzim palce, at vse dojde vcas.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 19:45
- Nahlásit
Nám už došla kabelka moje (je strašně lehoučká), šla teda superrychle i kalendáře.
A dokonce jsem poslala přání k vánocům kamarádce
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 20:07
- Nahlásit
Rrumstajn,
jj, nerado rado, v osm tam mame byt. Tak dam pak vedet. Troldidlo je urazeno, protoze dostalo jen asi tretinovou veceri. Furt tu voplenduje a vyznamne kouka na linku, kde ma jako zbytek.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 20:18
- Nahlásit
Fifichůdě malý pruhatý hladový... Myslím na Vás - ať to jde zcela hladce a ať chlapec překvapí, jak bude neošetřovatelík
Mám vydrbanou kuchyň - psisko uraženo, že byla jen krátká (dle jeho názoru) procházka a jinak uklízecí podvečer.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 20:36
- Nahlásit
Maya
ja nevim to je nejakej nahodnej generator, me to asi 2x ukazalo a 4 neukazalo...
kachna_
tak to je skvely doufam, ze kabelka je stejne paradni, jakou si cekala
Fifi
tak at je vsechno OK a vecer cekame pozitivni hlaseni o hladkem prubehu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 21:06
- Nahlásit
Fifi
Myslím na vás. Hlavně klid, určitě to proběhne všechno jak má a pindíkovi se uleví.tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2016 22:03
- Nahlásit
Fifi
držim palce
cernej caj
mělo by to ukázat pokaždý, co jsem se dočetla bo mi to nedalo a musela jsem si to najít tak to spočítaný je výsledek vždycky násobek 9 a ty mají všechny stejnej symbol v tabulce , proto to vychází
asi si blbě počítala
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 00:33
- Nahlásit
PetraK
No dobře, ale pak nerozumím, proč jsi sem svůj příběh s fenkou popisovala, když jsi, jak píšeš, nečekala podporu (a uznání)? Když se ti jich nedostalo a lidé se ti tu snažili poradit, odstřihla ses odtud. Po měsíci a půl jsi to samé znovu napsala na Zvířetník, tam se ti podpory a uznání dostalo a neprotestovala jsi proti tomu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 06:07
- Nahlásit
maya
ja to spocetla jednou a pak myslela furt na stejny cislo a ukazalo mi to prvni dva ok a pak uz ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 06:07
- Nahlásit
fifi
tak at je vse ok!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 07:00
- Nahlásit
Pruhatče myslím na tebe. Ať jde vše hladce a ať to dobře snášíš a neděláš paničce starosti !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 07:57
- Nahlásit
kachna_
sem cetla neco na netu a pisou, ze invalidita v dusledku urazem jsou asi 4% vsech pripadu takze tohle asi moc smysl pojistovat nema nakonec... no budu to muset probrat s nekym vhodnym, jestli treba nezvolit nejaky pripojisteni v pracovni neschopnosti nebo tak...
Maya
a nevis, kolik kolegyne plati na ty pojistce? jako 11t neni spatny, otazka jestli plati treba uz 10 let a je to litr rocne...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 08:30
- Nahlásit
cernejcaj
to bevim kolik plati jen to psala ted nedavno na fb
kazdopadne myslim te pokud nepatris mezi lidi co se trikrat rocne zrakvi tak ro s beznymi urazy jednou za x ket bude prodelecny vzdycky a vyhodny jedine pri jednorazovym totalnim zrakveni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 08:35
- Nahlásit
Maya
no ja bych spis uvazovala prave o te variante dlouhodobe pracovni neschopnosti v nasledku urazu, kdy bych vlastne asi mela velkej problem sehnat praci, nez o vyplaceni nejake castky po urazu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 08:51
- Nahlásit
cernejcaj
to mas asi nejlepsi obratit se na nejakeho pojistovaciho poradce kteri obvykle znaji nabidky vsech pojistoven protoze tipuju ze se bude dost lisit nejen maximalni vyse nahrady ake i podminky typu jestli dostanes neco i pri dlouhodobe nemoci a nebo jen pri urazu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 08:52
- Nahlásit
ted jsem se pobavila na zviretniku u clanku o vanocich oan a jeho oes nebo tak nejak suoer napsany
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:22
- Nahlásit
4aj a taky je řada výluk z pojištění na základě tvého aktuálního zdravotního stavu. Např. pokud se léčíš s koleny - tak ti je nepojistí a možná nebudou plnit ani v případě poruchy pátěře - že je to od blbé chůze... Chce to fakt dobrého poradce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:37
- Nahlásit
Maya
jojo ale chtela sem si to trochu projit sama at vim o co go ale neni to moc jednoduchy
Xerxová
se s koleny nelecim, protoze to lecit nejde, ze jo poradce sem chtela oslovit az si sama udelam obrazek, jestli pripadne ano/ne at zas se oba nezdrzujem... ale prave i proto sou to veci, proc nad tim dost vaham, zda to resit.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:37
- Nahlásit
Maya než jsem rozluštila, že je to Pán a jeho pes tak mi to trvalo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:41
- Nahlásit
cernej caj
doufam, ze kabelka je stejne paradni, jakou si cekala
já jsem za těch devět let zvyklá na trošku jinou .
Kabelka je přesně taková, jako měla být, nevím, proč se nekoná nadšení, ke kabelce je to poměrně nefér
cernej caj
hele hlavně to chce přemejšlet
Maya
tak ona pojistka nemá být výhodná
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:44
- Nahlásit
Xerxová
Chce to fakt dobrého poradce.
mně se teda mnohem lépe osvědčilo si to oběhat sama a porovnat možnosti.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:45
- Nahlásit
kachna_
posles jeste odkaz, ktera to nakonec byla? to byla z tech kozenejch z fleru? myslim, ze kabelce jeste prijdes na chut, zmena je zivot
ale muze byt aspon "vyhodna" jakoze pouzitelna a ne dost nevyhodna, coz taky neni nic neobvyklyho
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:49
- Nahlásit
Kachna když tuším (Pepa se kolem toho motá řadu let), co si lidi pojišťují - a na straně druhé nepojišťují... Nesmyslně draze pojišťují děti na život a na straně druhé tatík (jediný živitel v rodině) pojištěn není... Je to hnusné - ale smrtí dítěte se finanční situace rodiny nezhroutí, ale smrtí tatíka...) Lidé se zajímají, kolik dostanou z obyčejně zlomené ruky... a nezajímají se, co v případě dlouhodobé nemoci. Kdo má rezervy, nemusí si platit drahé pojištění. Kdo je nemá a má závazky... měl by pojistné mít...
Navíc řada "poradců" preferuje jednoznačně vlastní peněženku než to, co lidi opravdu potřebují, na co mají, co má smysl a co je naopak nesmysl...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 09:53
- Nahlásit
Toz cekam, az mi pan dochtor zavola, ze je kuchnuto. Vydaji mi Pruhy asi nejak odpoledne. Kycle presne, jak jsem si myslela - trojky az ctyrky... Zatim teda bez artrozy, kupodivu. Takze drzet ho nasvalenyho a hubenyho...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:00
- Nahlásit
Fifi
kycle blby ale on je fakt lehkonozka tak bude dobrej bych mu asi davala chondra jako prevenci artrozy Kimovi to dlouhodoby podavsni pomohlo dost si myslim da se i prirodni ten vytazek z musli a piksla pro kone nevyjde tak draho a psovi vydrzi dlouho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:03
- Nahlásit
Xerxová
Kdo má rezervy, nemusí si platit drahé pojištění. Kdo je nemá a má závazky... měl by pojistné mít...
toto je castecne problem, protoze pokud nemam na to zasoby tvorit, pravdepodobne treba 500 mesicne na pojisteni je velkej problem, ze...
mam vyhodu, ze muj poradce je i muj kamarad, nase babicky spolu ucili ve skole, nase mamy spolu travili dost casu a v tomto mu verim, ale chtela sem mit prehled at vim, na co se ptat.
Fifi
tak to teda s kyclema skoda, ze to dopadlo jak si cekala, ale kdyz bude stihloun tak by to mohlo byt jeste dlouho OK
|