| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 16:39
- Nahlásit
PetraK
pani, zníte dost vyčerpaně. Zvažovalas na to vnímání psa třeba elektriku nebo ostnáč? Aby s tebou tak nejebala po okolí? Tím by se ušetřil jak psí krk, tak tvý záda a stačily by mnohem slabší korekce, co zvládneš i se svýma kilama....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 17:17
- Nahlásit
Gerda
hele ale ona ta nešťastná debata celá vznikla z toho, že Ešuska napsala unavený a zádobolavý příspěvek a ostatní se snažili vymyslet jak z toho ven (Fajka třeba nabízela, že by Talířek vytáhla na dlouhou procházku), pak se to stočilo k amortizéru a kšírům, že by relativně mimo civilizaci mohla chodit na amortizéru (co bylo se stahovákem si nepamatuju) a nějak jsme se na tom zacyklily.
Pokud amortizér měl tento následek, nedokážu si představit, jaký následek může mít návrh použít elektriku nebo ostnáč
Mrzí mě to hrozně moc, tak nějak jsem si myslela, že si tu budeme povídat tak nějak napořád všichni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 17:17
- Nahlásit
Rrumstajn,
ja se zaradovala, kdyz sem tu videla Esusku. Ted uz se teda moc neraduju...
PetraK
že ti to přijde nesmyslný, může Ti to přijít klidněš i hloupý, to je tvoje právo
Pravdu rict, taky mi to prijde nesmyslny a nejak to nechapu. Driv jsme tu mely i horsi neshody a vzdycky se to nejak vybublalo, vyresilo, vysvetlilo. Ted mi prijde, ze ses proste sprajcla a pres to vlak nejede. Je mi to fakt lito a mrzi me to. I kdyz to je tvy pravo. Ja furt jeste doufam, ze se ti nalada vrati. A nebudeme resit amortizery, obojecky, ale budeme si tu zase psat jako driv. Ze tohle se smaze a pojede se znova. Protoze jak tu nekdo psal, psany slovo muze vyznit kazdymu nejak jinak, nez to pisatel myslel. Jak vidno, obcas staci malo...
Nehodlam do tebe hucet, neboj. A preju klidny svatky, vsak se jeste uslysime, snad.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 17:18
- Nahlásit
PetraK
také přeji krásný advent, krásné vánoce a pevné nervy ... a držím palce ať Talinka konečně pochopí jak se má chovat jednou jí to dojde a bude líp
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 17:18
- Nahlásit
kachna_
Mrzí mě to hrozně moc, tak nějak jsem si myslela, že si tu budeme povídat tak nějak napořád všichni
Presne tak, ted si vystihla my pocity.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 17:22
- Nahlásit
kachna_
Tak to pardonky, to se omluvuju, sem nevěděla, co se přihodilo...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 17:24
- Nahlásit
Gerda
Koukam, ze se stekanatkem mas samy radosti. Fakt ji rikas Karle?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 17:51
- Nahlásit
Fifi
Karel mě trýzní, to je jasná věc. Schválně čůrá zvlášť a kadí zvlášť, abych musela pořád vstávat a chodit ven, schválně hodně štěká, různě vyskakuje, i když by neměla vyskakovat...řikám jí Kájo, nebo Skřete nebo Hade.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 18:04
- Nahlásit
Gerda schválně hodně štěká
to je plemenný znak vázaný na barvu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 18:27
- Nahlásit
HaZa
!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 18:37
- Nahlásit
Gerda
řikám jí Kájo, nebo Skřete nebo Hade.
Prijdou urcite postupne i dalsi jmena. Timto Kaju zdravi sileny Pruh z Vriskotu (ten vlevo).
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 18:40
- Nahlásit
Gerda vím co mám doma
plesnivka tu tlamu taky nezavře ....(na výstavě ho to jako mlaďocha stálo první místo ... rozhodčí mi to tenkrát řekl )
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:01
- Nahlásit
Fifi to je dokonalá fotka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:24
- Nahlásit
Fifi je matičce své hodně podobný... Určitě bude v pátek vše o.k. Je mladý, zdravý... MUSÍ to být bez potíží.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:33
- Nahlásit
kachna_
Pražská pobočka je strašně daleko. Tak ještě snad mall
mall jo? kde si nemůžeš vybrat jak co poslat, takže mě poslali dva balíky přes intime minulý pondělí a dodneška mám jen jeden, druhej zmizel v nenávratnu, na přepravku se nejde dovolat a na mail nereagujou, mall s tím nechce nic mít, tam už fakt hned tak neobjednám
PetraK
teda souhlasím s kachnou a jestli ten odchod myslíš fakt vážně, tak je mi to taky líto a doufám, že to přehodnotíš, třeba novoroční předsevzetí nebo tak něco
Fifi
to je teda výraz na tý první fotce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:33
- Nahlásit
ha budou hrnky, právě jsem je zaplatila, tak doufám, že do vánoc dorazej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:34
- Nahlásit
a sere mě fejsbuuuuk, že to tak hnusně musím napsat, ale jinak se to překopání levý lišty nedá popsat
ještě že tady na ty změny rezignovali
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:40
- Nahlásit
maya do Vánoc času dost ... určitě hrnky dorazí včas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:44
- Nahlásit
Xerxová
no mám na cestě poštou už několik dní několik balíků, evidentně pošta nestíhá, tak to zas až tak optimisticky nevidím
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 19:45
- Nahlásit
v Praze na Jiřáku od čtyř odpoledne prodává známá špicařka dřevěný ptačí větrníky, tak kdyby chtěl někdo zakoupit, jsou fakt super, mám dva už několik let
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 20:05
- Nahlásit
maya já ti nevím - asi máme kliku - ale na poštu (ani jiné dopravce) si stěžovat nemůžu. Chicht - už i tu knihu krytí mám doma... a šla normální poštou...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 20:15
- Nahlásit
Xerxová
se máš, já si normálně taky stěžovat nemůžu, ale teď jim to fakt trvá, dneska převzali další balík, tak uvidím, zatím nedoručili ani ty předtím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 21:21
- Nahlásit
Fifi
Driv jsme tu mely i horsi neshody
toho si teda já nejsem moc vědoma.
Ted mi prijde, ze ses proste sprajcla a pres to vlak nejede
to je možný že ti to tak přijde, nicméně, jak jsem psala, je mi to líto a otrávilo mě to dokonale, což jsem ti přece i říkala před časem do telefonu. A když jsem si sem vlezla dneska, tak mě to jen v tom utvrdilo - Xerxová píše, že jste něco odnesly - co za koho? Opravdu nejsem její vnouče. Prostě mě to otrávilo, nikdy jsem tady s váma s nikým tímhle způsobem nekomunikovala. Fajfka píše ironicky o červených a modrých jablíčkách, prostě na to nemám náladu, to je celý. A v diskuzi tohodle druhu fakt nevidím smysl. To ten čas radši věnuju psům.
Nehodlam do tebe hucet, neboj.
Děkuju
A preju klidny svatky, vsak se jeste uslysime, snad.
jo já zavolám, jen jsem přišla domů až v osm, večeře, psi a další povinnosti, tak to trvá.
HaZa
a držím palce ať Talinka konečně pochopí jak se má chovat jednou jí to dojde a bude líp
Děkuju.Talinka je chytrá, takže ta pochopila. Já evidentně taky nejsem takovej debil, když jsme dneska dvakrát na pohodu, navíc i s Rumoušem procourala sídlištěm a kromě jednoho momentu to bylo na prověšeným vodítku. To je pro mě nejdůležitější, protože vím, že jsme šli všichni tři správnou cestou.
Gerda
pani, zníte dost vyčerpaně.
ne teď už ne. Teď už je to proti tomu co bylo pohoda.
Zvažovalas na to vnímání psa třeba elektriku nebo ostnáč
ne, to ani na minutu.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 21:29
- Nahlásit
PetraK
jak jsem psala, je mi to líto
To je pekny, jak to je vsem lito.
Ja jsem dnesni diskusi procetla az v podvecer.
Opravdu nejsem její vnouče. Prostě mě to otrávilo, nikdy jsem tady s váma s nikým tímhle způsobem nekomunikovala.
Ty vnoucata tu zminujes uz po xty. Fajn, chapu, ze te to mohlo otravit a naprdnout.
ALE, ja tam vidim proste furt nejaky to "ale" - nikdo te tu za debila nemel, ani te tak nebral. A jestli nemas ted energii na pobrani ironie, sarkasmu? - kterezto tu odjakziva byly, pak si opravdu radsi dat pauzu. A venovat to Talirovy, kdyz psani jinam ztrata casu neni. (Pozor, ironie!!!)
navíc i s Rumoušem procourala sídlištěm a kromě jednoho momentu to bylo na prověšeným vodítku. To je pro mě nejdůležitější, protože vím, že jsme šli všichni tři správnou cestou.
Tohle se dobre cte, to je to, o cem jsem psala. Tak jen tak dale, neustale.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 21:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
pak si opravdu radsi dat pauzu.
ano máš pravdu
venovat to Talirovy, kdyz psani jinam ztrata casu neni. (Pozor, ironie!!!)
jo v pohodě. Nicméně psaní jinam ztráta času není proto, že tam se nemusím dohadovat, vysvětlovat. Nikdo mi nic nevnucuje s tím, že jsem jediná, kdo to vidí špatně a proto to špatně je, to není ironie´.
Ad ty rady a ironie - kdybych Fajce v momentě, kdy tu psala hotová z toho jak jí kdo napadl psa, napsala radu, že dávno má chodit s kulometem a měla by to vyřešený, bylo by to bývalo taky cajk? Místo toho jsem jí zavolala a následně se jí i zastala proti tomu kreténovi. Ale mohla jsem dělat chytrou, že má dělat tohle a měla by udělat támhleto a pak popsat barevnost plodů jabloně. Asi by to bylo vhodnější, jak to tak vnímám. Xerxový jsem mohla rovnou napsat, že je nemožná, když nemá zvládnutého Nýtka a vono by si to sedlo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 21:51
- Nahlásit
PetraK
že tam se nemusím dohadovat, vysvětlovat. Nikdo mi nic nevnucuje s tím, že jsem jediná, kdo to vidí špatně a proto to špatně je, to není ironie´.
To ale nemusis ani tady, co bolo, bolo???! A vic bych to nerozebirala, natoz zpetne v situacich z minulosti?
Tak drz palce v patek, jsem cela orosena uz ted. Navic budu porusovat preventivni rezim u fen, tak at se neco nepotento z tyhle strany.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 22:27
- Nahlásit
Fifi
Tak drz palce v patek
budu.
a zavolám bohužel až zítra přes den, telefon moderní bohužel baterky silné nemá, takže nabíjí. s velmi krátkou šňůrou.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 22:29
- Nahlásit
Asi jsem vážně strašná
Nesehnala jsem spolujízdu do Straubingu na výstavu, tak jsem přesvědčila Michala, že je super, když tam pojedeme všichni
PetraK
a všimla sis taky, že tu všem chybíš?
Fifi
to bude dobrý!!!
A asi mi stihne dorazit i flérová kabelka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 22:31
- Nahlásit
PetraK
s velmi krátkou šňůrou.
ten káblík se dá dokoupit dlouhej, dvoumetrovej.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2016 22:45
- Nahlásit
kachna_
en káblík se dá dokoupit dlouhej, dvoumetrovej.
pokud funguje bo třeba s mym tlf fungujou jen origo kabliky, který maj snad 20 cm
PetraK
nešlo by to udělat tlustou čáru? alespoň časem?
jak píše kachna a všimla sis taky, že tu všem chybíš?
|