Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 13:43
- Nahlásit

agresivní je Maya, protože mi urazila moje záchodové dilema .
Ale já to uváděla spíš protože mi to přišlo zajímavý, jak prostě nápad, který na první pohled vypadá úžasně - budu používat ke splachování mírně znečištěnou vodu - při bližším zkoumání přináší problémy ve spotřebovávání jiného zdroje (elektřina). Leda bych jí poháněla větrnou energií (páč vyrobit sluneční kolektor, taky nic moc ekologie)
Gerda
šmarjá takže jí ta němka trýzní docela fest...
chybí tu
Fajka
Teplé pivo je lepší než studená Němka!
tak myslim, že Talířek je hodně horkokrevná Němka , takže, co je horší, než teplá Němka?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 13:46
- Nahlásit

Gerda Petra na Zvířetníku uveřejnila v pondělí toto: http://neviditelnypes.lidovky.cz/p_zviretnik.aspx Sranda to rozhodně není - a fyzicky zrasovaná je Petra určitě hodně.
Něco vím o krocení divokých ořů - a to jsem vžyd měla sice temperamentní, ale v zásadě ovladatelné a spolupracující psíky - byť hmotnostně silně nadstandardní...
Jdu venčit... dokud prší, je mlha a hnusně - to mám nejraději -

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 13:46
- Nahlásit

kachna_
jj to tak je s hodne vecma a je dobre, a byl to navic fakt super priklad

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 13:51
- Nahlásit

kachna_
agresivní je Maya, protože mi urazila moje záchodové dilema
jako kdokud nedojdem k tomu, že budem bydlet pod skalním převysem (přece nebudem kácet stromy na barák), pobíhat nahatý (pro kůži přece nebudem zabíjet zvířátka), oheň si nezatopíme páč to čadí a kazí vzduch, chodit na záchod do lesa do jamky ), tam se nemusí splachovat stačí zahrábnout....tak asi nebudem ekologickej nikdo

tak myslim, že Talířek je hodně horkokrevná Němka , takže, co je horší, než teplá Němka?
no chlap by možná řekl že studená večeře ale já fakt nevím jako...možná uřvaná plíseň od Gerdy jí časem trumfne

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 13:51
- Nahlásit

kachna
teplej nemec?
myslis ze vyrobit vetrnou turbinu je vic eko než kolektor?
se ptam vazne, nevim
zachodove dilema dilema jsem neurazila neb vyresila neni nad kadibudku
Gerda
si myslim ze bejt to kdokoliv jinej nebo alespon vetsina jinejch tak nemka at uz tepla nebo studena byla zpatky na puvodnim miste alebrz v kotci
by me zajimalo jestli ty nepravdivy informace podali schvalne blbe a nebo fakt v blazene nevedomosti

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 13:53
- Nahlásit

Maya
teplej nemec
vo*e tys to rozsekla

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:01
- Nahlásit

tak tady jedna nova hra aby se vsichni zasmali
http://protilidskosti.cz/karty/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:03
- Nahlásit

Maya

to mi pripomelo znamyho, je vegan a nemohl si koupt vlneny ponozky pac sou z vlny a poslal mi video jak se ovce stahuji a holi uplne na kuzi a u toho stahuji do kozelce a ja rekla, ze sem myslela, ze se normalne strihaj ale tohle je asi trochu drsnejsi nez sem myslela aon prej, ze me to muze byt jedno kdyz nejsu vegan... no jakoze vegani maj pravo na soucit se zviratama protoze je neji ale pojidac masa jako to vlastne ani resit nemusi, kdyz uz je zere tak nehumanni zachazeni je prece taky OK... to me trochu prekvapilo (negativne)

jinak jo, nemka prej neumela vubec nic, proste rozjiveny 30 kg "stene" pro ktery je jedinej cil volne litat prostorem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:29
- Nahlásit

čaj mám silně vychýlený pohled na hmotnost psa... třicet kilo měl Garaboun někdy po čtvrtém měsíci věku... neb na pěti měsících měl 37... A Gerda tu píše ty desetidekové nárůstky hmoty plísně

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:30
- Nahlásit

cernejcaj
no jo to je taky extremni nazor to ze nekdo ji zviraza jeste neznamena ze ho chce tyrat porad lepsi sezrany zvire ktery prozilo bezvadnej zivot nez nejakej dozivotni nesezranej chudak
vegani budou poradat tenhle vikend akci prodeje vanocnich psu proti zabijeni kapru ale tak to mi i celkem pripada vtipny

nevite nekdo strucnej popis reklamy na tlf prasky nebo sampon nebo tak neco potrebuju to jako ukol do angliny a ja na reklamy vubec nekoukam a ze bych neco vymyslela tak to ani omylem

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:32
- Nahlásit

Xerxova
no tricetikilovy stenatko hned tak nekdo nema
ja pro jistotu stenatko nevazim a je to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:36
- Nahlásit

Maya
no prave...

co je tlf prasek?
no a ty mas jako "vymyslet" reklamu jako
- zena rozhodi sve huste kadere, ktere se lesknou na slunci a jemne si s nimi pohrava vitr. Z vlasu se vynori barebna atraktivni tuba s nazvem "sampon"

anebo jako jinak mysleno?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:37
- Nahlásit

Maya
vyrobit vetrnou turbinu
no myslim si to. Je ovšem otázka jestli to, co si představuju (jsem myslela takový větrný mlýn) by dokázalo přečerpat tu vodu
Kdybysme stavěli barák novej, tak by nebyl problém, udělat sprchu nahoře, zásobárnu vody, záchod (výrobu nádrže neřešme), to bysme pak měli pohodlí splachovacího s ekologií suchého.
(odvod vody neřeším, tu bych tak jako tak musela odvést)
Maya
reklama
youtube?

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:40
- Nahlásit

týjo jsem psala do Dráčik, jestli mi můžou poslat hračku na Mělník a ani se nenamáhali odpovědět
(Kačenka potřebuje stejné miminko, jako dostala k svátku LUcka, v pondělí má narozky)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:47 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

kachna_
tak to je naknop a nemaj to treba v brne ze bych se ti mrkla a poslala postou? edit asi jen v praheee... tak zkus zavolat

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 14:52
- Nahlásit

kachna
v dracku jsem objednavala tusim jednou a bez problemu asi ted jsou vsichni v jednom kole
youtube mi tu nefacha a doma si nevzpomenu proste klasika
cernejcaj
jj presne tak jako to je tlf a nebo prasek myslim jako lekarskej

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:03
- Nahlásit

Maya
ona je na Mělníku nová pobočka, já to na ní potřebuju poslat, ale ještě jí nemají v možnostech zaslání, na mail nereagují a telefon nikde nemají .
Jako výhoda těhle svátků a narozenin je, že je všude plný výběr, nevýhoda, že nikdo nestíhá

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:17
- Nahlásit

PetraK
a to už budes mit nafurt zazdeneho czpsa? doufam ze ne
taky preju vsem brtnikum krasny vanoce aj rumickovi a talince

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:19
- Nahlásit

kachna
tak ale ja myslim ze i poslany by to do vanoc doslo
ja mam od rijna objednany hrnky pro brachu se svagrovou delanay na zakazku pani se furt dusuje ze to do vanoc stihne uz tomu prestavam verit a uz se vidim jak pristi patek resim nejakej darek a hrnky si pak po vanocich budu moct dat akorat do vitrinky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:22
- Nahlásit

PetraK víš - ale z tvého povídání tady nebylo až tak poznat, že to nejde. Měli jste ji na zkoušku, popisovala jsi pokroky (a taky úlety) - ale rozhodně tvé vyprávění tady nevypadalo jakobyste si přivedli divokého tvora. Jasně - nečistotné, rozjívené, temperamentní stvoření z kotce. Nezvyklé na domov, na režim, na spolupráci... Ale často jsi psala o tom, jaké jsou pokroky, jak už trochu vnímá, jak si hrajete... Těžko hodnotit na dálku

Mé omílání amortizéru mělo jediný cíl - chránit tvé klouby a páteř. V tu chvíli (sorry) myslím na člověka a až pak na psa. Já bych Talinu klidně dala na ten stahovák - pokud bych se měla cítit bezpečněji.

Nic - užívej si co nejklidnější Advent - vždy jsi ten čas milovala - tak si ho užívej - a moc nehoř...

Jen nechápu poznámku že netrucuješ. Trucuješ protože jinak bys to už dávno uvedla na pravou míru. Stačilo napsat : A DOST !! Je jasné, že když si zpětně tu diskuzi přečteš ty a já a Fifi a Fajka... každá budeme cítit něco jiného a budeme ji hodnotit zcela odlišně. Ale to je normální. Protože zdálky hodnotíme něco, co nevidíme.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
já to zaprvý potřebuju 19. a za druhý poštou už to negarantují. No holt to asi zkusím sehnat jinde.
PetraK
Hezký svátky

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:29
- Nahlásit

PetraK

Hele Ešusko, jakkoliv se ti to možná v tvojí situaci mohlo zdát nebo zdá bejt agresivní možná lehce ironické protože se třeba fakt v úplně debilní situaci a konstelaci (nezapomeň ale že svoje problémy a starosti máme úplně všichni) věř, že to tak myšlený fakt nebylo, protože si rozhodně nemyslím, že si debil....
Jen jako já jsem ti morťák nenutila že je to spásný řešení na všechno a musíš ho používat a není jiný cesty, jen jsem si dovolila nesouhlasit s tvým tvrzením že naučej psa tahat...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:30
- Nahlásit

Xerxová
nebylo až tak poznat, že to nejde.
Xerxová, když napíšu, že to nejde, tak vím proč to píšu nejsem debil, nějakýho psa už jsem v ruce měla, něco málo umím. Měla jsem za to, že to s tím stahovákem vám dost jasně vysvětlí, ŽE TO DOOPRAVDY NEJDE, jenže vy jste si musely jet přád svoje, tak proč ne.

že netrucuješ. Trucuješ

netrucuju, nejsem tvoje vnouče, nemám po tomhle důvod sem chodit, to je celý, protože mě to otrávilo, to je celý důvod.

Chtěla jsem Fifi udělat radost, měla jsem se na to vyfláknout

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:34
- Nahlásit

Maya
to je blbý s těma hrnkama. No já se taky radovala, jak mám všechno zajištěný ale Kačenka ho chce fakt moc.
Pražská pobočka je strašně daleko. Tak ještě snad mall

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:34
- Nahlásit

Fajka

Fajfko, když něco trvá dlouho, začne to být únavný, zrovna u Tebe jsem čekala, že budeš mít pochopení a ne rejpat. To že máme každý svoje problémy vím, nevím jak to souvisí s touhle debatou, já jsem do nikoho nerejpala. Určitý věci sis mohla odpustit, zvlášť, když radíš v situaci o který víš zhola prd a navíc radíš nepoužitelně a přesto jsem se pořád dokolečka snažila vysvětlit, blábláblá. nebaví mě to nebaví.

Fifi promiň, já se fakt snažila,

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:38
- Nahlásit

PetraK
To že máme každý svoje problémy vím, nevím jak to souvisí s touhle debatou,
no třeba tak že když ty si neměla svůj den neměla jsem ho ani já a dovolila jsem si třeba náznakem rýpnout.. asi tak ale to už je teď asi úplně jedno...tak at se vám daří...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:40
- Nahlásit

Fajka

Já se vždycky snažila stát při tobě a přiznám se, že by mě nikdy nenapadlo, když sis na něco stěžovala ještě rejpat.

ano, je to jedno.

Fajka
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:42
- Nahlásit

PetraK
se, že by mě nikdy nenapadlo, když sis na něco stěžovala ještě rejpat.

to ale nebylo myšleno jako rejpání, fakt NE-E

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:46
- Nahlásit

Přijde mi to strašně moc nesmyslný, zahazovat x-letá přátelství jen kvůli jedný nepovedený debatě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2016 15:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Xerxová

Protože zdálky hodnotíme něco, co nevidíme.

tak nedělám s prominutím chytrou, když o tom nic nevím, zvlášť furt dokolo, když ten druhej, říká NE nejde to, leda ho poavžuju za debila, kterej nic neví. Pak jo. A nebo neumím číst, a nebo mám potřebu dělat tu chytrou. Jedno z toho

Maya
o už budes mit nafurt za

já myslím, že po dnešku už je to tak nějak jako jasný.

taky preju vsem brtnikum krasny vanoce aj rumickovi a talince

taky tak užijte si to
kachna_

Hezký svátky
taky tak.

Přijde mi to strašně moc nesmyslný, zahazovat x-letá přátelství jen kvůli jedný nepovedený debatě.
může bejt kachno, že ti to přijde nesmyslný, může Ti to přijít klidněš i hloupý, to je tvoje právo. Nnicméně mě to opravdu otrávilo, od Jany přišlo i líto a nemám dál náladu. Na to mám zas právo já.

Fajka
že když ty si neměla svůj den neměla jsem ho ani já a dovolila jsem si třeba náznakem rýpnout..

no tos ho pak neměla několik dní za sebou a nemáš ho ani dneska asi.

to ale nebylo myšleno jako rejpání, fakt NE-E
a to je zvláštní, že v předchozím příspěvku to rýpnutí bylo.

No nic, nekažme si dál den, přeju klidný Vánoce.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání