Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:08
- Nahlásit

Xerxova
jj jak pises taky znam takovy lidi ktery dite by pojistili xkrat ale sami sebe ani jednou
proto taky ja nemsm zadny takovy pojisteni kdyz se clovek zrakvi tsk sam z ty statni almuzny nejak vyzije si myslim

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:08
- Nahlásit

Fifitvé zkušené oko tě nezklamalo. Tak dobré nasvalení, nějaký ten doplněk na klouby a bude ho čekat dlouhý aktivní spokojený život. Myslím na tě - to čekání je určitě dlouhé a myšlenky různé...
Hárá perdelice ?? Nebo to byl planý poplach ?? Podle toho, jak i jinak k těmto jevům nevnímavý Night oňuchává sídliště a klepe hubou na každém rohu... asi je hárací čas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:16
- Nahlásit

Maya
problem ale je v tom, ze ty bydlis ve svym a resis tak inkaso a i kdyz do baraku nedas ani korunu, za tech 40 let ti na hlavu asi nespadne nez umres... ja mam problem v tom, ze musim jeste 12 let platit hypo, nez budu ve stavu ze vyziju. navic podle me na socialku nemas narok, kdyz bydlis ve svym, takze nedostanes nic, leda by to uz musel byt invalidni duchod

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:24
- Nahlásit

čaj nemocenská by jí běžela...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:25
- Nahlásit

Fifi
škoda, že se nekonalo příjemné překvapení. Ale tak ty víš, co s tím, aby mu sloužily co nejdýl.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:26
- Nahlásit

Xerxová
ale na to musis byt zamestnana abys mela nemocenskou. ja bych se spis bala pripadu, kdy treba kvuli zranene ruce uz nesezenes nikdy praci

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:35 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Fifi
chjo, ale tak le to Troldítko lehoučký, snad to nebude problém
Xerxová
Nojo, to je fakt, že já to celkem sleduju dlouhodobě.
Máme pojištěnýho živitele (no teď momentálně ne, protože jsem pitomá) a děti na trvalé následky
cernej caj
mam vyhodu, ze muj poradce je i muj kamarad
jo, pak ale není co řešit
Já jsem jenom o svou důvěru k poradcům po zkušenostech poněkud přišla. Takže ano, chápu, že existují i dobří, ale od někoho cizího bych si už radit nenechala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:38
- Nahlásit

kachna_
jak rikas, co sem mela prvni zkusenost, ta byla dost hrozna, tak hrozna, ze sem vubec uz nikdy jit nechtela a pak sem nahodou potkala toho znamyho na zastavce, vypadlo z nej ze dela ted poradce aby vypad chvili z IT, tak slovo dalo slovo. navic vede kurzy tance takze mu muz zajistil docela dobry ozvuceni, takze mam u nej maly +

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 10:56
- Nahlásit

čajznámý je výhodou - ale je fajn taky vědět, jestli to bere "vážně" a nebo to má jako jeden v mnoha přivýděleků. Když si jen vezmu, co školení, atestů, informací, přehledů... je potřeba dělat, aby tomu člověk rozuměl a aby to uměl v celé šíři... tak je to fakt povolání na plný úvazek...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 11:13
- Nahlásit

cernej caj
ještě mě napadlo, mám docela příjemnou úrazovku k běžnému účtu (jako na mateřský fakt dostatečnou) v poměru cena/krytí a plnění. Za dvacku mám nějaký základní krytí, možná bych se podívala i tímto směrem.
U dětí máme i to denní odškodné při pobytu v nemocnici, protože to vlastně vyřadí i jednoho z nás.
Já to dělala tak, že jsem měla limit finanční, takže jsme nacvakali základ a pak do limitu přidali pár nadstandardů
Xerxová
tak je to fakt povolání na plný úvazek...
ale zas to vyžaduje i dobré logické schopnosti, což by známý z PC branže mohl mít , ale je to pravda, taky mi to oběhání zabralo pár hodin, rozhodně je ta provize zasloužená.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 11:39
- Nahlásit

Xerxová
venuje se tomu hodne, takze verim, ze poradit mi ohledne toho bude umet. Jen jsem chtela nasat nejaky info predem coz je zrejme dost slozity

kachna_
dík za info

Gerda
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 12:22
- Nahlásit

Fifi
Pani, proč vám řezali pruhy??????????????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 12:25
- Nahlásit

Gerda
fik fik udu pac ma problem zdravotni i vubec curat kdyz to kolem nej hara (kdyby pani nemela cas se tu ukazat)

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 12:30
- Nahlásit

Fifi
doufám, že je vše OK
Gerda
proč vám řezali pruhy??????????????
Pruhy už jsou demode, teď jsou v módě čtverečky

birma
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 12:39
- Nahlásit

Moje včerejší ranní radost - nejenže se dá Adam navolno odeslat, aby si nevšímal blížícího se ridgebacka, ale dokonce se s nim dokáže celkem slušně seznámit a asi hodinu s ním interagovat (teda trochu nedobrovolně, ale obešlo se to bez bitek a hnusnýho chování). Po hodině se mi už i povedlo obropsa odlovit a cinknout majitelce.
Mám i krátké videjo doufám, že ho uvidí i ti mimo FB

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 12:41
- Nahlásit

birma
tak to je skvely

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 12:46
- Nahlásit

birma
fakt dobrá práce

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 13:01
- Nahlásit

birma
tak to je super

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 13:01
- Nahlásit

birma
tak to je super

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 13:05
- Nahlásit

EU zakazala amalgamovy plomby pro deti tehotne a kojici celkrm by me zajimalo jak bude zubar zjistovat jestli zenska zrovna koji nebo ne
to ze nejaky socky tehotny budou muset cekat nez porodej aby jim zadara opravili zub je fakt des ptotoze tipuju ze pojistovna jenou bezplatnou nahradu neda

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 13:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Maya
jak bude zubar zjistovat jestli zenska zrovna koji
zeptá se, jak si myslíš, že se to zjišťuje? (ale je fakt, že si to tu už pár minut představuju, ty ostatní metody)

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 13:59
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Fifi
četla jsem včera pozdě večer a už jsem nebyla schopná reagovat...takže od rána držím moc a moc palečky!!! Neboj, všechno dobře dopadne!

Walda
No dobře, ale pak nerozumím, proč jsi sem svůj příběh s fenkou popisovala, když jsi, jak píšeš, nečekala podporu (a uznání)?
myslím, že tohle ty pochopit opravdu nemůžeš... co třeba proto, že takové věci se sem vždy psaly? Nebo si myslíš, že každý hned musí čekat poplácání po pleci?
Možná bylo lepší, když jsi se nevyjadřoval neb tvé vývody a plácání jsou úplně mimo mísu .. ostatně jako už kolikrát, když jsi měl pocit, že je třeba něco komentovat a věděl jsi o tom prd...
Nedávej nevyžádané rady, rozbory atd lidem, kteří o ně nestojí. Myslím, že nejsem první, kdo ti kdy tohle napsal a stále se pleteš do věcí, které ti nepřísluší. Je divné, že jsi Ešusce nenabídl elektriku, kterou tak rád používáš ...

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 14:13
- Nahlásit

Jinak teda koukám, že jste fakt grafomani ... nedočtu to ani náhodou , ale předpokládám, že mimo Fifi pruhů se tu žádná bolístka neobjevila a všechny chlupaté obludky jsou zdravé..

PetraK
mám radost, že jsi se tu objevila a Talinka se tak krásně lepší. Teď ještě, aby se zlepšilo vše další a budeš mít zase lepší náladu, větší klid a i úsměv

kachna
ohledně Dračika ... jsi mohla zavolat, bych se jukla tady a případně dodala k mamce. Ony tyhle obchody teď před svátkama nějak nefungují po jiné než prodejní linii

brut
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 14:20
- Nahlásit

Mno a ohledně nás... Nenapsala jsem, co na kontrole a tak honem doplňuju... do konce měsíce ještě klid,pak rehabka a časem se vidí. Clokáně konečně začíná nasrsťovat jako dospělák a ne jako potřeštné štěndo, což teda stále je, nicméně jsem zvědavá na pořádnou zimu, jestli se nebude klepat jak osika

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 14:22
- Nahlásit

brut
tak doufam, ze uz bude jen a jen lip

jinak krom pruhatce by meli byt ostatni psiska v poradku az na to, ze kremyl furt a furt a furt hara...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 14:35
- Nahlásit

brut
Však jsem nad tebou hodně přemýšlela, ale pak jsem nevymyslela vhodnou kombinaci. Navíc v situaci, kdy máme Dráčika v Mělníku mi to přišlo trochu překombinovaný , navíc to potřebuju 19.12. ale nakonec to snad vyjde

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 14:49
- Nahlásit

kachna
no to ja samozrejme vim ze se zepta aneb proste zase dalsi nesmyslnej zakon v praxi stejne jako s tema reflexnima prvkama odskrtne se splneno ale ze prakticky to nefunguje to uz nikoho nezajima
onk je to teda fuk protoze do roka a do dne to planujou zakazat uplne
brut
tak skvely ze hojeni jde dobre

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:09
- Nahlásit

Pruhatý Trollíček
má prázdný pytlíček.

Nejsem zvykla na to, ze pes po operaci narika. Feny vzdycky zatly zuby a byly potichu. Troldik place. Strasne moc place, piska, kvici a kvili. Bude mi z nej brzo tikat oko. Ted se placnul na matraci pod stolem a pokracuje v tichem narku...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:15
- Nahlásit

Fifi chudák Pruhatec. Chudák ty. Drž se - to doznívá narkóza...

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2016 15:27
- Nahlásit

Fifi
pokracuje v tichem narku...
lity lity lity

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání