Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 06:57
- Nahlásit

kdo by chtěl adventně naladit - tak na Zvířetníku je moje povídání o hvězdičce z Herrnhutu. Stručné - koho by zajímala jak historie města či hvězdy - vygooglit lze toho víc.

Je krásné mrazivé ráno, vyrazíme ven. Jen musíme počkat, až se rozední

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 07:15
- Nahlásit

Kachna ať ti bolavá pata nezkazí prožitel z výstavy (ale tomu nevěřím - byla bys nadšená i kdybys skákala po jedné )

Pruhatec ať je dneska už skoro dobře a paničku neničíš kníkáním !

Janiii ať Vám vyjde vše krásné v dalším roce - holkám to na PFku moc sluší

Brut snaž se být opatrná. Tuším, že to jde těžce, ale není potřeba být ještě rozbitější... Naštěstí Trpajzlíci rostou rychle a dětská samostatnost zádům hodně ulehčí - a naopak spoustu drobných úkonů dítka ráda dělají... Tak ať ti vnouček je brzy pomocníkem nejen psychickým

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 07:17
- Nahlásit

Fifi
tak super, ze po veceri uz bylo lip ,doufam, ze noc byla klidna a teticky teda ma opravdu paradni

kachna_
dobre, ze panenka je a uzijte si vystavu i kdyz teda nemam tucha jak vypada praskla pata, doufam, ze to nebude moc bolet

nekterej pes me v noci vzbudil, ze asi 3x kychnul, ve 3 v noci, kdyz sem vstala tak se navic dozadovali desne ze musej ven

Walda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 10:38
- Nahlásit

PetraK

Možná trochu zbytečné litanie, zvlášť když nejsou úplně k podstatě věci.
Tak ještě jednou připomínám, že příčinou mého současného vstupu sem, byla obava o to, co způsobilo odmlčení se takového psavce, jako jsi ty, a že tedy to musí být něco vážného. Naštěstí nebylo. Když jsem pak zjistil, že příčinou byly jen reakce ostatních na tvé příspěvky a dobře míněné rady v nich, podivil jsem se nad tvou reakcí, a nabídl jiný pohled.

brut
...myslím, že tohle ty pochopit opravdu nemůžeš...

To máš pravdu. Opravdu nepochopím, že někdo může psát o svém vztahu a práci se psem takovýmhle způsobem, a že z toho pak sestaví článek. A že ho k tomu dokonce vyzve redaktor internetového periodika. Připadá mi to jako bestseller Marley a já.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 13:12
- Nahlásit

hmmm - tak tady ráno bylo krásně - jen jsme přejeli Ještědský hřeben, mlha jak mlíko... Pořád jsme doufali, že se rozpustí - ale nic. Od začátku výletu (Zelený vrch u Cvikova a Dutý kámen) až dokonce (přes všechny vyhlídky ) mlha jak mlíko. Když jsme autem přejeli přes hory... přivítal nás sluníčkem zalitý kraj...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 16:19
- Nahlásit

Xerxová
u nas teda nic moc, ale tak slunicko muselo byt super na najti prochazku

pracka asi doprala docasne, to mam fakt radost pred vanocema, doufam, ze je to jen ten remen

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 16:41
- Nahlásit

čaj no právě sluníčko vůbec nebylo, neb jsme výletili na špatné straně kopce - ale tak si páník zafotil mlhu ...

Dutý kámen s kamenným stolem, křížová cesta z Cvikova i Schillerova vyhlídka - mocmoc hezké výletění. Pravda - vyhlídka je od slova výhled - a ten nebyl. Jo a potkali jsme v lese tři zelené panáčky s kulovnicí - já Nighta volala a připla (to museli slyšet, že byl na volno) a měli jedinou výtku - že mu mám dát někdy nažrat - a měl by dostávat maso, aby nabral Tak jsem vysvětlila našeho anorektika (doma v misce na něj čekalo snídaňové kuřátko) - tak se smáli, poplácali si pořádného psa a kráčeli na prasátka...
Jen tedy po návratu z výletu rychlá odvezla dědu (tchána - toho co máme doma). Uvidíme, snad ho do svátků vrátí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 17:40 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Rrumstajn,
pacient je zlatej. V noci nekvilel a dneska uz je taky klid. Zatim je vzornej, nemusi ani nic mit navlecenyho - tuk, tuk... Nejhorsi asi bude, az mu zacnou dorustat chlupy, neb ma celyho pindika vyholenyho.
Xerxová
Uvidíme, snad ho do svátků vrátí...
Snad bude deda na vanoce doma, drzim palce. Tady byl taky v okoli hon, Kremylek se na zahrade tuze rozciloval, kdyz to strilelo v dali.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 18:24
- Nahlásit

Joo, a kdo nevidel, na CT2 jde od 20,00 Atlas mraku. Sice asi v dabingu, nicmene vrele doporucuju!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 19:11
- Nahlásit

Xerxová
aha to az teda zpatky, to sem nepochopila. mlha je uzasna na vylety

tak drzim palce, aby tchan byl na vanoce doma

Fifi
tak to sou skvely zpravy sikulka to krasne zvlada

jo, potvrzuju atlas mraku byl skvelej!

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 19:28
- Nahlásit

Fifi
tak skvělý, že už je Trolda OK
Atlas mraků jsem četla a fakt si to nedovedu představit zfilmovaný, se radši koukat nebudu
cernej caj
pračka teda blbý, ale tak ještě je šance, že ti někdo dorazí jí opravit
nám se pravidelně na vánoce potento televize, tož čekám
Xerxová
tak ať je děda brzo doma, tak na vánoce asi pustěj každýho u koho to trochu jde

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 19:35
- Nahlásit

Maya
Atlas mraků jsem četla a fakt si to nedovedu představit zfilmovaný, se radši koukat nebudu
Tomu rozumim, ja jsem se bala jit na LOTRa. A byla jsem prijemne prekvapena. Tak treba zklamana nebudes? - ona i ta hudba tam stoji za to sama o sobe... Ale nevnucuju, samoze. Knizka je vzdycky lepsi.
že už je Trolda OK
Jj, je fakt v pohode. Oproti brisnim operacim u fen, tohle je nesrovnatelny.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 19:39
- Nahlásit

dneska na procházce před náma přebíhalo pole pět prasat, jako to sem viděla prvně takhle za bílého dne, Loki byl naštěstí na vodítku, jinak by vzal dráho za nima, to bych měla asi infarkt

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 19:41
- Nahlásit

Fifi
no možná si to stáhnu a někdy zkusím
taky to má fiklý u pinďouse a ne u koulí?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 19:57
- Nahlásit

Xerxová
ježíš to jsou fotky, socha bez hlavy a pták s opičí hlavou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 19:59
- Nahlásit

Maya
fakt i zfilmovanej je dost pekne udelanej i kdyz knizku neznam..

Fifi
v kazdym pripade dobre, ze ho mas doma pod dohledem a ze je to OK je o to lepsi

muz asi opravil klinak a mysli si, ze je to tim, ze jak sem prala tenkrat ty batohy tak se posunul a ze je to nejaky odreny tam, takze ted snad dobry...

Xerxová
krasny fotky a zvlast ta krizova cesta je nadherna

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 20:12
- Nahlásit

Maya
taky to má fiklý u pinďouse a ne u koulí?
Jj, na pindikovi pred kulkama, vstrebatelny stehy, takze ani kontrola snad nebude potreba. Pytlik ma klidnej, zatim zadny otoky. Jeste ma na tri dny rimadyl.
Xerxová
Stejny pocasi bylo tady. Fotky jsou teda vyvedeny, ten cap? - co to je za prisernost?

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 20:27
- Nahlásit

Fifi
jj, rimadyl je protizánětlivý a na bolest
Kim měl taky kulky v pohodě, pak to časem atrofovalo
tady u nás na louce je furt čáp, jsem myslela, že touhle dobou jsou už někde v Africe

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 20:36
- Nahlásit

Maya
tady u nás na louce je furt čáp
Jestli to neni socha jak u Xerxovy tak mozna nafot a zavolej nakou zachrannou stanici? Protoze kdyby byl zdravej, asi by uz v Africe byl, treba je zranenej a zimu nezvladne...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 20:38
- Nahlásit

Maya
Kim měl taky kulky v pohodě, pak to časem atrofovalo
Myslis pytlik? Protoze Trolidlo ma kulky pryc, vyndany, zbyl prave jen prazdnej pytlik.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 20:50
- Nahlásit

Fifi
Myslis pytlik? Protoze Trolidlo ma kulky pryc, vyndany, zbyl prave jen prazdnej pytlik.
jj, ta kůže jako, pak tam v podstatě neměl nic, ale trvalo to pár měsíců
ten čáp tu bejvá občas nepředvítalně, někoho volat je k ničemu, jako evidentně lítá někam, jednou jsem takhle volala kvůli zraněnýmu labutěti a bylo to naprt, už jsme ho nenašli, tohle by bylo asi stejný než přijedou bude fuč

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 20:52
- Nahlásit

Maya
jj, ta kůže jako, pak tam v podstatě neměl nic, ale trvalo to pár měsíců
Zvlastni, Arnost od Mathey porad jakysi "pytlicek" ma. Doufam, ze Trolitkovi taky aspon cancour kuze zustane.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 21:30
- Nahlásit

Fifi
Kim tam neměl fakt nic po čase, tak možná jak kdo

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 22:03
- Nahlásit

Fifi, Maya ten opičočáp byl volně ložený u plotu při zelené značce u Cvikova... Nighta plastová opička hodně zaujala - chtěl si jí vzít s sebou...

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 22:15
- Nahlásit

tohle musím vyzkoušet, to mě vůbec nenapadlo

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 22:19
- Nahlásit

to jsou teda fotky, nevim jeslti to uvidíte bez účtu na pinterestu, tak snad jo
https://cz.pinterest.com/pin/106819822391929460/

birma
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 22:34
- Nahlásit

Fifi
Adam taky nemá skoro nic. Esteticky mi to přijde lepší, než kdyby mu tam viselo něco prázdnýho...

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2016 23:41
- Nahlásit

birma
Esteticky mi to přijde lepší, než kdyby mu tam viselo něco prázdnýho...
Ja ti nevim, jsem o tom nejak vic nedumala. Ale esteticky zase prijde mne prijemnejsi, kdyz tam ten cancour kuze zustane. A kdyz nezustane, tak se svet nezbori. Hlavni, aby mu skoncily napnelismy prostatovy.
Jsem ted mela sanci v klidu pod svetlem si prohlidnout ten pindikuv organ, neb se rozvalil na zada. A ma to krasny, jen neco a la modrina podel stehu, jak roztahovali kuzi, jinak vsechno klidny, fakt ranka tak cca 4 cm na kuzi zespod pindika. A to je cely.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2016 07:31
- Nahlásit

Maya koukni na odkaz a zapoj se! Čápové totiž ne všichni odlétají, jsou i ti "líní" - co věří v mírnou zimu a přikrmování

Xerxová
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2016 07:42
- Nahlásit

Fifi jsem ráda, že se chlapec hojí dobře. Jen tak dál...

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání