Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 13:44
- Nahlásit

Kachna sice nemám ráda peníze dítkům - ale kdyby dostala od babičky "poukázku" na hračku dle vlastního výběru a dortík v cukrárně - třeba na nějaký den mezi svátky a udělaly si spolu samy dvě "výlet"... Nešlo by ?? Nebo tedy hračku jen ona a cukrárna i s Luckou a bráškou ??

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 14:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
takhle, samozřejmě, že to moc hrotím , to je taková ta blbá situace, kdy se snažíš udělat všechno co nejlíp a ne pro sebe a ono to nejde.
hračku dle vlastního výběru a dortík v cukrárně - třeba na nějaký den mezi svátky
letos by se to asi nestihlo, ale to já si poradim, můžu zejtra zajet do Mělníka, jen je to prostě hloupá komplikace. A úplně zbytečná, nechápu co je mi platný, že garantujou, že včas předaj dopravci zásilku
https://www.alza.cz/garance-doruceni
edit. a máš pravdu, že (pra)rodiče jen pro sebe by byl supr dárek, jen se mi to zatím moc nevede. Maximum, co jsem schopná pro Kačenku dělat je, že dokud to není nutné, tak nemusí do školky, pokud nechce.

Jo ale vzpomněla jsem si, Lucka dostala od babičky k svátku takový plastový bodláky (amazing clingabeez). Je to naprosto skvělá hračka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 15:22
- Nahlásit

kachna
tak to se mrknu na bodlak

s detma to urcite nejak vyresis at to je ok, ale je ro naprd, ze se na to neda spolehnout.

tak sem byla na te schuzce. zda se, ze hledaji fakt nekoho jako su ja, i kdyz muzou jet vic projektu zaraz a prace je hotova az je hotova takze ne ze po 8h du dom ale nekdy i po 12h... ale mohlo by to byt docela zajimavy. na rovinu sem rekla, ze uz sem do jedne prace kyvla. holt mezi rijnem a prosincem uplynulo more casu, ze...

no a sem rekla ze su drza jako negativum a on to prej poznal uz z naseho telefonu ale pry by to definoval jako prubojna a to zenska mezi chlapama bejt musi

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 15:34
- Nahlásit

cernejcaj
do prace pres cas bych nesla
kachna
no me dorucujou balik z mallu od 5.prosince to je alza jeste rychla
jo a to ze navzdory reklame nezarucujou dodani ale jen poslani jsem si taky vsimla a pak nazdar stejne jak mall si urcite mejou ruce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 15:41
- Nahlásit

jo a pamatujete moje faupaux na prvnim pohovoru? muj idealni den jak sem rekla nic nedelat a pobirat mzdu? tak se lepsim. dneska sem na tu otazku rekla "radsi nechci odpovidat"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 15:44
- Nahlásit

maya
nejde o praci prescas jako takovou. jde o to ze musis mit vec v terminu a to nekdy znamena ze v patek des po obede dom a jindy, ze ses v praci dyl. asi to obecne neznamena prace pres cas jako spis nerovnomernou pracovni dobu. to je za me obrovsky negativum... ten chaos

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 15:55
- Nahlásit

cernejcaj
to jsou ty zkusenosti s pohovoru
my se ted dozvedeli ze zejtra posledni prodejni dopoledne tento rok nam vypnou proud a nic nepůjde a strasny diveni ze o tom nevime fakt novej majitel a vsecho postaru
se alespon pujdu podivat do obchodaku treba jeste koupim nejaky darek

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 15:56
- Nahlásit

cernejcaj
aha no to fakt pro kazdyho neni protoze to si pak nemuzes nic naplanovat
s praci prescas prave takhle jednou vypekli znamou ze prej jako nekdy prescas a vyklubala se z toho hodina denne a navic neplacena

cernej caj
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 15:59
- Nahlásit

muz tam ma kamose a prej celkem v poho, ale asi to tasy proste hrozi vic, proto me na to upozornil.

no me by meli pusu zalepit izolackou

Maya
Člen
# Zasláno: 21 Pro 2016 19:29
- Nahlásit

přišel mi balík z číny, hrnky furt nikde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 06:27
- Nahlásit

maya
jeste mas dva dny dezim palce!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 07:56
- Nahlásit

vánočky už kynou Tak to už se Vánoce fakt blíží

Maya no tak při nejhorším do balíčku místo hrnků zabalíš formulář "stížnost na nedoručení" ... Však to dospěláci pochopí, že dárek bude po Vánocích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 08:15
- Nahlásit

Xerxová
nojo, sou za dverma

Maya
vcera sme pekli s kamoskou pohankovy pernicky v sobich formickach, tak sem si rikala, zda ti k lapi formicce nechybi jeste i sob. Vis jak, plech sobu a k nim jednu lapinku

v tech tenouckejch (mam rada tenky a krupavy) ta pohanka vubec nebyla citit a v tech tlustcich je citit jen malo ale pernikovy koreni je vsemocny, takze mnaaaaam a fakt bych to skoro od normos pernicku nepoznala

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 08:35
- Nahlásit

cernejcaj
sobickovou formicku teda fakt nemam ta lapinkova vypada super to by bylo pekny je mit dohromady budu muset si na pristi vanoce nejakou sobi sehnat
ja teda nemusim ani normalni pernicky tak pohankovy by me asi taky neuchvatily u nas to jedi hlavne deti kdyz uz tak ja bych to povesila na stromecek
Xerxova
no balik byl poslanej v pondeli mi pani poslala cislo takze prej to vcera vezli k dodaci poste takze teoreticky..

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 08:37
- Nahlásit

koupila jsem si zkusebni bambusovej rucnik a teda popravde me to neuchvatilo mama je z nej nadsena takze ho poslu dal
vcera jsem videla v krame podkolenky s kozesinou uvnitr do tech nasich sibirskych mrazu jak delany fakt nechapu kdo to muze koupit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 08:41
- Nahlásit

Maya no tak znám lidi (třeba švagrová), které se blbě prokrvují končetiny a fakt má věčně zmrzlé nohy. Takže ji si dovedu i doma u topení představit v podkolenkách s kožuchem

Už dneska jsem doma - a odsejpá to - postel převlečená do čistého (a kdo asi tak odešel spinkat do postele a nenechá se mnou rušit ?? ), pračka pere, vánočky kynou... tak se mi to líbí...

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 08:52
- Nahlásit

Xerxova
no tak si je muze koupit evidentne i tato dira na trhu byla zaplnena ale vypadaly teda desne
fakt by me nenapadlo ze to nekdo koupit do bot se to nenarve a doma snad az takovou kosu nikdo nema
ale tak evidentne asi jo
se mas zes doma bych taky potrebovala vyprat povleceni ale asi az pristi tejden

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 09:15
- Nahlásit

sms z posty ze budou dneska dorucovat balik doufsm ze jo a ze jsou to ty hrnky a ne dalsi balik z ciny i kdyz ty pravda obvykle neavizujou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 09:17
- Nahlásit

Maya
presne tak, byl by to super napad stado s hlidacim psem, kdo by kousl soba, pokouse ho lapina

Xerxová
jo taky mam vecne promrzly nohy ale fusky s kozesinou se zas nevlezou do bot ale na doma by byly super, treba k telce/pc nebo na cteni, kdyz se clovek moc nehyba

ses sikovna

Maya
ja mam na doma takovy tlusty plemeny "ponozky". ono i kdyz mam doma teplo, diky tem ledovejm noham kdyz 8h sedis na miste tak fakt promrznou jeste vic a pak ti je proste zima i kdyz v mistnosti neni

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 09:41
- Nahlásit

cernejcaj
ja mam na doma domaci pleteny ponozky
ale pravda je ze me nejvetsi zima je kdyz mi tahne na krk

koupil si mycku a myl v ni nadobi! to uz je fakt vyssi level
takze bacha az budes kupovat pracku a budes v ni chtit i vyprat
http://finance.idnes.cz/problemy-a-reklamace-zkoro dovana-mycka-d9j-/viteze.aspx?c=A161218_082920_vit eze_sov

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 09:45
- Nahlásit

Maya
no skvely

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 09:51
- Nahlásit

Píďásek usíná, když přijedem ze školy. Dneska jsem si k němu lehla, abych ho uspala.
Vzbudila jsem se asi za deset minut s hrůzou, že jsme zaspali

a aby těch ranních hororů nebylo málo:
Budím Martina, snažím se ho narvat do oblečení. Už se zvedáme, holky jsou už v autě, když najednou, chrrrr, chrrr chrrrr,
odněkud se ozývá chrapot téměř smrtelný.
Jde to zpod postele
"chrrr, chrrrr"
psi jsou všichni dole
"chrrr, chrrr tam kde v noci chrrr chrrr jasně svítí chrrr chrrr..."
on se po půl roce k poslednímu zachroptění probral holek plyšovej včelí medvídek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 09:57
- Nahlásit

kachna_
to by me vydesilo

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 10:04
- Nahlásit

kachna

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 10:10
- Nahlásit

Kdesi v americké hospodě,ptá se Američan Evropana: "Hele, tam u vás teď máte prej problém s migrantama, co k vám připlouvají po vodě.."
"Jó, tomáme" odpoví Evropan.
Od vedlejšího stolu se ozve Indián: " Taky jsme to u nás kdysi hodně podcenili......"

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 10:15
- Nahlásit

kachna
ty woe to snad ani neni vtipny

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 10:27
- Nahlásit

vcelku dobry napad na ktery ovsem doplati ti lidi nejspodnejsi urednici kteri za nic nemuzou
http://zastavitstat.cz/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 10:46
- Nahlásit

kachna_
jo, sem slysela

Maya
presne, zaseka a ztizi to zivot jen jim...

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 10:52
- Nahlásit

Maya
a není efektivnější a přínosnější prostě se starat o to, co se děje v obci a kraji a zodpovědně volit od toho nejnižšího stupně?
Jako jasně že to nefunguje rychle a na nejvyšších stupních už je téměř nemožný někoho zvolit dobře, ale na druhou stranu vidim, kolik lidí vymejšlí takovýhle akce a pak dopustí neúčastí zvolení toho či onoho.
Ještě jsem chtěla napsat a vychovávat k tomu děti ve škole, ale vzhledem ke svým zkušenostem ze školy to už i mně přišlo moc naivní (a to mám ty meze hodně volný )

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Pro 2016 11:05
- Nahlásit

kachna
to co se deje v obci nemas az tak moznost ovlivnit stejne tak to voleni zavisi od jinych a casto se vysledek s tvym chtenim dost rozchazi tudiz pro tebe pak vysledek naprt
takhle akce je proste jen legalni buzerace uradu ve smyslu jak urady buzerujou lidi kolikrat jen proto ze muzou
akorat jak jsem psala libilo by se mi to kdyby to buzerovalo ministra a ne nejakyho cucku na nejnizsim stupni zebriku kterej jen dela co mu reknou

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání