| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 09:36
- Nahlásit
Fifi
tak to je dobre, ze to vypada tak pekne a ze ani nema snahu s tim neco moc delat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 19:15
- Nahlásit
Nikde nikdo, vsici adventujou? Doufam, ze se kachnovic_ nemuseli nikde autem klouzat pri navratu domki.
Tady dneska celej den mirne chumelilo. Troldak samoze z tech asi 2 cm snehu chytnul totalni amok a sprintoval kolem baraku. Pak bylo znat, ze ho asi pytlik trosku boli. Nicmene, hoji se pekne, zatim bez hnoustani.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 19:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Fifi
tady az ted k veceru trochu nasnezilo, asi centacek...
muz vcera v pracce posunul remen a zrejme to nebyl puvod problemu
tak to drandil ve snehu teda dobre nema nejakej omezenej rezim nebo jen aby si nehnoustal jizvu?
a dobre, ze to zvlada takhle paradne, sikula to je
jinak mam zabalenou asi tunu darku, protoze v tydnu mam nejak napilno, tak at to pak nesmolim nekdy v noci narychlovku. aspon sem si udelala pekne prehled co pro koho mam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 19:33
- Nahlásit
Fifi
u nás hodinová vánice, psi z toho měli amok
ale moc to nedrží, takže závěje nejsou, jen strašná ledovka, doufám, že se zejtra ráno nněkde nepřerazím
ono je zajímavý, že Kim jak si to rozlízal, tak ne tu ranku, ale jako těsně před pytlíkem, tam ho to asi bolelo víc než ta rána
což jako bylo dobrý, protože stehy zůstaly v pohodě
cernej caj
tak pračka zase nepere?
Xerxová
pěkný odkaz, jak koukám do tý databáze, tak tam lidi dávaj kdejakýho ptáka
no dneska prvně ten pták stál bokem a ne předkem a neměl černej zadek, což si myslím, že čáp má asi vždycky, tož myslím, že to nebude čáp a jedinej podobnej pták je asi volavka, což jak jsem našla celá bílá existuje
takže je v databázi radši nebudu mystifikovat, co když je to nakonec něco úplně jinýho já jsem ornitolog naprt
jediný co vím, že to určitě není labuť
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 19:42
- Nahlásit
Maya
no asi spis nepere, problem je asi hlavne pri odstredovani... ale tak zatim vyckavam co muz vykouma. Kamarad mi hodne poradil jak do pracky vlezt, co zkontrolovat
jo a mozna vas to prekvapi, pracka je schopna sezrat klidne ponozku nebo neco vetsiho (ze to nak vcucne mimo buben)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 19:54
- Nahlásit
cernej caj
jakože jste něco našli pod bubnem?
že pračka žere ponožky je známá věc ale popravdě musím říct, že co mám tuhle poslední, tak ta to nedělá a mám ponožky furt všechny
tak snad muž něco vykoumá, i když teda pravda já už bych z toho byla na mrtvici, když je jasný, že s opravářem by to bylo spravený hned ale je mi jasný, že jak se chlap do něčeho pustí, tak to jinému nepřenechá, i kdybyste měli bejt bez pračky půl roku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 19:56
- Nahlásit
Maya
ne, my tam nic nenasli protoze muz jeste nevi presne, jak se tam dostat. ale kamarad prave rikal, ze se muze za bben klidne dostat ponozka, cepice...
no ja uz ted mam problem s tim, ze neperu ani jak normalne, pac sem prala za posledni mesic 4x pod dohledem a normalne peru 2x tydne, takze uz to zacne byt brzo akutni. ale novy pracky stoji 5tisic tak to bychom jeste zmakli z toho, co nam zbylo z daru ze svatby
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2016 21:18
- Nahlásit
cernej caj
no já bych teda pozvala toho opraváře, řekne ti cenu opravy a pak se můžeš rozhodnout jestli nechat opravit nebo koupit novou, za cestu a zjištění závady se zas neřekne tolik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 07:01
- Nahlásit
Maya
ja to jako chapu ale muz trva na tom, ze se na to podiva a vis jak to je kdyz chlap neco slibi
no asi se budu muset domluvit se segrou nebo kamoskou, vyprat u nich aspon nejnutnejsi ale jako predstava ze vezu hodinu a pul pres pul brna igelitku mokrych hadru me nadsenim nenaplnuje
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 08:10
- Nahlásit
čaj obdivuji tvoji trpělivost. Je fajn, když se manžel chce na pračku podívat (často je to opravdu maličkost a technicky schopný člověk si poradí) - ale hned. A ne čekat, až bude mít náladu... Protože prát se musí - a před svátky někam vozit prádlo a zase zpátky a ztrácet čas... Už bych měla opraváře pozvaného - neboť mezi svátky se bude shánět hůř...
Jsem si myslela, že tyhle tři dny v práci bude klid a dodělám drobné resty... a už mám skoro veškerý čas naplněn jednáním a schůzkama a konzultacema... a to studenti už mají volno...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 08:23
- Nahlásit
Xerxová
jako me to stve, ale blby je, ze kdyz si to muz nepreje tak to nebudu delat za jeho zady prece...
tak snad se ti podari jeste nekam ty resty vecpat
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 08:54
- Nahlásit
čaj já bych to nedělala za zády !! To nee. Jen by to bylo - pokud zítra nebude pračka funkční, musím si opraváře zavolat... I když mně se to říká - opraváře by u nás volal Pepa... ne já.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 09:02
- Nahlásit
Xerxová
no jasne, on ale je ochotnej opravare zavolat, ale AZ se na to podiva on takze musim pockat, no...
tak su zvedava, co z toho nakonec bude a zda opravitelny nebo neopravitelny. kamarad co opravoval pracky rika, ze kdyz to sou lozicka, tak nevymenovat a koupit novou pracku ale ze podle popisu to na loziska nevypada a ani podle jeho popisu to na loziska nevypada, takze treba to jeste nebude akutni.
co jsem se divala, tak u novych pracek nejsou 3 kolecka ale, misto toho displej a tri cudliky coz je o dost nachylnejsi k rozbiti
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 09:58
- Nahlásit
kachna
Jaks hledala to bydlení v Praze - narazila jsem na tohle
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 10:01
- Nahlásit
cernej caj
u novych pracek nejsou 3 kolecka
tak mně kolikrát ale odešel právě ten programátor, já bych to až tak nezatracovala.
Hele, čajdo, nechci tě podceňovat, ale máte vyčištěný filtr, že jo? Takový ten kulatý otvor pod dvířkama?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 10:06
- Nahlásit
kachna_
no ale si prave myslim, ze spis se rozbije elektronika ktera ridi pres displej teplotu a otacky, nez to kolecko kde bude asi jen potak pod tim...
vubec netusim, o cem mluvis muzu se na to podivat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 10:15
- Nahlásit
kachna_
jo a dukaz tak mam hledat nejakej otvor nekde?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 11:49
- Nahlásit
cernejcaj
obvykle vpravo dole nutno cistit filtr ale s ucpanym filtrem by asi spis blbe odtejkala nez smrdela a cadila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 11:53
- Nahlásit
Maya
aha, to teda o filtru nic nevim, tak nekde zezadu za prackou to asi hledat? z boku taky nic nemame, to vim, ale zezadu nevim kdyz je to u zdi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 11:59
- Nahlásit
pokracovani flekate boreliozni story
po následujícím rozhovoru
Mám boreliozu?
Vypada to, že asi neee, ja se v tom moc nevyznam
mineno vysledky z krve
pak se mě zbavila odeslanim na infekcni na Bulovku pricemz mi flek pomackala ze me doted boli a az v tramvaji jsem zjistlila, žz sice do zadnosti napsala ue vysledku testu priklada ale me je nedala
takovy to jako dotaz, jestli se tam mam objednat ze zavrhla s tim, ze mám jít rovnou protoze objednaci doba na infekcním jsou 4 měsíce, to už byla taková tresnicka na dortu
ano ano vesele si muzete roznaset infeknci choroby asi
prdim na to do konce roku minimalne a doufam ze flek zmizi i bez zasahu naseho bezvadneho zdravonictvi
toz tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:01
- Nahlásit
cernejcaj
zepredu musej tam bejt dvirka a za nima filtr kterej se musi obcas vyndat a vycistit
dozadu by to snad nikdo nedaval
i kdyz teda prvda tu pracku cos linkovala neznam ale tak predpokladam ze tohle maj vsechny stejny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:08
- Nahlásit
Maya
tak to je skvela boreliozi story, doufam, ze ti to zabere a budes bez nasledku
videlas fotku pracky? tam zadny dvirka zepredu nejsou a urcite nejsou ani z levy strany, ktera stoji viditelne, pravou a zadek nevim...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:36
- Nahlásit
Maya
zepredu musej tam bejt dvirka a za nima filtr kterej se musi obcas vyndat a vycistit
nemusej. My teda máme dvířka, ale filtr za nima neni A prej ani bejt u našeho modelu nemá...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:38
- Nahlásit
cernejcaj
zabere tak jedine zarikavani
neni filtr pod tou listou vpredu? jinak pracka bez filtru je mozna ten duvod proc se potento
fakt nevim s prackou bez filtru jsem se nesetkala poslednich 30 let i tatramatka ho mivala a aby mela filtr kterej by se mel ixkrat vyndavat z boku nebo zezadu to si myslim ze uz tam spis neni jako ze fakt dneska je mozny vyrobit vsechno
nemas navod? tam by to melo bejt napsany protoze vzdycky tam je jak se ten filtr vyndava pokud to tam nemas tak mas unikatni pracku bez filtru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:40
- Nahlásit
birma
logicky ale ten bordel vcetne vlaken a tak chyta ta pracka kde? nebo ti to jde do odpadu?
podle me pokud pracka nema filtr tak proto ze vyrobce usetril aby byla levna
a nedivila bych se kdyby se v ni pak casem neco zaneslo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:41
- Nahlásit
birma
a co mate za tema dvirkama?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:45
- Nahlásit
cernej caj
a dole se to otevřít nedá? že by se ten spodek pod dvířky dal odklopit?
http://data.e-manual.eu/cs/nahled-navodu-k-pouziti -zdarma-5123/automaticka-pracka-goddess-wfa-1025-m 7/strana-22.html
1033 jsem nenašla. Ten prolis pod dvířky by mohl být odklapovací.
Maya
by asi spis blbe odtejkala nez smrdela a cadila
to asi jo, ale proč to nezkusit. Zase to, že neodstřeďuje, by mohlo bejt nadějný.
doufam ze flek zmizi i bez zasahu naseho bezvadneho zdravonictvi
takzvaná terapie samouzdravením , myslím, že celosvětově nejúžívanější strategie . Jestli věříš na wobenzym, tak by taky mohl pomoc.
Ach jo, je to strašně depresivní, když si neporadíš sama, tak ti nikdo nepomůže
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:45
- Nahlásit
birma
tak mozna davaj krabici vic modelum a krabice jede z linky stejna (proto mate dvirka) ale vnitrek je jinej...
teda ani nasi nemeli na stare pracce dvirka takze o tom slysim prvne...
Maya
no to spis je jen designova ryha, ale muzu to doma overit. jinak to jako panel fakt nevypada...
ja mam paradni polskou vyrobu, nejlevnejsi pracku na trhu co byla
tak se divam a v navodu neco o filtru je ale z obrazku nechapu jak se tam leze. poslu muzi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:49
- Nahlásit
Maya
a co mate za tema dvirkama?
další dvířka?
Mamča má vrchem plněnou a ta se nezanáší, má ten filtr pod bubnem. To by mě trefilo.
Moje úžasná hotpointka (fakt jí mám ráda) má samočistící filtr a přesto se mi tam nedavno něco zaseklo.
Jo ale to je další výhoda toho displaye, napíše ti to číslo chyby, takže tolik netápeš, co opravit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 12:50
- Nahlásit
cernej caj
já ani návod na tu tvojí nenašla
|