Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:53
- Nahlásit

cernejcaj
to je blby bracha taky nejspis nechal propadnout let balonem od nas a teda popravde me to sere orotoze myslim ze kazdeb kdyz jen trochu chce si za tech x mesicu platnosti poukazu muze najit 2 hodky casu
toz chapu ze uz neco tskoveho nechces kupovat taky nebudu

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:56
- Nahlásit

Maya
nebojíš se, že ti ty granule projdou?
nejakej zatitek
třeba opravu pračky
cernej caj
Pro inspiraci - Michal dostane laserovej dálkoměr, funkční tričko a box na nářadí. Jo a vod mamči ponožky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:59
- Nahlásit

Odešla nám telefize (v záruce), budu jí muset odvézt do Prahy do servisu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 11:48
- Nahlásit

Maya
a let balonem teda by musel byt bozi! to teda taky chapu, ze to zamrzi a jeste tolik penez to stoji...

kachna_
dík, ponožky už mám, vždycky před vánocema dělám větší ponožkovou objednávku

lity lity pani, doufam, ze do svatku ji budete mit doma! a pripadne mrkni na nejaky stary telky za odvoz - aspon detem na pohadky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 11:59
- Nahlásit

a vlastne pro nej mame se segrou napul novej batuzek na ntb, takze vlastne dobry

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 12:35
- Nahlásit

cernej caj
snad strejda Netopejr rozchodí dětem jejich PC, protože myslim, že do svátků jí neopraví

moc hezký, třeba ségra nezná a ráda využije: www.eschovka.cz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 12:50
- Nahlásit

kachna_
tak drzim palce a segre sem preposlala, dik

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 13:37
- Nahlásit

kachna
hehe ze by se letos rekevizni skodic orestehovsl k vam?
cernejcaj
tak mas alespon neco a holt mu zatancujes u tyce :S

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 13:42
- Nahlásit

Maya

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 14:19
- Nahlásit

su prokleta. porad mi padal zoner, resila sem to s podporou, opravili chybu a ted mi nejede vubec

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 14:41
- Nahlásit

jsme teď byli na chvilku v lese - krása - jasno, slůňo svítí, sníh se tam leskne, září listí buků, namrzlé větvičky... Spousta stop jelenů a lišek. Night nadšen - řádil jako obyčejně - tj. stále v trysku a na zadních...
Včera večer jsem dobalila dárky - takže dneska mě čeká jen kousek podlahy v předsíni (mám debilní dlažbu, do které se "zažírá" špína a pomůže jen rejžák a zakleknout na všechny čtyři) a jinak už klídek a pohodička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 14:48
- Nahlásit

Xerxová
a co tchan, budete ho mit na vanoce doma?

tak ste si krasne prochajdu uzili ja musim jeste nakopit par tasek na ty blbe balitelny kusy a mam domluveno s kamaradkou, ze vyperu u ni aspon nejnutnejsi, tak snad budou svatky OK

birma
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 15:21
- Nahlásit

Já mám napečeno, dárky zabalený a dneska jdu do kina Co víc si přát

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 15:23
- Nahlásit

čaj dozvíme se zítra, jestli dědu pustí

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 15:32
- Nahlásit

pelisky pro psy kdyby nekdo chtel jeste napsat jeziskovi
https://www.kulina.cz/pelisky-pro-psy/

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 15:32
- Nahlásit

Xerxova
tak drzim palce at ho pusti

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 15:55
- Nahlásit

Naše paní ředitelka vypustila do občasníku novou letošní perlu:
Dítě se bojí čerta, před Mikulášem jihne, ale žádnou obavu nemá z učitele
Ach jo. Možná, kdyby nevyžadovala strach, ale úctu, že by se nám tu žilo všem líp :

birma
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 16:12
- Nahlásit

kachna_
Naše paní ředitelka vypustila do občasníku novou letošní perlu
Ježíš to je kravěna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 17:51
- Nahlásit

kachna
to je fakt strasny... strach z ucetele navic muzou mit pubertaci ale ne maly deti...

birma
sikovma ses! uzij si kino

xerxova
tak drzim palce zitra

Xerxová
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 18:37
- Nahlásit

Fifi uvidíme - dneska Pepa nesehnal žádného lékaře, který by mu poskytl informace... Děda byl na speciálním vyšetření - ale on ani neví, že na nějakém byl, natož co mu řekli Zítra ráno budeme volat na oddělení, snad se dozvíme víc.

Já měla docela kliku na učitele. A taky jsme to ani já, ani rodiče moc neprožívali... Prostě stejně to změnit nešlo, tak se musel člověk (či človíček) naučit nějak vycházet "s každým".

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 18:38
- Nahlásit

muze pracka i kdyz je odstavena a nepere se v ni nekudy vypustit vodu? mam v pulce koupelny centak stojate vody... pod prackou, pod skrinkama, pod kosem na pradlo... vzhledem ke krivosti podlahy nemuzu urcit vinika, doufala sem, ze treba muz cistil filtr a neuklidil ale prej na nu nesah... doufam, ze je to fakt z pracky... jinak me asi slak trefi

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 18:53
- Nahlásit

cernej caj
A mas vyplej privod vody do pracky?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 18:55
- Nahlásit

Fifi
jj, ale to ho tam muz montoval az 3 dny zpatky, kdyz se dival na ten remen, takze sem ho ja vypnout zapomela kdyz zacala po testu zas zlobit ale ted uz vyplej byl, tak ho muz urcite vypnul... tak snad to fakt teklo nekde z pracky ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 18:58 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

cernej caj
Hele, ja bych tvoje nervy fakt chtela mit. Zitra bych volala opravare, at se muz nastve nebo ne... Abyste neslavili vanoce na vode.
Edit - nic jinyho tam snad rupnout nemohlo, ne? Rekla bych, ze zlobi fakt pracka nebo privod vody.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 19:01
- Nahlásit

Fifi
sem to vytrela a nikde se voda neukazuje, takze to vypada spis asi ze to fakt vyteklo z pracky. je mozny, ze v ni nejaka voda zustala, kdyz sme ji vyply v pulce programu a nejakou skvirkou pomalu vytekla ven...

no me asi taky trefi, ja tu z toho mam zastavu srdce malem. Akorat volno urcite uz nedostanu, protoze dovoleny meli byt nahlaseny nejpozdeji minulej tyden

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 19:08
- Nahlásit

cernej caj
je mozny, ze v ni nejaka voda zustala, kdyz sme ji vyply v pulce programu a nejakou skvirkou pomalu vytekla ven...
To mozny klidne je. Muz by si volno neudelal, kdyz zaridis opravare? Nebo ten kamarad nejakej by to neskouknul treba, kdyz budete doma? Nevim, ja bych s timhle prilis neexperimentovala, kdyz uz pracka i tece, to uz bych mela strach ji zapojovat, aby to pak nekoho neslehlo doopravdy...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 19:16
- Nahlásit

Fifi
ten kamarad prave je z prahy, co se vyzna v prackach

no hlavne je, ze pracka bude odpojena, nepouzivatelna, muze asi voda v koupelne vyburcovala k cinnosti (taky sem mu volala cela vyplasena doufaje, ze cistil ten filtr, ze

ale ja mam proste celkove strach ji vubec pouzit, kdyz ji neuvidi opravar. Problem je castecne v tom, ze muz je technik a asi ze sve pozice videl uz tolik opravaru, elektrikaru a odborniku, ktery o tom nevi vubec nic, ze chapu jeho skepsi platit nekomu za neco, co si muze udelat sam.

ale v teto situaci su ochotna pracku odvezt na srotak... 8 let prala, neni to malo a nez se s tim drbat, kdyz z ni mam strach...

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 19:25
- Nahlásit

cernej caj
no jestli máš prachy, tak bejt tebou objednám na alze dneska novou, do pátku jí máš a přes vánoce můžeš vesele prát bez obav, když ti jí muž zapojí, jako za ty stresy a bejt bez pračky to fakt nestojí

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 19:26
- Nahlásit

jinak hrnky furt nikde, fakt už mám obavy, včera mi přišla sms z pošty, že převzali nějakej balík, to budou asi oni, ale nikde nic

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Pro 2016 19:27
- Nahlásit

cernej caj
ale ja mam proste celkove strach ji vubec pouzit, kdyz ji neuvidi opravar.
Taky bych mela. A muzovu skepsi nechapu, protoze zjevne neni schopen doposud s tou prackou cokoliv udelat. Ze rozumi aparaturam ci cemu, neznamena, ze rozumi prackam? (nic ve zlym, aby to tak nevyznelo... ja tu mela opravare na starickou pracku dvakrat, jednou se nespoustela - vymenil jen to udelatko otaceci programovaci. Druhej zas tahal kostici zpoza bubnu a mel hodne co delat, i kdyz ten typ pracky znal. Oba opravari rekli, at si tu starou a hodnou pracku hyckam, ze nema kurvitka.)

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání