Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 08:57
- Nahlásit

Maya
kamarad mel takhle 9 stehu na cele, vystoupil z vlaku a uz byl v druhy koleji...

me silene bolej a rezou oci a v noci teplotka asi zas telo vi, ze je dovca ci co

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 09:24
- Nahlásit

cernejcaj
taky mam obavy ze o dovoleny misto relaxu budu marodit
darky si radsi zabalim dneska nez zejtra kdybych na tom byla zejtra jak mama vcera tak bych ani to baleni nedala
akorat tu nudu tady prezit do 3 to bude des

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 09:45
- Nahlásit

Maya
tak to s praci blby, skoda ze si nemuzes treba pustit film nebo cist neob tak. ja mam jeste nejakou praci tak ji chystam pro kolegu, co by mel mezi svatkama po mesici dovolene makat

za chvilku obed...

jinak bych chtela neco malyho jeste koupit segre, ale nemam moc tip + zabalit jeste par veci na nedeli pro pribuzny a vlastne obvolat bych to mela a domluvit se na navsteve

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 10:27
- Nahlásit

cernejcaj
to mas teda nakup darku fakt na posledni chvili

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 10:40
- Nahlásit

Maya
tak neco malyho spis jen, jako nosnej zaklad mam

akorat me ty voci rezou desne, uz asi nezvladam do pc ani koukat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 10:45
- Nahlásit

sem si uz vyhlidla pracku
doufam ze to ma nejakej rychlej program, ty popisy sou takovy celkem jako vagni

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 10:50
- Nahlásit

cernejcaj
teoreticky ta bavlna na 20 by mohla bejt, ja mam totez na 30 a pere to 20 minut akorat je to blbejc vyzdimany ne az tak dosucha
nejhorsi jsou ty eko programy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 10:53
- Nahlásit

Maya
jakoze blbe perou?

ja peru vetsinou na 30, na 20 nemam moc zkusenosti, jak by to pralo ale tak vsechno se da ozkouset.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 10:57
- Nahlásit

kde je Fifi ?? Jak je Prohatci ??

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 11:03
- Nahlásit

cernej caj
blbe perou a hlavne dlouho, na moji prace eko program skoro 4 hodiny
tak podle me je jedno jestli 20 nebo 30 tam jde stejne jen o takovy to omlaceni opocenyho tricka ve vode
Xerxova
Fifi jsem myslela ze pred vanoci finisuje s tema vencema nebo tak neco

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 11:06
- Nahlásit

Maya
no moje stara polska pracka mela rychloprogram asi na 35 minut a teplotu sem si mohla nastavit jakou sem chtela... dost tech treba tricek, kdyz je to fakt jen zpoceny totiz stacilo prat na to... a nerada bych prala v nove treba hodinu a pul

Xerxová
taky doufam, ze je u nich vsechno OK, doufam, ze je Fifi zdrava a neskocil na ni ani nejakej zadovej bol.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 12:03
- Nahlásit

Parádní pračka. Na ECOtime nepere příliš dobře, lepší je dát 3 hodinový normální program. Jen 1000 otáček

obecne recenze dobry ale teda nevim stara mela rychlo program cca pul hodku, a co sem pouzivala dlouhej na lozni pradlo na 60 tak prala mozna i hodinu a pul... ale nasla sem k ni tabulku a sou tam nejaky programy na sportovni pradlo ktery perou treba hodku tak to asi v pohode pujde pouzivat na zpoceny trika z prace...

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 12:19
- Nahlásit

cernejcaj
ja prave na trika co jsem měla jednou na sobě pouzivat tech 20 minut a to ta tvoje ma jeslti sem to cetla dobre
normalni program na 40 nebo na 60 mi pere tak 2 az 2,5 hodky asi zalezi kolik je tam pradla¨
co nepouzivam a jen jsem tak koukala je spesl program na dziny a tam naskocily tusim 3 hodky
na hodku nevim to tam nemam asi nic i když pravda jsou tam ještě nejaky programy na svetry atd. ale to jsem nikdy ani nezkoumala

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 12:20
- Nahlásit

venku docela kosa dalnice na Brno furt uzavrena a objizdka pres Bn toz mam dilema jestli jet domu vlakem a pak v Bn cekat na bus a nebo risknout bus kterej jede primo k nam s tim ze tam mozna po sjezdu z dalnice budou kolony a ze to jeste muze primrzat
jakej je dneska asi provoz na dalnici?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 12:23
- Nahlásit

Maya
takze zpocenejm trikum by to stacit mohlo, dik pripadne se to da pustit asi 2x , bez a se zdimanim

no o te havarce sem cetla a protoze je vsude ledovka, jela bych asi vlakem, pokud mas kde cekat v teple

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 12:38
- Nahlásit

cernejcaj
asi zalezi jak se potis
jako podle me je tech 20 minut uplne v pohode jsem to 2x nidky nepoustela zdime to min a taky treba ty bavlneny trika dyl vydrzej a nevytahujou se tolik nez kdyz se perou furt na 2 hodky
jako nic spinavyho to nevypere treba kdyz se pokydam u obeda tak uz to musim pak dat navic ale na nespinavy noseny veci super

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 12:39
- Nahlásit

pro me teda pracka by mohla mit tak 3 programy a nastavitelnost a spis nejakej bazmek kterej by mi zavolal na mobil ze uz je vyprano

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 12:39
- Nahlásit

asi to vezmu radsi fakt vlakem i kdyt je to vopruz courak se zastavkou na kazdym rohu takze ani spat se neda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 14:14
- Nahlásit

maya
tak to vlakem blby treba jeste bude dle netu situace na silnici dobra?

me by taky jako stacili 3 rogramy - na spinavy, na vlnu, na normos a rychlej s moznosti nakliknout si predpirku a zvolit teplotu a ne ze ma pracka 16 programu a vsechny k prdu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 15:36
- Nahlásit

předpověď na zítřek je deštivá a tak jsme se už před polednem vydali do pískovcových skal mezi Sloupem a Svojkovem. Nikde nikdo, sníh, námraza, místy kluziště... ideální výlet pro bláznivého psa... Na hraně skalních vyhlídek jsem občas byla lehce hysterická... ale nakonec to byl docela pěkný výlet.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 19:20
- Nahlásit

Rrumstajn.
Tady dneska pekna ledovka, dopoledne jsem sebou flakla jak vorvan na namrzlych betonovych hladkych dlazdicich, nastesti bez nasledku. Psiskum to taky pekne klouzalo.
Xerxová
Jak je Prohatci ??
Prohatec ma uz pekny roupy, lita jak silenej. Jeste ho ale setrim, neb pytlik ma porad jeste trosku podrazdenej, s modrinama. Jizva nicmene pekna, pred tydnem touhle dobou tu plakal. Ted si lame hlavu nad fuseklovyma hlavolamama, je jak pan Monk. Kdyz mu zabalis x lichych ponozek do sebe a to cely das do jedny tlusty, ma zabavu na hodinu. Vypreparovat chuchvalec a pak to roztridit po jedny. Fakt je tridi, nezere, nezvejka, je to trubka pecliva.
Maya
Fifi jsem myslela ze pred vanoci finisuje s tema vencema nebo tak neco
To si me pletes s Fajfkou, ja nic nemotam. Ale je faakt, ze Fajfkooo, kde ses?
cernej caj
Takze nova pracka nakonec bude? I kdyz tekl jen privod vody?

Vsem chorobam (zejmena Brut!!!) preju rychly uzdraveni.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 19:28
- Nahlásit

Fifi
a jooo, když vy jste obě od f, tak se to plete
super že Troldík se dobře hojí
já dát Lokinovi takovej jponožkovej hlavolam, tak pak sbírám milion centimetrových kousíčků
ale dneska jsem mu koupila silikonovou formu na sušenky nebo na co a má to takový hluboký díry s výstupkama a dá se to přehnout, jako to je paráda hlavolam než z toho něco vybere a za 40 Kč

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 19:32
- Nahlásit

Maya
já dát Lokinovi takovej jponožkovej hlavolam, tak pak sbírám milion centimetrových kousíčků
Skritka by to nezajimalo a Kremyl by vsechny fusky postupne sezral. Takze v tomhle je hodnej a zlatej.
Jo ty hrnky s lapinou pekny, ale nevypadala by silueta spice hodne podobne? Ja bych teda nepoznala, ze tam mas lapinu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 20:33
- Nahlásit

Fifi Night je první doga ničič - měl ještě hračky po té úplně první doze... a zlikvidoval všechno. Naštěstí mě zásobuje vyřazenými plyšáky půlka fakulty Miluje plyšáky - vyndá očíčka, nosánky (nic nežere, jen vykouše, požužlá a vyplivne) a pak všechny vnitřnosti... Naštěstí rozlišuje svoje a dětské hračky... takže i když zapomenu zavřít do pokojíčku (kde spí dítka a mají tam spoustu pokladů), tak se nic neděje

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 20:47
- Nahlásit

Xerxová
vyndá očíčka, nosánky (nic nežere, jen vykouše, požužlá a vyplivne) a pak všechny vnitřnosti..
Mit psa preparatora je fajny, kor kdyz to pak nezere. Kremyl stihnul pred zradlem uzmout jeden chuchvalec a ukousat dvema ponozkam paty. Ted maj Pruhy hlavu zamotanou, kudy to teda tahat, bada nad tim jak vedec.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 22:27
- Nahlásit

Fifi
Loki je jak naštěstí jak Najtík, kouskuje, ale nežere
špic a lapina jsou podobný, ale to je přece nebetyčný rozdíl
ne fakt lapina je víc ovčákoidní

lapina

špic

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 22:35
- Nahlásit

Maya
Kdyby mela lapina hlavu niz a taky stala jinak, tak je to spic! Fakt nebetycnej rozdil. asi jako:
a jooo, když vy jste obě od f, tak se to plete

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 22:52
- Nahlásit

Fifi
no fakt je, že takhle v siluatách jsou tam malý rozdíly, naživo je ten rozdíl markantnější, ale možná jen pro někoho kdo má špicí voko
kdyby byla lapina na tý siluetě s ocasem dolů jako bordera, jak ho často nosí, tak by to hned bylo jiný ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 23:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
kdyby byla lapina na tý siluetě s ocasem dolů jako bordera, jak ho často nosí, tak by to hned bylo jiný ne?
Jo, to bych ti pak uz uznala.
Dostrihany drapy Pruhum, ze ja je nenechala smiknout vetovi, kdyz byly Pruhy placaty. Byl jak zizala, teda spis Olgoj Chorchoj, straslivy, i tuhle proceduru ma hozenou zpatky tak o rok a pul. Takhle nevyvadel fakt dlouho, hysterak jeden. Clovek mu jen uchopil nohu a jecel, jak kdyz mu ji amputujes.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2016 23:18
- Nahlásit

Fifi
celej špic s těma tlapama jak já si teď užívám Lokina, kterej má vošmatávání tlapátek a drbání mezi polštářkama dokonce rád

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání