| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:00
- Nahlásit
kachna_
doma to prozkoumam, z hlavy si to fakt nevybavuju a telepatii taky jeste neovladam, ale dik za tipy
a mas displej jako k tomu nebo mas 3 tlacitka a pred displej resis vse od programu pres otacky a stupne?
ja ten navod na tu moji nasla na exteraku, sem si matne vzpomela, ze sem ho kdysi stahovala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:11
- Nahlásit
tak me prijali i do te druhe prace, kde sem byla na pohovoru... lepsi penize o neco, nastup kdy si reknu (takze cesta snp by byla realna) ale dojizdeni hodinu dvacet az hodinu tricet jedna cesta, tzn. skoro 3h denne...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:28 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
tak me prijali i do te druhe prace
těžká volba, ale gratuluju, líp než aby tě nepřijali ani do jedný!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:31
- Nahlásit
cernejcaj
dilema to teda nezavidim
kdyz si vzpomenu na sebe vpodobny situaci kdysi
moje pracka ma displej s tlacitkama a dve kolecka
a jo na kolecku nastavis program a tlacitkama u displeje pripadne doladis teplotu a otacky kdyz chces
je to ovladani pro blbce, takze pro me jako delany navic u kolecek obrazky pro blbce takze kdyz peru zaclony jednou za rok nemusim lizt do navodu kterejze to je program bo zaclonky na obrazku poznam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:32
- Nahlásit
kachna_
tak to urcite. Pani byla evidentne zklamana, kdyz sem ji rikala, ze sem uz prijala jinou (meli vedet dat taky do patku co byl pred 10ti dnama...)
a to sem nebyla jeste u toho netova sefa to z patku prehodil na stredu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:33
- Nahlásit
Jo a Kačence je dneska 5
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:40
- Nahlásit
kachna_
gratulujem kacatku!
to je uz velka slecna, tak at se ji darky moc libi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 13:44
- Nahlásit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 14:50
- Nahlásit
kachna gratulace mláděti A jaká byla výstava ??
Fifi co Pruhatec ??
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 15:07
- Nahlásit
Maya
logicky ale ten bordel vcetne vlaken a tak chyta ta pracka kde? nebo ti to jde do odpadu?
taky jsme na to nepřišly, asi jde do odpadu
podle me pokud pracka nema filtr tak proto ze vyrobce usetril aby byla levna
levná nebyla a vzhledem k tomu, že je přes známosti, tak by nám nedohodili šunt
nedivila bych se kdyby se v ni pak casem neco zaneslo
To já vzhledem k množství zvířat a chlupů bych se nedivila ani s filtrem, ale už ty pelechy pere hafo let a nic
a co mate za tema dvirkama?
je tam taková věc, na který bys čekala namotanej filtr a ten filtr tam neni a prej tam vůbec bejt nemá (jsem původně myslela, že jsme ho ošoupaly do ztracena )
cernej caj
tak me prijali i do te druhe prace, kde sem byla na pohovoru...
jsi prostě dobrá!
já bych tedy 3 hodiny denně na cestě netrávila, pokud by mě neplatili zlatem...
kachna_
Kačence je dneska 5
veeeeeeelká gratulace
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 15:25
- Nahlásit
Maya jo a granule už jsou doma... Pošta poštovala skvěle
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 16:26
- Nahlásit
Xerxová
Výstava byla perfektní, jen trochu moc hlučná, bylo to tam samá zdravice.
Straubing je nádhernej a má oooobr parkoviště zdarma, což je sympatický, mně hrozně vadí platit vstupný a pak ještě parkovný. Na druhou stranu se platily záchodky.
Jestli se dohodnu s rajčetem na spolupráci, hodím sem ukázky práce ženského spolku. To je součást chovatelského spolku a zabývají se zpracováním produktů chovatelství (hlavně), takovej kutilskej spolek, ale realizují se tam hlavně ženy.
Zjistila jsem taky, že moji leopardí rexi jsou hezčí .
Ve Straubingu měli spoustu krámků malejch a strašlivou zimu . Ještě že jsme s sebou neměli děti, páč tam byly kolotoče a vláček a bylo to hrozně drahý.
Výsledek supr - já viděla výstavu (což je samo o sobě to nejlepší, co se může stát ) a Michalovi se tam líbilo.
Jen mají němci H5N8 (agresivní ptačí chřipka), což nás asi taky čeká . Takže to bylo bez ptáků
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 18:12
- Nahlásit
Rruumstaaajn.
Esusko
ten clanek vedle se moc pekne cetl, tohle uz zni opravdu moc pekne a drzim palce, at se dari porad o krucek lip. A at te choroba opusti.
kachna_
Kacence velikakanansky gratulace, toto leti...
Pekne jste si vystavu uzili.
Jen mají němci H5N8 (agresivní ptačí chřipka), což nás asi taky čeká
Nebude se snad zase vybijet kde co z ptaci rise?
cernej caj
Ses dobra, nejlepsi, kdyz te vzali i do druhy prace. Ale tri hodiny cesty zni dost silene, to cloveka kazdodenne odstavi, vycerpa. No uvidis, jak se rozhodnes. Jsem zvedava na rozuzleni zahady cajdi pracky. Dle hbitosti a pristupu tveho muze k ruznym domacim pracem tipuju, ze se to dozvime az pristi rok...
Xerxová
Pruhy si vcera chtely blemcat stehy, sam se vydesil, co to tam ma. Zkousela jsem pak ruzny oblecky, i limec dostal asi na tri vteriny, ale malem s nim v soku proskocil oknem. Byl celou to navlikaci a svlikaci procedurou tak unavenej, ze si pak uz neblemcal nic. Prijde mi, ze po operaci je hodne rozhozenej, psychicky. Neni divu, narkoza, hluky, bolest a on coby hypersenzitiv. Zacal ted zase reagovat na ruzny bubaky, ale verim, ze to casem prejde.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 18:44
- Nahlásit
Fifi achjo - chůdě malý vyděšený. Však on svoji jistotu zase určitě získá - jen je vidět, na jak tenkém ledu se pohybujete. Asi bude citlivý na všechny větší změny.
Má ještě něco na bolest ?? Jestli ne, tak taky může být bolestivější a proto rozhozenější.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 18:44
- Nahlásit
PROSBA O POMOC
Kolegyně dostala od kamarádky krásné tříbarevné koťátko,
je milé a přítulné, ale bohužel její manžel je alergický na srst, a tak ho musí dát pryč.
Kdyby ho někdo chtěl - jmenuje se Franta, má 52 let, 175 cm a 92 kg a prošedivělé vlasy...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 18:53
- Nahlásit
Xerxová
Má ještě něco na bolest ?
Jj, jeste rimadyla na zitra. Komplikace zadny nema, takze zbytecny mu to cpat dyl. Je to proste fakt hypermegacitlivka.
kachna_
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 18:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Čau, jen u vás pokukuju, co kdo dáváte odkazy na dárky
Maya
s borelkou to není sranda a může to dopadnout i hodně blbě. Často končí ochrnutím, dobrá zpráva je, že většina to rozchodila. I můj známý. Špatná je ta, že u nás snad není pracoviště, kde to opravdu jsou schopní diagnostikovat a ATB, která ji spolehlivě zlikvidujou. Vozí si je lidi z Německa, případně se přímo obrátí na nějakou německou nemocnici. Nepamatuju si kam, ale nedávno jsem četla o paní, které se příznaky zhoršovaly, pořád něco přidávalo, až jí řekli, že je cvok a nastoupí do blázince. U ní ta anabáze trvala tuším skoro dva roky a uvěřili jí, až ochrnula. Následně jí poradili to Německo, tak se tam obrátila a až oni ji vyléčili. Tuším má ale nějaké doživotní následky. Hlavně že píšou: pokud máte skvrnu, hned k doktorovi, může to být borelka! A ten ti řekne, že neví
cernej caj
S tvýma prácema se nechytám, dej vědět kde pracuješ, až to bude jisté
Pračce nevím co máš, ale pokud ti neždímala, bývá to jak píšou holky zanesené sítko a protože pořádně nevypustí vodu, nezapne ždímání - měla jsem taky. Neztratili se mi ponožky, ale kostice z podprsenky rachotí za bubnem nejmíň tři Ten přední spodní panel by měl jít odshora zklopit, dle obrázku od holek tu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 19:52
- Nahlásit
Xerxová
mě dneska podruhý za vic jak dva tejdny chtěl intime dovézt balík, dali vědět skoro v poledne, zase smolík nikdo doma, asi ten balík fakt nikdy neuvidím, tuším teď se po něm zase na tejden slehne voda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2016 21:02
- Nahlásit
worick
jj dam vedet. pracka zdime ale vydava zvuky jak kdyby buben o neco drel.
fifi
tak doufam, ze trolitko brzo bude v norme, tohle je dost na kazdyho tvora i kdyz "banalni" zakrok...
kachna
to je dobre, ze se vystava vydarila!
maya
rikal kamos ze flek s atb nesouvisi, ze to neni dukaz ze nezabrali ale jemu zmizel nez mu atb vubec nasadili (so tydne od kousnuti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 08:13
- Nahlásit
cernejcaj
no vsem znamejm ten flek brzo umizel uz se priklanim k nazoru ze to bude jina ibfekce nez borelka jsem si vcera cetla co vsechno kliste prenasi a projevuje se to fkekama a lepsi to necist
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 08:17
- Nahlásit
Maya
takze vidis, flek nemusi souviset s borelkou
furt nemam nic pro muze k vanocum
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 08:37
- Nahlásit
cernejcaj
to uz mas nejvyssi cas
ja furt mam hrnky pro brachu a svagrovou nekde na ceste
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 09:47
- Nahlásit
Maya
ja tam kupovala uz tak 2010 paradni vlkotrika
jinak tu sloni moc musim mit! ale to uz asi nedorazi zavcas
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:03
- Nahlásit
cernejcaj
jsko darek fakt super
tak jestli podilaji ppl tak to by se jeste stihlo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:06
- Nahlásit
cernejcaj
ale koukam chlast jen na osobni vyzvednuti tak jedine si musis udelat predvanocni vylet do prahy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:07
- Nahlásit
Maya
neposilaj vubec, jen osobne na pokladne kvuli dokladu ohledne vhodnyho veku
ale tak nejhur jim to das po svatkach, ale s tim muzem me to stve ze nemam napad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:08
- Nahlásit
Fajka tu nejak neni doufam ze nezanevrela na forum kvuli ty vymene nazoru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:10
- Nahlásit
cernejcaj
a pritom to jde poslat tak ze ti vek kontroluje ppl chodi mi takto veci k e cigaram
si to ulehcujou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:12
- Nahlásit
cernejcaj
nejakej zatitek by nechtel? ti zaplatis a vytisknes si doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2016 10:34
- Nahlásit
Maya
jo, no by se to dalo urco resit tak, ze to zkontroluje posta... tak skoda.
no to jako nevim, jakej zazitek by muz chtel loni sem mu koupila program na lanovky do lanovyho centra, platilo to duben - rijen a nestih se ani objednat (sme to meli 2x ze pudem spolu) i kdyz sem mu posledni dva mesice uz docela pripominala. tak prodalo 600 ze...
|