| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 08:25
- Nahlásit
Fifi
tsk ja se nedivim ze se bojis to asi kazdej
vyfot pak Troldu v teplackach
cernejcaj
to uz je pres rok? to fakt nejak vsechno leti
Kim tu srst mel stejne
vsichni ted rikaj ze je Loki tlustej a on pritom konecne nahodil zimni srst a jsk ji ma kratkou a hustou je to meda beda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 09:10
- Nahlásit
chudak. feeina vypada furt tlusta i kdyz je v kondici i kdyz ma o 2kg vic
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 13:09
- Nahlásit
6!!!!! injekci nez dovrtala, jak to bylo citlivy. No prej raritka minule mi musela dat 3 tak si tentokrat nachystala neco prej primo do zubu ze mi me to melo mit bolet a lip reagovat... no shodly sme se na tom, ze priste radsi klasiku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 13:24
- Nahlásit
čaj zubaře nezávidím. Já jdu na prevenci příští týden. Nějak ten půlrok rychle utekl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 13:47
- Nahlásit
Xerxová
on vzdycky ryhle utece
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 13:53
- Nahlásit
Maya
no ted mi nachystala neco lepsejsiho co by melo zabrat lip aby mi zas nemusela davat 3 ale nevyslo to
sak ten zub ted prichazi k sobe, asi umru
posilat si maily se zasifrovanejma zpravama zabelenyma do zipu s hroznym heslem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 14:59
- Nahlásit
a já jdu 13.
Fifi
Už předem na Trololo myslím. Jako by to bylo včera, co šel pod kudlu Adam a ono to už budou 3 roky...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 17:40
- Nahlásit
Fifi držím palce už raději nyní. Jak na odběry (myslím, že s výživou nemusíš mít obavy ), tak na přípravu psiska na zákrok. Nemůžeš si ho ohlídat po operaci bez límce ?? Kolegyně si u labilnější fenky domluvila to, že se probírala na klinice po operaci v její přítomnosti... aby se neprobudila v kleci a s kornoutem...
PetraK v Liberci v útulku je tříletý německý ohař... Nemyslím, že bys ho chtěla , ale nevím, kam se lovky "hlásí"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 18:13
- Nahlásit
birma
na unikovou hru? tak to si ji moooc uzij
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 18:19
- Nahlásit
čaj já to pochopila tak, že jde k zubaři
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 18:32
- Nahlásit
Xerxová
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 22:25
- Nahlásit
Xerxová
Nemůžeš si ho ohlídat po operaci bez límce ?? Kolegyně si u labilnější fenky domluvila to, že se probírala na klinice po operaci v její přítomnosti... aby se neprobudila v kleci a s kornoutem...
To asi nepujde, pochybuju, ze by si me pustili do karanteny pooperacni. Zeptat se samoze muzu, zjistim v utery.
cernej caj
Vzpomenu si zas na psa co vyzadoval obvaz, aneb ferinku. Jo, rok a mesic po operaci a ma skoro dorostlou kryci srst
Fakt to leti, mile deti. U tech chlupatcu asi srst dorusta hodne dlouho. Ale dulezity, ze je Feri cajk.
A ted pocitam, marja, vono bude Troldakovi vlastne uz 20 mesicu pozitri! Chci zpatky to maly pruhaty roztomily stekanatko!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 22:47
- Nahlásit
Fifi
pořiď si další
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2016 22:50
- Nahlásit
Maya
Zpatky, ne dalsi! Natoz pruhaty.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 06:46
- Nahlásit
Fifi
tak to uz je velky chlapisko teda
jojo, letí to rychle. No jeste budes rada, ze nebudes mit hromadu cernopruhatejch stenatek
tak dneska v 9 to vypukne a zitra odpo mam dalsi pohovor ale ten dnesni bych fakt chtela, i kdyz s vyplatou se hodne omezim, pokud to klapne, ale zajimava prace je pro me ted priorita, a taky sem to pred par rokama s tak malou vyplatou zvladala tak si jen budu muset vzpomenout jak se to dela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 08:17
- Nahlásit
cernejcaj
tak zsjimava prace je urcite lepsi nez prachy pokud ti budou stacit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 08:27
- Nahlásit
jasny stacit budou jen to nebude na setreni ci vetsi vydaje bez rozmyslu, ale hypo mam malou jak najem cca takze s muzem to zvladnem v pihode jen sbohem bazarovej fotaku za 20 a spacaku za 7 s tim se zit da;)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 08:35
- Nahlásit
potrebujh lahvinku rumu. vcera sme zjistili ze cedle v kanclu maj 2,5l lahvinku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 09:05
- Nahlásit
já mám skoro domytá okna - chybí poslední čtyři maličká sklepní okýnka... Moc se mi to jednodenní dovolenkování líbí - procházka, kus domácích prací, kus čtení, kus vaření - za světla, v klídku... A v pátek mám další den volný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 09:14
- Nahlásit
cernejcaj
tak jasne takovy veci se daj ozelet
Xerxova
se mas ja snad v patek dopolefne zubar takze odpolko volno tsk doufsm ze mi nebude moc blbe a budu moct vyrazit na prochazku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 09:23
- Nahlásit
cernejcaj
Zibura ma novou knizku z Nepalu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 10:00
- Nahlásit
cernej caj
Co jsem vzhůru, tak na tebe myslim.. V kolik to máš?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 10:12
- Nahlásit
Xerxová
sikovna a pracovita ses
birma
uz je po vsem, diky moc
daji mi vedet, zda si me pozvou na druhy vic technicky kolo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 11:57
- Nahlásit
cernejcaj
tak drzim palce at to vyjde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 11:58
- Nahlásit
uz nekdo mluvil s esuskou? jsem koukala ze na faunu chodi a sem ne chtelo by to nejaky talirovy hlasano snad se fskt nenastvaka nejak?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 12:07
- Nahlásit
Maya
je u nich vse OK, talirek dela pokroky, sem chodit (ted) nechce
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 12:29
- Nahlásit
cernej caj
tak držim dál
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 12:35
- Nahlásit
birma
diky moc, drz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 13:38
- Nahlásit
cernej caj
je u nich vse OK, talirek dela pokroky, sem chodit (ted) nechce
Přiznám se, že to nechápu a že mi to hodně vadí. Pochopila bych tohle právě na té ifauně, ale ne na diskusi, kam chodí léta a kde jí všichni mají rádi.
Jako napsat na Internet unavený a upracovaný příspěvek a pak se urazit kvůli tomu, že se jí ostatní snaží poradit je prostě hloupý, nebo jsem hloupá já, to je taky dost dobře možný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2016 13:46
- Nahlásit
kachna_
za me fakt nevim ale asi proste ji vadilo ze si chce postezovat a tyden se tu dokola resi totozna vec na kterou milionkrat rekne ne. z myho pohledu to vypadalo jako rada kdyz sem po vikendu pryc docitala ale ten dalsi tyden co se to resilo uz se mi zdalo hodne pres caru a mozna proste ted nema naladu misto odpocinku tu neco resit a vysvetlovat, tak odpociva jinak a ne s nama...
ostatne vy ji znate mnohem dyl nez ja (asi i na zivo), takze to asi muzete lip posoudit co je ok, co ne, na co jak reaguje...
|