| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2016 12:27
- Nahlásit
Fajka
https://www.novinky.cz/domaci/422350-na-horach-pri padne-dalsich-az-25-centimetru-snehu-kvuli-vetru-h rozi-zaveje.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2016 12:35
- Nahlásit
Maya
nooooo pěknýýýý škoda, že není zítra třiadvacátýho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2016 12:45
- Nahlásit
Fajka
tyjo tak hlavne jak pise maya ze bez vyhoreni!
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2016 16:03
- Nahlásit
Fajka tak tady do toho intenzivně prší - sice je všude na zahradě ještě bílo, ale je to děsivě mokré a těžké. Silnice jsou odtáté (tedy hlavní tahy), chodníky mají tak deset čísel vody... Škoda, včera to bylo hezčí. Ale jestli to do zítřka, kdy má začít mrznout neodtaje, tak se máme na co těšit. Jestli ta všechna voda zmrzne...
Jdu na radnici - máme tam slavnostní akci při konferenci... Vůbecse mi do toho nasoleného města nechce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2016 16:11
- Nahlásit
tak dalsi pohovor. vubec se na tu pozici nehodim a mela sem pocit, ze su totalne mimo ale chlapik fajn. mam pocit, ze vsufe je to fajn pokec s davkou stresu jen u ty kamosky red mesicem to byla jak na vyslechu s bacharkou i kdyz clovek ty pozici neodpovida, tak nema pocit, ze je uplnej pablb
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2016 16:12
- Nahlásit
xerxova
drzim palce at z roho neni klouzacka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Pro 2016 19:55
- Nahlásit
cernej caj
tak snad ti něco vyjde, já bych teda byla v takovým stresu, že rozhodně pokec by to pro mě nebyl, každopádně teď je asi práce celkově dost takže asi nejvhodnější doba na vyhazov a hledání nový práce
Xerxová
tady už sníh vůbec není škoda, o víkendu má bejt hezky, kdyby byl ještě sníh, byla by to paráda, teď je akorát bahno, ani jsem psy nebrala domů
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 08:06
- Nahlásit
uaaaa kam mi zmizel prispevek
ve stresu sem samo byla ale spis to myslim tak, ze ten clovek neceka, aby te nachytal a prevracel co reknes, ale ma uprimnej zajem zjistit, co delas a jestli by ses mu nehodil. Hodnoti to, co vidi a slysi a ne ze dopredu vi, ze ses kokot, protoze si v zivotopise napsal odrazky a chova se k tobe podle toho
jeste bych mohla napsat na kontakt od kachny, co vypadal slibne a pak se mi uz nikdy nikdo neozval
venku chcije a fuci, takze to budu jak hastros
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 08:59
- Nahlásit
cernej caj
hele ale to je asi chyba v překladu, oni o tebe fakt stáli a myslí, že zájem jsi neměla ty!
Zrovna ve středu jsme to řešili, takže jestli máš zájem, tak se určitě ozvi!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 10:00
- Nahlásit
kachna
dik no on psal ze se mi ozvou a nikdo se neozval tak sem dosla k nazoru ze zajem nemaji.
technicky kolo sem zda se zmakla na jednicku, pristi tyden mi daji vedet. problem je ze hledaj nekoho od ledna a ja muzu az od dubna
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 10:18
- Nahlásit
Fifi, Maya tak vyšly oficiální výsledky bonitace - a to směřování k modré barvě je fakt znatelné. Z 18 dog bylo 9 modrých (z toho osm fen) a ještě dvě černé dogy (fena a pes) z modrého chovu (takzvaní černí do modrých - dál zůstávají v chovu modrých) , 4 černí (dva psi včetně Nighta a dvě fenky), hárlekýn pes a hárlekýnka holka a jedna žlutá fenka... Žádný žíhaňáček, žádný žlutý pes...
Letos byl nejslabší rok, co se týče bonitací - účast za celý rok jen 52 doguší... Za Xerdy to bylo kolem osmdesáti dog, jeden rok myslím i stovka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 10:41
- Nahlásit
Opět hrozí ptačí chřipka
cernej caj
no každopádně šéf je prej přesvědčenej, že ses měla ozvat ty
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 10:49
- Nahlásit
kachna_
net mi napsal, ze "predpoklada, ze se mi sef ozve" a ja mu napsala, ze muze jak mailem tam telefon, oboji v zivotopisu je. no a pak nic a najednou mesic pryc tak bylo jasny ze to byly plany sliby
ja na sefa kontakt nemam, ani nevim, jak se jmenuje, takze z my strany by to bylo dost slozity, ze jo
no tak holt jedna zajimava prace asi nedopadla kvuli nedorozumeni
Xerxová
myslis, ze je dog min nebo proste min letos lidi jeli bonitovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 13:53
- Nahlásit
venku tak desne fuci ze nemuze byt otevreny ani okno takze tu zacina byt solidni sauna
Fifi
tak snad vonavej posltarek pohankovej co se uzpusobi s kocickou udelal babicce radost, trubicky co sem ji vybrala cokoladovy zblajzla jak malinu a pristi tyden vetsi oslava s "celou" rodinou, to uz privezem jen zakusky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 14:45
- Nahlásit
cernej caj
To vypadá, že si tě ten šéf s někým spletl, páč Netovi říkal, že jste si spolu psali.
Tak třeba na to přijde nějak šikovně řeč, jak mu to říct, aby ani jeden z nich nebyl za idiota.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 14:48
- Nahlásit
kachna_
no jako chapu, ze to neni k smichu, ale ze by si psal zrovna s moji jmennou dvojnici tak nicmene je videt, ze zmatek svetem vladne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 17:57
- Nahlásit
tak máme skoro bezsněžno... Jen zbytečky sněhu zůstaly na zahradě - to Trpajzlíci (čekám nájezdníky z Prahy tak za hodinu) radost mít nebudou...
Zato toho bahna, co se vejde do Najtích tlapátek... ještě že to teď večer umrzlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:29
- Nahlásit
Xerxová
tak treba jeste nasnezi, dyt fajka chtela drandit na bezkach...
ja su mrtva, myslim, ze zubar a pohovorovy kolecko se na me dost podepsalo a doufam, ze vubec zvladnu jeste ted vecer psiska, ma jedina vidina je svalit se oblecena do postele tak si uzijte krasnej vikend
zitra vemu doufam ferinku na vylet
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:38
- Nahlásit
čaj Fajka bydlí o hodně výš v horách - tam sníh zůstal, ta určitě bude moci s Doktůrkem vyrazit na běžky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:39
- Nahlásit
Xerxová
aha, tak snad teda deti jeste nebudou uplne zklamany, jeste se muzou tesit na paradni zimni perinu za par tydnu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:41
- Nahlásit
Martínek dostal čokoládovýho mikuláše. Netušíte, za jak dlouho by to mohlo vyprchat?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:42
- Nahlásit
cernej caj
zubar a pohovorovy kolecko
tý kráso , to je kombinace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:53
- Nahlásit
kachna_
jakoze byl s rumem aneboooo?
kachna_
tak jako jeste pred zubarem sem tvrdila, ze radsi 2x zubar nez pohovor ale po tech 6 injekcich a stale citlivym zubu sem si to rozmyslela
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:56
- Nahlásit
cernej caj
jakoze byl s rumem aneboooo?
s cukrem, ale stačilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 18:58
- Nahlásit
kachna_
to budes mit asi dlouhou noc
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 19:08
- Nahlásit
kachna jsem babička Herodes (a už vědí, kdo to byl)... protože vím, co čokolád dostanou všude možně, dostanou u nás od Mikuláše jen knížky. Každej svoji (oboje ale je to něco na způsob prvního čtení - aby se chlapec mohl trénovat)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 19:22
- Nahlásit
dneska teda ledovej fujavec, na rybníku tenkej led, jsem se bála, že na to Loki poleze, ale naštěstí ne, zato zdrhnul za ptákem, jako jen kousek, nic se nedělo, ale totál hluchej v tý chvíli
kachna_
musíš ho dopovat častějc, pak bude zvyklej
na mě vyskočilo na fb tohle, jeslti je to pravda
http://www.alternativnimagazin.cz/tento-cvik-vam-n apravi-pater-jednou-provzdy-staci-2-minuty-denne/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2016 19:50
- Nahlásit
kachna_
aha, takže nejspíš ne čokoláda, ale tuk z cukrem? chudák, to já nemůžu ani pozřít, takovou pachuť to má, takže už jsem zvyklá kontrolovat etikety a tohle vyhazovat, proto asi děti spěj
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 06:21
- Nahlásit
kachna
vim uz sem to nestihla vyridit pac sem to cetla v precpanym buse a to nebylo vhodny resit, takze nasleduji instrukci
dik za tip si poznacim, brzo se muze tip na knizku hodit
tak tam je asi fakt cukr s cukrem tak to dost muze nabudit cely telo
xerxova
uzij si najezdniky
maya
tak to je super ze tam nelez
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 10:22
- Nahlásit
Fajka