Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 09:04
- Nahlásit

kachna_
to jeste ne za chvilu tam du volat, ta ve hre teda jeste porad neni ale myslim, ze v 7rano bych sefa fakt nepotesila

ale tento tyden cekam hovor z ty prace, ktera by byla dobra a blizko domu a asi nejsu ted na nejaky rozhodovani pripravena

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 09:10
- Nahlásit

cernej caj
hm tak to je blbý a naprosto tě chápu, že bys chtěla a potřebovala pauzu a ne další stres v podobě nové práce.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 09:38
- Nahlásit

cernej caj
rozhodovaci dilema teda nezavidim
ale tak snad si nakonec vyberes dobre

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 09:40
- Nahlásit

Maya
no uvidime...

bud vemu zajimavou praci hned od novyho mesice, a nebudu mit volno nebo budu mit volno a prijdu o zajimavou praci a mozna ze nebudu pak mit treba rok zadnou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 09:43
- Nahlásit

navic hodne z nas de uz v lednu coz jeste v patek nikdo nevedel (nebo aspon ja) kdy du ja ale ted uz to vim...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 10:58
- Nahlásit

cernejcsj
tak ja osobne bych uprednostnila zsjimavou praci bo par tejdnu volna utece zato praci budes delat denne x let
ale tak jakoze chapu ze kazdej ma tohle jinak
a kdy teda koncis

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 11:47
- Nahlásit

Maya
jasne, ale kdyz mam ted jedinecnou sanci si splnit sen, kterej si uz asi nikdy v zivote nebudu moct splnit a pak litovat toho ze sem celej zivot chodila do prace a nevyuzila tu jedinou sanci na tech par tydnu volna...

jinak v ty praci dostanu hrubyho min, nez mam ted cistyho a kdyz se fakt osvedcim tak muzu v hrubym dosahnout AZ na to, co mam ted cistyho v ramci karierniho postupu... coz je jeden z aspektu, proc su nerozhodna. Kdyby mi dali v hrubym vic, asi nevaham ani vterinu ale...

koncim v breznu.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 14:32
- Nahlásit

cernejcaj
zak do brezna jeste casu dost to jeste vykoumas co a jak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 14:49 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no to prave asi spis ne, ta prace ma spatny nacasovani ted je skvela, s ALE. za 3 mesice by byla DOKONALA

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 18:17
- Nahlásit

Xerxová
tento víkend bude v pohodě
Ja dam vedet v patek do emila, protoze zatim to fakt nevim najisto.
cernej caj
hele uz mas vysledky ty krve?
Nene, krve sání bude az zitra, snad tam pako pruhaty nepredvede nekterej ze svych hysterickych vystupu.
S tou praci drzim palce, at se rozhodnes tak, jak to citis coby nejlepsi.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 18:30
- Nahlásit

teď mě vyděsil děsivě Night - čeká na jídlo (před tím jsme řádili s lanem na zahradě a děsně blbnul a skákal) a k misce najednou jde víceméně po třech - na čtvrtou nedošlapuje, jde po drápech. Navíc jsem zahlédla červenou barvu... ŠOK ... a ten dement si zespodu do tlapátka našlápnul rozkousané víčko od petky Normálně kníká - a tentokrát se tvářil, že to bude řešit asi až po jídle.
To Betka, pokud si pod borovicí našlápla do tlapy šišku se ji ani nesnažila vydolovat, ta doskákala ke mně a jasně si řekla o odstranění. Holt do velkých tlap se vejdou velké poklady

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 18:33
- Nahlásit

Xerxová
a ten dement si zespodu do tlapátka našlápnul rozkousané víčko od petky
Jako mezi prsty? Je fakt, ze jemu by se to tam asi veslo. Ted uz nevim, kdo z mych expertu si narazil na polstarek na zahrade pulku skorapky od vlasaku, ale taky to pak chodilo jak Zofre.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 18:38
- Nahlásit

čaj nemáš jednoduché rozhodování. V práci strávíš ještě hodně dlouhý čas - a pokud si vybereš tu "správnou" - je to nade všechny dovolené.
Řeš dobu dojíždění, peníze, ale i atmosféru a lidi (i když ti se mění). A taky termín nástupu. Pokud budeš čekat, až tě v březnu propustí a pak ti uplyne doba, po kterou ti půjde ostupné - taky se může stát, že dobrá místa si rozeberou kolegové... On málokdo může čekat na člověka, kterého potřebuje půlroku. Ale taky se může stát, že zrovna v tu dobu, se najde jiné a ideální místo... Holt jak jsem psala na začátku - nemáš to jednoduché

Xerxová
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 18:40
- Nahlásit

Fifi jojo - jak ho měl okousané, tak část měl mezi prsty a část na hraně "nášlapného" polštářku. Prostě mohl stepovat, měl podkůvku

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 18:54
- Nahlásit

Xerxová
Prostě mohl stepovat, měl podkůvku
Troubelin, taky by mi ale zatrnulo u trojnozky...
Ja ted nemusim tahat psum ze zadku travu, kdyz se pasou jak kozy v lete. Ale Houstone, mame jinej problem. Kazdej den resim uvizly kousky zeleniny ci sucharu - sekne se jim to mezi dasni a skranema. Zacnou mlaskat a slintat. By me zajimalo, jak by to sami vyresili, ja to nikdy dlouho nevydrzim. A dneska si Troldas zaseknul mezi predni zuby stopku z jablka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 18:57
- Nahlásit

xerxova
no ufff uz sem se videsila co ma najtik s tlapatkem a tohle je usmevny

vetsina mych kolegu sla v prvni vlne, v tomhle to negativne nevidim... ale rozhodla sem se, ze pokud me budou nekde chtit, tak nastoupim

fifi
ahaaa zitra ono utery jako utery. tak snad se to obejde bez pruhatych stresu

kachna
kontakt navazan. ale nevim, zda neni pozde krz ty druhy dve prace kde se mi ozvou tento tyden...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 19:02
- Nahlásit

a cestu snp dam nejhur na etapy nakonec neni dulezity jak ale jestli. a jistym zpusobem to ted vnimam vic, prece jen 50% moji krve je "slovenskych" i kdyz sme vsichni cechoslovaci a vlastne se to tak nedeli... bratr myho praprapradedy byl narodni buditel, historie me nelaka ale projit zemi ve ktere se narodila moje maminka, babicka, dedecek... to proste bude krasny at v celku nebo na casti.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 19:26
- Nahlásit

cernej caj
tak uvidíš, třeba si časem v nový práci budeš moct dohodnout neplacený volno na měsíc a vyrazit to dát najednou
Fifi
teda to jsem u psa snad ještě nikdy nezažila, aby měl v tlamě zaseknutou zeleninku
Xerxová
Najtík je éro Lokin už umí sundavat víčka z petek, ale zaseknutí do tlapy snad nehrozí

objednala jsem mu dvě nový hračky, ale naštvali mě v mallu, protože nejde u nich vybrat doprava, nějaká novinka bo co a kdy jsem tam volala 5 minut po zadání objednávky, ať mi to určitě pošlou poštou, tak prej že to nejde, že už mi systém přiřadil přepravku a mám smolíka a jelikož asi v době dodání nikdo nebude doma, tak nevim, jak to s balíkem dopadne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 19:34
- Nahlásit

Maya
a nejde objednat doruceni vecer nebo vyzvednout na nejblizsim depu prepravce?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 19:48
- Nahlásit

Maya
lasting nejen fusky doprava zdarma nad 300 kdybys chtela nejaky ty podkolenky

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 20:01
- Nahlásit

cernej caj
. ale nevim, zda neni pozde krz ty druhy dve prace kde se mi ozvou tento tyden...
počkej si na vyjádření z těch dvou prací a pak jim zavolej, s tim, že máš tyhle nabídky a co s tím jako hodlají dělat (což bych teda udělala i s tou hůř placenou, jestli je tak zajímavá, že jako super, ale tam a tam, ti nabízejí to a to, že bys k nim strašně ráda, ale jestli by s něco nešlo dělat buď s platem, nebo s dovolenou třeba).

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 20:05
- Nahlásit

kachna_
praktik

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 21:07
- Nahlásit

cernej caj
. ale nevim, zda neni pozde krz ty druhy dve prace kde se mi ozvou tento tyden...
počkej si na vyjádření z těch dvou prací a pak jim zavolej, s tim, že máš tyhle nabídky a co s tím jako hodlají dělat (což bych teda udělala i s tou hůř placenou, jestli je tak zajímavá, že jako super, ale tam a tam, ti nabízejí to a to, že bys k nim strašně ráda, ale jestli by s něco nešlo dělat buď s platem, nebo s dovolenou třeba).

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 22:07
- Nahlásit

cernej caj
co se týká dopravy tam nejde objednat nic a ani nevím kdy přesně to mají přivézt, uváděj rozmezí 3 dny, počítám se to dozvím, až pošlou mail o odeslání
a to jak koukám do mailu tu objednávku rozdělili na dvě a jednu prej přivezou tenhle tejden a druhou až ten další, jako asi fakt myslej, že člověk nemá nic jiného na práci než sedět doma a čekat na balík
z mallu už hned tak něco neobjednám
nejbližší depa maj přepravky v Praze, tam pro balík fakt nepojedu
ty ceny za podkolenky fakt super, akorát pro mě nic s bavlnou, jen umělý a vlněný, škoda teda za tu cenu koupim kolikrát jen ponožky

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2016 22:32
- Nahlásit

cernej caj
zjistila jsem, že na aliexpresu maj malovací knihy, jsem v pokušení
třeba kočičí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 07:00
- Nahlásit

Maya
v ty novy praci, pokud klapne, budu rada ze zaplatim bydleni a jidlo, rozhodne to nebude na to abych z ni jela na dovolenou nebo v ni byla mesic na neplacenym volnu protoze ta hypoteka se z niceho nezaplati ale je tam ta kratsi doba dojizdeni takze vic casu na psy a je to lepsi nez byt na pracaku za podporu, ktera je jeste mensi

tam zavolej a rekni ze to chces v jednom, kdyz uz... jo kdyz v praze tak to nic moc no

tak ty kocici sou krasny

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 08:29
- Nahlásit

cernejcaj
tak usetris i za dopravu kdyz je to bliz
no kdysi jsem se rozhodla pro prachy a dojizdeni a zpetne videno nevim asi bych nebyla vodvazana ani z toho ze celej zivot mam tak akorat na vodu a suchej chleba ale pravda u me ten financni rozdil byl fakt markantni
kazdopadne oboje je na pikacu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 09:00
- Nahlásit

Maya
neusetrim, jizdenku musim mit uplne stejnou, usetrim jen cas

jak rikam, v ty praci dyz klapne budu mit hrubyho min nez mam ted cistyho, coz je dost obrovskej propad

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 10:32
- Nahlásit

Zrada zrada zrada zrada
KOupila jsem si k vánocům boty, úžasný, nazouvací skechers. Dneska přišly a jsou BOŽÍ.
Jak já to bez nich ty tři týdny do vánoc vydržím?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 10:33
- Nahlásit

kachna_
no tvrdou odrikaci kurou

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání