| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 10:37
- Nahlásit
kachna
musis si vsugerovat ze jsou blby
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 10:47
- Nahlásit
co segre k vanocum su bezradnaaa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 10:48
- Nahlásit
dneska je teda den
rano jsem zjistila ze se mi asi omylem v tasce zapla batercicka takze ty novy baterie maly plochy placaty a blbe sehnatelny ktery jsem tam o vikendu dala novy jsou v cudu
jen dorazim do prace volaj od zubare at se pred polednem dostavim na zaverecny akt nasazovani korunky toz jsem se jim vysmala a pripomnela jim mnou nekolikrat sestre zduraznenou vec ze termin potrebuju vedet alespon den predem protoze takhlr na zavolani si z Prahy do Bn fakt neodskocim
nakonec jsem se ja idiot nechala ukecat dneska na pul patou takze jeste do vanoc budu muset kvuli tomu nadelavat hodku a prachy na zub mam doma v supliku kde si je susim uz od leta a ted budu muset jit vybrakovat ucet do mrte ani nevim jestli tam ted pred vejplatou tolik mam jsko to si fakt myslej ze sebou furt taham po kapsach sest tisic?
nic dalsiho do tretice uz nechci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 10:50
- Nahlásit
cernejcaj
ja uz budu darky mit hec
mame me osvitilo ze uz dlouho chce tu elekrickou skrabku na nohy toz ted mi dorazi z toho mallu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 10:57
- Nahlásit
Maya
to koupis v kazdym elektru, ne? posli typ baterie a ja se mrknu a poslu treba neco postou
tyjo, tak to je taky s tema zubarama dost naprd... me minule rekla ze to je pidikazicek, ze stal dvojku me taky pak jako nemile prekvapilo pak, stesti ze slo platit kartou ale 6t bych teda urcite po kapsach taky nemela... tak hlavne, ze uz zub bude OK a nejhur ti to napisou na slozenku, ne?
tak aspon mas darky vyreseny. Segra by potrebovala tak den bez deti ale ten ji nezaridim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 11:13
- Nahlásit
cernejcaj
no ty baterky mi naposled v elektru ovjednavali ja se nejdriv mrknu na netu jestli je nrkde nrmaji ze bych si jich rovnou asi vzala vic
u zubaka kdyz tak holt budu mit sekeru je to jejich vina ja to az tsk moc resit nehodlam zub mi snad zpatky z pusy rvat nebudou
tak segre nejaky zazitek ze by byla bez deti alespon chvili?
nebo poukaz do nejakyho kosmetaku kde maj detskej koutek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 11:44
- Nahlásit
Maya
no spis de o to, ze by potrebovala nekdy aby ji ty deti nekdo pohlidal, tak sem to myslela
ono se s tema detma prepravovat autem nekde do mesta je i tak akce na celej den
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 11:45
- Nahlásit
čaj a proč jí nezařídíš den bez dětí ?? My si běžně synovečky i neteřky z obou dvou stran půjčovali... na dny, víkendy i týdny Hodná tetička a strejda se vždycky hodí. A jakmile nejsou dítka kojeňátka - tak to jde... Teď jim všem je od pětadvaceti do pětatřiceti... a táhnou se k nám stále A je s nima sranda sice menší, než když byli předškolata, ale jde i i dneska...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 11:49
- Nahlásit
Xerxová
No je fakt, ze mensi uz kojenatko neni, presto si nedovedu predstavit jak rok a pul stary dite vezu s tunou veci, sedackou, pitickama, jidelackama a nevim cim autobusem k nam domu, kde mam asi tak metr ctverecni mista mezi posteli a dverma a zidli a nejak tam jako mam deti, ktery potrebujou prostor na hrani, meli by jist u stolu protoze nechcu mit vyzivu ani v posteli, ani na monitoru
v tomhle je to logisticky dost nerealny.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 12:46 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
proč sedačkou? A vždyť hlídat můžeš i u ní doma, ne? Ségra vypadne za kulturou. Týjo, lístky do divadla se zajištěnym hlídáním (klidně odpoledním, abyste nemuseli uspávat) by mě (coby osobu bez nějakýho intenzivního hlídání v dosahu) myslim fakt dojaly. Nebo poukaz na večeři pro dva...
nebo zážitek jen pro tu starší
Xerxová
Hodná tetička a strejda
to určitě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 12:57
- Nahlásit
kachna_
vim, ze pro segru by to byla pomoc, kdyby od nich mela chvili klid, ale nevim, jestli bych to vydrzela a prezila ja, protoze vetsinou tak po hodine su fakt rada, ze odchazim domu od vseho toho jeceni a vresteni, ze kteryho me pak rozboli hlava. bych potrebovala, aby ty deti mela vetsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 14:28
- Nahlásit
cernejcaj
vetsi deti znamenaj jen vic hluku a bitek akorat misto vymenovsni plinek resis spory a snazis se zabranit aby se vzajemne nepozabijeli a nebo ti svorne nezborili barak
jinak ti rozumim mam to stejne to az rodicovstvi lidi otupi tudiz kachna uz ma ten level jinde a pohlidat dve deti je pro ni brnkacka zatimco pro nas by to byla jista smrt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 14:41
- Nahlásit
Maya
tak si uzij zubare lepsi jak hlidat 2deti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 15:50
- Nahlásit
sněží a sněží a sněží...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 16:46
- Nahlásit
cernejcaj
popravde receno jo
Xerxova
snih si nech a posli ho az na vanoce
sedim v cekarne a asi podle zvuku jeste nejakou dobu budu
hlavne ze sem musela jit z prace driv a bejt tu v pul paty protoze v pul sesty uz by bylo pozde
nekdy by ty doktory fakt clovrk zabil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 16:56
- Nahlásit
Maya
cernej caj
kachna uz ma ten level jinde a pohlidat dve deti je pro ni brnkacka zatimco pro nas by to byla jista sm
kachna to chápe, také byla za bezdětna nucená hlídat , ale dnes bych za tetičku, která nebere čas strávený s neteřinkama a synovcema za téměř smrtelnou újmu, byla strašně vděčná a vážila si jí
Maya
nekdy by ty doktory fakt clovrk zabil
to fakt jo
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 18:12
- Nahlásit
to my oba dva dohromady byli u zubařky asi dvacet minut - kontrola zase za půl roku... a stihli jsme hodit psa do auta a vyjet do Herrhnutu (německé městečko kousek za Žitavou - máme půlhoďku autem) pro svítící vánoční hvězdičku. Krásně jsme se prošli na vyhlídku nad městem, viděli hvězdy všech velikostí a barev, koupili si tu nejmenší (rozloženou v krabičce s lepidlem a návodem)... hezká adventní procházka. Psisko vzorně čekalo přivázané před prodejnou - taky hvězdička. Jen nesvítí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 18:29
- Nahlásit
Xerxová
ja treba nechapu ze se mi delaj kazy pod plombama. 10 let tam je plomba a najednou buch a je pod ni kaz akorat z rentgenu. muzu byt rada ze s kvalitou svoji skloviny mam jeste svoje zuby, vetsinou holt stejne jak je nekdo nachylnej na zlomeniny tak jinej ma proste blbou sklovinu...
to musela byt paradni adventni prochazka par fotek by se hodilo k vecerni predanocni nalade
Maya
tak snad to uz mas za sebou
kachna_
nejhorsi je, ze casto nestiham ani se vyspat, tak ani nevim, kde bych ten cas mela vzit i kdyz bych segre rada nejak pomohla, ale asi je problem v ty lenosti, ze na to nemam ani pomysleni
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 18:36
- Nahlásit
Tak Troldidlo ma krev naprosto v poradku (zrejme opravdu krmim vyrovnane ). Jeste jsem poprosila, at mu vymackne pandochtour analky, neb se posledni dva dny zacal nejak drbkat a dneska sem koukala, ze mel uz nejak nateklej zadek. A co myslite... mel je tam. Nechapu z ceho, prvne v zivote... Jinak se choval na stole vzorne, za to v cekarne zase jeho obvykly show - on se nezastavi a porad neco vyklada.
Pristi patek nam drzte palce.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 18:44
- Nahlásit
Fifi
tak to je skvely budu na vas v patek myslet, aby to bylo rychly a bezproblemovy hned v patek jak se probudi si ho pak vemes, ze? nebo davaj az druhej den?
s tema analnima zlazama nevim, jak se to pozna, jestli je to potreba?
no je to sikovnej prouzecek, aspon se ostatni pacienti nenudili, ne?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 18:49
- Nahlásit
Fifi budu na Vás všechny myslet - aby to smečka všechno zvládla co nejlépe.
čaj fotky budou asi až v sobotu. A já se chystám na článek Zvířetnický - neb město i hvězda má dlouhou a zajímavou historii. Takže trocha historie (i české) trocha matematiky a geometrie, trocha adventní nálady a jeden černý mamut
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 18:50
- Nahlásit
cernej caj
Jj, pristi patek na osmou tam jedu, uspej ho, udelame ty rtg a pak ho fiknou, az se probere, tak si ho vyzvednu, asi nekdy odpoledne.
K tem analkam - ja to poznam tak, ze se pes zacne drbat, vykusovat, ruzne vohnahnavat, nemusi ani sankovat. Troldakovi navic dneska uz tak jako zdurel zadek, jak to mel plny. Nastesti fakt jen plny, zadnej zanet. Nikdy predtim to nepotreboval. Zrovna vymackavani analek je vec, na kterou si u psu netroufam.
Jo velePruh vazi celych (teda necelych) 24 kg.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 18:59
- Nahlásit
Fifi
feri prave me prislo ze se zacala trochu drbat a onafavat ale blechy urcite nema, tak mozna teda veta zkusit...
tak je jeste mladoch, ne? vetsina psu to treba nema nikdy tak to mel asi hodne spatny chudak kdyz to mel tak moc. Ja prave nevim, jestli z holyho faktu ze se feri zacala drbat a onafavat, se to da vypozorovat...
tak to je to tvoje malinkaty stekanatecko
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:03
- Nahlásit
cernej caj
Ja prave nevim, jestli z holyho faktu ze se feri zacala drbat a onafavat, se to da vypozorovat...
Pokud nema blechy, tak to klidne muzou bejt analky. Nebo nebude harat? Kremyl se dycky zacne nejak drbkat pred haranim, asi hormony. Ale je to jinej styl drbani. To sem ti poradila, vid. Analky pozna az vet, jestli tam neco je nebo neni. Troldas je mel fakt preplneny, malem to caklo vetovi do oka.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:16
- Nahlásit
Fifi naštěstí análky od doguší neznám - pokud nepočítám to, že je občas všichni někde doma "otřely" nejlépe usednutím do křesla...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:21
- Nahlásit
Xerxová
Ja to u psu taky neznam nejak pravidelne - Kremyl je mel jednou jedinkrat, Troldas ted taky poprvy, zbytek fen nikdy... Snad se mu to nebude vracet - kosti dostava, prilezitosti si je sam o hovnouse vymacknout ma dost.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:23
- Nahlásit
huš sem doma, mám zub
stejná anabáze s dalším zubem na jaře, tak už musím začít šetřit
Fifi
tak držím palce, Kimovi teda po kastraci dali tu probuzovačku, jsme v podstatě počkali půl hoďky v čekárně a odešel po svejch, ale je fakt, že jak už měl tu narkozu víckárt, tak jsem věděla, že z ní žádný problémy nemá a když si ho nechali po druhý operaci celej den do večera na klinice, tak z toho byl víc vynervovanej než z celý operace a narkozy
ty žlázky mi připadá jak kterej pes to má a že to s ničím žádnou souvislot nemá, náš Aran na to kdysi trpěl a muselo se mu to vymačkávat tak jednou za rok, bráchův přechozí borderák měl několikrát i zánět a jiní psi nikdy nic
Xerxová
tak to se těším na článek
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:28
- Nahlásit
Maya
Kimovi teda po kastraci dali tu probuzovačku
Oni to neradi davaji. Radsi nechaji psa prochrupnout, a ja taky. Troldas je lehouckej, toho si v klidu kdyztak odnesu sama do/z auta i spiciho.
ty žlázky mi připadá jak kterej pes to má a že to s ničím žádnou souvislot nemá,
Taky mam takovej nazor.
Jo a gratuuju k zubovi.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:36
- Nahlásit
Fifi
no mě to nabídli, protože oni tam kotce a tak nemají a byl by v kleci, tak jsem souhlasila, spícího jsem si ho vezla domů po první operaci a jako to probouzení nic moc
každopádně zvlášť když je to první narkoza, tak je jedině dobře když na něj chvíli dohlídnou
zub je lepší než mý vlastní, taky aby za patnáct táců nebyl
doufám, že internetový zvěsti kecaj s tou průměrnou trvanlivostí korunek 5 let a že vydrží za ty prachy dýl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:41
- Nahlásit
cernej caj
https://www.novinky.cz/cestovani/422479-na-rocni-p utovani-postaci-jeden-batoh-dokazuje-cestovatel.ht ml
|