Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 19:51
- Nahlásit

Fifi
no harani zatim nee a uz to pozoruju nejakou dobu, proto sem peclive hlidala zda blechy a tak, ale dela to jen vecer treba doma, pres den vubec a tak spis sem si rikala, ze jak ma tu zacuchavaci srst, ze ji ted vadi i kdyz driv to pri linani nedelala, tak zkusime konzultaci u veta, dekuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 20:07
- Nahlásit

cernej caj
Treba ji jen svedi kozich, kdyz jde ze zimy do tepla.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 20:14
- Nahlásit

Fifi
no dela to i pres den kdyz sme celej den doma a mam moznost ji pozorovat prave a prislo mi to divny takze co si psala by mohlo souviset s tema analkama, takze pripadna kontrola nic nezkazi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2016 20:23
- Nahlásit

čaj Night se olizuje a blemstá a drbe, když je "nešťastný a nepochopený a děsně se nudící"... Nejde se ven (a on chce a hned), nikdo si s ním nechce hrát (a přitom si písknul i míč přinesl), panička si hraje s Trpajzlíky (a jeho stavebnice nebaví)... prostě je nějaké neštěstí veliké

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 05:52
- Nahlásit

maya
gratuluju k zubu! nechapu proc mi to vcera na pc nenaskocilo. melo by to snad vydezet dyl nez 5 let. nevim co je korunka? to je vrsek zubu na tvym korenu?

jo jak pisete s tema psama, osobne snad zadnyho neznam co by s tim nekdy byl, tak prave pro jistoru no

xerxova
a ty si vyber z ceho to nesteati je

Xerxová
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 06:12
- Nahlásit

čaj je to ukníkaný závislák, děsná měkota... Myslela jsem, že z toho časem vyroste... a nic Přetahujeme se o lano - řádí, vrčí, bičuje sebe i mě, užívá si to. Když se zapomenu a víc zaberu... pustí to a dementně na mě hledí: "měl jsem ti to dát ??" Přitom nikdy jsem mu hračky nebrala, hry jsem nikdy "násilně" nekončila... prostě hrozná bačkora je to A tak mu musím sdělit, že je hodný hošík a nic se neděje... a hrajeme si dál

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 07:02
- Nahlásit

Xerxová
nojo, citlivej chlapecek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 07:38
- Nahlásit

jo vcera strasne vtipna vec... muz v patek zvucil, tak mi vcera chtel ukazat video ty kapely s vedlejsim efektem "podivej zeno, jaka je to skvela kapela, ta se ti urcite bude libit" a ja na nej jooo ty znam (takova mala brnenska folkova kapelka, 3 zaby) a muz prej jak tooo to nemuzes znat

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 09:12
- Nahlásit

Dělám rodičům "na objednávku" kalendář. Dáváte fotky tématicky k ročnímu období?
(čajdo, jestli to nevadí, použiju pár tvých portrétů ze zmraženiny).

Jooo a Lucinka si všimla, že jsem zhubla. Mně se totiž povedlo zase přibrat, jako ne v rámci jojoefektu, ale jak jsem upravovala stravu podle jídelníčku od té terapeutky, tak moje tělo nějak dojde vždy k závěru, že je třeba se bránit (a co mě fakt překvapilo, tak jsem přibrala i na tuku), no ale pak mu nějak dojde, že to jako neznamená, žádný hladovění a poslušně to schodí, takže no, není to žádná závratná rychlost, ale tak to kilo dvě za měsíc se mi daří.
Což jako já jsem šťastná a je to to, co jsem si představovala, jen by to mělo být vidět, tak mě docela namotivovala.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 09:20
- Nahlásit

kachna_
ja vetsinou jo, ale davam si bokem takovy uni co dou prasknout kamkoli... pokud ti do toho zaroven rostou ale deti a chces je tam mit, tak tam asi je to horsi.

klidne muzes, potesi me to;)

tedaaa ses skvela, ze to de a ze zrovna lucinka, ktera te vidi denne a ta zmena tak je spis nenapadna si vsimla, to mam radost, ze se dari

myslim, ze kdyby te videl nekdo po dlouhe dobe, pozna to spis, takze ono i clovek na sobe to moc nepozoruje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 09:30
- Nahlásit

cernej caj
to myslim, že ne, protože mně tam právě minulej měsíc vyskočila ta váha zpátky a teď se jenom vracela na tu asi z října.
Teda ale jako fakt jsem nečekala, že to půjde takhle ztuha .
pokud ti do toho zaroven rostou ale deti a chces je tam mit, tak tam asi je to horsi.
no právě. Navíc nemůžu najít nějaký fotky (no, snad jsou zazálohovaný na transdisku)

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 09:35
- Nahlásit

kachna
kdyz to jde tak tematicky ale vsechny tak obvykle nemam ale treba na snehu bych do
cervence nedavala
gratuluju k hubnuti podle me je 2 kg zs mesic akorat
cernejcaj
jakoze jsi poznala uolne neznamou kapelu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 09:54
- Nahlásit

kachna_
no treba ten zacatek bude horsi a pak uz si telo zvykne. Ja su rada, ze sem prestala pribirat, tak sem si za odmenu koupila dvoje novy kalhoty a 4dala pryc

jinak ale jestli to stejne nejsou fotky jen za posledni rok, ale treba prurez tak bych to s tema obdobima moc nehrotila

navic jak rikas, napred sla trochu nahoru, ted de dolu tak uz to pak bude lepsi a lepsi

Maya
no jako ze ji znam, ze jo

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 09:59
- Nahlásit

teda uz me pomalu zacinsji otravovat ty spsmy typu jsrm vojak sam s ditetem umrela mi zena az se vratim z mise jdu do duchodu a chci se s tebou seznamit a prilozeny fotky fesaka vcetne roztomile dcerusky
jako ale je to zajimavy jak postupne pilujou cestinu ale zajimal by me smysl tohoto? jako sber funkcnich mailovach asres a nebo jsou nejaky viry v tech fotkach v priloze?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 10:20
- Nahlásit

Maya
oboji

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 10:28
- Nahlásit

cernejcaj
bylo by zajimavy vyhledat si ty fotky na netu odkud je maj ale klikat na to fskt nebudu a projet to antivirem nejde

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 10:33
- Nahlásit

Maya
to muzou byt i fotomontaze klidne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 12:08
- Nahlásit

sem zjistila ze nemuzu na vanocni vecirek protoze mam doktora a preobjednat se znamena jit tam za 3 mesice az...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 12:17
- Nahlásit

cernejcaj
jeste ze tu nemame nic jako vanocni vecirek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 12:33
- Nahlásit

Maya
my bysme je jeli vyzrat do praheee za to ze nas vsechny vyhazujou

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 12:56
- Nahlásit

cernejcaj
tak to jo, jako posledni zranice

skoda ze je to tak drahy, by se mi nekdi siklo na nektery veci
https://eshop.beenode.cz/beenode-hledac-veci/beeno de-hledac-veci-barva-oranzova/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 12:59
- Nahlásit

Maya
jj, pekne jim to tam vyzrat

nemaj to v cine za pakatel?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 13:33
- Nahlásit

Maya
ten je peknej, uz sem to videla.

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 13:49
- Nahlásit

cernejcaj
budu tam objednavat ted po vejplate tak jestli chces furt ten mrnavej bazmek tak rekni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 13:55
- Nahlásit

Maya
tak joo, bys byla moc hodna fotak novej vali, ten objektiv taky vali takze bazmek by se hodil na testy s manualnim objektivem

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 14:06
- Nahlásit

cernejcaj
tak ale pocitej ze to je minimalne mesic spis vic nez to dorazi leda ze by sis zaplatila nejaky
doruceni ale to je fakt drahy
objednam to az mi pripisou vejplatu na ucet ted pi vcerejsku tam nic nemam a mam orachy doma v supliku coz je mi na aliexpress naprt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 14:27
- Nahlásit

Maya
nene, to nevadi, dekuju moc ja nespecham, dekuju moc ale u nas to stoji kolem 700 a to se mi nechce.

cetla sem, zemas doma orechy

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 14:45
- Nahlásit

cernejcaj
orechy mam taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 14:59
- Nahlásit

v supliku

kachna_
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2016 17:01
- Nahlásit

Maya
mají i kralika
nj, ale ne z chirurgický ocele

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání