| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 11:09
- Nahlásit
fajka
hodne zdravi fajusce! krasavice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 12:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
dneska krasna mraziva prochazka
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 16:15
- Nahlásit
Po dlooouhé době jsem na vás juknula a našla jsem odkaz na cviky na páteř - hned dám mamce, spadla při úklidu ze židle a ruplo jí v zádech. Vidím, že jsou tu velké narozeniny - gratulujem moc, Fajuš hezký věk a Kristýn, pozdravuj muže a Ferinku(co to čtu, měníš zaměstnání?:eek A všichni se mějte hezky
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 16:57
- Nahlásit
snad na vás přes dráty nic zlého neplivnu... už dlouho mi nebylo tak zle - nějaká střevní chřipečka mě ráno přepadla. Od té doby střídavě spím, a navštěvuji onu místnost... Teď jsem trochu ožila - snad už bude líp a bude to jen jednodenní patálie. Night je vzorný - spinká se mnou
Fajka pruhatice na svůj věk nevypadá - moc jí to sluší. Tak ať má před sebou ještě hodně báječných dní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 17:40
- Nahlásit
Xerxová
Jéje a zrovna, když tam máte Trpajzlíky, tak snad to bude jen jednodenní záležitost
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 19:04
- Nahlásit
Fajka
Fajušce veliká gratulace, je to dáma s modrou miskou
Xerxová
tak ať to brzy přejde, to už radši nějaký krkabol než toto
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 19:05
- Nahlásit
Jaaa???? Já ne, to von
asi tak nějak s lapinou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 19:10
- Nahlásit
soused dneska spustil rachejtlovou kanonádu
i když jsem hned doběhla pro psy, Loki se tak vyděsil, že jen leží a poslouchá každej zvuk a to už je to hodinu
ani jednou mě nekous
evidentně teď budem mít problém a to se předtím nebál ani bouřky ani střílení
bych toho debila fakt nejradši přethla vejpůl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2016 20:13
- Nahlásit
xerxova
lity lity pani at je lip!
worick
rano sem na tebe myslela pani tuhle rikala ze jeji svagrova mela samojeda a mel hromadu vystav a ze zlatej pes
mamince at je brzo lip a zkus se mrknout zda se u vas neda jit na dornovku nebo sm cviceni.
u nas je hromadny propousteni z duvodu nadbytecnosti takze asi tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 00:48
- Nahlásit
Fajuška všem děkuje a vzkazuje, že jste jedničky páč jste všici poznali co si hlavně ona přeje a potřebuje
tu plnou misku co jí panička furt odpírá
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 06:37
- Nahlásit
z tohoto týdne máme nějak málo fotek Tak jen z blbnutí nad lomem (než páníkovi bude správně zapadat slůňo) a taky fotodokumentace našeho cymbidia (má 4 laty květů a pes se nechtěl fotit s kytičkou ) .
V lomu je Night na šňůře - to proto, že hrana lomu je opravdu blízko a výška kolmé žulové stěny je obrovská. A protože na špagátě je vzorný, tak raději s pojistkou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 14:48
- Nahlásit
a ještě dodám dnešek - a poznámka - klacky mu neházím, to si hází sám... Prostě je sníh - a tudíž máme bláznivé štěnítko, které odmítá pochopit, že by mělo být důstojnou dogou. Řádil nonstop hodinu a půl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 17:19
- Nahlásit
xerxova
jako vzdy super fotos a ty z lomu paradni! holt nevyradeny konicek
ja dneska zapomela kartu do fotaku tak budu mit jen par z mobilu. krasnej slinecnej den dneska byl a i pres navlek teda koleno ke konci zacalo pobolivat, blbe snasi chlad
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 18:05
- Nahlásit
Xerxová
radost podívat, jako vždycky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 18:11
- Nahlásit
kachna_
jako ze se vzdycky taky smejes u najtoksichtu? a pak mas radost?
vim, vzdycky paradni krasny fotky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 18:13
- Nahlásit
Fajka
Fajuška z dnešního rána ... dneska 11 let
Juuj, ja to prosvihla!!! Mila mramorovana babofko, nejvic nejvetsi gratulace posilam ke krasnym narozkam, doufam, zes mela radnej dortik! Zdravi je samozrejmosti pro takovou slicnou madamme. At ses jeste hooodne dlouho mruciva a sva, at nemas s tim Jelitem moc starosti! Chudaky pruhaty nenakrmeny, taky musim neco do ty misecky prihodit.
Xerxová
Fuj, virozka, snad uz budes mit klid. Fotky jako vzdy lukcus.
Maya
Ouje, kanonada a ohnestroje, jak ja to nenavidim. Doufam, ze z toho bude Lokys brzo vzpamatovanej, ono bude hur... Jestli by ted nebylo lepsi je preventivne davat pri soumraku do baraku, kor kdyz to zaziva prditko poprvy. Tohle se pak tezko resi...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 18:15
- Nahlásit
kachna, čaj dneska těch ksichtů na fotkách bylo... ale dala jsem si závazek - že víc krajiny než čokla - i tak je přenajtíno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 18:39
- Nahlásit
Xerxová
tak skoda ho nefotit "dementika"
Fifi
to si madam pruhata da libit cely kuratko
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 19:16
- Nahlásit
čaj krásný fotky mrazivky Zdá se, že bylo krásně všude.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 19:21
- Nahlásit
cernej caj
Zadny kujatko, to je kruta!
A zda se, ze madam perdeli se chysta na harani... Mammamia, to bude fakt tak akorat v nejlepsim, az bude kuch pruch.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 19:27
- Nahlásit
Fifi hele a nemohlo by to být komplikované - kastrovat když bude hormonálně zblázněn ?? Nevím - jen mě to napadlo... Ale je fakt, že pak ti začne zase Křemyl... Zeptej se vetky. Případně kastruj dřív... kolegyně hlídala čoklíka jen jeden den po kastraci, pak prý pohoda. Takže ani to volno by nemuselo být potřeba
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 19:38
- Nahlásit
Xerxová
Pes neni fena, aby mel pri kastraci natekly organy jak fena pri harani? Teda jeden organ zase asi opuchlej mit bude . Driv nez 15. to nepujde, u nej si opravdu nelajsnu ho nechat bez dohledu. Kazdej pes, jina ves. A ja tu proste pindu se stehama samotnyho x hodin nenecham, vzdycky mi psove maji nalezitou pooperacni peci. Se uvidi, jak to bude mit Skritek s haranim, zatim jen zacal klapat rypakem, v tomhle je dobrej indikator.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 19:56
- Nahlásit
Fifi tak to je jasné, že je každý unikát Já šílím z první "blemstací" dogy - při dnešním řádění v přemrzlém sněhu si pochopitelně odřel trošku tlapátka. Žádná naše doga to neřešila - on blemstá a blemstá... Má bebííííí... Naštěstí mu to vydrží jen den, zítra už si nevzpomene.
Chicht - a co houby Zabírají místo v mražáku (neboj, nevyhodím je, smaženice počká )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 19:57
- Nahlásit
cernej caj
Najtoksichty jsou boží
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 20:06
- Nahlásit
Kachna tak tady si můžeš najít ksichtů víc... Dnešek byl úrodný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 20:18
- Nahlásit
Xerxová
krásný fotky a máte i sníh!
cernej caj
sem viděla na fb, taky pěkný fotky, tos fakt chodila v tričku nebo cooo? vzdyt mrzlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2016 21:21
- Nahlásit
Xerxová
Chicht - a co houby Zabírají místo v mražáku (neboj, nevyhodím je, smaženice počká
Netyrej me, ja nejak tise doufam, ze bych se mohla u vas mohla mihnout ted o vikendu. Uvidime podle pocasi. Ach, zrovna jsem dumala o polivce do tydne a mela jsem chut na bramboracku... Lec co je bramboracka bez susenych hub? Dam kdyztak vedet v emila, jestli a kdy se protneme, ju?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2016 06:41
- Nahlásit
Fifi tento víkend bude v pohodě - Trpajzlíci nebudou, výletění upravíme podle potřeby (je jedno, jestli na dlouhý vyrazíme v sobotu či v neděli - a i z "dlouhého" býváme ve dvě doma). To by mohlo klapnout. My totiž včera večer odmražovali ledničku a mražák (protože se všechno dalo hezky vyházet ven na mráz) a Pepa (smaženici nerad) se divil, proč máme tolik balíčků hub v mražáku ... tak mi to připomněl
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2016 07:09
- Nahlásit
Fifi
to je pravda, fajusce to nejlepsi
hele uz mas vysledky ty krve? a dobry?
Maya
to sem se jen prevlikala, mozna 2x 5 minut sem v tricku sla kdyz sem mela zpocenou bundu abych trochu oschla ja i bunda, na tom slunku bylo fakt teplo
moje hrozny pracovni dilema nabira obratky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2016 08:51
- Nahlásit
cernej caj
jdeš na dračku?
Jestli je ve hře i práce přes Neta, tak vím, že Tom si šéfa nemůže vynachválit, třeba byste se domluvili i na nestandardní délce dovolené nebo volnu a navíc Net říkal, že ho jednou šéf vysloveně podpořil.
|