| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2016 21:09
- Nahlásit
tak náám odešlo kalový čerpadlo. 7.12.2016 mu skončila záruka
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 05:58
- Nahlásit
kachna holt mělo velmi přesně nastavené kurvítko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 07:12
- Nahlásit
kachna_
jj
tak to vydrzelo o den dyl hele
Maya
me teda nee...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 07:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
velmi přesně nastavené kurvítko
no to teda, bejt to o 10-20(?) let později, hledala bych zařízení, které odešle výrobci zprávu, že výrobek odešel přesně ve stanoveném termínu a je tedy manažerovi na pozici "kurvítek" vyplatit prémii, tzv. "kurvitné"
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 08:03
- Nahlásit
kachna_
no mozna uz za 5 let by to tak mohlo fungovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 09:38
- Nahlásit
kachna
nechci nic rikat ale odesilat zpravy uz veci v domacnosti umej tak proc ne cerpadlo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 10:19
- Nahlásit
Bože to je přesný a krásný slovo....kurvítko....
já tu češtinu miluju !
jináč ale Kachna lity lity no to nas*r*...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 10:30
- Nahlásit
ja budu muset zacit resit vanocni darky ale nemam moc napady na lidi, co mi chybi
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 11:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
a pro koho?
Já mám kalendář, děti si už naštěstí píší o dárky samy nebo jim je to šumák, Michala (laserový dálkoměr, luxusní box na nářadí a tričko) sebe (boty /těšim se, těšim se, těšim se/, kabelku a kulmofén) mojí mamču (foťáček nikon).
Víc nás není , s tetou, tchyní a bratrancem se neobdarováváme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:07
- Nahlásit
kachna_
segre kamosce neco a muzi...
jo, u deti dobry, deti mam namysleny a castecne zarizeny, neter dostane k narozeninam pohadku ale nevim zda spis vtipny rymovany basnicky nebo pohadkovou knizku, sama cist jeste nebude. Nebo jim pohadkovou knizku muzu jit dat pod stromecek dohromady a neteri dat ty basnicky.
a navstevujete se aspon? my si davame i s kamaradama, drobnosti vetsinou nebo tak, pro radost a tete a babi to samy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:10
- Nahlásit
cernej caj
jo, to my se máme hodně rádi, jen jsme zrušili to obdarovávání.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:12
- Nahlásit
kachna_
tak ono to ma taky dost nekdy vyhody, protoze kazdej si koupi co potrebuje, sprchac si koupi jakej ma rad, atd, atd a taky bych to zrusila. Akorat v tom utopim vzdycky hromady penez, kdyz musim bratrancovi, tete, druhe tete, jejimu muzi, jejim dvema detem, babi a dedu... jako nereknu treba babi a dedu (driv davala hromadnej darek maminka) ale kupovat neco tete kterou vidim jednou za rok hodinu mi prijde desny
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:13
- Nahlásit
a co ségře drobnost + poukázku do Ikea třeba?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:14
- Nahlásit
cernej caj
kamosce neco a muzi...
co něco dobrýho na zub? třeba fakt krásně zabalenej dárkovej balíček a v něm různý druhy oříšků, sušenýho ovoce nebo čokoládiček nebo bonbonů co mají rádi?
segre
a myslíš že bys jí ty děcka nezvládla fakt pohlídat u ní doma ani třeba 2 hoďky? že bys jí třeba do krásný obálky udělala nějakej krásnej grafickej líbesbríf a do něj přidala nějakou kačku a napsala že to má na návštěvu kina, večeři s mužem, návštěvu muzea nebo kina na cca 3 hoďky a hlídání zajištěno
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:20
- Nahlásit
Fajka
pohlídat
a nebo zaplatit hlídání, jestli třeba ségra někoho občas využívá?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:25
- Nahlásit
kachna_
nebo zaplatit hlídání, jestli třeba ségra někoho občas využívá?
ajo to mě vůbec nenapadlo...páč tu máme tu variantu že zaplatí čaj hlídání dětí a půjde pak se ségrou, do kina divadla na večeři do muzea na kafe dobře tak i na černej čaj na nákupy a bude jí dělat doprovod
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:26
- Nahlásit
Ještě mě potěšil od kamaráda kompleet ovečky shaun (resp. jakýchkoliv pohádek) a mladší generaci Cimrmanem neurazíš, ne?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:29
- Nahlásit
hele, kde je birma??? Umrzla na vandru?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:38
- Nahlásit
js mam dva darky v ohrozeni ze nestihnou dorazit
zaplatit hlidani a jit se segrou je dobrej napad
furt me na skus poboliva dasen u ty korunky je to normalni a nebo se s ni mam uz loucit?
birma byva na fb tak asi trajda s frajerem a sem uz nestiha
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:53
- Nahlásit
kachna_
prave segra vubec nikoho nevyuziva, kdyby jo, bylo by to nej. Ono bohuzel takovy hlidani v 6 nebo 7 vecer je ji uplne k prdu a dovolenou si kvuli tomu brat zas nechcu, no sobecka teticka
kachna_
nebo ma predvanocni pracovni shony, kdyz ted chudak dela i ty nedele nebo neco takovyho psala...
Fajka
jj zradlo je posledni moznost
Maya
neni jeste podrazdena? zavolej zubarovi a zeptej se, podle me to klidne muze byt jeste reakce na masakr v hube
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 14:31
- Nahlásit
Fifi máš emila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 14:44
- Nahlásit
uzijte si viiiikend paradne, doufam, ze fajka muze uz pekne vetrat lyze, ja mam samy rodinny prijemnosti tak sice nestihnu asi zadnej vylet, ale flakat se urcite nebudu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 14:49
- Nahlásit
kachna_
birma tu občas prolítne, ale moc nestíhá, tak spíš čte. Včera byla na přednášce o trecích ve skandinávii, dneska má večer Adámek další pokus o NW - NZ, zítra výlet a pozítří zas hurá do práce...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 15:11
- Nahlásit
JO a ani jsem se nepochlubila, ale dostala jsem od známého velkou pochvalu, že posuzuju poctivě a precizně.
Je to skvělej pocit, protože poctivě a precizně je přesně to, jak, to chci dělat.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 15:53
- Nahlásit
kachna se nedivím, že z toho máš radost. Posuzování je práce nevděčná - a dělá-li se pořádně a s láskou - je to moc dobře.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 17:25
- Nahlásit
kachna
tak to je skvely, ses sikovna a tak presne by to melo byt je dobre, ze to lidi oceni a daji zpet ou vqzbu
birma
to sou zkousky? drzim palce a uzij si vylet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 17:40
- Nahlásit
jo a nikdo mi ani dneska nezavolal
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 18:21
- Nahlásit
večerní procházky civilizací jsou většinou už poklidné. Víme, kde bude štěkat psisko zaplotové (a za piškot ho vzorně tolerovat), víme, kde to klouže, neb je tam trvalý stín a led nestihne odtát (jen dneska to Najťasovi jednou ujelo tak, že se nacáp jak široký tak dlouhý), víme, co od sebe čekat...
A dneska se sešel na jednom místě brzdící skřípající autobus, v protisměru brzdící náklaďák s miliony světel a vánočně osvětlená blikající hospůdka s hlasitě hrající hudbou... a najednou jsem měla vedle sebe vyblázněné štěnítko Naštěstí autobus se s náklaďákem vyhnul, od hospody jsem přešli na druhý chodník... a zase byl klidný a pokojný adventní večer
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 18:46
- Nahlásit
Xerxová
tyhle adventni prochazky musi byt skvely
muj sikovnej muz asi vedet, ze totalne pohorim na pohovorech a ze se neozvou a namontoval horni kuchynsky skrinky do kuchyne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 19:48
- Nahlásit
cernej caj
muž očekává, že budeš doma a to volno vyplníš kuchtěním teplých večeří?
|