Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2016 21:09
- Nahlásit

tak náám odešlo kalový čerpadlo. 7.12.2016 mu skončila záruka

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 05:58
- Nahlásit

kachna holt mělo velmi přesně nastavené kurvítko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 07:12
- Nahlásit

kachna_
jj

tak to vydrzelo o den dyl hele

Maya
me teda nee...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 07:54 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Xerxová
velmi přesně nastavené kurvítko
no to teda, bejt to o 10-20(?) let později, hledala bych zařízení, které odešle výrobci zprávu, že výrobek odešel přesně ve stanoveném termínu a je tedy manažerovi na pozici "kurvítek" vyplatit prémii, tzv. "kurvitné"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 08:03
- Nahlásit

kachna_

no mozna uz za 5 let by to tak mohlo fungovat

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 09:38
- Nahlásit

kachna
nechci nic rikat ale odesilat zpravy uz veci v domacnosti umej tak proc ne cerpadlo

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 10:19
- Nahlásit

Bože to je přesný a krásný slovo....kurvítko....
já tu češtinu miluju !

jináč ale Kachna lity lity no to nas*r*...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 10:30
- Nahlásit

ja budu muset zacit resit vanocni darky ale nemam moc napady na lidi, co mi chybi

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 11:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
a pro koho?
Já mám kalendář, děti si už naštěstí píší o dárky samy nebo jim je to šumák, Michala (laserový dálkoměr, luxusní box na nářadí a tričko) sebe (boty /těšim se, těšim se, těšim se/, kabelku a kulmofén) mojí mamču (foťáček nikon).
Víc nás není , s tetou, tchyní a bratrancem se neobdarováváme.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:07
- Nahlásit

kachna_
segre kamosce neco a muzi...

jo, u deti dobry, deti mam namysleny a castecne zarizeny, neter dostane k narozeninam pohadku ale nevim zda spis vtipny rymovany basnicky nebo pohadkovou knizku, sama cist jeste nebude. Nebo jim pohadkovou knizku muzu jit dat pod stromecek dohromady a neteri dat ty basnicky.

a navstevujete se aspon? my si davame i s kamaradama, drobnosti vetsinou nebo tak, pro radost a tete a babi to samy

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:10
- Nahlásit

cernej caj
jo, to my se máme hodně rádi, jen jsme zrušili to obdarovávání.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:12
- Nahlásit

kachna_
tak ono to ma taky dost nekdy vyhody, protoze kazdej si koupi co potrebuje, sprchac si koupi jakej ma rad, atd, atd a taky bych to zrusila. Akorat v tom utopim vzdycky hromady penez, kdyz musim bratrancovi, tete, druhe tete, jejimu muzi, jejim dvema detem, babi a dedu... jako nereknu treba babi a dedu (driv davala hromadnej darek maminka) ale kupovat neco tete kterou vidim jednou za rok hodinu mi prijde desny

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:13
- Nahlásit

a co ségře drobnost + poukázku do Ikea třeba?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:14
- Nahlásit

cernej caj
kamosce neco a muzi...
co něco dobrýho na zub? třeba fakt krásně zabalenej dárkovej balíček a v něm různý druhy oříšků, sušenýho ovoce nebo čokoládiček nebo bonbonů co mají rádi?

segre
a myslíš že bys jí ty děcka nezvládla fakt pohlídat u ní doma ani třeba 2 hoďky? že bys jí třeba do krásný obálky udělala nějakej krásnej grafickej líbesbríf a do něj přidala nějakou kačku a napsala že to má na návštěvu kina, večeři s mužem, návštěvu muzea nebo kina na cca 3 hoďky a hlídání zajištěno

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:20
- Nahlásit

Fajka
pohlídat
a nebo zaplatit hlídání, jestli třeba ségra někoho občas využívá?

Fajka
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:25
- Nahlásit

kachna_
nebo zaplatit hlídání, jestli třeba ségra někoho občas využívá?

ajo to mě vůbec nenapadlo...páč tu máme tu variantu že zaplatí čaj hlídání dětí a půjde pak se ségrou, do kina divadla na večeři do muzea na kafe dobře tak i na černej čaj na nákupy a bude jí dělat doprovod

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:26
- Nahlásit

Ještě mě potěšil od kamaráda kompleet ovečky shaun (resp. jakýchkoliv pohádek) a mladší generaci Cimrmanem neurazíš, ne?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:29
- Nahlásit

hele, kde je birma??? Umrzla na vandru?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:38
- Nahlásit

js mam dva darky v ohrozeni ze nestihnou dorazit
zaplatit hlidani a jit se segrou je dobrej napad
furt me na skus poboliva dasen u ty korunky je to normalni a nebo se s ni mam uz loucit?
birma byva na fb tak asi trajda s frajerem a sem uz nestiha

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 12:53
- Nahlásit

kachna_
prave segra vubec nikoho nevyuziva, kdyby jo, bylo by to nej. Ono bohuzel takovy hlidani v 6 nebo 7 vecer je ji uplne k prdu a dovolenou si kvuli tomu brat zas nechcu, no sobecka teticka

kachna_
nebo ma predvanocni pracovni shony, kdyz ted chudak dela i ty nedele nebo neco takovyho psala...

Fajka
jj zradlo je posledni moznost

Maya
neni jeste podrazdena? zavolej zubarovi a zeptej se, podle me to klidne muze byt jeste reakce na masakr v hube

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 14:31
- Nahlásit

Fifi máš emila

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 14:44
- Nahlásit

uzijte si viiiikend paradne, doufam, ze fajka muze uz pekne vetrat lyze, ja mam samy rodinny prijemnosti tak sice nestihnu asi zadnej vylet, ale flakat se urcite nebudu

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 14:49
- Nahlásit

kachna_
birma tu občas prolítne, ale moc nestíhá, tak spíš čte. Včera byla na přednášce o trecích ve skandinávii, dneska má večer Adámek další pokus o NW - NZ, zítra výlet a pozítří zas hurá do práce...

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 15:11
- Nahlásit

JO a ani jsem se nepochlubila, ale dostala jsem od známého velkou pochvalu, že posuzuju poctivě a precizně.
Je to skvělej pocit, protože poctivě a precizně je přesně to, jak, to chci dělat.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 15:53
- Nahlásit

kachna se nedivím, že z toho máš radost. Posuzování je práce nevděčná - a dělá-li se pořádně a s láskou - je to moc dobře.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 17:25
- Nahlásit

kachna
tak to je skvely, ses sikovna a tak presne by to melo byt je dobre, ze to lidi oceni a daji zpet ou vqzbu

birma
to sou zkousky? drzim palce a uzij si vylet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 17:40
- Nahlásit

jo a nikdo mi ani dneska nezavolal

Xerxová
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 18:21
- Nahlásit

večerní procházky civilizací jsou většinou už poklidné. Víme, kde bude štěkat psisko zaplotové (a za piškot ho vzorně tolerovat), víme, kde to klouže, neb je tam trvalý stín a led nestihne odtát (jen dneska to Najťasovi jednou ujelo tak, že se nacáp jak široký tak dlouhý), víme, co od sebe čekat...
A dneska se sešel na jednom místě brzdící skřípající autobus, v protisměru brzdící náklaďák s miliony světel a vánočně osvětlená blikající hospůdka s hlasitě hrající hudbou... a najednou jsem měla vedle sebe vyblázněné štěnítko Naštěstí autobus se s náklaďákem vyhnul, od hospody jsem přešli na druhý chodník... a zase byl klidný a pokojný adventní večer

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 18:46
- Nahlásit

Xerxová
tyhle adventni prochazky musi byt skvely

muj sikovnej muz asi vedet, ze totalne pohorim na pohovorech a ze se neozvou a namontoval horni kuchynsky skrinky do kuchyne

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2016 19:48
- Nahlásit

cernej caj
muž očekává, že budeš doma a to volno vyplníš kuchtěním teplých večeří?

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání