| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 19:48
- Nahlásit
kachna_
to je moc hezký, že to někdo i takhle řekne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 19:49
- Nahlásit
Maya
no ale tak taky by to nebyla spatna moznost jeste dodelat vodu, elektriku sehnat nekoho kdo pripoji sporak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 19:58
- Nahlásit
cernej caj
tohle je blbý, když nedaj vědět
to je mi líto
amontoval horni kuchynsky skrinky do kuchyne
tývogooo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 20:20
- Nahlásit
kachna_
tak ta jedna firma me fakt mrzi, ale tak neco bude, v patek mam domluvenou schuzku diky tobe, tak neco jednou klapne
no musela sem to vyfotit a zitra to ukazu kamosce slovy ukazu ti neco cos nikdy nevidela a cemu neuveris
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 22:16
- Nahlásit
cernej caj
a tak třeba se ještě ozvou
fotku chcem taky vidět
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2016 22:51 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Esuska na me asi flusla moribundus pres tlf. Takze peknej vikend vsem, bez virozky ci kripecky...
cernej caj
namontoval horni kuchynsky skrinky do kuchyne
No neke! Sikovnej, treba tu kuchyn do vanoc fakt stihne? To bylo vloni, myslim, ne? Ze dodela, nebo ty autoskola? Tak snad ne repete, ale sam od sebe, coz je vyborny.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 07:36
- Nahlásit
Fifi
at je brzo dobre! a moribundus prejde.
jo to bylo v loni letos sme uzavrelo novou dohodu
jo a talirek mel ted vcera nebo predvcerem rok
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 11:53
- Nahlásit
ufff - sice bylo dost stupňů nad nulou, ale sněhu na Měděnci bylo dost. A tak jsme se brodili a občas čvachtali... psisko řádilo tak, že myslím bude spinkat ještě zítra (přeci jen ten hluboký těžký mokrý sníh je složitý terén). Dost přes dvě hodiny jsme šli 6,5 kiláčku - i z toho je jasné, že to šlo pomalu. Občas krok nahoru a půlkrok sjezd zpátky a nebo taky chůze po dřevěných "schodech" v terénu, ze kterých sjížděly plotny odtávajícího ledu...
Asi mě budou bolet nožičky - až se tohle rozleží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 14:17
- Nahlásit
xerxova
to ste si dali solidne do tela.
fifi
kremylek se vubec tvari na vsech fotkach trochu otravene pekne pozujou dvojcatka spolu
ja si na tebe rano vzpomela v jednom obchode byla pani s erdelem krasnym fesackym.
jinak pul vyplaty v tahu ale uz mi v podstate chybi jen drobnost pro segru a zapomela sem koupit neteri to duplo tak se zmitam zda je jet jeste koupit nebo ji bude stacit knizka...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 14:50
- Nahlásit
Tak hlásím, že jsem včera místo zkoušky sepisovala hlášení o nehodě. Takže dneska místo výletu tvrdneme doma.
Jsem na sebe pěkně naštvaná, nicméně na týhle křižovatce to byla spíš otázka času :/
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:01
- Nahlásit
birma achjo - doufám, že to odnesly jen plechy a všichni zúčastnění jsou celí
Fifi Křemyl fakt na svůj věk nevypadá. I když čučí nešťastně A v Pruhatci vidím nějakého pitbulíka... ta šikmá očka...
čaj já taky teď proběhla město a dokoupila nějaké ty hadříky pro neteřky a synovce. A protože naši mládežníci dostanou kromě jiného jeden společný dar - všechny tři díly Lichožroutů... tak jsem nakoupila ponožky - a teď je musím rozpárovat a přepárovat tak, aby k sobě neladily Aby ty Lichožrouty měli i s reáliema
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:20
- Nahlásit
Xerxová, Fifi
našřtěstí jen plechy.
Byla to moje chyba - máme tu debilní křižovatku dvou dvouproudovek, kde jsem zatáčela vlevo, byla jsem tam třetí auto v řadě a měla jsem za to, že ty rovně už maj červenou, tak jsem se snažila se dostat co nejrychlejc kam jsem potřebovala, abych zas nebrzdila ty další, no a ona tam jela paní, kterou jsem prostě přehlídla Naštěstí jsme obě měly minimální rychlost, takže je to jen finanční ztráta (nemáme havarijko) a vopruz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
birma
finanční ztráta (nemáme havarijko) a vopruz
to mi je líto
Já jsem včera zapomněla zavřít slepice a odnesla mi je liška
cernej caj
čajdo, když tak pěkně fotíš (a fakt bych řekla, že ti portréty jdou moc dobře), co dát ségře poukaz na vyfocení rodiny tvou osobou?
Jinak jsem pekla perníčky. Mám dva druhy, tmavé a ještě tmavší Ty druhé jsem sežehla vysloveně po ramštajním
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:30
- Nahlásit
kachna chudáci slípky - u lišek měli předčasné Vánoce... A proč pečeš černé perníčky ?? Zase na nich vynikne pěkně bílá poleva
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:32
- Nahlásit
kachna_
Kolik ti ji kmotra sebrala?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
A proč pečeš černé perníčky ?
no protože mi zmizly děti k sousedovi a já jsem měla konečně čas si vychutnat kafe.
Ach jo, přemýšlím, jak napsat kamarádovi, že se k partnerce a dětem chová jak kretén, proč to doprčic nevidí sám?
(bych mu i zavolala, ale moje schopnost vyjádřit myšlenku do telefonu není z nejlepších a z 95% se buď vídáme naživo, nebo si píšeme)
Jsem se do toho zamotala už v létě, doufám, že mě to nebude stát to přátelství, ale udělala bych to znova.
Fifi
dvě (ze dvou)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:43
- Nahlásit
kachna_
Mrcha jedna zrzava. Snad k vam uz nepoleze a nic nepobere.
jak napsat kamarádovi
Tohle je tezky a vetsinou se to obrati proti tobe. Partnerka mu to sama rict nedovede? Nebo by to treba pobral lip od chlapa, kdyz by mu to osobne rekl tvuj pan kacer?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 16:49 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
Snad k vam uz nepoleze a nic nepobere.
když nebudu blbá a budu zavírat, tak nepobere...
vetsinou se to obrati proti tobe.
počítám s tím
Partnerka mu to sama rict nedovede?
snaží se, ale on to nechápe.
kdyz by mu to osobne rekl tvuj pan kacer?
To nevim, ale přijde mi nefér tohle po Michalovi chtít.
Přemejšlim, jestli budu kolem toho tancovat nebo do toho natvrdo šlápnu. To mi vždycky fungovalo, ale nikdy jsem to nepoužila v takovýhle situaci. Přesněji, já mu za těch víc než dvacet let do vztahů nemluvila. Vlastně jednou, ale to jsme spolu bydleli (rekonstruovala jsem barák zrovna a byl neobyvatelnej), takže jsem se toho nemohla neúčastnit
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 17:02
- Nahlásit
kachna mně se vyplácí řešit věci napřímo - ale ve chvíli - kdy jsem u toho a je to v přímém přenosu. Takže chová-li se pitomě někdo v mé přítomnosti - klidně mu to vpálím. Posledně jsem neteřku s rodinou seřvala během jejich dvoudenního pobytu u nás.
Ale pokud u toho nejsem - pak bych do toho nekecala
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 17:11 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Xerxová
No já vím, že máš pravdu. Ale taky vím, že má pravdu partnerka a on se fakt nechová OK
Resp. jo, máš pravdu, strašně mě štve a trápí, že se tak úžasnej člověk umí chovat tak neúžasně.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 17:30
- Nahlásit
Xerxová
možná, že bych mohla jen napsat, že mi napsala jeho partnerka a jestli můžu v něčem pomoct?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 18:47
- Nahlásit
sem napsala dlouhej prispevek a vypadl mi net
kachna_
s liskou lity lity a jakoze ti psala partnerrka se mze stat ozehavy i pro ni. zkusila bych mu to rict az se uvidite... nekdy to ty chlapi jen nechapou a nevidi, ze to je spatne ale od kamarada/ky by to vzit mohly
dik za napad, sice ma segra kamosku co je foti v atelieru ale treba z prochakzy spolecne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 19:02
- Nahlásit
cernej caj
mně se ty tvý fotky strašně líběj a baví mě, jak jsou odlišný od Xerxovic fotek.
a jakoze ti psala partnerrka se mze stat ozehavy i pro ni
velmi snadno
zkusila bych mu to rict az se uvidite...
jj, to už jsem naplánovala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 19:08
- Nahlásit
kachna_
tak ono co clovek to uplne jina fotka
me mrzi, ze dneska co sem byla se segrou a detma na vanocnim tvoreni, ze tam byla dost tma a hodne lidi, ze nebyl moc prostor i kdyz s fotakem sem se tahala na krku celej den kvuli tomu
a drzim palce, aby pratelstvi neutrpelo mam kamarada, on je obcas na presdrzku kdyz mluvi o svy zene, ale stacilo trochu nakopnout a vubec to spatne nevzal a naopak ocenil, ze se doma zlepsil vzduch
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 20:28
- Nahlásit
Xerxová
uplne vam zavidim. Najtik je teda pekne rozjarenej vyletnik a moc se mi libi ta snezna lesni cesta a reka. Nadherne ste meli
ja popijim medovinu zakoupenou ve meste a snazim se zkrotit hromady bordelu, co doma mam a najit darek pro tetu, co tu zavazel a ted zmizel
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 20:45
- Nahlásit
Fifi
krásný fotos, třeba by ta neostrá šla doostřit v pc?
ale jako mají oba takový smutný ksichtíky, lapina má taky smutnější ksicht než špic
kachna_
taky nám jednou liška vybílila kurník, ty na ty nezavřený kurníky maj snad radar
partnerka zřejmě kamarádovi naznačuje a on nechápe, co promluvit s ní, aby mu to řekla fakt narovinu? jinak u chlapa nemá šanci, ty ženský okolky jsou pro ně fakt úplně mimo
jestli to chceš řešit ty, tak fakt taky jedině do očí a na rovinu, jinak to nepochopí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 20:52
- Nahlásit
Maya
ta prvni je dost spatna na to, aby s ni slo neco delat pokud nejses fakt profik si myslim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 20:53 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
birma
a brejle už jsi našla?
tak přeju ať oprava nestojí moc, hlavně že se nikomu nic nestalo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 20:54
- Nahlásit
cernej caj
tp je škoda, je to pěkná fotka
ale taky mám takových fotek, je mi líto je vyhodit, ale zas co s rozmazanou fotkou, je to dilema vždycky
já dneska udělala jen pár nicmoc fotek, Lokin byl na zabití, nejen že nikdy neslyšel nějaký povel, dokonce i zapomněl jak se jmenuje, tož šlapal většinu vycházky na flexině a s tou se blbě fotí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2016 20:57
- Nahlásit
zejtra mám poslední atb a flek na noze furt, jako možná trochu světlejší, ale pořád viditelný uprotřed s rudým flíčkem, takže asi zase budu muset skáknout za doktorkou a jestli pořád bude mít ten laxní přístup jako minule že nic jiného netřeba a jakože je to dobrý, tak fakt nevím co budu dělat, asi jít jinam, ale kam?
|