Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 14:44
- Nahlásit

cernejcaj
tak jiste ale rodic mu tu tuzku muze prendat taky mu ukazuje jak se to drzi a rodic pravak logicky podle sebe
jsko urcite se to dneska resi min nez driv ale rozhodne vidam kolem sebe ze rodice byt nenasilne a mozna si to ani neuvedonujou se snazi naucit dite minimalne psat pravou rukou nebo vubec preferovat pravou ruku tim ze do ni podavaji veci nsvlikaji prvni rukav atd. a vetsina deti se tomu nebrani a zvykbe si na to
osobne myslim ze takovy to nasilny prreucovani se tykalo jrn mensiny tech kteri by pri naprosto v tomto smeru neutralni vychove byli levaky ono proste pravoruky rodic s ditetem jedna autonaticjy pravorucne a uz tim ho ovlivnuje

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 14:52
- Nahlásit

zajimavy clanek http://www.gate2biotech.cz/levorukost-zrejme-neni- geneticky-podminena/

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 14:53
- Nahlásit

cernej caj
jako od zacatku ke konci nebo jak v protismeru?
já opravdu nevim . Ale je fakt, že všichni to poznaj (když motám já) a stěžujou si

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 15:19
- Nahlásit

v lese bylo parádně - těsně nad inverzí - takže i slůňo bylo. Psisko dneska řádilo snad i víc, než jindy - vysloveně si užíval bláznivého lítání od začátku do konce výpravy. A přitom šlo lehce korigovat vzdálenost, kterou jsem byla ochotna tolerovat - poslouchal skvěle. Však taky jsem vodítko (tedy stopku) měla s sebou zbytečně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 18:35
- Nahlásit

Xerxová
tak to je skvely

ja mam ukol dne, objednat zakusky na babiccinu oslavu 80. splnenou ale nemam moc napad, cim ji potesit babicka je prakticky nepohybliva, takze v principu nic ji nepotesi tolik jako navsteva, takze dostane jeste kytku paradni ale nemam moc napad, jestli by se dalo jeste vymyslet neco, co neni jen kram.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 18:59
- Nahlásit

Rrrumstajn,
k ty levorukosti mam jasnej nazor - jsem pravak. A kdyz rupnou zada, je velky ouvej pouzit levacku na bezny ukony - kartackem na zuby bych si vypichla oko nejspis. Obdivuju hudebniky, zejmena pianisty. A tika mi oko, kdyz vidim levaka krajet treba maso, mam vnitrni pocit, ze si urizne ruku.
cernej caj
Takovyhle babicky potesi nejvic prave ta navsteva. Nebo neco, co po ni zustane, cili ne kytka rezana do vazy, ale treba neco trvalyho v kvetinaci, co kvete? Kytka vyrezavana ze dreva, barevne malovana, at je na ocich. Nebo neco, co si v posteli muze pohladit, at si vzdycky vzpomene. Paradoxne treba velkej plysak, peknej polstarek plnenej vonavyma bylinkama apod.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 19:26
- Nahlásit

Fifi
obcas je schopnej si ju uriznout i pravak s nozem v prave

to sou skvely napady! diky moc

Xerxová
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 19:30
- Nahlásit

čaj nějakou lepší "kosmetiku" - tím myslím třeba krém na zapařeniny (pokud je téměř ležák), na suchou kůži na nohách... Zeptej se dědečka, co jim pomůže, třeba kupují drahé vitamíny nebo jiné doplňky stravy. I potravinový balíček kvalitních "mlsů" udělá radost - neb si sami dražší sýry, paštiku, ovoce... třeba nekoupí... A jinak má Fifi pravdu - roztomilý mazlící polštářek je fajn.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 19:58
- Nahlásit

Xerxová
děda říká, že nic nechtějí, nic nepotřebují... tyhle věci byl ochotnej řešit s maminkou, nás jako vnučky vůbec nechce zatěžovat, že to není naše starost...

Ale nějaký dobrý ovoce, banány asi můžem vzít taky. Děkuju za nápady když to klapne, chtěla bych za ní ve středu. su děsná lajda, že se tam častěji než 1x za měsíc nedostanu

Fifi
tak sem objednala paradni s kocickou babi by moc chtela kocicku ale deda uz by nezvladal se o ni starat a je to tak rok, co jim umrela ta stara, pejska uz taky nemaji tak je to tezky, vim, ze vzdykcky micinku mela na kline a byly spolu moc spokojeny vubec babicka v nasi rodine je hroznej milovnik psu a vubec zvirat, meli svetra, perdela, kolii, 2x jezevciky... rikal deda, ze to neexistovalo aby byl pes v baraku, dokud si nevzal moji babi pro kterou to bylo samozrejmy

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 20:11
- Nahlásit

cernej caj
tak to kočičí polštářek babičku určitě potěší
Fifi
to seš jak byla moje babička, ta mě nemohla vidět s nožem nebo jehlou v levý ruce
já bych se zrakvila pravou rukou :
zuby bych si teda nevyčistila pravou, nad tím mě nikdy nenapadlo přemejšlet kterou rukou držím kartáček, jsem se musela zamyslet

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 20:41
- Nahlásit

cernej caj
tak sem objednala paradni s kocickou
Polstarek? To bude rada, tak jestli jsou to takovi milovnici psu a kocek, klidne i nejaky puzzle jednoduchy objednat? Vyrazny, malopuzzlovity, kde si slozi spolecne treba kocku, svetra, perdela ci tak, pokud jim oci slouzi jeste. A nechat jim to pak zaramovat, vyvrtat diru do zdi nebo dat do ramecku na skrin, asi lepsi, nez nejaka fotka.
rikal deda, ze to neexistovalo aby byl pes v baraku, dokud si nevzal moji babi pro kterou to bylo samozrejmy
to je pekny, jak jinak, zena vladne.
Maya
nad tím mě nikdy nenapadlo přemejšlet kterou rukou držím kartáček, jsem se musela zamyslet
Ja musela premejslet, kdyz sem mela diky krku skriplou pravacku. To i ucesat ci vyfenovat vlasy bylo nadlidsky, ja s levackou proste neumim nic. Teda vlastne jo, nemam problem si prohazovat mys u notasu prava, leva. To je tak jediny.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 20:52
- Nahlásit

Fifi
jeste jednou fakt dik za paradni radu

jinak to s tim puzzle je taky zajimavy, tak uvidim, co na vanoce, tam urcite taky ocenim nasbirane rady

zas s tou mysi ses dobra, bych byla radsi kdybych byla oboustrana mysoidka nez se ze umim podepsat

Maya
hm, levou to de fakt hur a pomalejc

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2016 21:54
- Nahlásit

Fifi
tak zrova s myší mi to levou vůbec nešlo, když jsem měla pravačku v sádře
cernej caj
tak puzzle můžeš třeba nechat udělat z nějaký jejich fotky, dělaj to i normálkka fotolaby

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 05:53
- Nahlásit

dneska sem budu chodit relaxovat o přestávkách... neb se mi sešlo deset vyučovacích hodin nonstop... hezky od sedmi ráno jedna za druhou...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 07:32
- Nahlásit

Maya
jj vím, to by chtělo pak asi spíš vnoučata a pravnoučata (mají vnoučata ve věku 2,5 a pul roku a tim je o 106 zasobuje teta se segrou, kalendarema, fotkama... pred lety dostali fotoramecek takze vzdycky jednou za cas se dohraje par fotek, to je super vec.

Xerxová
teda, tak to je masakero docela, tak at to rychle utece

Je videt, ze zacala zima. boli me silene koleno nejen pri chuzi ale i pri sezeni a mam chut si ho nechat amputovat

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 08:10
- Nahlásit

cernejcaj
zo je blby s kolenem nepmohlo by nejaky mazani?
Lokina asi brzy prerazim prej zacal okusovat lavicku a kocici domek

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 09:35
- Nahlásit

zajimavy clanek
http://vtm.e15.cz/vitaminove-doplnky-mohou-nadelat -vic-skody-nez-uzitku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 09:41
- Nahlásit

Maya
mazani nevim, objednala sem si zas chondra, uz mam 3 mesice skluz na 3 mesicni pauzu to by mohlo trochu pomoct a mazani tezko rict, mozna neco co prohreje kloub by asi aspon na vecer bylo fajn

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 09:55
- Nahlásit

cernejcaj
treba ta horka konska mast hreje pekne jsem to poizivala na zada

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 10:16
- Nahlásit

ZOUFALÁ
Hárá Mája hárá Baty,
to aby jeden byl svaty,
Já zestárnu o rok,
Cir dostane amok,
ovce vyžerou nám výběh,
než nám skončí tenhle příběh

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 11:10
- Nahlásit

kachna
mate veselo koukam
uz chybi jen nemocny deti a tak

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 11:23
- Nahlásit

Maya
uz chybi jen nemocny deti
nechybí , naštěstí je to jen jednodenní viroza

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 12:25
- Nahlásit

kachna_
no tak at mate brzo doharano

at sou brzo zdravy deti

birma
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 13:19
- Nahlásit

Maya
ta horka konska mast hreje pekne jsem to poizivala na zada
ta hřeje tak, že ji nemůžu vůbec používat

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 13:31
- Nahlásit

birma
nesmis si tam placat celou pikslu najednou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 13:50
- Nahlásit

hm budu muset vyzkouset

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 13:53
- Nahlásit

budu asi vyhazovat bezecky silnicky velikost US 8, 26cm. prestaly tlumit takze mi sou k prdu ale sou jeste celkem pouzitelny, svrsek neznicenej a podrazka jeste trochu taky je. Chapu jako, ze jety boty nikdo nechce ale treba nejakymu nicitelovi bot by se mohli hodit na dozrasovani?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 18:43
- Nahlásit

vybavte se na zimu a pristi sezonu v klimatexu 10 - 20% slevy

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 20:10
- Nahlásit

"Tatíííí, ty máš vlasy skoro na celý hlavěě."

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 20:11
- Nahlásit

někdo sháněl síťovku?
http://www.babickarstvi.cz/kabelky-a-nakupni-tasky -pro-babicky/116-sitovka-8595611802034.html
mají tam tablet pro seniory, vypadá zajímavě, ale není tam ani výrobce, což je teda škoda

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání