| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2016 17:30
- Nahlásit
no nejsou uplne nwpromokavy ale takovej ne hadr. no su debil, ze me to nedoslo, to vim.
se bojim spis aby pak nezacala treba horet nebo neco podobnyho... znamyho nemam a muz tvrdi ze se bubnu nic stat nemohlo cemuz neverim ... no asi se optam na opravare. achjo, diky moc za ppodporeni ze to je s prackou blby a nemohlo jit o treni materialu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2016 17:54
- Nahlásit
cernej caj
udelala sem neco pracce..
Ouje, to nezavidim... Nemohlo se z tech tasek neco uvolnit a dostat pod buben? Jako mne onehda kostice z podprdy. Nebo jak rika xerxova, pretizila si pracku.
se bojim spis aby pak nezacala treba horet nebo neco podobnyho..
No rozhodne ji nezapinej, nech ji vyplou mimo zasuvku a pockej, az se na ni nekdo odbornej podiva. At ji neodrovnas uplne.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2016 18:54
- Nahlásit
fifi
i to je mozny... to sou radosti holt
xerxova
krasnej najtik
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2016 20:19
- Nahlásit
cernej caj
to jsou radost teda s pračkou, jak píšou ostatní, já bych rozhodně nezapínala a zavolala odborníka, čmoud a smrad, to bych viděla fakt na spálenej motor, to snad nedělá ani zadřenej buben
ale připomnělo mi to jak jsem dala prát starý plyšáky .D samo se všchniv pračce roztrhali, to byl taky masakr, ale teda naštěstí pračku to neodepsalo, i když teda jsem to uklízela několik dní
Xerxová
krásný fotky, ten portrét a tak jak jste spolu jsou parádní
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2016 22:42
- Nahlásit
cernej caj
já bych to asi zkusila zapnout, ale neber to prosím jako radu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2016 23:42
- Nahlásit
kachna_
no to se bude vytápět fakt blbě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 00:00
- Nahlásit
super fotka, se sem hodí
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 12:52
- Nahlásit
teďvylezlo slůňo... ale když jsem od devíti do půl dvanácté pochodovali v Jizerkách (a hladali Kuličku na Tišině), tak sněžilo, foukalo, namrzalo všude všechno... dokonce jsme kvůli mlze a nulové viditelnosti zkrátili plánovaný výlet (chtěli jsme najít studánku Věčného mládí ... a zase nic )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 14:14
- Nahlásit
My měli na dnešek naplánovanej výlet a všichni se na nás vybodli. Takže nakonec ráno jsem dospávala spánkovej deficit a pak procházka sice krátká, ale tréninkově dost náročná. Večer asi vyrazíme zas běhat, ať se mu nenuděj nožičky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 17:08
- Nahlásit
Maya
ta je drsna
Xerxová
u nas celej den hnusne zima a vitr. Doufam, ze ste nasli? pises ze ste hledali ale ne vysledek
nebo ta kulicka na tisine je ta studanka?
birma
tak to se taky hodi dospat se
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 17:29
- Nahlásit
KOukám na matrace Dřevočal (páč ta naše už je PROSTĚ HROZNÁ), nemáte někdo zkušenost?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 17:32
- Nahlásit
asi dostanu infakrt, muz prisel, strcil pracku do zasuvky a de v ni zkusit prat... a to rikal zvagr, ze lepsi vytahnot na dvur pripadne, ze to je malo pravdepodobny ale mze to zacit horet vevnitr (je hasic) asi ten muj obecne vyssi tlak moc temhle situacim neprispiva kdyz citim jak mi rumpluje hertcna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 17:33 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
kamoska ma odtud za nejakeou supr cen uze je to diskont a ma ji uz par let a porad parada a spi se na ni fakt dobre, toho tvyho vyrobce neznam
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 17:57
- Nahlásit
Tišina je krásný kus žulových skal kousek od Smrku. A Kulička není tak úplně kulička, ale krásná skála to je. Našli jsme... Ale pak jsme to otočili a vrátili se do Libverdy stejnou cestou (jen s malou zacházkou na Kočičí skály), neb počasí nahoře nebylo dobré (a vybavení jsme měli podzimní, ne zimní). Potkali jsme jediné lidičky - dva staré vousaté trempy (jeden v kraťasech) doprovázené malým (tak osmiletým) chlapečkem. Všichni velké bágly... určitě někde přespávali. Klouzali se po umrzlé silničce a evidentně si to užívali
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 17:59
- Nahlásit
Xerxová
kraaaasa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 18:09
- Nahlásit
pracka prave bez potizi doprala a doostredovala... kdo mi prosim poda vysvetleni, co v ni evidetne smrdelo a cmoudilo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 18:14
- Nahlásit
cernej caj
kdo mi prosim poda vysvetleni, co v ni evidetne smrdelo a cmoudilo?
hele já si takhle myslela, že mi odešla má milená myčka na nádobí, když se mi dostal moc bublající mycí prostředek (jsem ho dala moc) na topnou spirálu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 18:19
- Nahlásit
Xerxová
7 8 a 9 jsou skvostný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 18:51
- Nahlásit
kachna_
nemela by tam byt nejaka pojistka aby se to tam nedostalo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:05
- Nahlásit
cernej caj
nemela by tam byt nejaka pojistka aby se to tam nedostalo?
nepředávkovat ten prášek?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:08
- Nahlásit
kachna jsem přemýšlela, kde jsi viděla fotku 78 a 79, když jich Pepa "naflákal" jen pětasedmdesát JInak k té "osmé" - lítací Night si tentokrát pro trýskání vymyslel vhodné místo - točil to v obří návěji listí pod skálou na jedné a mezi buky na přehledném místě na druhé straně... Takže infarkt tentokrát nehrozil a mohl lítat dokud ho to nepřestalo bavit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:23
- Nahlásit
Xerxová
Krasny fotos! Ta posledni je jak delana na nejaky prani nebo PF.
cernej caj
kdo mi prosim poda vysvetleni, co v ni evidetne smrdelo a cmoudilo?
Asi jen pracka samotna, zkus se ji optat. Kazdopadne bych ji zapinala jen pod dohledem...
Ja mam pro dnesek dobrej pocit, nasmerovala jsem majitelku ztracenyho kavalirka na nalezce a pejsek uz je doma. .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:42
- Nahlásit
kachna_
ale tak snad ma myčka pojistky aby ji to neprošlo kam nemá... no možná
Fifi
jj, to bude moje nápň práce, 45minut v koupelně s pračkou 2x týdně
týjo, tak to je skvělý žes pomohla paní v nouzi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:54
- Nahlásit
Hádám správně, že rudej flek přes celý stehno na mísě, kde jsem před pár týdny měla klíště, bude asi borelka, i když to nemám ten bílej střed? Jako tři klíšťata v životě a toto????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:57
- Nahlásit
cernej caj
budeš si číst, pračka bude prát, prostě relax
Xerxová
krásný fotky, ta poslední je fakt na super PF
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:58
- Nahlásit
Maya
rudej flek přes celý stehno na mísě, kde jsem před pár týdny měla klíště, bude asi borelka
já ho taky neměla.
Ale tak dobrá zpráva je, že to je hned a tudíž v pohodě zaléčitelné (teda, když do té pohody zahrneš dvatři týdny ATB, že).
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 19:58
- Nahlásit
cernej caj
taky by šlo asi koupit do koupelny čidlo a hasičák, ale si myslím, že ten opravář by vyšel levnějc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 20:01
- Nahlásit
kachna_
no ta jasně že lepší takhle na to přijít ale stejněěě
teď jsem se dočetla, že se pak chodí ještě několikrát na krev, fakt paráda
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 20:02
- Nahlásit
Fifi to je paráda, žes psisku pomohla najít cestu domů
Když mi tlapičkové pfko měli loni... takže se musí vymyslet něco nového. Jen ten naposkvrněný poprašek si o tu fotku přímo říkal...
Maya hmmm - borelka není zrovna dobrej nápad... Cos e dá dělat. Já mám zatím kliku - asi Jizerky nejsou zrovna borelková oblast (i když Fajka bude mít jiný názor)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2016 21:56
- Nahlásit
Dali jsme ovcím do stání balík sena na okusování. Je to super. Jenom už se nám tam nevejdou ty ofce
|