Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 20:19
- Nahlásit

kachna_
urcite tim nemyslela, ze je plesoun

tablet sem nenasla

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 20:30
- Nahlásit

kachna_
Hárá Mája hárá Baty,
to aby jeden byl svaty,
Já zestárnu o rok,
Cir dostane amok,
ovce vyžerou nám výběh,
než nám skončí tenhle příběh

Ciraty jsou v amoku,
zase je mu do skoku.
Prdi na bolavy zada,
kdyz ho ma MajoBatopsice rada!
Panickum tedy pevny nerv a spaní,
at Cirovi brzy ustane stání.
Vidis, musim objednat Troldu,
at mu stihnout vyjmout kuldu.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 21:06
- Nahlásit

Fifi Chudák Trolda - ještě to dávej do básní Už to má za pár...

Fifi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 21:13
- Nahlásit

Xerxová
To ma, jen se objednat, i predem na krev pro jistotu. A az bude spici, necham mu udelat jen tak orientacne pro sebe rtg dkk, tam to bude asi masakero.
Jsem docetla, zes mela ucici maraton, nekokrhas, hlasivky nejsou pretazeny?

birma
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 21:33
- Nahlásit

Fifi
az bude spici, necham mu udelat jen tak orientacne pro sebe rtg dkk, tam to bude asi masakero
To jsem zvědavá, jak dopadnete. Rozhodně budu držet palce, ať to není tak hrozné, jak čekáš.

Maya
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2016 21:49
- Nahlásit

Fifi
a tak alespoň uvidíš jak na tom je, taky držím palce ať dopadne dobře oboje
cernej caj
tablet http://www.babickarstvi.cz/mobily-a-telefony-pro-s eniory/330-tablet-pro-seniory-telefonni-aplikace.h tml

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 06:01
- Nahlásit

Fifi
ale tak u takhle lehoučkých žvířátek by to nemuselo vadit, ne?
Vím, že Jany perdelička má 3/3 a bez problémů.
Chytila jsem to od dětí. myslím, že podobně jako já se cítí ožvejkaná žvejkačka.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 06:24
- Nahlásit

Fifi Kokrhala jsem - to je jasné, že hlasivky trochu dostaly zabrat. Ale už je to dobrý. Dnes to pokračuje - ale jen od sedmi do oběda... A zítra aby se to nepletlo musím odkecat tři prezentace fakulty na dnu otevřených dveří...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 07:12
- Nahlásit

Fifi
tak to je teda strasnej rym ten posledni

tak s rtg su taky zvedava, cvicis a masirujes vlastne s troldikem furt nebo u nasvalenyho dorostence neni moc uz potreba tak casto, protoze uz mu to drzej svaly?

Maya
to bude vyrobce colorovo

ale zas treba u tabletu s windows urcite muzes taky zvetsit pismo tak, jak to umi widle na pc ze misto 100% coz je zaklad pouzivas treba 150% a je to nekde v nastaveni displeje a prispusobeni

kachna_
asi sem neco taky chytla, ale nemam toho vinika

Xerxová
tak aspon ze to dneska mas kratsi

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 08:29
- Nahlásit

cernejcaj
kdyz ja tyhle mobil dotykace s win neumim navic i mama na mobil android a registraci tam
tohle mi pripadalo dobry ze to ma ten vyukovej program a nemusela bych se s tim otravovat ja
ale nevim podle me by nasi tablet vyuzili ale tezko rict mama by dala i normalni ale tata urcite ne
ten muj se mi nepodarilo resetovat podle navodu to nejak nefunguje

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 08:32
- Nahlásit

Maya
to byl jen napad, pokud chces ty velky pismena. Ale android by snad taky mohl umet zvetsit, ne?

tak skoda, no, ale aspon si to zkusila

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 08:35
- Nahlásit

cernejcaj
no me treba na mobili jde nastavit male stredni nebo velke pismo ale nejak procentne ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 08:50
- Nahlásit

Maya
aha a rodice asi maj uz to velke? muj samsung ma neco jako zjednoduseny rezim a tam mi prijde ze je par obrich ikon ale nezkousela sem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 10:39 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

jinnak dneska je black friday a hodne obchodu na toreaguje slevou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 12:50
- Nahlásit

kdo pojede na jare na cestu snp?

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 13:26
- Nahlásit

cernej caj
co je snp?
Znám SNB (tam bych teda nechtěla), SPN, dokonce i SPS a PSP (ale ty zas už nehrajou)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 13:28
- Nahlásit

kachna_
tohle 750 km slovenskem. SNB neznam zas ja

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 13:58
- Nahlásit

kachna_
zas ono staci pockat jeste par let a slo by to taky i s detma

nevim, mozna ty 4-5 tydnu jak se uvadi, napred si potrebuju promyslet termin v navaznosti na to, jak by ruzny lidi chteli jit treba na ruznou cast cesty se mnou, protoze ja sama v noci spat nebudu ani u nas, natoz tam... blby je, ze potrebuju tu podporu nekoho na trase celou cestu, takze dat dohromady tohle bude asi nejnarocnejsi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 14:07
- Nahlásit

cernej caj
slo by to taky i s detma
myslím, že tohle by holek představu o smysluplném trávení prázdnin nenaplnilo.
Třeba až z nich budou školáci, tak je budeme moct dát na tábor.

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 14:12
- Nahlásit

cernejcaj
tak i ja mam na mobilu velky pismo vono zas tak velky neni a kdyz uz ti jinak ruka nestaci
ta cesta je teda masakero to budes mit tolik volna?
birma by s tebou mohla jit jsko stejnej silenec

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 14:34
- Nahlásit

kachna_
tak holt 15 let musite pockat, nebo je udat na mesic babicce

Maya
ja budu mit strasne moooooc volna

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 14:44
- Nahlásit

Maya
to bylo v prvni vlne, druha po novym roce

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 14:50
- Nahlásit

Maya
no masakr, no...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 15:13
- Nahlásit

čaj jak jako dlouhé prázdniny - odstupné uložit na horší časy (nebo na domečku doúpravu) a jít hned makat někam jinam Pracovní návyky je třeba dodržovat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 15:23
- Nahlásit

nechcu. 15 let sem nemela volno dulyl nez tyden v kuse. myslim, ze je fajn si dat treba 2-3 mesice vilbo a o ceste sno uvazuju uz dlouo jenze v unoru to na ni neni. pokud o me potencialni zamestnavatek buse stat, tak me nwcha nastouoit treba az v cervnu a pokud ne, vemou me jinde. vlastne naposledy sem mela prazdniny asi v 15 a pak uz jen ve volnym case brigadnicit a vydelavat. ja chapu ze nekdo je workoholik a nemohl by byt tyden doma ale nechci cekat do suchodu kdy uz treba ani nevudu moct chosit. proc toho proste nevyuzit ted kdyz mam moznost?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 16:28
- Nahlásit

Zabiju Nighta... Před více než rokem měl poslední "vroubek" - když zdrhnul za kulíškem... Tedy z mladé atletky byl za živým plotem vidět jen kulíšek... a Night ji běžel pozdravit. Řvala jsem "neskákej" a on skočil - tedy naštěstí jen líbal (bezdotykově) a slečna se celou dobu řechtala - "že to nevadí, že je vidět, jakou má pejsek radost ze života..." Trapas - omlouvala jsem se dlouho. A hlavou mi vrtalo, jestli by vystartoval, kdyby z ní ta láska k psisku tak nezářila...
A dneska má další zářez... Šli jsme opět nad lom, podívat se, jestli dneska slůňo nebude zapadat za Ještědem fotogenicky. Jdeme lesem po cestičce, kde nikdy nikdo nechodí. Bavíme se, hlídám psisko, jestli ho moc nezajímá nějaká ta stopa, brouček vzorný, poslušný... A najednou vyrazil zpátky - otočím se, houknu "STŮJ !!!" neb nás svižnou chůzí dochází mladý muž s foťákem... ale to už psisko vyráží v ústrety nově příchozímu. Pán se směje "ať jsem v klidu, že mu pejsek nevadí"... a i přes můj řev neskákej... stejně mu polibek vlepil (opět bez tlap na bundě).
Omluvila jsem se, psisku jednu flákla vodítkem přes zadek a připla ho... rozešli jsme se v atmosféře vzájemného porozumnění A pak se sešli v lomu na focení (každý jsme šli jinou stezičkou) Ale tam má psa na špagátě vždy (aby mi nazahučel do hlubin), takže další vítačka nebyla.
Lidí potkáváme na výletech hodně - a vždy stačí houknout stůj. Pes se zastaví a v klidu počká. Nevím, proč se dneska šel dement jeden družit... Ale naštěstí si opět vybral "dobrou oběť"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 17:12
- Nahlásit

me to htozne rozesmalo ale hapu ze tobe situace vubec vripna neprsla a vychovne to samozrejme ma najtik u tebe vroubek ale ja si predstavuju jak konicek vita radistne cizihi pana

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 17:24
- Nahlásit

Rrrumstajn,
preju krasavej vikend vsem!

kachna_
ale tak u takhle lehoučkých žvířátek by to nemuselo vadit, ne?
Uvidime, jako nasvalenej je a bude jeste vic, nicmene neco tam spatne v kloubech ci pateri bude urcite. Zatim nema sebemensi problem.
Hele, nema Kacenka svatek? Pokud tomu tak je, tak preju kachnatku_ vsecko nej!

myslím, že podobně jako já se cítí ožvejkaná žvejkačka.
Chudaku, snad te/vas to brzo prejde. Este by vas mohly navstivit vši, at to mas komplet. Znama dneska shanela sampony, protoze jak ve skolce, tak ve skole se vyskytly...
Xerxová
A zítra aby se to nepletlo musím odkecat tři prezentace fakulty na dnu otevřených dveří...
To budes mit klasickou pracovni sobotu, vid? Jesis, jak ja nenavidela...
Zabiju Nighta...
Ja cekala, co proved straslivackyho, a on se jen mamutoidne druzil s clovekem. Urcite si umi vybrat ten spravnej typ lidi na todle.
cernej caj
pokud o me potencialni zamestnavatek buse stat, tak me nwcha nastouoit treba az v cervnu a pokud ne, vemou me jinde. vlastne naposledy sem mela prazdniny asi v 15 a pak uz jen ve volnym case brigadnicit a vydelavat.
Asi by byl ideal, at zustanes tam, co doted a jeste si uzijes do cervna volno. At si taky vorachnes, odpocines, dospis se a tak. Toz budu drzet palce!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 17:59
- Nahlásit

Fifi tak Night je taky šišatec páteřní (ta spáditá záď je hodně sklopená) a zadní má přeúhlené...
RTG dělat nebudu - neb ho nechci zbytečně cpát do narkózy. Kdyby z nějakých důvodů narkóza hrozila, asi to zvážím - ale ony dobře nasvalení psi problémy dlouho nemívají (a narozdíl od jiných plemen pak už dogy nejsou živé...) Znala jsem dogáka neuvěřitelně aktivního, výcvikově vedeného, překážky skákajícího, měl C/C a nikdy žádnou potíž (a dožil se solidního věku).
A pak jsem znala z lesoparku malého chlupatce (teriéřího), nesmírně temperamentního a otravného(Xerxes ho neměl rád a Betka taky nee). Když byly na kyčlích kvůli chovnosti, tak prý měl tak hrůzný nález, že by abeceda nestačila. Doporučen zcela klidový režim skoro bez pohybu. Pán to nedokázal - že prý raději ho nechá uspat, až bude mít bolesti, ale řádit ho nechá tak, jak byl zvyklý... Nakonec ho nechal uspat - psovi bylo čtvrnáct a nohy mu sloužily až do konce...

kachna_
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2016 18:00
- Nahlásit

Fifi
Znama dneska shanela sampony
hele nám se lépe než šampon (hezky voní capissan, je českej) osvědčil hodinovej zábal do olivovýho oleje a pak vyfénovat (ideálně vyžehlit vlasožehličkou). Ten olivovej zábal je úžasnej.

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání