| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:26
- Nahlásit
Fajka
Xerxová
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:30
- Nahlásit
cernej caj
asi to chce nejak podporit kdyz to "samo" nejde
jsem dneska podporovala, enemže se mi bohužel zadařilo až po hodince tedy v těch pět, kdy jsem už pak šla za Rumíčkem, páč Talířová byla konat potřeby své a my měli čas na klidný přivítání se a poklidný ranní rozjezd, pomudlání se a pak i trošku na hraní si.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 13:05
- Nahlásit
jinak k fotkam zverejnen text pro zajemce a chybi jen popisky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 13:10
- Nahlásit
cernejcaj
skvela hra na mobil Brain it on
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 13:14
- Nahlásit
Maya
to je ta s tou kulickou jak ji mas dycky nekam dostat? mam pocit, ze sem ti ji doporucovala loni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 13:27
- Nahlásit
cernejcaj
ne tam se plnej ukoly se vsema objektama nejen s kulickou ted en mela oddel magnety a byly uz i krychle a houpacky
ale je mozny ze je to jen inovace stejny hry
co je to ropik z toho tvyho clanku?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 13:35
- Nahlásit
Maya
ropik je lehke opevneni vzor 37, dobrej point
jo no myslela sem tu magnetickou hru, "brain it on"
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 15:17
- Nahlásit
hmmm - z pocitu, že budu mít normální rýmičku se vyklubala angína. Z porady jsem odešla s 39 a do krku mi zůstala jen malá dírka... možná zhubnu (nesmysl - mě chuť k jídlu neopouští). Po procházce s čoklem jsem stihla v práci svoji MUDru, takže pohodička pohoda...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 15:20
- Nahlásit
tak to lity lity s angunou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 15:49
- Nahlásit
Xerxová
au. Zkus se zeptat, jeslti si ji nevezme Gerda, kdysi ji sháněla.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 16:16
- Nahlásit
PetraK to jsem nějak zachytila... takže už jsem se ptala
Psisko se tváří, že jako kde je velká lesní procházka, když je úterý!! (pondělí po víkendu vždy trošku ošulíme a chodíme na krátkou sídlištní) A dneska je úterý a zase byla krátká sídlištní!! Pepa je dneska v práci, takže má psisko smolíka pacholíka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 16:19
- Nahlásit
PetraK
kdysi ji sháněla.
už jí nechce prej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 17:19
- Nahlásit
xerxova
to je drsny, ze ty psi to tak poznaj
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 17:24
- Nahlásit
no jasně že poznaj... Ale aby nebyl smuten, dala jsem s ním před chvilkou ještě jednu krátkou sídlištní čmuchací... On tam chodí rád - byť pro jistotu do civilizace stále chodíme na stahováku. Já jsem klidnější a tudíž psisko je taky klidné (skoro)
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 18:15
- Nahlásit
Hele, napadá vás někoho úžasné místo na procházku v okolí Prahy?
Tak 5 km, maloděti.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 18:50
- Nahlásit
kachna_
ted sem videla na fb bozi fotky horno pozarske lesy ale nevim zda to splnuje to okoli, je to vychodne od Jiloveho u prahy, kdybys to hledala a 5 km trasy by tam sli
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 18:51
- Nahlásit
kachna hele - na Zvířetníku vycházel sedmidílný seriál pražských procházek (od 30.9.2015 - 25.4.2016). Myslím, že hodně z toho by šlo použít. Když si vyfiltruješ "psy", tak to ani nebudeš hledat dlouho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2016 21:48
- Nahlásit
kachna_
nebo jak tu dávala birma ten trek teďkon u Říčan údolím Šembery, bylo to asi 7 km ta nejkratší trasa a kolegyně co tam bydlí říkala, že je to tam moc pěkný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 07:46
- Nahlásit
zatazeno, chladno
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 07:57
- Nahlásit
čaj co bys chtěla v listopadu Tady ráno chvíli i slůňo vykukovalo, ale už je pryč. Psisko je překvapené, že se flákám doma - dneska budu v práci jen nutnou hodinu a zítra si beru dovolenou... abych alespoň chvíli vypadala jako vzorný pacient
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 08:03
- Nahlásit
Xerxová
no jako nevadi mi to aspon si zkousim londynsky pocasi, i kdyz na to rano asi prselo moc malo
a nemas atb? teda ja bych asi s anginou nebyla doma jen "par" dni ale tak asi ve skole to asi neni realny byt doma tyden... at ti je brzo lip
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 08:11
- Nahlásit
čaj mám ATB na deset dní... Každý je zastupitelný, mohla bych být doma (taky zítra budu). Jen ten dnešek je blbý, protože se nám nechce odvolávat hodinovou akci, která je dlouho oficiálně svolaná. To přežiju - zas tak blbě mi není. Pepa mě doveze do školy a šéfka pak domů. A dálkaře v pátek mám až odpoledne a to už dávno léky uzaberou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 08:15
- Nahlásit
sem prave zjistila, ze v anglii potrebuju redukci na zasuvku
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 08:19
- Nahlásit
čaj jedeš na ty tuleně ?? Redukci určitě - v případě nouze tam lze k dvoukolíčkové koncovce do třetího otvoru vrazit kovová lžička Ale raději si sežeň redukci...
V Evropě se dá potkat hodně druhů tuleňů - co mě překvapilo, že každý druh má tuleňátka v jinou roční dobu... od jara až do zimy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 08:28
- Nahlásit
Xerxová
jojo, psala mi kamoska ze se o vikendu vratili a zda ji chci pujcit, pac se dneska uvidime tak uffffff. jinak ja bych to zvladla asi bez ni, ale hodi se ji mit s sebou
my jedem na tulene sede
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 08:46
- Nahlásit
cernejcaj
tak jeste zes to zjistila vcas
Xerxova
kolega taky volal ze pres noc onemocnel uz to zacina to chrchlavy obdobi
Lokin vcera vecer rval na nejaky duchy na zahrade myslela jsem ze tam ma jezka ale ne myslela jsem ze ho pretrhnu Dorin neveril vlastnim usim
nastesti po zavreni do kotce zablafal parkrat a odebral se spat jinak by byla lokinovrazda
oni jsko s nim mlatej hormony ted strasne uz aby to preslo
objednala jsem mu interaktivni hracku se suplickama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 08:53
- Nahlásit
Maya
byl z toho dorin zmaten?
su zvedava, co na to rekne ferina interaktivni mlejn ignoruje a cumi na to i kdyz v tom sou dobry veci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 09:08
- Nahlásit
cernejcaj
no jo tak spicovi objednavat takovou vec by me ani nenapadlo to jsem mela jen jednou ulet s tim kvakacim mickem a hral si s nim az Loki a nebo ho kutali neter a Dorin jen chodi a sbira ty vypadany granule
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 09:42
- Nahlásit
Maya
tak ja chtela na klecovy obdobi kdyby se nudila ti to poslu jestli chces ten vetrnej mlyn
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2016 09:54
- Nahlásit
cernejcaj
co za to?
|