Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:27
- Nahlásit

Maya
podle mě by mohl pomoct i ten psí martingal
no jo ale ten nepořeší to když psisko chytne rapl a uskočí třeba o metr do boku..furt ten náraz odnáší ta jeho krční páteř... co právě pokud má pes postroj tak se to cuknutí rozprostře po celým hrudníku a zamezí tomu aby si pes "urval hlavu"

ono třeba jde i tohle...
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/bc/5d/a7 /bc5da7d3d479d3bcff5fe98ebf7c9cf2.jpg
nevím jestli to bude vidět..jen provléct normální vodítko, což by jí mělo odradit od tahání taky ale není to furt to ono ale jako nouzovka na chvilku...

no a já si du dát brufáček a hají bucí páč ten zubař říkal že až to příjde k sobě budu možná tlouct hlavou vo futra...a ono fakt asi budu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
Ale oni to daji, oni to zvladnou!
určitě jen jde o to aby si z toho neodnesli někdo nějakej trvalej následek..páč pro příklad nemusíme chodit daleko, že jo paní Bruutíková ?

Pohodlny kratky ksiry a amortizer
jo a tohle je dobrá připomínka!!!! pravdu máte paní, to sem zazdila....ANO musí to bejt ten krátkej postroj do půl zad!! ne ten dlouhej

K obe koncum voditka to pak bude privetivejsi na tyhle ucici se faze.

ještě jeden trekařskej příběh ze života jo...klučina na treku si stěžoval že ho bolej kolena...tak jsme do něj párkrát hučeli at to zkusí s holema..nechtěl že by mu to překáželo , že by nevěděl co s nima a že to určo nepomůže....na pak to jednou zkusil..a ono dobrý...pak snima chodil a super , pak už říkal že by bez nich na long nevyrazil..pak je jednou někde zapoměl...byl z toho nešťastnej....a poslední fáze je, že když šel krátkej trečík nějakých 25 km a hůlky si nevzal tak vyloženě litoval že je sebou nemá a už prej bez nich nevyrazí ani na krátku trať...

a tak nějak si myslím že to bude i s tím postrojem a amortizérem...

brut
máš taky věci ... hlavně se dobře hoj, ať můžeš brzy kousat na plnou hubu
nejhorší je že mě nic nebolelo pak ti to zubák opraví díru a já se asi po...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 06:13
- Nahlásit

Brut moc držím palce. Mám mladou sousedku po operaci krčních obratlů - a kromě šrámu, který vypadá, že se chtěla podřezat na hrdle (fikli to zepředu) je v neuvěřitelně dobré kondici. Tak doufám, že ti taky zůstane jen rehabilitační cvičení... a jinak tě to omezovat nebude. Srůstej a hlavně nezlob a vydrž...

PetraK už nebudu "rejt" (i když jsem to jako rytí rozhodně nemyslela - ale chápu, že čeho je moc, toho je příliš. Já vím...).

Fajka doufám, že se zub v noci usadil a že už o něm vědět nebudeš a nebo jen málo...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 07:38
- Nahlásit

brut
Držím palce a těším se, až se uvidíme.
PetraK
Jo, chápu že maminka + puberťák v zácviku je fakt síla. Lituju, asi jako všichni tady, někdy se to nakupí do náročna.
Ale přesně chápu to, co psala Birma a vlastně všichni ostatní.
Na tahání a špatná záda by možná pomohla Vero, vždyť Buldozer taky tahal.
Vendulka taky na kšírech netahala.
Fajka
co zub, sviňa?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 08:07
- Nahlásit

brut
tak doufám, že operace bude mít výsledky držím palce

jjnak sem vás prlítla, naškrábaly ste toho tunu

Fajka
at brzo prestane po zubu bolet, ja jak byla v zari tak sem to mela otekly a bolavy asi tyden po zakroku nez sem mohla zacit trochou vic kousat snad to budes mit uz brzo dobry. Me to ceka koncem mesice

s amortizerem souhlasim, feri mi obcas taha ale urcite na amortizeru spis vyrazne min, pripadne dyz citi zviratko nebo vyskoci za psem, urcite to nema negativni vliv na bezny voditko a mohlo by to prave trochu utlumit ty narazy do zad...

my vcera zmakli hrbitov, jak uz je brzo tma tak kolem tech dusicek nadherna atmosfera

jinak par fotek z vikendu tu, bez popisek a povidani, na to nejsou lidi

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 08:23
- Nahlásit

Fajka
tsk doufsm ze zub v poho
na me se zubak vykvak budu je tam muset otravovat ja od leta bez zubu uz me to nebavi
na tom postroji me se hlavne libi to voditko pripnuty na hrudi orotoze to fakt podle me znemoznuje psovi tahat asi bych to modifikovala na ksiry bez toho obojku vsak pridelat krouzek na oripnuti na ksiry by nebylo nic tezkyho

venku je krasne to nemohlo bejt takhke o vikendu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 08:26
- Nahlásit

Maya
k ty debate o zonach v praze nedavno
ale je to zas videt jak nekdo neumi pouzit pul mozku

nemuzes jit k jinymu nebo v praze hodne velkej problem? v brne je to sice napechovany ale otevrelo se tu par novych ordinaci takze kdyz je za me cekacka cca mesic az nejhur dva, neni to tak tragicky...

no u nas zatazeno a ja tak o vikendu mela

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 08:53
- Nahlásit

Rumštajn,

Xerxová
ale chápu, že čeho je moc, toho je příliš. Já vím..
jo jo taky chápu že když se to naskládá a nakupí tak pak člověka rozhodí i věc s kterou by se za jiných okolností a v lepší pohodě popral levou zadní...taky se mě to už párkrát stalo.....a pak stačí fakt malá kapička....

zub abych se vyspala tak brufáček a noc jsem přežila a ted jsem se vzbudila a vzbudil se i zoubečééék
ale on říkal že 2-3 dny bude bolet a pak se uvidí jestli bolel že se hojí a nebo bolel že blbý tak pak prej začne točo a prej když tak bolestí prej poběžim do Prahé...sem se musela fakt tlemit páč von netušil že bych to fakt klidně za pár hodin dala

a dojčlandi mě štvou už maj zase svátky ...a já tu mám takový práce kerou mě votkládaj a český zákazníci to chtěj a hnéééd, se z nich fakt potento...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 09:40
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Si tak dovolím zacitovat veleváženého pana Martina Lee Goreho:
I think that God’s got a sick sense of humor.
Zas někdo přestal s natahováním na skřipec
Náhradou za utrženej krček a pravou ručku mi dnes byla dnešní procházka Respektive obě procházky, nejdřív jsme si vyrazili s rozedněním s Rumíčkem do sídláku a čutali si na betonovým chodníku, hopikali "agility" přes zábradlí, kameny a různý dekly a bylo nám moc fajn. Pak přišla na pořad dne Talířovská procházka, kdy se Tali dokázala vycvrdlikat hnedle za barákem a měly jsme tak prostor i na jiný věci. jkao je třeba přeskakování potůčku, hraní si s balonkem a trochu adrenalinu v té podobě, že dostala volno s courajícím se vodítkem a já se modlila, aby nikde nic a nikdo. Dostala jsem dvakrát příležitost jí ukázat, že je lepší mě honit, než utíkat, že bude moc a nejvíc pochválená, jak je výýýborná, skvělá, že je megáááá (což jí baví ) a zase pouštěná. Taky jsem se jí mohla schovat do křovíčka a nechat se najít a honit kolem. Včas jsem zaregistrovala v dálce borderku letící za klackem, mohla jsem Talířku zastavit, lépe tak ustát její kolotočování a........... PAK JÍ ODMĚNIT BALONKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bože to byla nádhera vydřená nádhera.

brut
byla jsem na přístrojích a tam by tě nepustili

aha , no tak si aspoň zatím zavoláme, jen co budu mít příležitost se ozvu.

Fifi
Tyjo, to je uz sest tydnu? Ale ten pocit, kdyz by se clovek politoval nejvic sam, znam, kdyz si poridi mensiho, klidnyho voriska..

s menším a byť neklidným voříškem bych měla trošku jinej levl

ad kšíry - pokud máte představu, že by to Talíře pomohlo zklidnit a dovést ke klidné chůzi, možná vám to dokreslí fakt, že ani postroj používaný u slepeckých či asistenčních (teď nevím sakra pro které se to používá) psů a který pomohl kolegyni ve stejný situaci a psa krásně zklidnil, u nás - světe div se - tak nějak nefunguje , stejně jako zde navrhované provlečení vodítka. Tak leda jí něco provléct uchem, pak by to fungovat mohlo. Do tý doby, než by si ho urvala

kachna_

chápu to, co psala Birma
no to se přiznám bez mučení, že zrovna tohle jsem já fakt nepochápla. Makáme jako barevní všichni, i Talířka. Brali jsme si ji na základě nějakých informací, kdy nic z toho není pravda, nejen že není pravda, že nejeví vůbec zájem o zvěř a proto jí dají pryč, ona loví jako kráva. Měla být de facto připravená na podzimní zkoušky (odmysleme věk, jsou bohužel takový jedinci, kteří to do nich natlačí ), a ten pes nemá ani základní poslušnost, jako je chůze na voditku? Na podzimky by měla mít aport, na který jsem tak trochu spoléhala, že se o něj v nouzi opřu, no tak můžu se opřít o furto, to jo. Já nejsem člověk, který si psa pořizuje totálně bez rozmyslu a věděla jsem, že úplně volný ruce nemám, že mám Rumíčka a starosti s mámou, takže mít pravdivý informace, sakra bych se rozmýšlela, protože je mi jasný, že fyzicky mám hodně malý šance ji zvládnout. Teď už v tom ale jedeme, všichni, pro mě možnost vystoupit z rozjetýho vlaku moc nepřipadá v úvahu. Vzhledem k tomu co dokáže předvést a jak nebezpečný to může být pro okolí, se mi občas velmi špatně spí, (protože mám celkem velkej pocit zodpovědnosti do všech stra) což nedostatek spánku na energii nepřidá /i vzhledem k tomu, že obecně španě usínám, natož s takovouhle myšlenkovou náloží / +spím -li dlouhodobě - resp. oba tak spíme - pod potřebný limit, abych měla protor a čas na to věnovat se jí a po kouskách ji učit být s námi a věnovat se plnohodnotně Rumíčkovi, aby nebyl šizenej............ tak pak se přiznám, že na takovýhle komentáře kapacitu nemám.

Vendulka taky na kšírech netahala.

Talinka tahá na čemkoliv ač mi to asi nikdo věřit nebude.

No nic, já se jdu vesele věnovat práci.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 09:51 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Talinka tahá na čemkoliv ač mi to asi nikdo věřit nebude.

hele co děláte v neděli?
nechceš si udělat výlet do českýho ráje do Sedmihorek?
Půjč mě tu kozu na trek na čtyřicítku a uvidíme jestli potáhne celou dobu tak jak říkáš.... mě by to fakt nevadilo, naopak... tím líp pro mě byla bych dřív v cíli...a vy by jste si mohli s Brtníkem a Rumíčkem pošmajdat v klidu ve skalách a pak posedět v dobrý hospůdce a počkat až my se dovalíme....třeba by se koza trochu unavila...
Popřemejšlej o tom zeptej se Brtníka... když tak stačí napsat že máte jinej program...
eh jinak...já bych měla jít s jelitem ale kdyby on nešel a zůstal doma (což by samo zůstal kdyby jste mě půjčili Talíře) tak by to vůbec nevadilo..ještě nemá ty tlapky 100% ready...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:01
- Nahlásit

PetraK
cichej levanduli pred spanim ty urcite dome eterak mas

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:05
- Nahlásit

cernejcaj
no asi muzu bejt rada ze z naseho smeru uz jsou koleje modernizovany
aprukazkou levnejsi a normalni mezimestsky busy jezdej poloprazdny
zubaka si asi jineho najit muzu ale z rozvrzanym nedodelanym zubem se mi moc nechce ty objednaci lhuty jsou asi vsude stejny problem je se domluvit pprotoze ja taky furt nemuzule taky pravda si to lidi delaj sami protoze se cpou do primestskych busu ktery jsou s pid

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:08
- Nahlásit

Fajka
hele co děláte v neděli?

jedeme za mámou do sanatoria.

a uvidíme jestli potáhne celou dobu tak jak říkáš....
si nerozumíme, i kdybychom nejeli, tak já opravdu nechci dělat nic, co jí v jejím tahání povede dál. Vedu jí opačným směrem. Což včera až na ty podělaný myši už fungovalo dlouhodobějš, dostaly jsme se na pole od baráku v docela normálním tempu a nemusely jsme stát co dva metry, protože se zapřela do vodítka a mohly jsme si pak poblbnout. Stejně jako dneska ráno.
Teď momentálně to je o tom, že ta chalupa je paradoxně horší, než město, protože jí zcela logicky připomíná to v čem se doposud pohybovala. Volný pole kdesi na mělnicku - pokud je aspoň tohle pravda. Víkend byl prostě neoddiskutovatelně na pikaču a my zas musíme otočit kormidlo do jinam. Jak jsem brala zpočátku jako nevýhodu to, že nastává podzim a my končíme na chalupě, která mi připadla ideální, tak po tomhle víkendu jsem ráda, že to tak je. Ona bude mít příležitost vidět v nás v cizím prostředí trochu opory /jako třeba včera, když jsme se spolu tmou vracely z polí, kde čekalo nebezpečí v podobě Brtníka sedícího na bobku s Rumíčkem po boku / i ty myši trochu vygumovat- tady mít tolik příležitostí nebude a já budu mít naopak takový situace pod kontrolou, což pokud je na zahradě a nestojí jí člověk furt za zadkem, tak nemám.

A taky - víkendy jsou jediný dny kdy na ni mám víc času a za světla, takže tyhle dny nechci promarnit. Dík za nabídku.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:11
- Nahlásit

zase mi to nejak blbne a sam se preskladal ten text ake vy jste inteligentni a date si to dohromady predelavat to nebudu
Fajka
a to je dobrej napad s tim trekem bys to meka letecky az do cile

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:12
- Nahlásit

cernej caj

cichej levanduli pred spanim ty urcite dome eterak mas

mám, mám, dík za nápad. Leč zrovna levadule je taková obojetná, dokáže naopak i nabudit. A já jsem na tom po těch kolotočích v rodině tak, že nevím proč, ale takhle nabudivě na mě teď funguje všechno . I ty homeopatika co mám na ten sajrajt teď, tak si je musím brát tak nějak promyšleně, protože jinak jsem auf a nespím větší část noci. Velkej nedostatek spánku mám už hodně, hodně dlouho a teď se to ještě přiostřilo a fakt někdy padám na hubu. Když člověkv noci melduje, hledá řešení, optimální cestu a vysvětlení některejch mu nepochopitelnejch věcí, tak si pospí tak 4 hoďky denně a to je dlouhodobě žalostně málo.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:15
- Nahlásit

Maya
jojo vsimla sem si ale nechapu to s pid a to ze s prukazkou sou poloprazdny

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:16
- Nahlásit

Maya
a to je dobrej napad s tim trekem bys to meka letecky az do cile

myslím, že by vyhrály , ovšem dobrej nápad pro mě to není.

Já spíš přemejšlím........... musím vymyslel něco, co se bude dát vzít v batůžku s sebou, pověsit jednoduše a bezpečně na strom a ona bude dělat pitbula - vyskakovat a tahat to. Musí to být dostatečně zajímavý a dostatečně výdržný - kouknu někde u pitbulů, ešivá by jí něco mohlo zaujmout.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:21
- Nahlásit

PetraK
jedeme za mámou do sanatoria.

jasný v pohodě

si nerozumíme, i kdybychom nejeli, tak já opravdu nechci dělat nic, co jí v jejím tahání povede dál. Vedu jí opačným směrem.

jako já si ale zase myslím, že dokud jí fyzicky neutaháš tak jí budeš vyklidňovat a hledat společnou řeč velice těžko a bude to asi dlouhodobá záležitost...páč nabušený tělo potřebuje prostě vlítat vyběhat a pokud to nejde jak píšeš navolno (páč je světu a sobě nebezpečná) tak nezbejvá nic jinýho než jí utahat takhle...
podle mě... ale pokud chceš jít cestou zklidňování a umravňování mladýho nevylítanýho energetika tak jako jo, proč ne ale bez toho postroje a amorťáku to asi nemůžete přežít ve zdraví ani jedna...

víkendy jsou jediný dny kdy na ni mám víc času a za světla, takže tyhle dny nechci promarnit.
jasný chápu...už tě nechám bejt...

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:42
- Nahlásit

PetraK
A nemůžeš ubrat aspoň někde? Třeba zaplatit si pomocnici do domácnosti na úklid a uvaření? Pronajmout si zahradu, kde bys jí mohla nechat běhat?
Chápu že neupozadíš mamču, nepromrháš první týdny s Tálií, neupozadíš Brtníka ani Rumíčka, neflákáš práci.

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 10:50
- Nahlásit

cernejcaj
to prave spravne poskladany bylo ze s pid prukazkou je to levnejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 11:25
- Nahlásit

cernejcaj
http://m.cnews.cz/mapycz-dostavaji-funkci-stopar-t uristum-pomuze-zaznamenavat-trasy

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 11:28
- Nahlásit

kachna_

A nemůžeš ubrat aspoň někde?

já bych byla i spokojená, kdybych se mohla fakt vyspat

pomocnici na úklid, vaření - to si člověče nedovedu zatím nějak představit..... už i jen proto, že bych ji musela hledat, aby to byl někdo spolehlivej a tak.. Ale tohle není taková zátěž. Doma už se to jak říkám, o dost zklidnilo, ač hodně času věnujeme tomu ji klidnit a zažít si režim a respektovat ho. A třeba včera to zase bylo moc fajn, bytem nelítal obří hopík, který vybuchuje do prostoru, byl tam zas normální pes, co třeba i žebrá u linky , ale nikoho neohrožuje svým pohybem - navíc v uzavřeným prostoru - na zdraví. Hele třeba Rumouš už z ní má tiky, jak se pohne, je v pozoru, protože ona je opravdu magor.

neupozadíš Brtníka
tak ten je na tom chudák úplně nejhůř , ale on sám nemá moc volných kapacit, protože taky jede na 100%. Kupř. posilování a cvičení teď musel udělat pápá, aby se stíhalo.

Fajka
fyzicky neutaháš tak jí budeš vyklidňovat a hledat společnou řeč velice těžko a bude to asi dlouhodobá záležitost.

tak třeba zrovna včera se dařilo. měla jsem možnost jí dopřát prostor,pohyb, společnou hru, mít situaci pod kontrolou (ale i tak je to na infarkt, protože vím, že ne všechno se dá vychytat a vždycky může něco překvapit v nečekanej moment) a mohla jsem si pak užít toho, že se i sama od sebe několikrát otočila!! a mohla si tak přijít pro pochvalu. Na polní cestě. Tohle nám pomůže víc. A cenou za to je bohužel opotřebovaná srdeční pumpa, která je neustále v pohotovosti, jede na 150% a pumpuje adrenalin na půdu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 11:34
- Nahlásit

PetraK
hm tak s tou levanduli to je blby, kamaradka mi ji davala prave na uklidneni pred spanim ale kdyz na tebe pusobi naopak, tak asi neco jinaci najit a zkusit

Maya
jeee skvely
ted me ale mapy.cz nastvali protoze hlasili ze maj novou aktualizaci a zaroven se odmitali chytit na gps. v patek ale vhospode meli wifi tak sem stahla update a jako zazrakem zacala okamzite gps fungovat, takze jestli tam maj nejakej ojeb kterej znemoznuje pouziti kdyz nemas novou verzi tak sou to dacani

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 11:47 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
jestli tam maj nejakej ojeb kterej znemoznuje pouziti kdyz nemas novou verzi tak sou to dacani
já jsem se včera normálně chytla se starou verzí, edit. ale dacani to jsou

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 11:51
- Nahlásit

cernej caj
tak asi neco jinaci najit a zkusit

vono by "stačilo", kdyby se Koláče donutilo přestat vést v noci vnitřní monolog . Což je pro lidi složitější i v klidových stavech (pokud nejsou jako náš kamarád, co v únoru klidně vytuhne na louce na kotouči slámy a dá si desetiminutovku ) natož když se pořád točej nějaký blbý myšlenky.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 11:51
- Nahlásit

PetraK
Tohle nám pomůže víc
já netvrdím, že vám to nepomůže.... já tvrdím, jen že kdyby byla před tím fyzicky utahaná (a neé nabušenej granát před explozí) tak by se jí líp soustředilo, častějš by se otáčela, byla by celkově klidnější a vstřícnější a vnímavější tomu co ta "brzda" na konci vodítka furt chce...
a mnoho věcí by to v tý ovladatelnosti urychlilo a zjednodušilo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:04
- Nahlásit

Fajka

tak jinak. Ona když se napře = zapojí se kontrolka - jsem ve svým světě, nevnímám, jedu si svoje a v její hlavě tah vyvolává protitah, jde proti tomu nejen proto, že se někam chce dostat, ale i proto - možná hlavně proto???, že to jde proti ní. A já nechci a nepotřebuju, aby se v tomhle jakkoliv utvrzovala. Její vybití musím zajišťovat jinak. Cestou náročnější pro mě.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:14
- Nahlásit

kachna_

PetraK
no tak asi to chce nejak podporit kdyz to "samo" nejde

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:14
- Nahlásit

Fajka to nemá cenu Obě jsou stejně tvrdohlavé palice A ony si to musí vybojovat.

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2016 12:20
- Nahlásit

Xerxová
to nemá cenu Obě jsou stejně tvrdohlavé palice A ony si to musí vybojovat.
jasný, já vím jen si furt říkám, že když to sem napíšu tak se v nějaký chvilce třeba jedna palice minimálně zamyslí

Ale já chápu, že jsou na světě lidi co tahaj kapesník z levý kapsy pravou rukou a mají pocit, že jinak to nejde

A du.... už tu nejsem jako bych nic neřekla...práce jak na kostele a přitom si du chladit žub....

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání