Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 21:26
- Nahlásit

Xerxová
já myslela, jak to bude na Adama moc, protože na trati jsme byli skoro 31 hodin a v tom měl jen 4 pauzy něco okolo půl až třičtvrtě hodiny a jak ho ráno budu pracně budit, až budeme muset jít na vlak a ráno jsem ho asi po 4 hodinách spánku vzbudila, on se dvakrát protáhnul, vztyčil ocas a spokojeně jako baleťáček odešel. Je to neskutečnej tvrďák

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 23:08
- Nahlásit

birma
jakože jste vůbec nespali? fakt cvoci

birma
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2016 23:13
- Nahlásit

Maya
teď jsem to spočetla, že já celkem spala asi 42 minut. Adam o něco víc, protože na občerstvovačkách spal, když já jsem se cpala

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 06:16
- Nahlásit

birma Adam je v kondici - a ty koneckonců taky Já vydržím nespat přes noc a fungovat den-noc-den (třeba všechny cesty na dovolenou jezdíme přes noc a nespím - bavím se s Pepou a naviguju)... ale těch sto kiláčků pěšky mě fakt neláká. To raději ty naše pohodové (do)dvacítky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 06:24
- Nahlásit

ja bych nevydrzela fungovat ani 24h natoz 48...

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 06:51
- Nahlásit

Xerxová
já bych mohla spát pořád, takže pro mě bylo fakt největší úskalí to, že se šlo pořád. Takže v pátek přesun do Krumlova, večer start a docházeli jsme v neděli nad ránem. A to už jsem ani tak neusnula jako spíš upadla do bezvědomí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 08:16
- Nahlásit

Fajka
tak aspon muzes nasusit ci zavarit na zimu

v orlickach jinak mraky mochomurek tez

birma
ja bych to rozhodne nedala, na startu kdyby byl v 8h vecer bych uz byla na nohach cca 12hodin na nohou a kdybych se hecla do rana, to bych se asi hecla ale uz druhej den bych to nezvladla podle me a upadla bych do bezvedomi nekdy v sobotu rano

treba ted me desne stve, ze sme dostali prvni noc kluky na pokoj, coz nebylo v planu a navic sem sla spat az kolem 10h, nekdy od 3 v noci vzhuru pac kvuli tomu chrapani to proste neslo... druhej den lepsi, to sem spala asi od pul 10 do 4 novyho casu, to sem se automaticky vzbudila takze zase nedospala a rozlamana a na dnesek sem sla spat po pul 10 takze na me silene pozde (podle staryho casu uz pul 11 na to ze chodivam v 9) a rano sem stejne byla ve 4 vzhuru. Su totalne rozsekana a to sem naspala za ty 3 dny asi vyrazne vic nez ty a urcite bych teda nezvladla pa - ne to tahnout nonstop a v nedeli si dat treba 6h pred praci...

podle me ses fakt uzasna zes to zvladla

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 08:21
- Nahlásit

cernej caj
tak já zaplula do postele opět včera odpoledne a spala jsem jako dudek asi 4 hodiny. Blbý je, že večer jsem se zakecala a spát jsem šla zas až v jednu, takže mám naspáno jen asi 5 hodin

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 08:33
- Nahlásit

birma
to ja bych uz byla pripravena leda na odneseni nohama napred po tomhle

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 08:38
- Nahlásit

zas.. svedove a manazeri co jim lezou do zadku a rozhodnou o necem o cem nemaj ani paru jsrm se nakrkla hned pri pondelku

ja teda klidne spim pres tejden 4-5 hodin a funguju podle me je to fakt o zvyku kdyz to clovek praktikuje dostatecne dlouho tak si zvykne
ale jinak moje normalni spaci doba je tech 8-9 ale kdyz nekdy nemuzu usnout obcas spim i 2 a taky nechcipnu takze jednu noc bez bych asi dala ale ne po nejakym sportovnim vykonu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 09:22
- Nahlásit

Maya
no ale to sme uz resili minule, tys tvrdila, ze zvykne. Ja dlouhodobe spala malo a nezvykla a melo to spis spatnej efekt ze sem byla rozbita, furt unavena a jako rozhodne sem si nezvykla. A I kdyz pak mam cas dospat tak jeste par dni se 7 h spanku mi trva nez se vzpamatuju.

myslim, ze ja bych v prirode neprezila pri prirozenym vyberu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 10:28
- Nahlásit

paní domácí ještě víkenduje ?? Nebo byla zničena docentkou talířovou ??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 10:42 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

nekolik vlastovek

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 11:06
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Xerxová

Nebo byla zničena docentkou talířovou ??

á je správně. Ona je fakt za trest. Jak se dalo čekat, jsme skoro zase tam, kde jsme byli. Je to značně náročný. Ale musím přiznat, že uvnitř bytu/domu jsou pokroky viditelné, to bez debaty. Už ji nemusím sundavat v jedný vteřině z topení, kde ukusuje kohoutek a zároveň z umyvadla v koupelně,kde ukusuje sifon, to ne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 11:18
- Nahlásit

PetraK
to ne.

...ALE???

Co prováděla koza jedna flekatá?

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 11:27
- Nahlásit

cernejcaj
ja myslim ze to jen zavisi na tom jsk dlouho mas to dlouhodobe
PetraK
neboj to prijde Lokin jakztakz uz dava barak ted po 4 mesicich ze za nim furt nemusim chodit i kdyz vcera spinkal na gsuciku a nsjednou kouksm a zere polstar
jak muze mit nekdo lapinu v byte absolutne nechapu
ale jsou takovy a prezijou to tak vy to tsky prezijete

birma
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 11:37
- Nahlásit

PetraK
Ona je fakt za trest. Jak se dalo čekat, jsme skoro zase tam, kde jsme byli. Je to značně náročný
to je normální. Výkyvy dolu musej bejt. Vzpomeň si na moje začátky s Adamem. Vracel se na začátek i na pár týdnů. Pak se snižovala intenzita i doba trvání.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 11:56
- Nahlásit

Fajka
Co prováděla koza jedna flekatá?

ten seznam by byl docela dlouhej.

birma

to je normální. Výkyvy dolu musej bejt

já to vím. Ale na provoz je to opravdu náročný. Pro mě bohužel i fyzicky- v levý ruce už neudržím ani hrneček, o zádech nemluvím .

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 12:02
- Nahlásit

PetraK
ten seznam by byl docela dlouhej.

ouu jéééé

Pro mě bohužel i fyzicky- v levý ruce už neudržím ani hrneček, o zádech nemluvím
já myslela že jste byli na chalupě a mohli trénovat na volno?
nebo už nejezdíte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 12:07
- Nahlásit

Fajka
ouu jéééé

no jo no.

že jste byli na chalupě a mohli trénovat na volno?

na volno????????????? zapomeň. A to bohužel dokonce i na zahradě. Je to první pes, který se i tam musí pohybovat na vodítku

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 12:11
- Nahlásit

PetraK
zapomeň. A to bohužel dokonce i na zahradě. Je to první pes, který se i tam musí pohybovat na vodítku
ježíš i na zahradě?? ta je teda šíííílenááááá a jak tooo? co dělá? zdrhá? přeskakuje plot?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 12:16
- Nahlásit

Fajka
ta je teda šíííílenááááá

no je no. Už toho má plný brejle i Rumíček.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 12:27
- Nahlásit

PetraK a máš ji na zahradě na vodítku proto, abys s ní mohla komunikovat a nebo by fakt zdrhla??

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 12:28
- Nahlásit

PetraK
a nejaky rehabky? cviceni? snad se to s talinkou zlepsi

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 12:45
- Nahlásit

PetraK
taky by me zajimalo co vyvadi na zahrade jestli nici a nebo zdrha oboji by asi slo vyresit ne?
inak fakt nezavidim

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 13:28
- Nahlásit

..no možná že Talinka bude z těch co je potřeba nejdřív pořádně unavit utahat fyzicky do mrtě.... a teprve potom lehce zkoušet uposlušnit povelama a poslušností...
u některých energetiků to jináč asi nejde a vzhledem k tomu že ohaři jsou energetici tak asi nebude Talíř vyjímka noo...
možná by si Ešuska měla ježuchoj napsat o koloběžku páč kolo je nebezpečný, sníh na lyže u nich není a nepředpokládám že by jí Ešuska uběhala...
i když možná se brzo sejdem někde na treku

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 13:35
- Nahlásit

Xerxová
obé. I když o komunikaci tak nějak nemůže být v podstatě řeč /a z toho jsme špatní nejvíc. Dneska v pět ráno mi secvaklo, co mě volochtává solar plexus. Jsou to dvě jména Tippy a Athos. Malý a velký münsterland- takže taktéž germánsko. Po celý svůj život postoj k lidem nezměnili. Nepotřeboval je ani jeden. Přesvědčuju se, že to dáme, že to opracujeme, že .... že.... ale to volochtávání tam prostě je a je mi nepříjemný/ No a + plus k tomu trošku chorobná fixace na myši, kdy si zapadne do svýho, je schopná kvílet a být mimo, nestrhne ji ani hra s druhým psem. No a tak dál.

Maya
Neničí - když nebudu brát v potaz rozrytej trávník z tryskání a vykutaný díry.

slo vyresit ne
no proto má to vodítko.

inak fakt nezavidim
no jo no. Ono kdyby s ní člověk mohl víc existovat aspoň na tom vodítku, bylo by už možno se víc odpíchnout, ale to taky zatím není velká výhra.Teď tenhle víkend byl fakt celej na prt a je to škoda.

cernej caj
rehabky? cviceni? snad se to s talinkou zlepsi

cvičím - každý ráno, a musím tím pádem vstávat fakt v těch pět, abych mohla zacvičit a měla čas jít s každým psem zvlášť. Domů se pak po práce se psama dostaneme tak v půl osmý, v osm. Kdy musíš ještě něco udělat k večeři, dát psům, pocvičit i doma - protože tam se pochopitelně líp soustředí, pokomunikovat s mámou, něco doma udělat a je jedenáct a ještě nejsi v posteli A v pět už vstáváme. Brtnik teda v půl pátý, aby ji mohl vyvenčit v době, kdy je klid, protože to venčení má taky s problémem. S problémem o to větším, že na tom vodítku jí to moc nejde.......... a tak nějak dokola. Pro mě její venčení se - teď myslím fakt vyvenčení se - je problematický v tom, že když to na ní jde, začne velmi intenzivně pobíhat a pochopitelně si hledat místo, ale s takovou razancí, že mi zase rve rameno a záda. A v tenhle moment nutno zapomenout na teorii o netahání, protože chápu, že to prostě takhle má. Kdyby byla ovladatelná, venčí se v pohodě a pro mě bezbolestnou cestou. Navíc v tento moment se při teorii o netahání vracíme zase o kus zpátky. Se to tak jako kumuluje do kolečka.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 13:39
- Nahlásit

Fajka taky mě napadlo, že by měla Petra začít zase běhat. Ona to má ráda (sice raději běhá bez psa - což chápu), a psice by měla trochu extra vyžití. No a soustředila bych se na klidové aktivity doma a procházky bych zatím nehrotila - klidné bezvýcvikové vodítkovky na vodítku s amortizérem... A až začne fungovat doma, začala bych pracovat na dalších věcech. Jestli docentka Talířová nemá zamotanou hlavu... nevybouřené štěně, co je vlastně už v pubertě... jestli nepotřebuje zvolnit.
Ale nevím - nevidím ji. Jen si vzpomínám na Nighta a jeho chůzi po zadních... občas se ještě vztyčí, ale moje ruce už to zvládají... nátlakem (míněno po dobrém) to nešlo, zvolněním a poklidem a dlouhou dobou stále stejně... to najednou docela jde

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 13:39
- Nahlásit

Fajka
no možná že Talinka bude z těch co je potřeba nejdřív pořádně unavit utahat fyzicky do mrtě.

ne možná Tak to je. Leč s ní zatím nejsme v provozu tak, aby bylo možno ji utahat bezpečným způsobem. Bez toho vodítka to nejde+není moc velký zájem o komunikaci s námi+pozornost 1 sec. A ............ na stopku dát nelze, pokud nejsem stokilovej chlap. Další začarovaný kolečko.

ježuchoj napsat o koloběžku
ty asi nevíš o kom tady píšu , si jako myslíš, že se psem, kterej je schopnej se proti vodítku chovat tak, že se prostě vymrští do vzduchu a padne na záda, se dá jít na kolobku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 13:41
- Nahlásit

Xerxová
že by měla Petra začít zase běhat.

žiš ženy, prosím. Tato varianta zatím nepřipadá v úvahu, pokud mě fakt nechcete poslat do kytek a nebo na pojízdný křeslo.

- klidné bezvýcvikové vodítkovky na vodítku s amortizérem... A

tak jo . Když mi vypíšete sbírku na to křeslo, tak proč ne.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání