Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 19:49
- Nahlásit

Lokinovi břáškové z předchozího vrhu, tak jsou klopený lapinky tady

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 19:52
- Nahlásit

Maya
Ony ty nektery lapiny vypadaji tak trochu jako tibetsky dogy, co se znaku tyka.

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 20:08
- Nahlásit

Fifi
tak je to normální barva black and tan, tu má spousta plemen, špice v takový barvě skoro od lapiny nepoznáš , akorát lapiny mají ještě všechny další barvy, tahle je nejrozšířenější, protože je geneticky recesivní na skoro všechny, takže ze dvou bt jinou barvu nevymáčneš kromě hnědé s pálením a ještě se to skrytě nese
a asi takovej pes byl líp vidět na sněhu než krémák třeba

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 20:25
- Nahlásit

Maya
Ja vim, co je black and tan, me jen pobavilo, ze ty lapinni stenata vypadaj (aspon pro me) jak maly tibetandy. Neco jako kdyz maly perdele vypada jak rotvicatko. ;)

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 21:54
- Nahlásit

Zdravím vespolek

hlásím, že jsem zítra týden po operaci krční páteře ... snad se povedla, což budu vědět ař začátkem prosince. Nemůžu moc psát na pc, protože esmím hýbat hlavou a musím sedět naprosto rovně bez většího poybu rukou...

Omlouvám se za chyby, ale líp mi psát nejde....

PetraK
Ešuskooooo, moc a moc na tebe myslím a držím palce. Neboj, postupně se vše zlepší. Nic v tomto směru nejde rychle. Vzpomeň si na mě...

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:01
- Nahlásit

Fifi
malý perdel vypadá jako rotvík?? fotkuu
brut
tak držím palce ať je rychlá rekonvalescence

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:03
- Nahlásit

brut
Brutice! Urcite se musela operace povest, kdyz si zvladla narkozu! Sed a nehybej se, drzim vsechny palce a tlapky na uspesny rychly zahojeni! Budu na tebe mysleti, ono treba si aspon odpocines konecne nejak, byt v sede.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:10
- Nahlásit

Fifi

jen na vas budu myslet a drzet palce, at ti zada
Díkuju, přesně něco takového jsem potřebovala slyšet. Ja věděla dopředu, že to nebude srandička a že si to musíme zasloužit. Jen je to prostě někdy už moc. A tenhle víkend holt byl. Ale dnešní ráno a teď odpoledne a celý večer,to zase vykompenzovaly. Když teda odmyslíme to, ze tentokrát už mě sejmula natvrdo - hubou do hlíny a bolestivě i pro krční páteř. Ale žiju. A ona taky. Dokonce si dala relax s hlavolamem a mazlící večer.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:15
- Nahlásit

Fifi
velka rachotici prisera, ktera se zjevila a
Ježíš to je joudik malej pruhovanej. Tak aspoň teda že poznal starou dobrou známou. My se s klecí zasekly :-/

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brut
Proboha brutí! To už je po???? Ja jak ses neozvala, tak s tím jak to momentálně máme plus necekane rychlý přesun mámy do sanatoria... Vždyť my zapomněli oba i na to, že si chceme vzít minulý čtvrtek dovcu promiň prosím!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:23 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Maya
malý perdel vypadá jako rotvík?? fotkuu
Ale jiste, jiste, ozvalo se ze sluchatka... Cerstve narozeni a vyfoceni bez maminky vypadaji jako pocetny rtw vrh.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:26
- Nahlásit

Maya
děkujííí

Fifi
Urcite se musela operace povest, kdyz si zvladla narkozu
tu zvládám relativně dobře... mám po ní strašný hlad, což každého šokuje

Sed a nehybej se, drzim vsechny palce a tlapky na uspesny rychly zahojeni!
díííky moc strašně se nudím, když nemůžu nic dělat a nejhorší je, že mi bolí celý člověk ....

Budu na tebe mysleti, ono treba si aspon odpocines konecne nejak, byt v sede.
spíš zblázním

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:27
- Nahlásit

Fifi
A to druhý štěně od leva vypadá navíc ( v telefonu) jak jozefpšik. Doobrou

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:29
- Nahlásit

brut
Zítra Zavolám!!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:30
- Nahlásit

PetraK
Jen je to prostě někdy už moc. A tenhle víkend holt byl.
Takovej vikendu a dni jeste bude hodne, vsak ji mate chvilicku! treti? ctvrej? tyden? to je prd cas na nejakou zmenu vetsi u kotcaka.
Když teda odmyslíme to, ze tentokrát už mě sejmula natvrdo - hubou do hlíny a bolestivě i pro krční páteř. Ale žiju.
Co ji zaujalo tentokrat? Jako abych nevyznela nejak spatne, byt jsem pozitivne naladena pro praci se psy - ale nejsi/jste na ni prece jen moc hodna/i? Je hezky vyzadovat pozornost po dobrym, davat ji prostor, ale vocamcadpocamcad? Klidne se priznam, ze bych v takovy chvili reagovala asi dost podrazdene vuci neurvalymu stvoreni, asi jako kdyby do slecny Sadla neurvale nacudil Kremyl v nejvyssi rychlosti. Sadlu zfialovely oci a sla si to s ni vyridit...

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:46
- Nahlásit

PetraK
i kšíry i amortizér podporujou tahání
ach joooo, néééé já budu mlčet, stejnak nemůžu mluvit páč mám pozubákoj mrtvou půlku xichtu...
ale když to fakt tak není no... páč kdyby to tak bylo tak by se ten muj jeliman po těch stovkách kilometrů v kšírách na amortizéru tahat naučil a on fakt netahá.... a mě by se to zrovna hodilo kdyby jo...

Nevím proč, ale prostě mě tohle strašně připomíná hlášku že krmit syrovým masem se nesmí páč pes si pak hledá krev a zabíjí kde co okolo...to je přece broskvovina

Ale já si myslím (a myslím že to tak myslela i Xerxová) že speciálně v tomhle případě by ty kšíry a amortizér pomohli tomu aby si Talinka nezničila krční páteř a ty záda....

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:46
- Nahlásit

PetraK
Ja věděla dopředu, že to nebude srandička a že si to musíme zasloužit. Jen je to prostě někdy už moc.
tyhle pocity má a zná každý, kdo si kdy vzal psa z blbých podmínek... a vy pro střelenou rachejtli děláte maximum a už jsou vidět první výsledky

Když teda odmyslíme to, ze tentokrát už mě sejmula natvrdo - hubou do hlíny a bolestivě i pro krční páteř. Ale žiju. A ona taky.
z vlastní zkušenosti ti doporučuji nosit s ní ven límec ... ten molitanový, měkký, ale pomáhá...

Ja jak ses neozvala, tak s tím jak to momentálně máme plus necekane rychlý přesun mámy do sanatoria...
buď v klidu.. u nás to bylo taky hodně zmatečný

Vždyť my zapomněli oba i na to, že si chceme vzít minulý čtvrtek dovcu
téééda to je už fakt i na vás praštěnýýý

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:48
- Nahlásit

Fifi
jeste bude hodne,

Ja vím, jen je někdy člověku samotného líto . čas běží rychle je to šest neděl.

Co ji zaujalo tentokrat?
Opět ty příšerný myši. Ona už točila ke mně, A pak to v půlsekunde přehodnotila. Bolestivým způsobem.
asi jako kdyby do slecny Sadla neurvale nacudil Kremyl v nejvyssi rychlosti. Sadlu zfialovely oci a sla si to s ni vyridit...
Ona je retard, tohle nechápe, to ja už se ohradila, leč...

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:49
- Nahlásit

brut
hlásím, že jsem zítra týden po operaci krční páteře ... snad se povedla, což budu vědět ař začátkem prosince. Nemůžu moc psát na pc, protože esmím hýbat hlavou a musím sedět naprosto rovně bez většího poybu rukou...
jeee paniii Brutíková se na nás přišla podívat ..a už srůstáte doma nebo jste ještě ve špitále?

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:53
- Nahlásit

Fifi
ty máš štěnda nebo budeš mít?

PetraK
když ne ty, tak jáááá

Fajka
Ale já si myslím (a myslím že to tak myslela i Xerxová) že speciálně v tomhle případě by ty kšíry a amortizér pomohli tomu aby si Talinka nezničila krční páteř a ty záda....
nevím o co jde, ale pokud radíte Ešusům kšíry a amortizér, když torpédo tahá, tak souhlasím... já jsem díky této kombinaci odnaučila Bruta tahat na vodítku. Ale kšíry musí sedět jak ulité...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:56
- Nahlásit

Fajka
a už srůstáte doma nebo jste ještě ve špitále
naštěstí doma.... ale je to hrozný... nicméně lepší než ve špitále

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:56
- Nahlásit

Fifi
ježíííš v tom bych nepoznala perdela ani omylem
PetraK
pořídit domu myši do klece by jí neotrkalo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:57
- Nahlásit

brut
už jsou vidět první výsledky
To jo, to jejda jen je to na houpačce, no. Ale provoz doma už se hodně posunul
.hodně zmatečný
když já chtěla hodně za tebou zánět tam. Chjo.
A jdu fakt spát vstavam v pět. Brou

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 22:57 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Fajka
páč mám pozubákoj mrtvou půlku xichtu...
Au.
Ja s tebou tise souhlasim. Az bude mit Esusova kapacitu pochnapnout, jak ste to myslely, treba se tez zamysli.
PetraK
Opět ty příšerný myši. Ona už točila ke mně, A pak to v půlsekunde přehodnotila.
Tak to se smir s tim, ze ji je uz nezakazes striktne, jako treba Esusovi ci Rumikovi, to nejde. Uz je to jeji soucasti. Takze do budoucna bych to naopak vyuzila jako odmenu, pracuj pro me a se mnou a pak si muzes jit chytat mysi? Blbej napad?

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:05
- Nahlásit

PetraK
jen je někdy člověku samotného líto . čas běží rychle je to šest neděl.
Tyjo, to je uz sest tydnu? Ale ten pocit, kdyz by se clovek politoval nejvic sam, znam, kdyz si poridi mensiho, klidnyho voriska...
brut
ty máš štěnda nebo budeš mít?
Probuh ne, ja tu fotku radsi smazala, at nejsou naky famy ze uz Kremyl treba porodil pruhaty vorechy. To byly perdelatka od Agatky, kterym zanedlouho bude 9 let.
Maya
ježíííš v tom bych nepoznala perdela ani omylem
No, tak vidis, v ramci toho, co jsme se bavily. Co vidis? Tak vidis.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:06
- Nahlásit

brut
naštěstí doma.... ale je to hrozný... nicméně lepší než ve špitále
doma je dycky líp než ve špitále minimálně tě nepruděj cizí spolutrpitelé na pokoji ale pruděj doma ty vlastní to čék snáší přece jen líp

brut
o co jde, ale pokud radíte Ešusům kšíry a amortizér, když torpédo tahá, tak souhlasím... já jsem díky této kombinaci odnaučila Bruta tahat na vodítku. Ale kšíry musí sedět jak ulité...
díky moc!

Fifi
Ja s tebou tise souhlasim. Az bude mit Esusova kapacitu pochnapnout, jak ste to myslely, treba se tez zamysli
taky díky! když já tiše úpím a napsat to prostě musím noooo páč je mě strašně líto že se obě vzájemně ničej a (neřikám že je jsou to všemocné zachraňující pomůcky na lusknutí prstu) ale určitě by ten pohyb povenčí nemusel bejt tak bolestivej pro ně pro obě...

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:19
- Nahlásit

no podle mě by mohl pomoct i ten psí martingal, ale nevím, jestli se u nás sežene

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:20
- Nahlásit

Fajka
když já tiše úpím a napsat to prostě musím noooo páč je mě strašně líto že se obě vzájemně ničej a (neřikám že je jsou to všemocné zachraňující pomůcky na lusknutí prstu) ale určitě by ten pohyb povenčí nemusel bejt tak bolestivej pro ně pro obě...

Ja tise upim hlavne za esusakovic rodinu, bo tenhle germanskej element bude jinsi kafe... Ale oni to daji, oni to zvladnou! Pohodlny kratky ksiry a amortizer - ano pani, souhlasim s tebou naprosto. K obe koncum voditka to pak bude privetivejsi na tyhle ucici se faze.

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:23
- Nahlásit

Maya
Fuj. Nebrat.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2016 23:26
- Nahlásit

PetraK
To jo, to jejda jen je to na houpačce, no. Ale provoz doma už se hodně posunul
to je právě ono doma už se posunul a teď jí to musí dotéct do mozečku i venku... vydrž, jste skvělí a já vám oběma moc a moc držím palce a hlavně před vámi smekám

když já chtěla hodně za tebou zánět tam. Chjo
byla jsem na přístrojích a tam by tě nepustili .. tam směly jen děti .. pak jsem byla na pokoji, ale to už jste měli volno
takhle se sejdeme v klidu, až se budu smět hýbat... a konečně zvládneme tu procházku, co plánujeme jakou dobu

Fifi
Probuh ne
... teda to je skvělý výkřik a já se nemůžu smáááát

at nejsou naky famy ze uz Kremyl treba porodil pruhaty vorechy.
auuuuu, já se opravdu nemůžu smááááááát ... ...jak velkou pravdu máš

To byly perdelatka od Agatky, kterym zanedlouho bude 9 let.
týý jo.. už 9? To není možný.... vždyť to bylo nedávno, co jsi dávala fotky a na webovkách jsem si četla, jak rostou..

Fajka
páč mám pozubákoj mrtvou půlku xichtu...
ty máš taky věci ... hlavně se dobře hoj, ať můžeš brzy kousat na plnou hubu

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání