| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:54
- Nahlásit
jen proste nechapu takovy to odsuzovani ze "to jde i jinak" a prave kdyz to jde i jinak, tak to jde i takhle a neni nutno si o lidech, ktery proste to "jinak" maj na fb myslet kdovi co. jedna vec je, ze to nekdo nechce, to proste chapu, druha vec je, ze se odsuzujou lidi, kterym to vyhovuje. to nechapu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:54
- Nahlásit
cernej caj
odpurci nejsou ochotny chapat proc to nekdo ma
já to jako chápu že to někdo má a nemůže bez toho být ale at mě nikdo nenutí se toho zúčastňovat...
stejný jak s kouřením...když si trotl tak si kuř ale mě do toho nenuť a nevotravuj s tím ...
Ted to nemyslím na nikoho tady..ale třeba mám známou a s tou když mluvím tak vždycky mezi prvníma slovama slyším jak to že ty ještě nemáš ten fejs....?
a to už z toho mívám vosypky teda...
Jinač mě teda dneska mohutně nakrkla jedna věc, přišel anglickej email že na mě mají prosbu a že maj kontakt z akití databáze a abych se jim ozvala, že je to nutné...tak si říkám někdo od psů, třeba maj sourozence od Fajfky nějakej dotaz na zdraví, nebo něco ...tak jsem jako odpověděla.
A přišel sáhodlouhej email s popisem strašný životní situace a že chce peníze a na fotkách baba zabalená v hadru
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:57
- Nahlásit
cernej caj
jen proste nechapu takovy to odsuzovani ze "to jde i jinak" a prave kdyz to jde i jinak, tak to jde i takhle a neni nutno si o lidech, ktery proste to "jinak" maj na fb myslet kdovi co.
jj, vidim to stejně.
Fajka
chce peníze
strašná je představa, že jí to může vyjít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:58
- Nahlásit
Fajka
uz z ty tvy vety ses jasne predpojata "já to jako chápu že to někdo má a nemůže bez toho být " prece to ze to nekdo pouziva neznamena, ze bez toho nemuze byt. kdyz nekdo pouziva email, taky neznanema, ze bez nej nemuze byt ale je to lepsi nez psat dopisy
jinak znamou chapu, to je fakt taky trochu extrem tohleto, no ale to snad u "normalnich" lidi podle me moc nehrozi
tvl to je fakt uz jako sila, co dokazou vymyslet
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:02
- Nahlásit
cernej caj
uz z ty tvy vety ses jasne predpojata "já to jako chápu že to někdo má a nemůže bez toho být
proč předpojatá..ruku na srdce, kolikrát denně tam lezeš a čučíš??
odpovídat nemusíš...ale věř že jestli je to víckrát než jednou denně tak bez toho prostě bejt nemůžeš a je to jistej druh závislosti
ale mě je to fakt u zadku co si kdo dělá, někdo stráví tři dny na treku a někdo je to schopen prosedět u PC a fejsbuku..ale at si každej dělá co chce nevodsuzuju nikoho že nechodí treky tak proč by měl někdo odsuzovat mě že nemám fejs...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:10
- Nahlásit
Fajka
ale to ze sedim 20h u internetu a tak tam lezu a cucim neznamena, ze bez toho nemuzu byt, protoze lezu a cucim na milion mist jinde na internetu a kdyz chci neco vyridit treba s lidma co vim ze na fb reagujou vic, proc jim psat sms kdyz sme oba online a muzem to mit zadarmo?
ale tys to napsala tak, ze to znelo, ze kazdej kdo ma fb bez fb nemuze byt. Samo ze sou lidi, co bez toho fakt nemuzou byt, ale to je podle me fakt jinej pripad a neni to tak, ze kazdej kdo ma fb ucet bez toho nemuze byt prece.
no jasne, ze aby te nekdo osuzovat je na kokot a to proste je kazdyho vec, jen mi prijde, ze lidi, co fb nemaj odsuzujou smahem i vsechny ty, co ho maj i kdyz o tom vlastne vi prd, jen proto ze sem tam narazi na debila kterej jim to nuti, je na tom zavislej a nechapou, proc tam nejsou ale to je pak uplne jedno stejne ti tak nekdo muze rikat proc nemas 3 auta, ze on je ma nebo proc nejezdis na tyden k mori kdyz on jezdi 3x za ork. kokoti sou vsude ale to nedela kokotinu jeste z ty sluzby. Vetsinou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:14
- Nahlásit
Fajka
ale mě je to fakt u zadku co si kdo dělá, někdo stráví tři dny na treku a někdo je to schopen prosedět u PC a fejsbuku..
hele a když tam prosedim pracovní dobu a o víkendu jsem na treku tak je to co?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:23
- Nahlásit
birma
poruseni pracovni kazne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:24
- Nahlásit
birma
tak je to co?
podezřelej hybrid!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:25
- Nahlásit
cernej caj
poruseni pracovni kazne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:32
- Nahlásit
na fb nejsem (stačí co prokecám tady a na Zvířetníku), takže chudák moje polovička. Protože Pepa tam je a tudíž třeba věci okolo Najtího zapomenutého PP řešil se Španěly on -(oni jen přes fb, emaily moc nečtou) no a rázem mu chodí odkazy a fotky na dogy z celého světa (ono Garabů je docela hodně...)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:35
- Nahlásit
birma
hele a když tam prosedim pracovní dobu
známka toho, že se v práci fakt "nadřeš"
....ale jako mě je to fakt jedno at si každej dělá co chce....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:40
- Nahlásit
Fajka
známka toho, že se v práci fakt "nadřeš"
to zjevně všichni tady, když můžou být tu
jako odsuzovat FB a přitom chodit na fóra mi přijde trochu zvláštní, když ve výsledku je to úplně to samý, jen v trochu jinym kabátě.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:46
- Nahlásit
ono i zalezi na praci... je jasny, ze kdyz fajka uctuje, vyrizuje, telefonuje, tak na to vetsinou cas nema... kdyz clovek ceka na zakaznika, tak stejne, co ma delat? nebo kdyz ja cekam az mi neco dobehne, muzu jeste cucet z vokna...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 13:51
- Nahlásit
birma "nadřít či nenadřít" - fakt se většinou nenudím - jen mám tu výhodu, že mám zcela volnou pracovní dobu (omezenou pochopitelně rozvrhem), a všechna místa v práci i doma pokrytá wifinou. Takže přestávky (je jedno, jestli ve výuce, úředničení, zahradničení, úklidu) můžu vesele relaxovat, případně prokládat tabulky a přehledy či hlídání u písemek nakouknutím sem.
beru to jako relax... a myslím, že i ostatní více zaneprázdnění to tak mají...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:04
- Nahlásit
Xerxová
no já se občas ani nezastavím. Ale i tak to potřebuju, chvíli vypnout. Na tolik energetickejch upírů jako tady, jsem asi ještě nikde nenarazila. Nejspíš u nás pořádaj srazy...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:08
- Nahlásit
birma já myslím, že energetičtí upíři jsou všude. Není to pro tebe jen první větší srážka s realitou ??
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:10
- Nahlásit
cernejcaj
jj podepisuju vsechno cos k fb napsala
pro me treba ma nezastupitelny misto v tech zajmech protoze to co napsals PetraK ze se to da poresit jinak je blbost a nebo da nekde na foru ale mnohem hur
kdyz je proste ve skupine na fb x lidi kteri se jinak neznaj a kecaj o stejnem konicku ukazujou si fotky navody atd tak fb kde jsou fotky zvlast dostupny je tam online chat a dalsi vymozenosti ktery jinde nejsou je proste nezastupitelny
a jsko chapu ze nekdo nema konicky se kterejma by se takhle realizoval tak fb nepotrebuje bo mu staci pokec jako je tady ale odsuzovat to?
nekdy mi pripada ze co se tyce fb videj nektery lidi jen cernou a bilou a teda neni to samo jen tady
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:12
- Nahlásit
ono spis ze v obchode clovek denne potka destiky lidi a tam ta koncentrace treba je vetsi, nez kdyz nekdo ma porad stejny studenty semetr, ktery zna, nebo sedis v kanclu s par lidma a mas kokota ale uz ho taky znas a tady mas kazdej den novy a novy pripady... asi v mistech, kde mas velkou fluktuaci porad novych lidi se to muze stavat vyrazne vic, nez v nejakym mistne/casove malo promenlivym celku. bych rekla, ze esusci ruzovku clovek po roce uz ignoruje a vi co a jak muze a nemuze, ale mit kazdej den novou ruzovku tak je to asi na zabiti (ruzovky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:15
- Nahlásit
birma
a co estonstina jsk ti jde?
ono upiri jdou vsude ale nejvic energie mi ubirsj tskovi ti prednasrani samolibci coz obcas bejva moje kolegyne a to je fakt nic moc
ale to mas proste vsude neco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:31
- Nahlásit
Maya
me vic serou slunickari a tech mi prijde mega koncentrace v praze. takovy ti slunicko manazeri vyser se na zivot, vyser se na praci, zij jak chces podle sebe, nemusis bydlet kde bydlis, pracovat kde pracujes, k tomu obleceni jak hipsteri
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:32
- Nahlásit
cernej caj
me vic serou slunickari
a mě už lidi obecně. Až na několik výjimek , skončím jako BB
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:34
- Nahlásit
PetraK
bb?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:51
- Nahlásit
cernej caj
Brigite Bardot.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:53
- Nahlásit
cernecaj
Bridget Bardot asi
tak takovy slunickare tady teda nemame to bude asi domena IT oboru
zsjimavy to jsem ani nevedela ze je za tim cech
a pravda tam co je kupuju jjny nez mekky nemaj
http://zpravy.aktualne.cz/finance/nakupovani/karta cky-curaprox-ovladly-cesko-pro-znacku-za-niz-stoji -emig/r~b4f613948a3f11e69d46002590604f2e/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 14:55
- Nahlásit
PetraK
meli bysme si poridit nejaky souostrovi kazdrj svuj malej ostruvek a setkavani jenom ori venceni )D
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 15:05
- Nahlásit
Maya
meli bysme si poridit nejaky souostrovi kazdrj svuj malej ostruvek a setkavani jenom ori venceni )D
a to mi přijde naprosto geniální.
Mně prostě poslední dobou fakt vadí lidská blbost, bezohlednost, omezenost, tupost, sebestřednost, dál není nutno pokračovat.
před chvílí vrthnul do dveří rozlítaný kolega. Opět mi svým vstupem přivodil infarkt. Požádala jsem ho ešivá by nemohl brát ohledy na můj srdeční sval a taktéž svěrače, páč buď dostanu infarkt nebo se po...u jak se leknu. že se bude snažit.... kutim tu v počítadle, nevnímám tak nějak... tichý zaťukáníčko se ozvalo, říkám dále... zaťukáníčko...říkám dveřma.... zaťukáníčko.... Kuva dááááále! volám..... vytlemenej sem strčil hlavu a ptal se, ešivá takhle je to dobře
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 15:12
- Nahlásit
Xerxová
. Není to pro tebe jen první větší srážka s realitou ??
To fakt ne mám za sebou pestrou kariéru od nejnižších pozic (úklid, sklady), po manažera s x lidma pod sebou. Ale prvně mám takový místo, kde lidi maj pocit, že si můžou beztrestně odkládat svoje hnusy, vylejvat svoje frustrace a sosat energii.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 15:17
- Nahlásit
Maya
Nevim jak mi jde, ale fakt mě baví. Když nejsem na treku, tak se poctivě denně aspoň chvíli učim a zatim mi to přijde i logický. Třeba časy maj podobný češtině a ne angličtině (čtvrt na 4 třá myslim)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 15:24
- Nahlásit
aaaa na zaver dne pobavilo
https://www.novinky.cz/kultura/salon/416042-stefan -svec-jak-neporidit-detem-chlupateho-kamarada.html
birma
finština mi taky přijde víc podobná češtině než anglina
akorát taková lehká a logická mi to přišla asi tak do 10 lekce v knížce, pak jsem se nějak zasekla bo už to začalo bejt kapku těžký
|