Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 20:44
- Nahlásit

cernej caj
dala jsem mu olej do mlíka, nic jiného mě taky nenapadlo

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 20:57
- Nahlásit

cernej caj
hele tip na vánoční dárek, to bych snad po letech zapla i tu televizi
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/4163 75-stare-hry-opet-ozivaji-na-retro-konzoli.html

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 21:00
- Nahlásit

cernej caj
já měla kdysi segu, stála strašnej balík a k ní přesně 3 hry, Sonic, válečnou Pouštní bouři, ta byla boží a Jurský park, dohrát je mi trvalo léta, to byly pařby

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 21:05
- Nahlásit

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 22:14
- Nahlásit

cernej caj
šelmije s lapinkama, laděj spolu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 06:48
- Nahlásit

Maya
tak to je dobry my teda nemeli nic ale bratranec a strejda neco meli. akorat tu telku k tomu koupit

kraaaasny i kdyz z tvyho popisu a z fb lapinu nechci co se psem kterej blije v aute?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 07:12
- Nahlásit

pršípršíjenselejecelounoc...doufám, že Fifina má alespoň trošku zalito taky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 07:37
- Nahlásit

Xerxová
taky sem myslela na fifi s tim destem

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 08:18
- Nahlásit

tady taky leje

cernejcaj
tak vsechny lapiny neblijou a me blil i spic
holt se budes muset vyptavat chovatele Blijou blijou?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 08:22
- Nahlásit

Maya

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:19
- Nahlásit

Rumštajn,
u nás je takovej vichr, že ani jelito nechce ven, a lilo celou noc takže máme zalitou zahradu bez prááááce

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:33 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Prší a prší

ME-GA!!! VČERA TO BYLO ME-GA!!! Brtnik vyrazil s Talířem do polí a já šla pak s Rumíčkem směrem proti nim. Pěkně jsme si užívali cvičeníčko, venčeníčko a balónkováníčko. A pak v dálce koukám- hele je študentíky!! Brtnik s Talířem! A Docent Talíř mi uďááála veleradost!! Páč když byla vypuštěna /až po vzroném usednutí na kotlik- dobře to Brtnik vede / letěla nejdřív ke mně!!! Minula Rumíčka a nařítila se ke mně!! Byla sem Blažena!!! Pak jsme si hráli s pískacím Panem šroubovákem, co podědila po Rumíčkovi, posílali jsme si ji mezi s sebou,to jí baví moc, pak se nám podařilo odvolání od psa v dálce , pak jsme jí za ním i nechali běžet, protože se s pánem i pesanem známe, ona se pozdravila a sama od sebe běžela k náááááááááááááááááááám!!! Mega, fakt mega procházka. Pak jsme se zasejc rozdělili, my šli s Rumajzlem za hejnem koroptviček, pak jsme se zasejc potkali a já si vzala Talíře, ešivá nenajdeme taky koroptvičky, ty jsme sice nenašly, ale zase se učila kašlat na myšodíry a jít jako civilizovanej péf. Moc prima to bylo. Já pak utíkala k mámě, která zas blbě djechá a když jsem se vrátila, tak jsme si hráli doma. Nejdřívějc šel pěkně luštit Rumíček, pak jsme si dali malý cvičeníčko a pak šla na řadu Talinka aneb:

básnička: O bedýnce.
autor: Talinka Talířová Flekatá Pošahaná

Jak zabavit Talinku?
Vezmeme si bedýnku.
Do bedýnky granulky,
počkáme, až je vdechne do svý papulky.
Takhle párkrát dokola.
Až jí to jde, joooo holaaa!
Pak přidáme řetízek,
co udělá docent Talířek?
Co by dělal, milé děti,
vyřeší to, co neviděti.
Rychlý nápad Talinky?
Vyndat řetěz z bedýnky.
A vyluxovat granulky.
Vyřešeno za půl vteřinky

Je megachytrá. už jí jde se trošilinku soustřeďovat a nevzdávat věci po půl sekundě. Taky dneska kráásně počkala na pelíšku, když jsme přišli s Rumíčkem z venku a já ho utírala a pak zase naopak jsme měly spolu jednak cvilizovaný odchod ven a taktéž civilizovaný návrat domů to je veleúspěch fakt. Dokáže ležet, když se otevřou dveře, vyndají boty..... Tím pádem odchody do práce jsou teď už fakt docela poklidný, žádný krocení splašenýho ruskýho kola. Venku netahala a dokázala si sednout a čumět na kosa. JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM TAKOVOU RADOST LIDI!!! Fakt že jo, je to lepší, než výhra v lotynce

HaZa
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:42
- Nahlásit

Mayacernej caj
šeltie v autě taky blijou .... všichni začali v 10-ti týdnech, fena přestala ve 2,5 letech po nakrytí, psy blijou stále - je jim 3,5 roku ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:42
- Nahlásit

Maya

co kocour? Lepší?

a na veterině mě vyfakovali po telefonu,

:-/, hm tak koukám, že tam u vás stejný jako v Rakovníku. ach jo.

Luxování se Talířový taky nelíbí.

žádný provozní výchově nedá mluvit, psovi se dá nažrat, občas se vypustí a nechá se vyřádit a zas se zavře, ten pes ani ti lidi de fakto nic nepotřebujou
to že Taly prdí na lidi byl asi důvod, že šla pryč,

jo přesně takhle. No ale u myslivce bych čekala, že když ji tedy připravovali, tak že ten pes fakt bude něco aspoň umět, když už ten vztah k lidem není . a ne že ji přesně vypustí , nechá se vyřádit a hlavně lítat bez vedení v poli a fertig. Ono , kde by pak taky měla vzít vztah k lidem, že jo. A pokud už je z povahy svojí + plus z povahy plemene (páč ten germán je prostě něco jinýho, než sametová vižla) nezávislá, tak se to násobí a je to o to horší, s nezávislým psem člověk musí makat na vztahu o to víc. Pak se nemůže člověk divit, když ten pes nedělá podle představ. Proč by měl, nemá důvod. A řev a násilí to neřeší. No nic, já se včera poprvý doopravdy zaradovala, že tam vidím nějaký světýlko zájmu o nás a ne jen o kraviny, Rumouše a lítání si.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:44
- Nahlásit

Fajka

že ani jelito nechce ven,

u nás zatím nikdo nenaznal, že by ho to venku nebavilo takže jsem si ráno dvakrát dala procházku s tím, že na mě shora lil někdo konve vody

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:45
- Nahlásit

PetraK

šikovné talířátko

Luxování se Talířový taky nelíbí.
jo tak to zas jelito miluje, bo řve vysavač můžu řvát taky...včera při luxování auta seděl vedle a řval jak tur

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:47
- Nahlásit

PetraK
u nás zatím nikdo nenaznal, že by ho to venku nebavilo takže jsem si ráno dvakrát dala procházku s tím, že na mě shora lil někdo konve vody
no ono by ho to aj bavilo ale dík tomu že má ty durky v tlapkách tak došel na nejbližší trs trávy tam se vypustil (ani nohu nezvedl) a mazal domu do pelechu

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:51
- Nahlásit

Kontroluju tak lístečky na bundě, kvůlivá velikosti. Martin má bundu Puma. Hledám velikost, hledám, hledám, hledám a na lístečku stojí "wash this when dirty"...

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:57
- Nahlásit

kachna_
hledám a na lístečku stojí "wash this when dirty"...
to by čéka nenapadlo že

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 09:59
- Nahlásit

PetraK
tak to sou sklvey zpravy! a je moooc chytra

kachna_

HaZa
nam teda nikdy neblila zadna z peti selmic ani spicove mi neblijou... ale o lapinach to pisou uplne vsichni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 11:00
- Nahlásit

Maya
uz si zalozila ty stranky na fb o krasach cr?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 11:24
- Nahlásit

Fajka

šikovné talířátko

je, je tím včerejškem venku mi udělala velkou radost, protože jestliže se letí přivítat nejdřív s člověkem a kámoše mine - je to pro mě hrozně důležitý. Je pak na čem stavět. Mohla - jak to s oblibou dělají, do něj vlítnout a začít se masit a na mě se vykašlat - jak by to udělala běžně. Tohle bylo fakt moc super. jsem za to hrozně ráda. Potřebuju se psem vztah.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 11:35
- Nahlásit

PetraK
vsak ho uspesne budujes

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 11:41
- Nahlásit

cernej caj

vsak ho uspesne budujes

hele, v sobotu to tak vůůůbec, ale vůůůbec nevypadalo. Zatím jsem neměla nějakej platnej náznak. Ale tohle mě nakoplo hodně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 11:43
- Nahlásit

PetraK
tak nemuzes chtit vsechno hned, ale je supr, ze vidis pokroky aby te to i motivovalo se dal snazit a vidis, ze to neni uplne k nicemu

birma
prisel mi mail na vyber skinnersek tak se tesim, skoda, ze prakticky po sezone

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 12:19
- Nahlásit

Já včera večer horečku, myslela jsem, že ráno půjdu akorát tak k pándochtorovi. A ráno dobrý takže super agi trénink, kde mám fakt pocit, že jsme se dost posunuli. Mám radost z magůrka

PetraK
dobře vy!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 12:24
- Nahlásit

cernej caj
tak nemuzes chtit vsechno hned, ale je supr, ze vidis pokroky aby te to i motivovalo se dal snazit a vidis, ze to neni uplne k nicemu

to je jasný, nejde sasraky do tří dnů a nemožné ihned to ne, to jsem taky ani nechtěla.
Ale vzadu v mozku mě volochtávalo nepříjemný brnění. Říkala jsem si, co když tohle nepřetočím, nebudu mít nic v ruce??? ....., nikdy jsem tohle neměla, a právě proto mi to dělalo starosti. Mi nevadí, že to bude dřina, i to že budou dny, kdy ji prokleju do dvacátýho kolene a sebe půjdu zastřelit. To je jiná. To tak je, ale teď už se nemusím bát, že mám v rukou vzduch. Teď jsem spokojená, budu se mít - možná v daleký budoucnosti o co opřít.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 12:29
- Nahlásit

birma

Já včera večer horečku, myslela jsem, že ráno půjdu akorát tak k pándochtorovi. A ráno dobrý

ty jo dost rychlovka teda!! Je vidět, že na outdoorovej štryptejz máš natrénováno dobře . A Adamita na agi taky, koukám.

dobře vy!!!

mám mega radost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 12:30
- Nahlásit

birma
lity lity pani, tak snad to bude brzo dobry! a sikovni ste

PetraK
nekdy to proste trva dyl, ja myslim, ze ty se bat nemusis toho, ze by to neslo vubec, maximalne to muze trvat dyl podle psiho jedince, takze je dobre, ze se ti to zacina vyplacet uz obcas i necekane at z toho muzes mit radost

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 12:31
- Nahlásit

PetraK
kocour zdal se rano dobrej
dobre to vedete s Talirem me se zda ze vam brzo poslu Lokina na prevychovu jak to tak vidim stacil by tejden nebo dva a vratil by se mi uplne jinej peeef
Fajka
Dorin rve na sekacku Loki uz taky rve na sekacku nekdy ty vyukovy procesy nejsou uplne dobry

cernejcaj
zalozeno zatim nemam protoze studuju u toho co dava evropu a skandinavuu odkud brat fotky, na fb moc vyhledatelnejch neni z flickru jde sdilet, tam jich je teda hodne a prekvapive i z rajcete
ty tvoje se sdilet nedaji

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání