Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:27
- Nahlásit

Maya
?

PetraK
vidis, aspon si zaposilujes

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
jak zjistim na fb, kdo mě sleduje?

big brůdr?

Rozsadila jsem je. POhádali se, tak jeli oba do předsíně, každej na svůj pelech. nebudu to poslouchat. Chci se opít do bězvědomí v klidu a tichosti

edit - připadám si jak moje matka, když jsem byly se ségrou malý , pokaždý jsme skončily každý zaarestovaná v jiný místnosti a následně jsme se navzájem litovaly a na máteř nadávaly......... hm?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:43
- Nahlásit

PetraK někdy jsem ráda, že je za A Night jedináček a za B že je to doga. Vyje tady ze spaní - neb jedna pořádná procházka stačí...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:45
- Nahlásit

PetraK
aspon vidis, jaky to je z druhy strany

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:54
- Nahlásit

Rrrumstajn,
tak nam tady trochu zaprselo, ale zadna slava. Za posledni mesic opet -25 cm ze studny. Ficak to byl dneska slusnej, az to se mnou zamavalo v aute.
Xerxová
Teda ty sis dala prace se skotskym kvizem - priznavam, ze jsem poznala asi 4 mista a na vic jsem nemela sil lustit. Ovsem prekrasny fotky a vubec... Uz planujes nejakou misi na pristi rok?
PetraK
Muehehe, to se tak dobre cte. Jak ses zoufala a pritom zaroven nadsena ze sebemensich pidipokrucku - to je jinsi materyjal nez byla Bububu, vid? Ale az si to vsechno sedne (ne na klin teda), to bude parada. Pockej za rok, az si na tohle obdobi vzpomenes, brr, se oklepes. Zatim ale Rumik nadsen z partacky?
Maya
Lokin by ten pátej asi taky potřeboval vzít, ale zas si říkám, že čím víc se to fiká, tím hůř, navíc to neumím
Tak ten patej si pes o nic neobrousi, ten se proste smikat musi. Kdyz sem to zanedbala u Agaty o par tejdnu, zacal se ji dokonce kroutit a la berani rohy a stacet se do polstarku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:57
- Nahlásit

Xerxová
A Night jedináček a za B že je to doga.

chápu.... páč za C mít dva pošahaný ohaře......... je na cvokhaus

Talířka si pocvičila vegetaci na pelechu a........ vypadá to, že se díky tomu možná i naučí konečně chytat pamlsky při hodu. To taky neumí... čumí jako puk a nechápe nic

cernej caj
aspon vidis, jaky to je z druhy strany

je to hele děsně debilní, protože víš, že jsi za krávu , ale byl klid v cuku letu.

Ta klec co připutovala, ta je dobrá. do ní se vejdu fakt v pohodě. Je totiž na boródogu, takže tam budu v bezpečí, ani ty Bohnice vlastně nepotřebuju

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 21:00
- Nahlásit

PetraK
vypadá to, že se díky tomu možná i naučí konečně chytat pamlsky při hodu. To taky neumí... čumí jako puk a nechápe nic
Ehm, jsou psi jedinci, kterym neco podobnyho zustane az do konce zivota.
Ta klec co připutovala, ta je dobrá. do ní se vejdu fakt v pohodě. Je totiž na boródogu, takže tam budu v bezpečí, ani ty Bohnice vlastně nepotřebuju
Aspon se mas kam uchylit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 21:05
- Nahlásit

PetraK
tak ja myslim, ze kdyz bude nejhur, vazis asi jako ta bordodoga, tak te brtnik zamkne do klece doma a bude

Fifi
Ehm, jsou psi jedinci a neni jich ani tak malo

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 21:35
- Nahlásit

Fifi

tak nam tady trochu zaprselo, ale zadna slava.

ahoj pani, já myslela, žes už úúúúplně uschla na nedostatek vody. to je snad po půl roce, co spadla nějaká voda, ne?

Muehehe, to se tak dobre cte

trochu hůř žije

to je jinsi materyjal nez byla Bububu, vid

ano prosím. Páč ta sice taky neuměla nic, tahala jako debil, zabíjela co se mihlo, ukradla co mohla, sežrala i to co neexistovalo. Ale byla tam výhoda - měla opravdu vazbu. Byla s námi hrozně ráda. Taly taky je, ale má svoje priority. Nicméně, malilililililililliiiiiiiiiiiiiiinkatý krůčičky je vidět. Někdy pravda na konci tunelu mezi Francií a Anglií, ale jsou.

Ale az si to vsechno sedne (ne na klin teda), to bude parada.

jo, tak na to se taky těším. I kvůli Rumoušovi. Pro něj je to přínos, ale taky trochu zápory to má. Jednak tím, jak - i když teď už taky tolik ne, ale bylo nutno mluvit na Taly hlasitě a fakt důrazně a on to nemá rád (nikdo u nás to nemá rád ) a taky to, že ona jak je poděs, tak spoustu situací rozbije. Dneska jsem třeba Brtníkovi říkala, že ho ráno musí vyslat do předsíně, aby si tam bivakoval sám a měl možnost se se mnou v klidu přivítat. Páč jinak ta strakatá lokomotiva přilítne, všechno převálcuje a on by šel raději pryč. A to nechci. Chci aby si mě užíval, protože já si užívám toho, jak moc hodnej on je.

Zatim ale Rumik nadsen z partacky?

fotky mluví za vše

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 21:44
- Nahlásit

PetraK
to je snad po půl roce, co spadla nějaká voda, ne?
Od zacatku srpna vlastne krom jednoho dne neprselo, takze "jen" po dvou mesicich a neco - to predtim nepocitam...
Páč jinak ta strakatá lokomotiva přilítne, všechno převálcuje a on by šel raději pryč. A to nechci. Chci aby si mě užíval, protože já si užívám toho, jak moc hodnej on je.
Ja ja, tohle je dulezity, aby madam pochopila. Ze poradek musi byt a nejsi tam jen pro ni, sak az se nauci vic ovladat, pujde to snaz.
fotky mluví za vše
Koukala jsem, nadhera, jak se rezou hovada! Dobra volba to byla, jen teda se netes na harani...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 21:49
- Nahlásit

Fifi zatím plánujeme týden prázdnin s Trpajzlíky... a jestli se nám bude chtít někam v září... to se uvidí. Asi spíš akce na poslední chvíli - podle času, nálady, peněz, práce...

Night teď tak hrozně vyl ze spaní, až jsme se oba lekli, že se mu něco stalo. A on byl zcela mrtev, jen tlapátka se cukala a huba vyla...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 21:52
- Nahlásit

PetraK na konci tunelu mezi Anglií a Francií je děsně moc volně běhajících králíků na obou stranách. Tam bych Thálii moc neposílala...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 21:57
- Nahlásit

PetraK
ipiš si deníček neb jak píše Fifi, za rok budeš se slzou v oku vzpomínat a deníček se bude hodit
big brůdr?
a to ani ne, to si prostě sleduješ lidi co tě zajímaj jejich příspěvky a nemáš je v přátelích, aby se ti to nabízelo samo, taky takhle sleduju třeba kapely a tak
Fifi
no já nikdy psům ani pátej dráp nestříhala a neměli ho nijak přerostlej, ale Loki ho měl střihnutej už od chovatelky a má ho si myslím trochu krapet delší než jsem byla zvyklá
cernej caj
ty jo, to je super fotka, tak můžu si jí vzít teda?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 22:37
- Nahlásit

cernej caj
ještě potřebuju profilovou fotku, ten čtvereček, nemáš ještě něco, co by šlo na tak malou foku?

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 22:45
- Nahlásit

jak se vám to teda zobrazuje? připomínky prosím
jsem zvědavá jak dlouho mě to bude bavit
https://www.facebook.com/Amazing-Czech-republic-16 8143210303863/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 05:59
- Nahlásit

petrak
tak ale i lokomotiva casem upusti nejakou paru a bude rada chvili v depu

fifi
dobre, ze vam sprchlo

maya
me prijde, ze jwdnou za pul roku to kousek chce, zacnou se trochu zatacet... a jak psala fifi meli by je brzo i do polstarku.

jasnw, vem. je to sirotci hradek a palava focena mezi hradkem a klentnici smer dolni vestonice. nechces jako ctverecek kytku?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 07:55
- Nahlásit

tenhle dorticek sem si objednala k narozkam (za ty prchy mi ho sezerou deti a segra a me zbyde horko tezko maly kousicek ) takze asi budu vybirat prispevek na dort ale su mooooc zvedava a urcite bude luksusni

birma
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:03
- Nahlásit

cernej caj
teď tu kvůli tobě slintám...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:19
- Nahlásit

cernejcaj
kytku jako ctverecek joooo
ten dort teda vypada super
s tema drapana teda nevim mozna je ma nema strihanyprerostly a me to neprijde zkusim zkusim porovnat s Dorinem ten je nikdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:24
- Nahlásit

birma
dam vedet jakej byl ale musis si mesic pockat

Maya
tak si pripadne vyber nejakou z webu nebo se ti zas doma mrknu jeste na skryty poklady

no me prijde, ze prvnich 5let zivota nebylo nutno nic a ted je to horsi a tak 2x za rok to chce fiknout. ale taky ne vsechny ale jak kdy a jak kterymu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:34
- Nahlásit

maya
nechces sneka?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:42
- Nahlásit

cernejcaj
snecek hezkej ale radsi bych tu kytku
jinak samo jestli tam chces dat tvoji fotku se jmenem a odkazem na fb stranku nebo na webovky tak samo klidne
skorat to bude asi chvili trvst nez tam prijdou nejsky lidi u skupiny mi to trvalo asi tak mesic kdy skoro nikdo a pak tam naskakalo pres 30 lidi behem par dni asi to vyhledavani na fb funguje az pozdrjc nebo co

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:43
- Nahlásit

Maya
nechcu tak si pak neco vyber pripadne doma kouknu. ale dneska to asi nebude pokud budes chtit jinou a z webu si nevyberes.

jakou skupinu si zakladala?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:47
- Nahlásit

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:53
- Nahlásit

cernej caj
nechces sneka?
škoda že nemám fejs..toho bych si do profilu dala hned

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 08:55
- Nahlásit

cernejcaj
na fotky se kouknu doma s pc takhle na mobilu je to nsprt ale ta prostredni vypada ze by nohla v malym vypadat pekne
skupinu na mozaikove obrazky kdyz uz to vypadalo ze z vysivaci skupiny nas s tim vyrazej je to takovy dost specificky a fakt asi mesic jsme tsm byli asi 3
ale i ted tam je par prispevku za mesic to neni tema na denodenni krafani takze spravovat takovou skupinu je pohoda

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:00
- Nahlásit

Fajka
no boze zaloz si fb pod jmenem Fajka Sneckova se sneckem v profilovce a mas to
snad si nemyslis ze ja tsm oxiduju pod pravym jmenem?
ale proste treba ty skupiny nebo zajmovy stranky jsou tam super a nikde jinde na webu ekvivalent nenajdes

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:01
- Nahlásit

ted rikaj ze odpolko ma zase lejt a ja si vzala novy semisovy boty

Fajka
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:11
- Nahlásit

Maya
no boze zaloz si fb pod jmenem Fajka Sneckova se sneckem v profilovce a mas to
nechcu je to další časožrout a tak vůbec..nesnááášim ho...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:17
- Nahlásit

Maya
jo to mam strach, jak budu ja spravovat tu svoji a navic mi tam kamoska vcera pridala asi 30 lidi ze svejch pratel tak sem ji to uz musela zakazat

tak s botama snad dobry a nezmoknes

Fajka
nedelej to, je tam banda ignorantu a me vcera v jedny skupine zabanovali za to, ze sem chtela sdilet svoje webovky, zeptala se proc je neschvalili coz taky neschvalili a neodpovedeli tak sem se zeptala verejne pod jinej prispevek proc se meri dvojim metrem a po vymene par radek sem dostala ban, pac sem si dovolila v tom prispevku napsat pravdu a kdyz semoji kamaradi zeptali, proc sem dostala ban za sdileni svych webovek, dostali ban taky

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání