Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
HaZa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 08:56 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

cernej caj
jestli ty 2 vypiplám (opthalmo septonex trochu zabral - teda pořád oči tečou - ale je to podstatně lepší než včera uvidíme odpo nebo zítra ale asi veterina a atb) tak můžou být tví ve dvou se lépe táhne
Jestli na ně bude kočka kašlat tak doma proběhne hádka a pokud vyhraju tak se postěhujou dom - zatím se na to netváří Agís se už postará ..... jako chůva se osvědčil už loni a krmení doma bude jednoduší než venku ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 10:23
- Nahlásit

HaZa
no se dvema by me rovnou asi vyhostil z domu uz sem se ho na kote ptala, i kolega mi nabizel... neda si rict. zato mysi tu lovim uz dobrych 14 dni. bude zima, mysi se mi stehujou za pocitac

HaZa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 12:08
- Nahlásit

cernej cajmysi se mi stehujou za pocitac
tak jim ukaž nějakou mužovu aparaturu ... až něco překoušou změní názor

HaZa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 12:11
- Nahlásit

zkusím to sem dát odsud ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 12:44
- Nahlásit

HaZa
jo cviceny mysicky

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 13:44
- Nahlásit

dnešní Jizerky byly trošku vlhčí (pravda, nešli jsme vždy po cestách značených) - mikroklima v botách bylo tak říkajíc skotské
Z Antonínova jsme šli na vodopády na Jedlové (ráno tam nikdo není a psisko může svobodně průzkumničit), pak po Mořské cestě přes Pařízkův kříž na neznačenou cestičku přes vrchol Milíře (mocmoc hezké Jizerky kde živáčka nepotkáme nikdy). No a pak Mariánky (lidi a cyklisti), Protržená přehrada (nové informační cedule jak na objížďkách - velešipky řvavě oranžové - moc se mi ta renovace místa nelíbí - násilné - ale lidí hodně) a po asfaltu zpátky... Asi 14 kiláčků, většina po necestách hlavních...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 17:30
- Nahlásit

Xerxová
tak to v mych paradnich novych botkach mam skotske mikroklima i kdyz sedim ve vlaku, no nemuzu mit proste vsechno

tak to je supr s tema cestama. kdyz si vezmu, tak i tenkrat na tom tebou vytvorenym delsim okruhu moc lidi nebylo, je proste supr kdyz vis, kudy a kdy

asi ji chteji nejak zviditelnit, skoda, ze ne nejak tak, aby to ladilo s krajinou/mistem, coz je nekdy bohuzel jak pest na oko ale krasnou prochajd ste teda meli

ja chtela s muzem na prochazku i pres ty obri patni puchejre ale nakonec zaprselo takze se valime doma a ja plodim povidani a jeste musim dodelat fotky. Nestiiiihaaaam

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 17:42
- Nahlásit

já chvilku skládala ten šílený puzzlík, teď jsem dala odpovědi do skotského testu na Zvířetník a jdu dělat štrůdl... Neb mi některá jablka odchází nějak rychle

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 18:57
- Nahlásit

Zdravím, zde fotky z trku http://birma.rajce.idnes.cz/DT_Krajem_K._H._Machy_ 2016/
Jsem kráva, v noci jsem spala jen ve vložce do spacáku a spacákem jsem se ani nepřikryla. Teď mám rýmu a to mám mít v úterý zubaře...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 19:01
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 19:04
- Nahlásit

birma
tu skalni branu, tam si uz kolem vanoc byla, ne? jinak pekny

jo mam krkabol a zubare zitra. premyslim, jeslti je horsi jit tam s krkabolem malym nebo se zitra zrusit... mozna lepsi zavolat a zeptat se? pac asi oboje moznosti sou naprd

Xerxová
kraaasny

a jinak fotky z vyletu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 19:09
- Nahlásit

Xerxová
obzvlast tahle je bozi

Xerxová
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 19:18
- Nahlásit

čaj on těch řádivých měl dneska mocmoc - a pokoušel se přepadnout fotícího páníka opakovaně

máš hezké fotky - i textík. A birma má taky hezké fotky - spoustu míst z fotek poznám - až budeš mít chvilku, písni trasu. Myslím, že ten kraj máme procouraný skoro celý

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 19:45
- Nahlásit

krásný fotky všechny, ale teda nechci vám do toho kecat, ale to jsou furt jen hory hory hory, nějaký nížiny by nebyly?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 19:48
- Nahlásit

Xerxová
teda jako ten testík na zvířetníku je superovej, ale zrovna teda Skotsko to bych si musela gúglit všechno kromě lochnesky, takže to se mi moc nechtělo

birma
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 20:05
- Nahlásit

Xerxová, cernej caj
Krásný fotky!

cernej caj
Tady jsem nebyla nikdy.
Já rušit nic nebudu, máme s mamkou stejnýho, tak půjde nejspíš ona.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 20:16
- Nahlásit

birma
ja prave nevim, jestli lepsi tam nechodim nebo jo ale asi tam zavolam radsi se zeptat hned rano. achjo fuuuj zubar a hlavne po ty dovci nemam ani vindru na zubare

diky, ale ty moje nebyly vykoupeny takovym potem

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 07:18
- Nahlásit

kuk - vzhůru do pracovního procesu

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 07:23
- Nahlásit

Rumštajn!
Já už jako makáááám, ale nechce se mě nechcééééééé.
Víkend byl náročnej, potřebovala bych se dospat....

CO je nového zde? A co Ešuska? Už si prozpěvuje:
Už se ten Tálinskej rybníííík naháááánííííííí!!????

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 07:44
- Nahlásit

Fajka
co trek? bylas?

ja se divala vcera na rajce a novy fota sem nevidela tak su zvedava, jak bude dneska esuska na prijmu

Maya
dyt ja tam mam spoustu nizin

tak uz su preobjednana... konec listopadu...

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 07:47
- Nahlásit

cernej caj
co trek? bylas?
jo jo byla, už zas máme ošlapaná tlapátka

taky musím hodit fotky na net, zatím nebyl čas, jsem sušila auto

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 07:57
- Nahlásit

Fajka
chudak jelitko tak se budu tesit na fota

ale stejne ste drsny, ja su rada ze preziju jeden za rok a vy si uzivate i desny zverstva

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 08:21
- Nahlásit

cernejcaj
masochisti jsou to
niziny jednou za uherskej rok vzdyt jsou to furt kopecky s vyhledama

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 08:31
- Nahlásit

cernej caj
ale stejne ste drsny, ja su rada ze preziju jeden za rok a vy si uzivate i desny zverstva

jo jo čím drsnější zážitek tím lepší

Maya
masochisti jsou to
pravdu máš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 08:48
- Nahlásit

Maya
dyt niziny sem mela ja pulku vyletu

Fajka
jako svym zpusobem vas chapu, ale nechapu

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 08:58
- Nahlásit

cernejcaj
pulja JEDNOHO vyletu ne?

bracha dotahnul z Londyna maslovy susenky v plechovy piksle sem se tak tesila bo dansky byly naprosto uzasny a vono teda fuj fuj maj takovou divnou pachut, ale psum teda chutnaj tskze nazmar neprijdou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 09:01
- Nahlásit

Maya
to neni pravda, ve ctvrtek to byla tak pulka trasy a v patek tak 1/3 aspon a i tak ten zbytek bylo spis to skalni mesto a malinkaty prevyseni jednom, snad jedinej kopec tam byl na tu hejsovinu a v sobotu jen dojit po rovince uz

chudak bracha ale mooooc dobry susenky sem kupovala ve sklizenu, takovej karovaneh cervenej design a snad "skotsky" a teda jako mnaaaaaam. akorat ted uz su fakt 2roky bezlepkova takze nevim (to leti, se to nezda ani)

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 09:51
- Nahlásit

cernejcaj
no tohke je kralovna na ty piksle vyrobce nevim ake fakt nic moc
oak jeste dotah cokosku cadbury tak ta snad bude dobra
jinak teda podle vypraveni na londynsky pamatky aby byl clovek milionar a nebo se musi spokojit s okukovanim jen zvenku coz je dost naprt a nebo muzea ty jsou zadara takze asi zelejzt do britskeho muzea a na katedraly atd se vybodnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 10:15
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

zatopim dneska asi trochu, že jo?

Gůůtn mórgen majne líbe Kindr. Zatim se nehoupu, ale v sobotu do toho nebylo daleko . No ale nevadí, Koláče se nedá. Jen nemám moc zbraní v arzenálu teda. Protože - žrádlo není moc velká motivace- spíš bychom mohli říct, že téměř žádná. A ty hračky to taky není prozatím žádná velká výhra, mno............. takže jsem včera skončila tak, že jsem s ní chodila v poli s rukavicí a se syrovou smrdutou kostí , to jediný ji trošku motivuje, možnost si zahlodat kloub. Na vodítku pochopitelně, protože už došlo ke klasickýmu propadu, takže je-li puštěna, nepotřebuje nikoho a nic. Momentálně je to prostě pes bez vazby na člověka, člověk je jen vopruz, kterej jí brání v rozletu. Ale doma se posouváme pěkně dopředu, to ano. Odchody do práce jsou jaksi poklidnější. vydržela dneska i to, že jsem vzala ven jen Štajnidlo a ona sama doma čekala. Jen teda si opět rozsvítila asi se bojí sama, tak si musí svítit. A pokrokem taky je že dneska v pohodě zvládla odchod od skupinky psů, jen s povelem "Talíři, poď deme, kašli na to." Nebyla přetahovačka, nebylo vzpínání ořů, byl hezký klidný odchod na trávníček, šikovná byla pipinka, šikovná. Mimochodem - vrácím se s ní do ptačí fáze, aneb učíme se, že ptácí se nehoní. Štve mě, že nedokázali říct popravdě, jak to s tím psem je, protože by člověk měl plný informace a nebral by tak nějak podvědomím to, že teda by měla něco umět.

Byla u nás včera návštěvou Eva, od který jsem měla Ešínka, pravila, že Talinka je obrovská a já jsem se zbláznila . Nezbylo mi než souhlasit. Na druhou stranu musím ale oba čoklidy pochválit, protože po počátečním nadšení z návštěvy si oba disciplinovaně lehli a dělali "Hajíí" .

Jo taky musím Talíře pochválit, páč dneska šla kolem chleba, stačilo tiché fuj a nechala to být, nic jsme nemuseli páčit z kušny!!

Fajka
Už se ten Tálinskej rybníííík naháááánííííííí!

jo, trefa už jo. Jak to vypadalo minulej víkend, že máme trošku našlápnuto, mohla jsem si dovolit ji pustit a přivolat, tak tento víkend si můžu tak leda.... ehm nahánět Talinu.

cernej caj

tohle je kráása!!

máš ty stránky moc pěkný - gratuluju

Nějak mu uteklo to rozloučení s maminkou, doufám, že všechno proběhlo dobře a v klidu (pokud jsi tedy nešla dole bez, páč jsi neměla ty kalhoty )

Xerxová

von je ftiiipnej dementík!! S Taly by se vyřádil.

birma

a birmy fotky nevidim - zatim, ty uvidim až doma. Zubaře a rýmu teda rozhodně nezávidim, nepomůže oscilokoksáč?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 10:26
- Nahlásit

PetraK
"Talíři
vo*e.... ty s těma jménama to je taky nářez...
Ešus, Talíř, Rum....
sim tě nevolej to moc hlasitě po vokolí kde tě neznaj....aby nepřijeli kuci s vestičkou

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání