| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:24
- Nahlásit
Maya
skupiny nebo zajmovy stranky jsou tam super
jj. Nebo třeba to hlášení o nalezení psa na fb stránkách města, ale zase mi přijde škoda, že to zabilo diskuse jako třeba cézetpes a k těm tam odpovídající náhrada není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:26
- Nahlásit
kachna_
s tema diskuzema me to taky trochu stve, protoze diskuze na fb je proste dost desna a i se spatne hleda, strukturuje... sem premyslela, ze si necham k webu udelat i forum. problem je v otm, kdo by tam chodil
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:28
- Nahlásit
cernej caj
v tom prispevku napsat pravdu a kdyz semoji kamaradi zeptali, proc sem dostala ban za sdileni svych webovek, dostali ban taky
jo tak takovejdle spolek je tak akorát na dvě věci, proto mě tam nikdo neuvidí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:30
- Nahlásit
Maya
pršet nebé, semišky do sněhu budou dobrý
https://www.novinky.cz/domaci/416537-v-jesenikach- uz-zacal-padat-prvni-snih.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 09:48
- Nahlásit
Fajka
proto ti to rikam, ani tam nechod
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:06
- Nahlásit
cernej caj
proto ti to rikam, ani tam nechod
nejdu......sem se o víkendu nachodila dost a dost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:11
- Nahlásit
Fajka
no prave, ja nikam nechodim tak mam cas chodit tam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:12
- Nahlásit
Fajka
tak to je jak vsude pokud tam nejakou skupinu spravuje debil tsk to dela debilne ale nastesti vetsina lidi je pricetnejch ale v podstate se to nelisi od moderovani diskuzi
kachna
cernrjcaj
jj diskuze na fb me taky neoslnujou uz jen ten system odpovedi je debilni ale zase na druhou stranu je tsm vyhodnejsi nez v takovyhle forech ta moznost alb fotek souboru a tak a moznost to tahat otimo z pc, to tady chybi
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:16
- Nahlásit
Maya
jj to je dost pohodlny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:26
- Nahlásit
mate nekdo zkusenosti s parnim mopem?
rozbil se mi mop a ted ctu o tomhle vynalezu na ifaune
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:28
- Nahlásit
Maya
ja to ani neznam, jen parni vysavac
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:30
- Nahlásit
Maya
tak to je jak vsude pokud tam nejakou skupinu spravuje debil
jasný a páč já mám stále větší pocit že takových lidí je čím dál víc a množí se geometrickou řadou tak už fakt nikam nelezu..si se svojí dementností vystačím sama..nemám už nějak kapacitu se votravovat s demencí dalších XY lidí
páč at uděláš co uděláš nebo neuděláš...dycky je to blbě
zkusenosti s parnim mopem
né uplně s parním mopem ale s jinou parní věcí (čistič) a je to ten nejspolehlivější způsob jak si zavlhčit byt/dům aby ti začalo všechno všude plesnivět
za mě ne-e...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:33 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Maya
mám taky parní čistič, Karcher a je to můj velmi oblíbenej spotřebič.
jo ale ten nástavec na podlahu zrovna ani moc nevyužívám, využívám nejvíc ty dva mrňavý čistící - ofuk prachu a čištění.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 10:49
- Nahlásit
kachna_
a s tom vlhkostí v bytě pak problém nemáš?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 11:05
- Nahlásit
Fajka
nemám, spotřebuju jestli, tak litr-dva vody na jedno čištění
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 11:09
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůůtn táág!
Je to pako, je to pako, je to pako Krájim sýr do pamlskovníku.... Talíř se přižene a čumí, se otočim a taky čumim, mlčim. Talři to šrotuje v makovici, posléze se z ní začne kouřit, pak udělá Talíř přemet a umístí se na pelech a čumí, ešivá to trefila ,pak mi sežere ruku. když je nadšená z toho, že to trefila a přichází ta odměna.
Už se lepší i s tím venčením se. Brtnikovi se ráno podařilo, že se 2x vyčůrala, a když pak šla se mnou, tak to zvládla ještě jednou. Následně proběhlo krocení divého oře, páč šla kolem fenka rýžbejka. Fenku maltézáčka jsme zvládly částečně usedět. Pravda bylo to se zpěvy a žalmy, ale dalo se to . Hezky vydržela sedět za dveřma od bytu a následně si nechat v klidu utřít ty svý obří haxny. Mimochodem, když jsem u těch haxniček... včera jsem mudlala těsně před spaním Rumíčka na kuchyňským pelíšku (Talířová byla v předsíni) , říkala jsem mu jak úžasnej péf von je, jak žiškovnej a vońavej a............ že mu haxny smrděj jako popcorn fakt mu ty fajfky smrděj po popcornu . Tvářil se u toho sdělení veledůležitě. Chtěla jsem ho nechat v klidu spát v kůchni, ať má klid a prostor pro sebe, ale protože ho znám, nechala jsem ty dveře ještě chvilku pootevřené, kdyby radši chtěl do předsíně... a o chvílu čumí v mezírce rozespalá hlava a snaží se za sebou procpat tělíčko. Hezky se pak koukalo na ty dva preclíky, jeden zrzavej a druhej flekatej, jak spinkaj na pelíškách. A já se konečně taky vyspala - pokud se tak dá říkat stavu bezvědomí
cernej caj
nedelej to, je tam banda ignorantu a me vcera v jedny skupine zabanovali za to, ze sem chtela sdilet svoje webovky, zeptala se proc je neschvalili coz taky neschvalili a neodpovedeli tak sem se zeptala verejne pod jinej prispevek proc se meri dvojim metrem a po vymene par radek sem dostala ban, pac sem si dovolila v tom prispevku napsat pravdu
ježíš, další prostor pro stáda. Omlouvám se těm co tam jste, ale ........
No pro mě je relevantní větička bývalýho kreténskýho šéfa,který mě přesvědčoval, že se nutně musím přihlásit,protože: Kdo neni na fejsu, jako by nebyl!! a když poté mezi ním a kolegyní vznikla hádka, tak ji za trest!!!! za trest!! vymazal z přátel no ne, v Beverly Hills fakt bejt nechci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 11:12
- Nahlásit
Fajka
do sněhu budou dobrý
koukám, že už to začlo. Dneska ráno se mi kouřilo vod huby, jak když sem baron Prášil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 11:19
- Nahlásit
Fifi
Ehm, jsou psi jedinci, kterym neco podobnyho zustane az do konce zivota.
doufám, že jí to půjde, pokroky už jsou nějaký. Ona zatím vůbec nechápala , teď už dává větší pozor.
Dobra volba to byla, jen teda se netes na harani...
pššššt, prosím.
Maya
ipiš si deníček neb jak píše Fifi, za rok budeš se slzou v oku vzpomínat a deníček se bude hodit
a kde bych na to jako vzala čas, to mi neporadiš?
Xerxová
na konci tunelu mezi Anglií a Francií je děsně moc volně běhajících králíků na obou stranách. Tam bych Thálii moc neposílala
by se angláni nepostačili divit, jak by jim tam germánka rozstřelila prostor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 11:35
- Nahlásit
PetraK
tak ja su clovek, kterej od mala travi vetsinu socialnich kontaktu na siti, pro me to je prirozeny ale zas odsud pocud,ze jo. neodsuzuju a vyzdvihuju pro klady, ale nekde to ma hranice
bacha abys nemela chut si kousnout
preclicci museli bejt skvely
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:01
- Nahlásit
PetraK
tak fb jako vsechno lze pouzivat debilne i normalne a prinosne a to ze je dost lidi co ho pouzivaj debilne pro me neni duvod ho nepouzivat
to mas stejny jak s kladivem napriklaf to ze nekdo je idiot a zmrzaci se s tim nebo tim nrkoho zabije pro me neni duvod si kladivem nepritkoukat hrebiky
super ze Talirek uz tak vnima
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:10
- Nahlásit
cernej caj
preclicci museli bejt skvely
když spěj, jsou úúúžasní
kterej od mala travi vetsinu socialnich kontaktu na siti
já rozumím, ale pro mě to není, je blbý to, že spousta informací už je de facto jen tam, ale to halt tak je, no.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:11
- Nahlásit
Maya
neni duvod si kladivem nepritkoukat hrebiky
to máš sice pravdu, ale já zpravidla nedělám věci, který dělá většina - když opravdu nemusím. Tak to prostě mám.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:22
- Nahlásit
PetraK
vsak ti to nikdo nenuti
me spis fascinuje, ze uzivatele fb sou vesmes az na blbce ochotny chapat, proc to nekdo nema ale odpurci nejsou ochotny chapat proc to nekdo ma nerikam, ze to je tvuj pripad. jen ze nic neni jen cerny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:23
- Nahlásit
Fajka
dik za upozorneni s tou vlhkosti to bych fakt v nechtela
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:28
- Nahlásit
cernej caj
nerikam, ze to je tvuj pripad. jen ze nic neni jen cerny
já rozumím. A vím i že to je dobrý spojení mezi lidma a že to má svý výhody, ale pro mě osobně tam převažujou - moje subjektivní - negativa. A plus můj přístup k životu, že fakt nedělám to, co všichni okolo, jedu si svoje.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:34
- Nahlásit
PetraK
jakote si hrebiky pritloukas nuzkama?
jako vcelku chapu tvuj postoj mela jsem uplne stejnej ale ted zpetne musim rict ze to byl blbej postoj a ze to v podstate bylo odsuzovani neceho co clovek nezna
jj mela jsem to uplne stejne jako vsichni jsou na fb? no JA tam teda jak nejakej debil ze stada nepolezu
a vono do roka a do dne
chudince germance fakt budete rikat Talir? Jakoze rum na taliiri a tak?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:36
- Nahlásit
PetraK
tak on v podstate nikdo nedela "to co vsichni okolo" jen to pomaha se lidem setkavat mimo cas a prostor
Maya
rum na letajicim taliri rum musi udrzet rovnovahu aby se nevylil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:39
- Nahlásit
Maya
jakote si hrebiky pritloukas nuzkama?
jakože nemám potřebu přitlooukat ty hřebiky
Jakoze rum na taliiri
tak to rozhodně ne No ona to svý jméno stejně moc nechce, to už líp slyší na tu Milušku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:40
- Nahlásit
cernej caj
rum na letajicim taliri rum musi udrzet rovnovahu aby se nevylil
no hezká představa
jen to pomaha se lidem setkavat mimo cas a prostor
a tak to se dá i jinak, když se chce teda.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2016 12:53
- Nahlásit
PetraK
jasne, nekdo telefonuje. ja treba k smrti nerada telefonuju tak radsi budu facebookovat.
|