| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 11:37
- Nahlásit
PetraK
Loki to ma taky tak kouse bud z lasky jako ty me tsk pekne drbes tsk ja te na oplatku moc pekne pokousu takze v podstate ho nejde hladi aby nekousal
v tomhle pripade kouse vyhradne ruce
kdyz kouse do obleceni nebo nohy a tak tak si rika o kontakt a hrani
podstrkovani hracky nepomaha protoze on to nedela ze by chtel kousat ale rozhodne hracka pomaha zacpat kousavou tlamu
zlrpseni za ty nesice v tom ze vetsinou uz nrmam pocit ze mi uhryzne ruku ale mam dojem ze to bude celozivotni projev
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 11:39
- Nahlásit
kachna_
No ale Mája to taky měla tak, že si potřebovala odžít i tu štěňátkovou kousavost, docela to odpovídalo zrychlenému vývoji štěněte.
Jojo, dodneška se mi vybavuje Honzova Miuška, jak se mi se štěněcí hravostí a razancí a silou ročního xNO zahryzla do kotníku
Ale Adam tohle vůbec neměl. Viděla bych to tak, že to maj hlavně psi kotcoví, nebo psi extrémně omezení na vjemech a interakcích, kteří si to nemohli ani ničím nahradit v těch správných vývojových fázích.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 11:46
- Nahlásit
PetraK
tak to mas radost i z brnika urcite veeeelikou
birma
tak doufam, ze zip opravis nebo bude brzo nova
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 11:55 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
birma
mě stačily naprosto tichý povely
tohle je hodně suprový!!
Maya
Loki to ma taky tak kouse bud z lasky jako ty me tsk pekne drbes tsk ja te na oplatku moc pekne pokousu takze v podstate ho nejde hladi aby nekousal
. Ona začne žužlat, tak jako trošku, to by bylo fajn a třeba se mi povede ji do toho dovést, aby měla zarážku, páč pak jí to rozpumprdlikuje. Já bych právě tohle chtěla nějak zachovat, když by se dokázala ovládat, koza flekatá,
kdyz kouse do obleceni nebo nohy a tak tak si rika o kontakt a hrani
podstrkovani hracky nepomaha protoze on to nedela
ona tohle dělá převážně když se těší ven, to to dělá nejvíc a tam moc prostor pro podstrčení hračky nemívám - páč mám plný ruce vodítek, toho jak se oblíkám do bundy, beru pytlika na bobky.... atd. Nebo prostě z rozvernosti praštěný, jako dneska ráno při tom utírání Rumíčkonožiček.
birma
silou ročního xNO zahryzla do kotníku
tohle mě mrzí že právě hraje proti nim - ta dynamika a velikost, s malým ščenátkem se tohle řeší pochopitelně mnohem líp, to tě nesejme, nevyhodí koleno z jamky, nezláme páteř....
že to maj hlavně psi kotcoví, nebo psi extrémně omezení na vjemech a interakcích, kteří si to nemohli ani ničím nahradit v těch správných vývojových fázích.
to budeš mít člověče praudu. Ono jasně vlastně - páč pokud se do útulku dostane pes, který jako malý měl možnost tím štěnětem být, tak pro to není důvod.
Je fajn, že si to Talířová může užít. A až dorazí kong, přetahovadlo a kongovej tenisák, bude si to užívat ještě víc, zatím jí moc hračky dávat nemůžu, páč je žere. takže zatím jedem přírodniny jako klacek, šiška a krabičkování, ostatní pod dozorem.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:00
- Nahlásit
F poledne zvon udeřil
ty voeeee tak jsem dodělala vejplaty jupí a vy teda jédete, grafomanky.
Jinak u nás počasí asik jako fšude, že by psa nevyhnal...
(a pes ani jítí nechce )
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:04 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Zdraví vás Bukís
a pár houbiček, pro ty, jenž nemají eFBé
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:08
- Nahlásit
denyk
(a pes ani jítí nechce
mohl by totéž říci našim psům? včera jsem trdlovala v dešti, větru a zimě venku a velmi jsem se litovala a ráno ešče víc, když jsem šla nejdřív s Rumíčkem a pak druhou štreku s Talířkem.
Bukís může zdravit jak chce, ale já ho nevidím. Až doma. mám smolikof.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:17
- Nahlásit
denyk
aby psovi nebyla ziminkaaaa ze jo a paradni fotka!
PetraK
moji by te naucili kdy se chodi ven
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:20
- Nahlásit
cernej caj
taky nejdou jo?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:20
- Nahlásit
PetraK
mohl by totéž říci našim psům?
já se venku tvářím dosti otráveně, když takhle luchá a von to má nastejno
cernej caj
aby psovi nebyla ziminkaaaa ze jo
ano ano, nejlépe zavrtat se pod peřinu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:25
- Nahlásit
PetraK
u dětí z děcáku je to taky tak, co jsem tak četla. A navíc fakt tam máš tu možnost trochu přepsat HDD, to je taky supr zpráva, ne?
ono to kousání je i její způsob komunikace
tak jí to nauč používat funkčně a nedestruktivně k tvému prospěchu.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:25
- Nahlásit
PetraK
tak timicek ma dost jasnej nazor kdyz je venku mokro a o dost duraznejsi, kdyz prsi. Feri to tolik nevadi, ale radost z toho taky uplne nema
ale jasny, timicek stoji ve dverich a cumi ven a klidne by si nechal prasknout mocak
denyk
presneee
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:26
- Nahlásit
denyk
nejlépe zavrtat se pod peřinu
no......... u nás by v současnosti spíš z tý peřiny rychle vylítalo péři
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:26
- Nahlásit
cernej caj
timicek stoji ve dverich a cumi ven
chlap no
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:28
- Nahlásit
birma
nebo možná, když už jsou dospělí, tak to "štěňátkování" nedělají?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:30
- Nahlásit
kachna_
A navíc fakt tam máš tu možnost trochu přepsat HDD, to je taky supr zpráva, ne?
jo, jo, to je přesně vystiženo. Mi to nevadí, pokud to tak vyznívá, já jen popisuju.
tak jí to nauč používat funkčně a nedestruktivně k tvému prospěchu.
však jo. to taky píšu, že se o to pokusím protože bych to nerada ztratila tu její potřebu kontaktu.
cernej caj
ale jasny, timicek stoji ve dverich a cumi ven a klidne by si nechal prasknout mocak
, to je joudík.
no teď to bude takový blbý období, tma a mokro. Musím si pořídit nový gumáky, dostatečně velký abych si do nich vlezla s moc fuseklema , aby mi nebyla zima
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:47
- Nahlásit
PetraK není to extrémní kong (tj. je zničitelný) - ale vydrží fakt hodně. Night je ničič a tento míč má beze změny už skoro rok (od listopadu)
Foceno loni - ještě nenasněžilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 12:49
- Nahlásit
kachna_
timicek to nikdy nedelal
PetraK
normalne v tech gumakach se ti dobre chodi? bych to taky do snehu zvazovala
Xerxová
tyjo je uplne hnedej
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:09
- Nahlásit
Xerxová
jo na ten mám taky spadeno
cernej caj
normalne v tech gumakach se ti dobre chodi? bych to taky do snehu zvazovala
jak kterejch - některý mi prostě zouvaj fusekle a hrozně mě to prudí, takže to je sázka do loteri. Já si je teda nepořizuju do sněhu, ale na tohle podzimní počasí. Na sněhu bych se bála, že to bude klouzat??? nevím.
tyjo je uplne hnedej
žejo! Taky mě nenapadlo, že to je Nýtek
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:19
- Nahlásit
některý mi prostě zouvaj fusekle
přesně, to by mi ....
prostě když je takhle, tak jsem se smířila s tím, že mám mokrý chodidla, neměla jsem boty, který by nepromokaly, asi "je neumím nosit" jak by řekla moje mutti
Vlastně teda mám zimní vysoký Crocs s kožíškem, ty nepromoknou...njn vlastně tak mě napadlo že by mohli mít i něco podzimního...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
denyk
tím, že mám mokrý chodidla, ne
já jak nemám nohy v suchu, tak je to o nastydnutí
hele a ty Crocs - vždyť jsou to dřeváky, to do toho nenateče?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:35
- Nahlásit
PetraK
do zimnich krokousu asi zatejkat nebude tak blba snad ani tahle firma bejt nemuze
ten kong co ma Najtik jsem koni koupila borderakovi k vsnocum a total absolutni nezajem a to je fakt mickovej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:36
- Nahlásit
PetraK
no i na chcanec dobry ale jak to zouva fusekle a dela puchejre to je dost naprd...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:38
- Nahlásit
PetraK
nejsu dřeváky, jsou gumový, ale narozdíl od holinek se mi v nich dobře chodí, mám je už asik 7 let a dokonce jsem je prala i v pračce, páč když jmse lovili s orlama, tak jsem zapadla do bahna jedna moje známá tvrdí, že to jsou "nejasexuálnější" boty, jaký kdy viděla, tak jsem jí řekla, ať se na jehlá zkusí projít se psem po poli a lese.
Tadyk odkaz Crocs Nadia http://mama-znaet.com/content/sapozhki-crocs-nadia -winter-boots
Crocs vyrábí hodně typů, dokonce i na mojí 43-tku .
Nakupuju na mimibazaru
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:39
- Nahlásit
ale ty krojsy vypadaj dobre a vkozku maj odebdavaci tudiz na ted i do mrazu
skoda ze je nemam kde vyzkouset v krame jsem je nikdy nevidela
http://www.nej-ceny.cz/636009/crocs-colorlite-mid- boot.html
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:43
- Nahlásit
Maya
do zimnich krokousu asi zatejkat nebude tak blba snad ani tahle firma bejt nemuze
tak ale dyk ta pata je skorem volná? SI to neumím představit???
cernej caj
to je dost naprd.
no právě. Ale tak třeba na ranní venčení mi to vyhovovalo (než se mi rozpadly, páč byly za pár babek), vjedeš do toho (což bylo fajn, když byl Štajník malej) a už mažeš.
denyk
nejsu dřeváky, jsou gumový
jojo vím, myslela jsem tvarem, že to tu patu má hodně nízkou....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:45
- Nahlásit
Maya
e je nemam kde vyzkouset
si zajeď do Kravařů, tam maj kamennou prodejnu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:46
- Nahlásit
hergot letos toho asi budu mít pro jéžiška hodně... ty na tom odkazu od Mayi vypadaj dobře!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 13:54
- Nahlásit
PetraK
tak esli si byla hodná, tak něco určo přinese...
Jako za sebe fakt doporučuju...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 14:15
- Nahlásit
já chodím od jara do podzimu v sandálech nebo hadrových botaskách - tudíž každá rosa či bažinka či brod v potoce způsobí, že mívám nohy skoro trvale mokré. Takže jsou zvyklé a na mokro jsou imunní A po doma a po zahradě chodím bosa...
V zimě nosím zimní merrelly - jsou lehké a nekloužou (tedy na ledu pochopitelně ano - ale to všechno). Gumáky nenávidím už od dětství - své poslední jsem věnovala na pomoc při povodni v Jizerkách před šesti lety. A mám od nich pokoj
|