Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 09:44
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

furt v arbajtu!

Hele dobrý to bylo, dobrý včera i dneska. Fčéra jsme si s Taly vyrazily na psí hřiště ,a když pominu tu cestu tam, kdy táhla jako kráva, bylo to megáááááááá!! Neuvěříte majne líbe Kindr, ale měly jsme i odvolání od pejska při hře . Dokonce ta čůzinka flekatá za mnou chodila SAMA OD SEBE!! Chápete?? Chápete??? Je to daný uzavřeným prostorem, toho jsem si vědoma, ale je to super. Pořád teda preferuje samostatnou hru, bez pobídky si raději hraje sama a nejradši ze všeho tím způsobem, že si lehne a demoluje hračku , ale už je schopná vzájemný interakce, když vyjde popud ode mne. Pesani pak odešli, tak jsme měly prostor jen pro sebe, hrály si a cvičily. Tam dokonce dokázala jít normálně v klidu se mnou jak bez vodítka, tak s ním. Venku to zatím nefunguje. Pak jsme šly k fotbalovýmu hřišti cvičt klid u dětí a odvolání od dětí, protože to je velkej, velkej problém. Taly se chce přátelit a to jaksi.... je velká, je divoká a děti se jí bojí, když se dá do pohybu. Tak jsme si tam v klidu povídali se dvěma malýma klukama, který z ní byli unešení a mooc jí litovali, jaká je to chudinka . Pak jsme došly dom - to už docela normálním krokem i, já pak dala intenzivní desetiminutovku s Rumíčkem a mazali jsme za mámou do nemocnice, kam jsem jí vezla obalovaný houbičky a polívku, pobyli jsme hodinku a mazali domů, nasytila jsem pséky, nasytila jsem muže a pak jsem si šla postupně hrát s Rumíčkem a následně s Talinkou. Rumíček se učil přes target rozsvěcet, čutat nosem do balonku a dal si dva hlavolamy. Jo a už mu jde moc dobře povel Zadnííí, jde mu dokonce tak dobře, že to zkoušel i s tím balonem , což nebyl úplně dobrej nápad. S Talynkou jsme si vyndaly pár hraček a vybíraly, která je te nelepší. Fšéécky jsou nejlepší hlavně,když se můžou kousat a rozkousat. POvěsila jsem prádlo, vzali jsme si každej jednoho psa a šlo se ven. No a v půl jedenáctý už jsme měli mrtvolnou půlnoc všichni. A ráno jsem si vyrazila s Rumíčkem, pěkně jsme se prošli, pocvičili si, pohráli si s balonkem,Talinka se zatím učila být doma úplně sama, páč už byla na venčení s Brtníkem a pak jsme se pro ni vrátili a šli se učit býti normálním psem. Jde to pomalu, ale jde. I jsme si pocvičili klidné sezení ve skupině pejskůch a že ne vždy se může jít masit s kámoškou Belíšem a taky se pak poměrně rychle i vyčůrala. Dobrý to bylo. Jen těm zádům kdyby to někdo vysvětlil

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 10:01
- Nahlásit

Maya

protože se fakt zadejchával, tak holt to omezíme ještě víc

je mi to moc líto s Dorinkem. A tak jsem tak přemejšlela, že by se třeba šiklo hrát s ním doma nějaký ty hlavolamový hry. Jednak proto, abys měla náhradu toho, jak s ním trávit čas a druhak proto, aby on měl nějakou náhradu za ty procházky, nějakou jinou činnost, která ho zabaví a mentálně unaví.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 10:02
- Nahlásit

birma
Navíc venku Adam hlavně čuchá, žádná velká katastrofa se nekoná. Nechápu.

že by se mu stejskalo po nočním životě a venčení, jak to měl kdysi, když se učil bejt Pražákem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 10:58
- Nahlásit

PetraK
sikovneeeej talirek

a jak mama?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 11:39
- Nahlásit

Proč se mě ksakru lidi ptají na názor, postup, či co dělat, když mi pak vzápětí vysvětlují, že tohle, teda určitě nejde, nefunguje, nemůžou a blá,blá.blá. Tyhle debaty mě fakt nebavěj. Buď chci vědět jak na to, a pak poslouchám a aspoň připustím, že na tom by mohlo něco být a nebo se neptám. Kurnik. Páč spíš teda potřebujou posvěcení, ŽE TO DOOPRAVDY NEJDE, že ten pes je nemožnej, je hyperaktivní, neumí se na ně soustředit, nedokáže to, neexistuje totiž nic, čím by ho zaujali. Příklady toho, čím se snažím psa zaujmout jsou nefunkční a na jejich psa ROZHODNĚ NIC TAKOVÝHO nefunguje, takže oni s ním nic nemůžou dělat, 0informace, že to je jen příklad a že musí hledat a někdy sakra hledat a zkoušet a využít všeho co jim situace nabídne, jim kurnik do mozku nedoputuje. Ne pes není nemožnej, chyba je na druhý straně vodítka. Taky bych si to mohla říct, místo toho, abych vymejšlela brikule /viz syrová kost a zavářka do polívky v polích /.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 11:42
- Nahlásit

cernej caj
sikovneeeej talirek

někdy velešikovnej Talířek Až bude takhle velešikovná na volno a v netahání na vodítku, zažádám si o Nobelovku a budu si trvat na tom, aby mi ji udělili

máma podle mě lepší, přemlouvám jí, ať zkusí to sanatorium, chápu, že po minulý zkušenosti nechce, že nechce do cizího prostředí, že mě chce mít při ruce, ale pořád jí říkám, že když to bude naprd, odjede, ale že by měla vyzkoušet, jestli jí to aspoň trošinku nepomůže stabilizovat se.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 12:32
- Nahlásit

PetraK
horsi je ze to casto matky delaj i detem, ze jo...

tak dobre, ze je lepsi a urcite by to tam pro ni bylo fajn, ze by mohla byt vic v pohode kdyby vedela, ze kdyby cokoli, tak je tam nekdo k ruce

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 12:47
- Nahlásit

jako me by nikdy nenapadlo teda vzit do pole syrovou kost a nebo zavarku do polivky
stejne s tema hlavolamama Dorin ten bude spokojenej v modu postekat u plotu nazrat se a valet se na gauci ale Loki jsrm zjistilas ze se zajina i na pprochazce o blbinky s mlskama a ja jako fskt nic vic nez schovavani v ruce nevymyslim tak mi nezbyde nez pohledat navody holt proste z realistickyho praktickyho cloveka ti nikdy zadny tvorivy napady padat nebudou a tem lidem to pak logicky nefunguje az tak jako tobe protoze ani nedokazou improvizovat podle situace
jsko vymlouvani bez jakykoliv snahy je blby ale zkusila si nekdy nekomu tajovymu poradit konkretne to a to bez toho dovetku o improvizaci s konkretnim psem? jestli to jako neodmitaj protoze vlastne vubec nevedej ci maj delat
s maminkou blby, tak snad ji premluvis do toho sanatoria

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 12:52
- Nahlásit

koukam to tu nejak blbe a zmizel mi zacatek prispevku, ale tak snad se to da domyslet na tema ne kazdej srsi napadama a holt jsou lidi co potrebujou na vsechno navod krok za krokem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 13:20
- Nahlásit

me to prislo srozumitelny a ani sem nepoznala ze tomu neco chybi. Jinak na me leze bacil, dneska mi je fakt desne, klizej se mi oci, citim jak salam do prostoru doufam, ze se to do vikendu umoudri, protoze chcu jit v sobotu protancovat strevicky na tanecni vikend

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 13:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Maya
me by nikdy nenapadlo teda vzit do pole syrovou kost a nebo zavarku do polivky

jo dívče, když musíš, tak musíš. Musíš hledat cesty, jak toho psa zaujmout. Vím, že pro ni je druhá nejúžasnější věc na seznamu to, že může něco žvejkat. Ale žvejkat venku hračku, to je málo. POtřebovala jsem ji přesvědčit, že na konci vodítka je někdo, kdo může být i zajímavej. A žvejkání syrový kosti je kurnik zajímavá věc.

ale zkusila si nekdy nekomu tajovymu poradit konkretne to a to

no ano- právě v týhle debatě jsem ze sebe sypala nápady jak automat. A kolegyně, aniž by cokoliv z toho někdy vyzkoušela to obratem zamítala, že by to jejího psa rozhodně nezajímalo...... himl a jak to asi tak může vědět? Podle ní zkoušela kde co........ no dobrý, ale nezkoušela ani tu kost, ani krabičku krastící dobrůtkama a kutálející se po zemi, nezkoušela vyhazovat do vzduchu papírový kapesníčky, noviny, nezkoušela se přetahovat o vodítko, protože toho psa to baví (jo ano kynologové říkají kousat do vodítka se nesmí!! No jo nesmí, ale bude-li to jediná věc, která mýho psa povede k tomu,a by jevil zájem, tak ať si klidně kouše), můžu foukat na trávu, můžu psa zaujmout dlouhou pružnou větví, miluje pes plavání? No tak ho můžu za odměnu pustit se vyplavat. Nepochopila princip toho, že hru se psy, kterou její pes zbožňoval může sakra využít jako odměnu za to, že se na ni podívá. Ne prý se nikdy, nikdy nepodívá. Nepochopila to co jsem se jí snažila vysvětlit, že v tom případě musí prostě pracovat se vzdáleností a tím, co pes ještě zvládá............ nic prostě není proveditelný. Jak to nemůže být hergot proveditelný, když mám taáááákhle malinkatý ?? (dneska už je to dospělý pes) To mám kruci všechny trumfu v ruce. Ať jí vysvětluju cokoliv, ať argumentuju čímkolvi, tak ne ne ne, to nejde, nefunguje, nemůžu, nemůže, ne, ne. A rozčiluje se. Tak se už jen blbě usmívám a kývu, protože je to jinak fajn holka. Kdybych se k tomu stavěla takhle, tak Talinu vrátim, protože bude nereálný, abychom žili normální život.

jestli to jako neodmitaj protoze vlastne vubec nevedej ci maj delat

v týhle debatě - a není naše první - padlo Mayo asi tak 1000000 konkrétních nápadů a tipu, všechno je ne,nejde, protože... Tak pak mi nezbývá se blbě usmívat a kývat. nápady dostala a hodně, jen......... to prostě podle ní nejde. Já jí přesvědčovat nebudu, protože ona je přesvědčená a potřebuje si to jen potvrdit. Ne to zkusit, to co navrhuju, říkám. Jen potvrdit. Stejná byla debata na téma -pes vyráží z branky jako magor a táhne. Když jsem jí zkonkretizovala, jak by to mělo vypadat, tak tohle teda nejde, protože ona nemá čas tam s tím psem takhle dlouho tohle dělat. NO tak buď to chci odstranit a pak na tom makám a nebo můžu jen nadávat, že ten pes je magor, nevnímá, je hypersuperduperhyper. každýho věc Mě to vadí natolik, že s tím prostě pracuju, pracuju,pracuju a doufám, že to upracuju

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 13:41
- Nahlásit

PetraK
aha, tak to je pak blby. Ja taky su clovek, co tyhle napady nema a nenapadne ho to, ale mit postup presne nebo nekolik uchopitelnych definovanych napadu, tak je skoda, ze tam neni ani snaha to aspon zkusit.

mi pripomelo kamarada, co si stezoval, ze je obezni. Na kole jezdit nemuze, protoze kdyz prijde z prace, je uz tma. Pred praci jezdit nemuze, protoze to rano spi. Pesky chodit nemuze kousek do prace, protoze nikde jinde nema parkoviste. Na nakup chodit pesky nemuze protoze kdyz jede autem do tesca tak nepotrebuje destnik kdyz prsi a parkuje v podzemnich garazich a kdyby sel do obchodu pres namesti, tak by mohl zmoknout, jist misto svickove se 6ti lehci veceri nemuze, protoze mu to vari maminka, jist zdravejsi obed nemuze protoze tam vozej jen pizzu a jit o vikendu na prochazku nemuze protoze je tam zima. No a pak vam tenhle clovek napise, kdyz nechcete hrat pokemony na telefonu, ze by vam trochu pohybu neuskodilo ale on je hrat nemuze, protoze na to nema cas

proste staci vymenit tema a sme na tom samym koncu, ze jo...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 14:47
- Nahlásit

cernejcaj
taky dobrej manik
PetraK
no jeslti je to az tak tak to chapu ze te vytaci to je pak škoda casu ja myslela spiš ze to mezi vama probiha tak jak to obvykle bejva ty na tema musis toho psa zaujmout nějak a ona pak samo nemusí chápat protoze spousta lidi se v techle radach konkretnim krokum vyhejba jako logicky bo kazdej pes je jinej ale pro zacatek si myslim ty presny navody nejsou marny ale hlavne pro ty nekreativni lid jsou nutny
krabicku si pisu taky sem si nasla formu na mufiny s tenisakama tenisak mame sice jen jeden, ale to je fuk

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 14:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

cernej caj
mi pripomelo kamarada,

ano, to je naprosto stejný. Já ještě dodám.že teda kolegyně na jednu stranu si stěžuje, že ji pes nevnímá a na druhou stranu ona venku se psem vlastně ani komunikovat nechce, chce ho nechat, ať si jen tak lítá, proč by si s ním měla hrát, jen ať je ten pes psem, ať není blázen do hraček. tak pak by si měla vybrat. Snažila jsem se jí vysvětlit, že přece ta vycházka může být o všem, o tom, že pes si běhá, že si chvíli hrajeme, pak si pocvičíme, pak si běhá, pak si hrajeme a třeba vůbec ne s hračkou, můžem si hrát na honěnou, na schovávanou. Na to se dozvím, že ona to takhle nemá, ona to má se psem jinak, nemá psa na to, aby jí furt sledoval,chce se se psem jen procházet.......... a pak se diví, že ji pes nevnímá? Nepotřebuje? A tak se blbě usmívám a kývu a říkám no tak jasně...

Maya
je to az tak tak to chapu ze te vytaci to je pak škoda casu
a tak mě to nějak nevytáčí, já to prostě jen nechápu, nebo chápu teda, páč potřebuje potvrzení toho, že to nejde ,že ten pes je prostě hyperaktivní. A nechce slyšet, že by to jít mělo, že asi se málo snaží. ne ona se přece snaží a jednou si to stopovala jak dlouho tomu psovi trvalo, než se na ni u nohy v sedě podíval, za celou čtvrt hodinu ani jednou, prostě se o ni nezajímá.......... a proč by kurnik měl, když mu neposkytla důvod?? Že se štěně nezahlodne do přetahovadla, když mu s ním mrská? No tak musí vymyslet něco jinýho sakra, nebo mu s ním možná stačí mrskat jinak, schovávat ho,za tělo, zlevadoprava..... házet si ho nad hlavu, utíkat s ním. Kurnik štěňata baví se přetahovat, protože spolu se taky tahaj jak pitomý, tak jde jen o to, abych se snažil. No a když to nbude přetahování, tak to bude kutálení balonku, honění píkací hračky........ bože štěně je tak tvárný stvoření a není to o tom, že to nejde.
Víš co, tuhle jsem s jinou kolegyní řešila něco jiného, něco mě napadlo, ona řekla jo hele to vyzkouším a.......... hele ono to fungovalo a psu to pomohlo vyřešit jeho problém.
Já neříkám, že mám furt a ve všem pravdu, já jen nabízím nápady, co by na toho psa mohlo fungovat, někdo je všechny hned odmítne, že to nemůže fungovat,někdo je zkusí. A navíc, - je to zadarmo, ofiko trenér by si účtoval, tohle je grátis. Páč je to pro ty psy.

krabicku si pisu

šikovná, dostane piškot.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 15:30
- Nahlásit

groteska v lese - vzala jsem s sebou výstavní vodítko Postoj výrazně horší, než doma či na zahradě (čenich natažený k houští, kde byly jistě zajímavé čmuchy) ... no a následovalo úžasné poskokocvalovomimochodné jančení kolem běžící paničky "huráááá - ona utikááááá" Máme ještě měsíc a dva dny...

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 15:35
- Nahlásit

PetraK
no treba teda co pises o ty kolegyni tak hlavne podle me je to blbe vybranym plemenem protoze je spousta plemen ktery fakt nemusis az tak na ty prochazce bavit a muzes jen jit a kochat a ta vychova k tomuto je mnohem jednodussi

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 15:54
- Nahlásit

cernejcaj
tricko se spicem a maj tam i samolepku na auto
http://www.fler.cz/zbozi/tricko-spic-2-typy-vystri hu-7584599

Xerxová
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 15:58
- Nahlásit

Maya místo špice jsem tam viděla dva stromy rostoucí vedle sebe

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 19:27
- Nahlásit

maya
treba spice ze jo

xerxova
tak zas ono to neni tak malo casu teoretickykdyz trenujete kazdej den

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 20:09
- Nahlásit

cernej caj
reba spice ze jo
no víceméně
Xerxová
já s Kimem trénovala na výstavu asi dva dny, teda pravda on nekravil, ale schlípnul
naštěstí nás zachránil jednou rozhodčí, že zapískal na hračku a podruhý déšť, to pak byli schlíplí všichni a víckrát už jsme radši nešli

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 20:12
- Nahlásit

první video s Lokinem, ale to fakt nevím, jestli to nefb uvidí, když se to nerozklikává do tý fotogalerie jako fotky
https://www.facebook.com/maya.dorinova/videos/1102 841553166690/

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 06:52
- Nahlásit

Morgen,
ták jsme si včéra přispali...(do práce od 10ti, páč neměl jít proud....no a co myslíte? Šel. Celou dobu. Tak tam pár lidí volalo a odpověď byla, že tu byl "ve městě" technik a že by se to za 2,5hodiny (které byly ohlášeny) nestihlo, tak to nechali na jindy a nepůjde to celý den . Chjo.
Jinak téměř denně nosím domů hříbky. Tolik hříbků jako letos jsem snad za celý svůj dlouhatánský život nenašla

denyk
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 06:58
- Nahlásit

Jo a napadlo mě, esli by někdo nechtěl opasek a amortizační šňůru od Manmat. Koupila jsem to kdysi, měla asik 3x venku, ale nepoužívám to, prostě Bukís běhá navolno. Je to ve 100% stavu. Ptám se nejdříve vás tady, kdyžtak to pak hodím do bazaru.
Tadyk:
https://www.manmat.cz/produkty-ski-opasek-detail-3 9
https://www.manmat.cz/produkty-ski-snura-pro-1-psa -detail-43
Ceny vidíte, nechala bych to za 650Kč i s poštou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 07:28
- Nahlásit

denyk
taky dobry teda...

tak to je dobra hribkosezona teda

A zkus se s tim zeptat na FB v DT skupine, tam by to mohlo jit na odbyt

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 08:34
- Nahlásit

denyk
houby zavidim teda u nas ani tuk

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 12:08
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Kdyby Talinka včera nekašlala v psím výběhu na Brtníka, který z toho byl následně deprivován - bylo by to skvělé kynologické odpoledne.
Kdyby Talinka včera nevytvořila louži v obýváku - byl by to hezký rodinný večer se psy.
Kdyby Talinka nelovila V PANELÁKOVÝ CHODBĚ!! krysu, mohla to být docela hezká večerní procházka.

Někdy je to docela těžký. Myslím, že Brtník prozřel a je mi ho upřímně líto. Mé maličkosti je mi ovšem líto víc, páč mám rozbolavělou půlku člověka. Je škoda, že to tahání - respektive teda netahání jde fakt tak pomaloučku. Ale jde. Pro ni je to ještě těžší než pro nás, protože je to fakt mladý divoký tele, nenaučený, s velkou potřebou vybití se. Když tu možnost dostane, je to pak fajn práce. Což pro mě osobně znamená tristní cestu na psí hřiště, kdy si fakt pevně trénuju především nervy a prosím tiše záda, ať to ještě vydržej. Tý cesty na hřiště kdyby nebylo, dýchalo by se nám všem mnohem lépěji. Páč ona, aby se vyvenčila , tak k tomu fakt potřebuje prostor, a potřebuje ho nutně, a ten jí vodítko nedá, a to pak tahá jako opravdu hodně a je to i pochopitelný, no a tenhle moment je pak kontraproduktivní. Máme malý pokroky i s pejsky okolo, už to není celou dobu o krocení divého koně, už dokáže i odejít a koukat se na mě a má z toho radost, páč na mě hopiká. Tak z toho mám radost zase já - teda z toho, že má radost ona, ne z toho, že na mě hopiká, ale to musim vydržet.
Učí se pobývat ve svým domečku. Výhodou je, že je umístěný v pokoji, kam choděj s Rumíčkem kravit , prát se, hrát si spolu, se mnou a trošku cvičit. Takže se i do klícky hrne sama. Včera jsem ji tam zavřela poprvé při večerním krmení, aby chvilinku vydržela s tím, že hned nemůže ven. Šlo to. Dneska ráno tam zajela na piškotkování. Zas jsem zavřela, sedla si na zem a piškotkovala Rumíčka v sedu vedle sebe a Talinku ležící na pelíšku v klícce. Tak tady bychom taky měli první krůček. Jo a včera odešel do věčných lovišt menší pan Kondomáč. Koza ho vypitvala. Rumíčka mi bylo líto, ale šeptala jsem mu do ouška, že nahoře v bedně mám většího pana Kondomáče a až se Koza trochu zklidní, dostane ho zpátky. Krysu mu taky ukradla a zabila, těch máme naštěstí dostatek. A my si včera odpolko s Rumíčkem užili v polích. S balonkem, bez balonku, s pejskama, bez nich, s křepelkama, s překážkama... pěkné to bylo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 12:11
- Nahlásit

denyk

denně nosím domů hříbky.

ejch denyky si žije na vysoký hříbkový noze!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 12:18
- Nahlásit

Xerxová
Maya místo špice jsem tam viděla dva stromy rostoucí vedle sebe

áájo!

koukám, že taky pilně trénujete. Takže makáme, makáme???

POdařilo se mi mámu přesvědčit defitinitně, ať to sanatorium zkusí, probrala jsem to s doktorkou,vysvětlila jí mamky obavy, vypíše žádanku a tak za týden by mohl být přesun.

birma
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 12:27
- Nahlásit

Zdravím!
výtěžek naší ranní procházky

Adam hledal skořici ve vodě a lítal za balonkem. Prej větší odměna než maťoooo, takže na balonek už i cvičíme. Jenom u toho Adam zatim nemá moc sebekontrolu a moc mu to nemyslí Kdo by to od něj kdy čekal

PetraK
vy jedete!

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Říj 2016 12:44
- Nahlásit

birma

Adam hledal skořici ve vodě

héééj!! Dost dobrý!!
a výtěžek taky. My taky v polích sbíráme.

Kdo by to od něj kdy čekal

a to má člověk radost, co?

vy jedete!

řekni tohle Brtníkovi. Ten propadl deprézi. Myslel si, že to půjde víc na pohodu, rychlejš. Ano vycházeli jsme oba z informací, který nebyly pravdidvý. Takže může zapomenout na klidný procházky Unhošťský, kdy si všichni pejsci pobíhají prostorem navolno a není třeba obav a být neustále ve střehu, to fakt dlouho hrozit nebude. Já jsem ráda, že se pomalu začíná budovat vazba na nás. Odmítám se zabývat strašákem tý vidiny, že v polích a v přírodě se nám nezadaří dobrá poslušnost a nepřerazím to, co jí kdo napsal na hadrdisk. Pro mě je fakt tristní představa, že by mladej ohař skončil uvázanej. No uvidíme, zatím se raduju z toho co máme.

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání