Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 11:59
- Nahlásit

Maya
ja teda introvert nejsu ale mam to taky

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 12:37
- Nahlásit

tak prasek do peciva a jedlou dodu znam ale zbytek teda ne
http://www.prozeny.cz/magazin/bydleni-a-zahrada/po radme-si/48650-proc-pridat-do-pracky-aspirin-nebo- pepr-budete-prekvapeni-co-dovedou

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 14:50
- Nahlásit

Plánujem s kamarádama dovolenou. Budu jedinej člověk, co zná ty ostatní. A strašlivě se těším

PetraK
Adam hrabe i bez myší. Řeší si tak třeba to, že je někde na úvazu a já se mu nevěnuju. Snaží se emigrovat do Austrálie...

Maya
ty pocity viny jsou podle me povahovej rys ostatne mam to taky a myslim ze to maj vetsinou introverti
Považuju se do značný míry za introverta a tohle rozhodně nemám.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 14:52
- Nahlásit

birma
tak si to uzij

takze to jasne vyvracuje mayi tezi pac ja to mam zas opacne takze to bude spis osobnosti jako takovou?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 14:54
- Nahlásit

cernej caj
nebo to co já považuju za introverta může někdo jinej považovat za extroverta

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 15:19
- Nahlásit

birma
to urcite protoze introvert by minimalne ani nepachnul na tu dovolenou co popisujes

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 15:52
- Nahlásit

Maya
Dovolená 4 lidí? já bych třeba zas nejela na organizovanou dovolenou se zástupem cizích. Tři lidi co znám mi nevaděj

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 16:31
- Nahlásit

Maya
Jsem introvert (dle testů 70%), mám to stejně jako dcera.
Dovolenou zvládám ve skupině podobně postižených jedinců (králíkáři) nebo s kamarády a jejich dětmi a psama úplně v pohodě.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 16:39
- Nahlásit

já introvert nejsem a na dovolenou stejně jezdím nejraději sama s Pepou a nebo s nejbližšími příbuznými. I dobré kamarády odmítáme - chceme si dovolenou udělat "pro sebe" a nemuset se přizpůsobovat okolí.
I výletní čas je "jen náš" - hodně děláme i doma (každý máme jinde pracovnu) a možnost pokecat si a probrat spoustu věcí máme právě o výletech

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 18:09
- Nahlásit

jo a psík na výstavním vodítku začíná hezky stát. Doma už v pohodě, na zahradě taky hezky. I zkusila jsem se na zahradě rozběhnout (doma se nevejdeme) a fiasko. Psík zařičel nadšením (panička utikááááá - huráááá - bude psináááá) , chvíli skákal po zadních, chvíli se snažil zmocnit vodítka a když jsem "houkla", tak se uklidnil do kolébavého pomalého cvalu... Máme ještě měsíc...

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 18:12
- Nahlásit

Rrumstajn!
Xerxová
Napada me, co pan manzel? Ten by s Najtem tech par kolecek neobehl, nevystavil by ho? Zkuste to, treba s nim bude klokan min kravit, i by mohl pekne stat ve statice a hledat te pohledem... to se bezne dela, ze vystavuje psa nekdo jinej nez panicek a vetsinou to byva tak lepsi. A drzim palce teda, at se za mesic zadari!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 18:25
- Nahlásit

Fifi ten se mi posmívá - že je to moje úloha a že tedy zatím výsledek nicmoc . Přesvědčila jsem ho kdysi na vystavování té naší první - Arony. Trošku to zkouším i teď - ale asi to zbude na mně.
Upřímně - nám o nic nejde. Jen prostě u psa s výjimečným původem, kterého mi klub pomohl "vybarvit" a zapsat do české plemenné knihy... to chceme dotáhnout do konce

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 18:28
- Nahlásit

Fifi jo a pozdravuje tě Ben... Vypadá báječně - jasně, hůř se zvedá, hlavu má celou šedivou - ale je vesel, pohybuje se dobře, hlídá přímo parádně a k tomu právě vychovává maličkého kocourka (a kocourek ho miluje a provokuje)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 19:29
- Nahlásit

Xerxová
tak aspon mate stojaci zaklad holt usmernit spanelskyho hrebecka

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 20:03
- Nahlásit

Xerxová
ty jo, tak to držím palce ať to za ten měsíc dáte, co naučit přímo nějakej povel na řádný pohyb?
já teda na klubovce viděla i jak za takovýhle kravení pes letěl z kruhu
birma
4 lidi je akorát pokud se vzájemně znaj, ale já to pochopila, že je znáš jenom ty a oni se neznaj, takže budou chcít interaktovat s tebou pro mě teda fakt nic moc a nedala bych to víc jak den a pak bych se musela tejden dobíjet
bych spíš řekla, že ty a čaj jste ten střed normálních lidí, co maj od každýho kousek

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 20:07
- Nahlásit

jinak Dorin je zas marod, má kašel, má rudo v krku a taky mnohem horší to srdce než minule, takže se neví od čeho to je, dostal nějaký prášky a ty kapky co měl Kim, tak snad mu to pomůže
každopádně vet vzhledem k tomu srdci doporučil minimalizovat procházky už na furt a zvýšit dávku léku, já ho stejně už na dlouhý nebrala, protože se fakt zadejchával, tak holt to omezíme ještě víc

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 20:10
- Nahlásit

Xerxová
Jeee, Benisek valecek, teda pardon, uz davno kluk ve fajny linii! Panicku taky moc pozdravuj, az se naskytne prilezitost. Fotku nemate? Tyjo, kolik ono mu uz vlastne tak muze byt?
ten se mi posmívá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 20:16
- Nahlásit

Maya
tak snad bude dorin brzo bez kasle srdicku to urcite ulevi, holt uz psi dedecek chce asi trochu klidu na gauci ;)

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 20:39
- Nahlásit

cernej caj
no jeslti to má od srdce, tak nevím, každopádně gaučing má každej den
Lokin byl dneska na zabití, asi proto že Dorin jel pryč a on musel zůstat doma, tak si to chtěl vybrat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 21:04
- Nahlásit

Maya vždyť se o nějaký ten povel ("klušem") snažím Ale jednak jsem nedůsledná, jednak se tomu fakt tlemím a vážně to neberu. Asi proto, že i tu bonitaci až tak neprožívám... V kruhu budeme sami (ale kolem bude dog víc...)
Nemyslím si, že bude krýt - ale přišlo by mi blbý, když se klub fakt snažil mi psa "vybarvit" se na tu chovnost úplně vybodnout.

Na stranu druhou - když se pěkně vyprsí, tak je docela hezký chlapec... Dospívá pozdě...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 21:06
- Nahlásit

Fifi nefotila jsem, jen jsem chvilku pokecala. Věk nikdo netuší - je fakt, že šedivý je hodně a zuby nicmoc - ale s ohledem na neznámou minulost jsou to stejně jen dohady. Ale radost mi udělal - viděla jsem ho po dvou letech a je chlapec až na to šedivění vlastně stejný.

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 21:26
- Nahlásit

Maya
Oni se mezi sebou neznaj, ale kluci už si notujou vybíraj nejlepší tekutej svetr, co povezou lidi u kterejch bych čekala, že se do půl hodiny nesžijou, bych nebrala

birma
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2016 21:29
- Nahlásit

Maya
Tfuj tfuj ať je Dorinovi líp.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 07:26
- Nahlásit

Tak už jsme druhou noc vstávali a letěli ven cca 2 hodiny po poslední procházce. Dost mě to štve, protože mi to totálně rozhodí spánek a já pak nedokážu ráno vstát. Navíc venku Adam hlavně čuchá, žádná velká katastrofa se nekoná. Nechápu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 08:03
- Nahlásit

birma
ono v mensim mnozstvi je to taky fajn, vsak i ja beru na vylety kamarady MOJE a oni se mezitim seznami SPOLU, ze jo

tak snad jestli adamek venku nic nekona tak snad uz te dneska vyspat necha.

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 08:16
- Nahlásit

birma
tak asi jeste neni uplne ok ale snad uz to bude lepsi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 09:04
- Nahlásit

su zvedava, jak se vyvine pocasi do konce rijna, potrebuju aby bylo kraaaasne.

joa nevite, jak dlouho se hoji takovy ty hodne hluboky puchyre? sem si je vytvorila o prodlouzenym vikendu, pak se mi v tydnu zdalo ze dobry, ale ted na vylete po 10ti km uz paty bolely fest a po rozsezeni ve vlaku sem tak tak dolezla na autobus. Pres noc dobry a do prace v poho dojdu, ale evidentne to, ze do prace dojdu v poho neznamena, ze z je to zahojeny...

kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 09:07
- Nahlásit

cernej caj
co to matlat hemagelem?
Mně se teď po měsíci konečně jeden dohojil.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 09:14
- Nahlásit

kachna_
hemagel neznam, podivam se po tom, diky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2016 09:16
- Nahlásit

kachna_
vypada to dost zajimave, akorat ten hlubokej puchejr je az pod tlustou vrstvou kuze, tak to nevim, jestli ma smysl? (se to k tomu asi nedostane)

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání