| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 14:17
- Nahlásit
jezismarja starkl to je taky firma za vsechny prachy, neposilaj mi balik cibulovin protoze jakoze darek zdarma ruze jeste nejni, tak jsem jim rekla at si ruzi strcej nekam a poslou to, tak na druhej dotaz snaaad po dalsim tejdnu poslou
zahradnicka firma a nenapadne je ze na cibule jim asi nikdo do listopadu cekat nebude???
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 14:19
- Nahlásit
no a zbláznila jsem se - vytáhla jsem po roce a půl výstavní vodítko - a začala trošku pracovat na něčem, co by mohlo vzdáleně i připomínat výstavní postoj (můj i Najtí ). Horší bude ten klus, neb pes nesmí býti vesel (pak jde nadšeně do cvalu, skoků a chůzi po zadních), ani nešťasten (pak jde mimochodem s hlavou dole a vyhrbeným hřbetem). A já musím být zcela v klidu, že nebude reagovat na psy kolem ... neb pak ho přiškrtím a jsme v tom "nešťastném módu" hrbatý mimochodník Prostě riskneme bonitaci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 14:33
- Nahlásit
denyk
skoda ze nevim jak sou siroky
Xerxová
tak at se dari vystavni chuze
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 14:45
- Nahlásit
Xerxová
držím palce
Špic má ještě pravidlo, že nesmí být hladov, pak se chová jak naprosté pako.
A Cir zase musí být vydováděn, to mají v rodě. Michal vyprávěl, jak se výcvikář chtěl blýsknout Cirobratrem, vytáhl ho z kotce, nevylítal a šel s ním na plac. On si utrh ostudu, pes mu utrhl nohavici a rukáv .
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 14:46
- Nahlásit
kachna_
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 15:07
- Nahlásit
kachna_
, pes mu utrhl nohavici a rukáv
dovedu si to představit.
tak ať se Xerxové daří.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 15:42
- Nahlásit
klíííd - až v půlce listopadu. Nám jde vše pomalu... Teď jsme byli v lesoparku psím - v pohodě, jen ho tam prostě kvůli množství psů nepustím. Bojím se - a tak raději v klídku přizpůsobím své tempo jeho...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 15:44
- Nahlásit
hááá dorazilo do zásilkovny pískací přetahovadlo!! To mám radost!! Doufám, že fakt bude vnějaký trochu odolný kvalitě.
Z čeho nemám radost, že mi zas máma skončila v nemocnici
Xerxová
klíííd - až v půlce listopadu.
však jsem taky myslela nácvik, ne výstavu, tam je jasný, že Najt to vyhraje
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 15:45
- Nahlásit
Xerxová
v klídku přizpůsobím své tempo jeho...
aneb dogrunning
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 15:47
- Nahlásit
PetraK
zas máma skončila v nemocnici
chudera, si to letos "užívá" teda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 15:49
- Nahlásit
kachna_
chudera, si to letos "užívá" teda.
, ono to není překvapivý, to lepší nebude. Ani stejný, jen to půjde dolů, otázka je, jak rychle. Teď jak se mi dvakrát dusila při sprchování, bylo jasný, že to nebude dlouho trvat a přesune se tam. Proto měla i připravenou tašku.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 15:53
- Nahlásit
PetraK achjo... tak ať se zase podaří najít něco, co jí nakopne zpátky do domácí péče...
Kachna ani ne - on tam hodně čte pesemesky... takže to je spíš pomalejší tempo. Jen jsem tedy uklidila tříčtvrťáky a vyrazila v riflích, že je došpiním na psí procházce. Blbý je, že jsou ty kalhoty BÍLÝ Byly bílý, neb jsme chvilku utíkali... a cákala jsem já a cákal psík... takže i když na mě tlapku neotiskl... tak jdou do té pračky rovnou - a s předepírkou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 16:13
- Nahlásit
PetraK
to je mi lito s maminkou tak snad se da brzi do kupy
skvela je celkem piskaci hazeci tyc bo pes si nani piskat nemuze piska ze se vohyba takze Lokin donese ja zapiskam zbesile na tyc a zas mrsknu
aje oodolna akorat na Lokina moc tlusta jeste takže ji x krat sbira ze zeme cestou ke me
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 17:06
- Nahlásit
Xerxová
ja nechapu jak si nekdo muze vzit bily kalhoty se psem
PetraK
lity lity! at je maminka brzo zase doma ve svym. Myslim na vas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 19:21
- Nahlásit
budem muset zacit topot, je uz doma nejak ziminka (hm, 17.9 neni tak malo), ale mam povlecenou novou perinu, koupila sem dve spojeny do sebe, tenci a tlustci a ta tenci mi prijde tlustci jak nase dosavadni hadra z ikey za 80kc tak su zvedava jak se pod tim bude spinkat, zatim sem to rozpulila nez mi uschna moje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 22:08
- Nahlásit
cernej caj
my topíme uz celej tejden
ale jen večer chvilku, je fakt kosa, i v práci uz poránu zatopěj a co ted koukám má lejt celej víkend a to tu v sobotu večer budem mít všechny děti, to bude peklo kdyz nebudou moct ven, jinak bych je vyhodila i do tmy
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 23:09
- Nahlásit
Maya
všechny děti, to bude peklo kdyz nebudou moct ven
jj, není nad možnost vykopnout děti ven
taky už topíme
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 23:20
- Nahlásit
kachna_
a to máš ještě malý děti, počkej co tě čeká, navíc dva kluci se věčně rvou, ty to máš alespoň líp rozdělený
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2016 23:22
- Nahlásit
Maya
dva kluci se věčně rvou, ty to máš alespoň líp rozdělený
mám, no. Ale zas mi jako kluci přijdou mlčenlivější, holky nezavřou pusu od rána do večera . Ale jako občas si říkám, že tři děti v bytě musí být peklo. Holky šly ven i v tomhle dešti, prostě to potřebovaly.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 06:57
- Nahlásit
Maya
nemuzou jim teda rodice zabalit plastenky?
kachna_
muzu ti porovnat holcici tridu (rok) a klucici tridu (4 roky) + klucici kancl (9let) a smisenou tridu (vetsinu zakladky) a teda garantuju ti, ze kluci nejsou mlcenlivejsi sou ukacanejsi a min ukecany stejne jako u zenskejch, akorat zensky sou mozna dik vyssi frekvenci napadnejsi
taaaaakhle se spinka v novych perinkach
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 09:01
- Nahlásit
cernejcaj
pekne si teda odpocivaj v perinkach
plastenky maj ale jaksi v desti nebudou venku kamaradi
v ukecanosti taky nevidim rozdil i kluci bezne krafou hodinu v kuse na prochazce a jeste vyzadujou odpovedi stejne jako neter
velkej rozdil vidim fakt v ty souperivosti to maj od narozeni pokud je ten kluk v rodine sam tak to asi tak nevynikne ale dva jsou fakt vecne v modu kdo z koho to si myslim ze u holek neni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 09:03
- Nahlásit
dneska jsrm musela jet jinym vlakem a makem jsem nevystoupila normalja tlacitko jen zvenku a zevnitr nic ani ta paka takovyhle zsludnosti at si nechaj a to byl taky ekefant jtery prece bormalne tlacitka mivaj ty drahy me vzdycky necim orekvapej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 09:14
- Nahlásit
Maya
jo, to kluci budou mit asi vic.
nj rozmazleny deticky
a nebylo to tlacitko jen dobre schovany?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 09:58
- Nahlásit
cernejcaj
no asi bylo spis neviditelny nebo ja slepa nevim ale to venkovni jsem videla
nastesti nastupovali lidi tak to otevreli zvenku akorat jsrm byla za idiota co stoji u dveri a neotvira
doufsmam ze zase dlouho s cd nepojedu drahy to je a jeste toto
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
[imgs]https://d2t1xqejof9utc.cloudfront.net/screen shots/pics/ba1b9b8a3f9c4b750f8ae57b2dbf16f1/large. JPG[/imgs]
A JUCHÉÉ MAJNE LÍBE KINDR!!
Dneska byla mega procházka ráno. Vzala jsem Rampepurďáky po delší době ven ráno najednou,páč Talinka má tu novou hračku, tak jsem si řekla, že trochu adrenalinu zrána asi neuškodí. Uďála mi radost, páč jednak velmi rychle vytovřila bobek a nemuseli jsme cárat půl dne, druhak skorem vůbec netahala!!! a TREŤJAK MAJNE LÍBE KÍNDR!! Tomu teda neuvěříte, páč já tomu taky nevěřim . Šli jsme fšicí tři dolů k potůčku, nikde nikdo, tak jsem si řekla, že to risknu a pustím jí při hře navolno, protože s vodítkem by se přizabila, jak se děsivě pohybuje. Mohla se z přetahovadla zbláznit, málem přizabila mě. Hry s ní jsou fakt smrtelný. Proudila a házela si přetahovadlo jako šílená a že si vystačí sama, pak se mi ji dvakrát podařilo přesvědčit, že si můžeme hrát spolu i na volným prostoru a pak to přišlo. Na kopečku nad námi, asi dvacet metrů se objevila Svetřice Betka, zamítla jsem vidinu toho,jak honim Talinu, páč se rozjaří, nehodlala jsem to vůbec připustit a sdělila Talířce, že ne-e, neeeesmíš, čekej broučku..... AAAAAAAAAAAAPOČKALÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, POČKALA, mohla jsem ji pak tím pádem odměnit, mohly jsem si hrát, byla jsem ščastnou blechou. Nepřikládám si velikých zásluh to ne, protože situace mi skvěle nahrála do karet, Taly měla hračku, pes nebyl natěsnačku a Betka je v kontaktu velmi opatrná, kdyby se k nám nařítila, nemám šance, ale tím, že stála a jen tak lehce mávala ocáskem a koukala na nás, mi neskutečně pomohla. A Taly byla moc hodná, největší zásluhy má ona.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:02
- Nahlásit
tak moje novy semisovy botky maj po par dnech uz okopnutou tmave hnedou barvu na podrazce na spickach takze vypadam ze v tech botach hraju fotbal
to jsou kvality bot dneska ze by jeden fakt brecel a to nejsou fakt koupeny na trhu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:03
- Nahlásit
cernej caj
budem muset zacit topot, j
podle zvuků v trubkách už se u nás v paneláku taky topí. My teda zatím ne, páč se dost zahřejeme díky Talířovi, ale topějí.
Maya
jinak bych je vyhodila i do tmy
a co ti v tom brání? Zbytečný milosrdenství? berou voni ohled na tvou nervovou soustavu? Neberou, tak nemusíš brát ohled na jejich nedostatečnou termoregulací a šup s nima na mráz
kachna_
holky nezavřou pusu od rána do večera
Moriartiová taky? přišla mi mlčenlivá
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:04
- Nahlásit
PetraK
ty jo tak to je super
co maz za super pretahovadlo?
flisovy u nas teda uplne propadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:19
- Nahlásit
Maya
ty jo tak to je super
to nejni super TO JE MEGAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
píská to, ale na můj vkus dost málo, potřebovala bych ječák. mělo by to být odolný a něco to vydržet - no uvidíme. Talířka je nadšená, lítá si s tím, háže si s tím, teď ji jen přesvědčit, že i v otevřeným prostoru je to se mnou o mnoho víc zábavnější. Zatím je unešená z toho, že má majetek . Rumouš teda taky byl unešenej, ale to jsem mu k mé velké lítosti musela rozmluvit, že NENÍ JEHO! Zapomněl kvůli tomu i na žužlomíček a chtěl jí to brát. No uvidím, kdyby nááhodou ho to bralo víc než žužlomíček, což pochybuju, teď je to jen o tom, že "Ty vole vona má něco extra,něco novýho!" páč pochopitelně jako všichni psi, miluje novýýýýýýýýý hračky, tak budu muset sehnat ještě jedno.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:23
- Nahlásit
PetraK
tak to zni skvele
rano 16,5 v loznici posli k nam talirek na noc at nam neni ziminka
to vypada dobre, feri se netaha ale piskaci mozna by ji zaujalo tak bych mohla u jeziska zkusit objednat. posles odkaz lepsi? takhle to asi nenajdu
Maya
hmm, blby s botama. ja mam jedny podzimni mestky takovy kotnickovy bez podpatku kozeny fakt do mesta po mamince, tak mozna je zkusim jak se ochladi nosit at si neonosim ted ty novy turisticky, ale jestli namrzne tak mozna si zlomim obe nohy
|