Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:28
- Nahlásit

PetraK
to vypada dobre kde se to koupi?
jinsk naprosto prisernej piskaci jecak ala sirena mely jezaty micky ktery se mi nakonec sesli 3 i nemickovej Dorin na nej vydrzel piskat klidne hodinu a ja uz byla zrala na masli a po par dnech jsrm ty piskatka vypreparovala
bohuzel i Lokiho to zajimalo jen doma venku jsrm si piskala akorat pro sebe
ta hazeci tyc piska taky dost ale s tou si pes nemuze piskat ssm i kdyz moozna Taly by to dala kdyz je takovej obr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:30
- Nahlásit

Maya
tadyyyyy

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:33
- Nahlásit

kdyby nekdo chtel netradicni darek
http://www.horrormill.com

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:36
- Nahlásit

cernejcak
docasne nedostupne
ale budu zanedlouho objednavat grabule tsk je vezmu tam a treba uz to budou mit taky ty nodry kolecka oretahovaci vypadaj super

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:40
- Nahlásit

cernej caj

já chci taky vidět, jak se spinká v novejch peřinkách,jáá zas nevidim nic

k nam talirek na noc at nam neni ziminka
klidně. A ziminka Ti určitě nebude, neboj. Páč mrtvejm už zima tak nějak nejni. Udusíš se totiž ve spánku, víš? Vona hrozně prdí. její táta byl zaručeně libeňskej plynojem, protože to je fakt puch, že to kroutí železný vrata. Včera ráno jsme šly ven a ona se v meziprostoru u vchodových dveří 5x ubzdila takovým způsobem, že, když jsme se vracely z procházky, tak když jsem vlezla zpátky do baráku, tak mě ten smrad porazil .Huž se těším, jak budeme komplet na mase. Teď jsem zcela vypočítavě hodila návrat na granule, protože ten minulej víkend byl tak příšernej, že jsem si řekla, že fakt potřebuju mít úplně všechny trumfy v ruce. A maso patří k jedněm z nich, takže . Nemám z toho vůbec radost, ani trošánek, ale radši ať je chvíli na granulích, ale o to dřív svobodná.

ale piskaci mozna by ji zaujalo

ale píská to fakt málo je to uvnitř vyfutrovaný a ne na všech místech stisku to pískne a je to tlumený. Oni to teď na spokojeným psu nemají, koupila jsem to na petdiscont - ale koukám, že to tam teď už taky nemají??
hledej pod heslem - pískací přetahovadlo nerf

Maya
dnech uz okopnutou tmave hnedou barvu na podrazce na spickach takze vypadam ze v tech botach hraju fotbal

e??? si děláš srandu?? budeš to reklamovat?

Ad boty - včera jsem vlítla k vietnamcům, že jako pro nějaký holinky narychlo. A prt holinky, do těch se blbě leze, já potřebju ráno něco rychlýho a............ měli tam cosi jako z Crocs gumy, je to nad kotníky (no mohlo by to být ešče vyšší o fousek) a má to kožíšek. Prubla jsem je včera s Rumíčkem odpoledne v dešti do polí a hele dobrý! Jako má to tu nevýhodu, že to není úplně uzavřená bota,to jo, ale chodila jsem v tom v dešti, trávou a gůt, takže na ranní venčení úplně supr, odpoledne, pokud nebude vyloženě ceďák a bude pršet rozmně, tak taky dobrý a zima mi v tom nebude. A ešče to můžu nechat stát za dveřma od bytu, abych do toho fakt jen vklouzla, páč co?? Páč to stálo enem 179,- Káčé a kdyby mi to zmizelo, tak se nezbláznim. Supr kauf.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:42
- Nahlásit

Maya
to bych dala k vanocum kamosce a jeji segre, kdyby to nebylo tak drahy

ale vis jak se to jmenuje aspon
tady to je skladem

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:50
- Nahlásit

Maya

mely jezaty micky kt

jo to je fajn,a le to je hračka, kdy si bude zatím hrát převážně sama a to nechci, potřebuju něco, kde půjde o společnou hru, jinak bude lítat, žvejkat a blbnout, a vystačí si sama. Já jí chci ukázat, že si může hrát i se mnou. A k tomu potřebuju něco co můžu držet i já. A tohle je fajn- jen b yto teda mohlo být trošku delší, protože při její akčnosti, když to drapne, vezme mě k tomu bohužel opět i ruku.

Spokojenej péf to právě nemá, musíte hledat v menších kšeftech, já to koupila na petdiscont.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:55
- Nahlásit

PetraK

tak jestli prdi tak ju nechcu, tech 13m2 neni idealni prostor pro prdiciho psa kdyz nemuzes v zime otevrit okno na celou noc protoze bys umrznul i s tim zavrenym mame doma 16 a to bylo otevreny mozna hodku nad ranem jen

tak snad budou slouzit a nezmizi

birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 10:58
- Nahlásit

jsem zmlsanej rozmazlenej jedinec. Dost mě nebaví kupovat na každej long nový baterky do čelovky. Teď jsem to neudělala a šla jsem se šílenou bludičkou. A protože tahám tu šílenou powerbanku velikosti a váhy cihly, píšu si ježíškovi. Budu napojená drátem. Když zaprší, asi budu svítit i já sama

PetraK
To je supééééér!
My dneska v lese dva běžce, cyklistu a psa. Balonek je prej zajímavější. Nechápu, kde se to v něm bere...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:12
- Nahlásit

cernej caj

jééé, pipinkýý otomilý! Bože jak bych si k nim lehla a chrápa

13m2 neni idealni prostor pro prdiciho psa

ŽÁDNEJ PROSTOR NENÍ IDEÁLNÍ PRO PRDÍCÍ TALYNU!! vona zahubí všechno v okruhu 10 km i na volným prostranství

tak snad budou slouzit

pokud se nerozpadnou, tak by na tohle období - a možná i zimní, mohly bejt aspoň na to ráno fakt ideální. Já se nechci zdržovat tím, že se obouvám, mám hlavu dole, jeden pes mi vyrazí radostně zub a druhej mě zalehne, protože bolestí upadnu. I když teď trochu přeháním, Taly už se při odchodu dost výrazně zklidnila, ale pořád je to štěndo a má občas debilní nápady ve svý radostnosti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
To je supééééér!

jo mám radost, fakt že jo. Čím dřív to půjde aspoň s troškou ovladatelnosti, tím líp. ani ne tak pro nás, i když jasný, že jo, ale hlavně pro ní. Protože : nejde si hrát na vodítku, to se fakt přizabije, nejde ji nechat ani krátký vodítko-to se furt ještě je schopná přizabít (tuhle skončila tak, že se neuvěřitelně zatkla a málem si zlámala hnáty , ondynoj se málem uškrtila), bude-li na stopce, zabije mě, když ji budu muset zastavit, ta razance pohybu je děsná - a sebe taky, páč si zlomí vaz. Já si s ní potřebuju hrát co nejčastějš, abych ji navázala, aby mohla být ovladatelná, a dokud nebude ovladatelná, tak se to hraní blbě provozuje....blábláblá. Prostě mám z toho radost i když vím, že nějak velkej sasrak to nebyl.

dneska v lese dva běžce, cyklistu a psa. Balonek je prej zajímavější.

to je moc prima, jojo, společná hra, to je to, co furt říkám, že je nejdůležitější. On se někdy musí dát čas aby to v tý hlavě došrotovalo. Ale chápu, že jsou i psi, co si hrát nechtějí.

edit - ta čelovka - to budeš mít napojený na tu powerbanku, jo? to je dobrej nápad!!

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:27
- Nahlásit

tak tip na asi zejimsvou vtipnou kucharku to bude levnejsi

http://m.kosmas.cz/knihy/220886/padesat-odstinu-ku rete

PetraK
reklamovat nepujdu uz jednou jsem s timhle byla a akorat se mi vysmali ze samo sem si je okopala sama
botky mas asi super ale jako jsem rada ze se muzu v klidu bez psu obout na verande

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:29
- Nahlásit

birma
a dobijecky nemas?

budes svitit ostatnim na cestu?

PetraK
tak to je jasny, snad budou teda lsouzit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:29
- Nahlásit

Maya
neeee

birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:36
- Nahlásit

PetraK
Prostě mám z toho radost i když vím, že nějak velkej sasrak to nebyl.
Pro vás to zázrak byl a to stačí ne?
ta čelovka - to budeš mít napojený na tu powerbanku, jo?
jojo chtěla bych

cernej caj
dobijecky nemas?
nemám právě A asi úplně nemám na to je teď kupovat. Varianta jít a přitom se dobíjet mi přijde úplně božská

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:43
- Nahlásit

Maya
akorat se mi vysmali ze samo sem si je okopala sama

zabít málo!!

botky mas asi super

vypadá to fajn, jen do toho rychle vlezeš a jdeš a máš nohy v teple a nepromokneš, nic nemusíš zavazovat - to je ráno taky fajn.

ale jako jsem rada ze se muzu v klidu bez psu obout na verande
chápu no já mám od dob Ešoštěněte, kdy se lítalo hodně i v noci, za dveřma bytu připravený vždycky starý botasky nějaký do kterejch se rychle vpluje. Jenže jak jsou starý tak pak v tomhle počasí je to na houby, páč prostě to vlhko proleze. A tohle se nakopne, neproteče to, jsi v suchu a teple. Líbí se mi to. Ona až se Taly taky srovná, tak to bude jednodušší, Už teď umí si sednout, ale občas má prostě hovadský nápady. A ono stači i to, že už máš na gezichtu vobličej a jak se sehneš, tak ti ho klidně sedící pes jen tak mimoděk oblízne, protože ho má k dispozici moooc dobrý tohleto, mooc.

birma
Pro vás to zázrak byl a to stačí ne?

no aby ne! , víš co pro nás je zázrak to, že už se i sama začíná otáčet na vodítku na nás. začíná to být o domluvě ne o krocení zdivočelýho rozjetýho tanku

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:44
- Nahlásit

birma

Varianta jít a přitom se dobíjet mi přijde úplně božská

no ale nesmí se ti vybít banka

birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:56
- Nahlásit

PetraK
pro nás je zázrak to, že už se i sama začíná otáčet na vodítku na nás
no vidíš, to nám trvalo asi rok a taky mi to pak přišlo jako zázrak
no ale nesmí se ti vybít banka
ta má takovou kapacitu, že bych musela svítit asi tejden v kuse

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 11:57
- Nahlásit

birma
to urcite je

v lidlu mivaj 4ks za 89kc a sou celkem dobry

PetraK
ja teda snad nikdy nemela boty ktery se nemusej zavazovat

birma
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 12:03
- Nahlásit

cernej caj
v lidlu mivaj 4ks za 89kc a sou celkem dobry
tomu se mi nechce moc věřit Kapacitu pod 2300 mAh nepovažuju za hodny pozornosti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 12:06
- Nahlásit

birma
pouzivala sem je do kompaktu a fotaky sou dost zravy a rozhodne narocnejsi nez baterky, ktery by treba jeste svitili ale fotak uz se ani nezapne.

Maj kolem 2300 - 2500, nejsu si jista. Ted uz na baterie nic nemam, tak sem nenacaty novy tenkrat dala knize kdyz sem dala pryc fotak

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 12:19
- Nahlásit

birma
no vidíš, to nám trvalo asi rok

to bych už byla mrtvá, protože ona fakt potřebuje nějakou míru volnosti, aspoň malou. A jednou týdně na chalupě......... jooo to nestačí. Je to zvídavý mladý dynamický stvoření, musíme tu společnou cestu najít hodně rychle. Proti hraje i to, že teď bude období tmy a taky že se nebude jezdit na chalupu, ale na výlety a prostě musíme fungovat. Tak makáme všichni doma jako pitomý , Brtník se nestačí divit . Myslím, že ušel za ty roky velkou cestu od doby, kdy každýmu tvrdil, že vižla? Ta se ani vychovávat nemusí /bodejď by jo, když ji za vás vychová manželka a vy s ní jen chodíte ven / až po to, že si buduje vztah se psem v momentě, kdy ten pes o to až tak nestojí. Je šikovnej. Já vím, že v něm je víc, než mám já. Jen se to musí naučit. Body ztrácí jen v načasování, to musíme vypilovat. U Taly je to opravdu o tom, že TEĎ hned v půlvteřině musí přijít ta odměna a pochvala. Není tam prostor, jako třeba u Rumíčka.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 12:35
- Nahlásit

PetraK
ale i to se brtnik urco zlepsi + i u taly se zvetsi ta prodleva

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 12:46
- Nahlásit

PetraK
tak dulezity je ze se Brtnik zapojuje zase ve dvou vymyslite i lepsi zabavu

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 12:54
- Nahlásit

tak od jeziska budu asi krome Waltariho druheho dilu sagy chtit tuhle ruskou knihu
http://knihy.abz.cz/prodej/laurus

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 13:33
- Nahlásit

Maya
tak snad jezisek prinese zajimalo by me, jak bude lecitel uspesnej...

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 13:50
- Nahlásit

cernej caj
ale i to se brtnik urco zlepsi + i u taly se zvetsi ta prodleva

stopro se zlepší, tím jsem si jistá. Ono je hrozně ftipný ten posun. donedávna byl prostě jen venčič. procházky s ním byly pro všechny psy o tom, že prostě jen tak šli, hraní si a výcvik nula. Leda u rybníka házení klacků do vody. Honit se se psem?Nechat psa hledat někde nějakou hračku? přetahovat se?? háháhá.... a teď se namočil. S Taly bude makat až se z něj bude kouřit, protože jinak ji u sebe neudrží, najde si zábavu sama. Jehehééééé. Se bavím. Tu prodlevu se Talinka musí naučit, ale to je až na později, teď jsou jiný priority a taky to částečně přijde samo, prostou praxí a tím, jak se propojíme. A taky pan klikr nám pomůže.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 13:51
- Nahlásit

PetraK
jojo, ja myslela to samovolny zlepseni ze prijde casem i samo jak budete postupovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 13:52
- Nahlásit

Maya
jeziska

no bože, kdy já naposled četla??

zase ve dvou vymyslite i lepsi zabavu

to jo. Jí se líbí, když si ji mezi sebou posíláme, až se zapojej i hračky,bude to zase jinší.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2016 14:00
- Nahlásit

PetraK
ja ctu vetsinou pri ceste do rpace, jinak nestiham ted skoro vubec

jinak vsem krasnej vikend! kdyz nebude zitra prset, vemu vokouna. s feri blby, ze sem jeste nestihla zadnej kratsi vylet jak kulhala v zari, su lajda a nic nestiham

<< 1 ... 342 . 343 . 344 . 345 . 346 . 347 . 348 . 349 . 350 . 351 . 352 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání