| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 20:02
- Nahlásit
cernej caj
jen de o to ze muz proste nechce platit kominikovi stempl kdyz si to musi kontrolovat sam, ale pripomela sem mu to, ze by to mel zaridit.
Tak auto si taky muze zkontrolovat sam, ale potrebuje stempl z STK... To je stejnej princip, navic kominik stoji naky 3-4 stovky? A kdyz bych tam mela takovyho lempla, tak bych si teda dupla, ze ten komin zkontrolovat musi, kdyz bude psat zpravu. U revizaka plynovyho kotle si dupat vubec nemusim, ten je naopak prepeclivej - takze tohle si nejak zaridte, fakt dobra a nevyzadana rada...
Maya
pro nefb včerejší foto
On vypada fakt nevinne, takovej plysak na posteli.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 20:06
- Nahlásit
Fifi
ja vim, me to strasne stve jenze on je lajdak a na vsechno ma milion casu. ale rikam mu to dycky. blby, ze on muze mit cas kdy se mu zachce, me by nezbyla zadna dovolena kdybych mela vsechno resit ja
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 20:37
- Nahlásit
draci lítali v pauze mezi dešti, mokro a bahno na poli bylo tak přiměřeně... jen tedy Night byl nešťasten, neb byl celé odpoledne na vodítku, neb jeden spolustolující drsňák jezofík na něj neustále útočil (a Night kupodivu i zavrčel, až všichni nadskočili) a kluky jsme tedy museli držet na špagátku (Night byl vzorný, na pelechu na vodítku ho hlídal důležitě Trpajzlík - ale jistota je jistota. Na králičího drsňáka by stačilo jednou šlápnout...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 20:48
- Nahlásit
Xerxová
králičí jozefčík se ho asi bál? ale tak hlavně že ho Najtík nezašlápnul
cernej caj
no prostě normální chlap, na to zabírá obvykle jen jediný, že to fakt zařídíš sama a pak mu to náležitě podáš, co tě to stálo úsilí když on na to neměl čas a bylo to nutný, pak je velká šance, že příště zkrátí dodací lhůty
ale taky samozřejmě nesmíš mu to zadávat povšechně aby to někdy zařídil, chlapi potřebujou přesný intrukce, tudíž stanovit přesný termín do kdy, s tím, že pak to budeš muset zařídit sama a bude tě to stát den dovolený a další nepříjemnosti atd. a pokud to i tak nezařídí, tak viz výše
holt to je realita u většiny chlapů, čest výjimkám
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 21:15
- Nahlásit
Maya jojo - útočil ze strachu - ale je to "ostrý chlapec" a bylo to nepříjemné.
Protože něco jiného je hlídat párkilíček, co se dá vzít na klín a něco jiného je hlídat v místnosti, kde je roční lezec (lidské batole), tři Trpajzlíci (3, 4, 6 let) a asi patnáct dospěláků eventuálně naštvané pětasedmdesátikilové hovado... Byl vzorný brouček, pochopil, že toho řvouna hysterického sežrat nesmí, ba co víc, že nesmí se jít ani k němu blíž podívat...
Jo a ke komínu či kotli - jsem ráda, že mám normálního muže. Tyhle věci řeší a nemusím mu to připomínat...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 21:15
- Nahlásit
kniha ke stažení, pokud někoho zajímá téma léků
http://www.olecich.cz/kniha-pribehy-leku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 21:34
- Nahlásit
kachna
Nechtělo by se třeba holkám?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 22:57 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
A JUCHEEEE! Nejen že máme krásně vyčištěnou studnu ale ještě jsme si s Tališem uďály dobrou cvičoprochazku. Byla velesikovnaaa. navedla jsem ji na čerstvou stopu a hezky vnímala sama se otáčela, netahala, sikule to je.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 23:04
- Nahlásit
PetraK
ale ještě jsme si s Tališem uďály dobrou cvičoprochazku
do studny - zpááááátky, do studny zpáááááátky atd atd atd
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2016 23:46
- Nahlásit
Ádu nějak zlobí pupík. Když jsem přišla z práce, takv něm hrozně škrundalo. Odpoledne jsme spolu prospali (položit si psa se žaludečnímaproblémama podél těla zadkem k hlavě může jen idiot ) a už vypadal dobře, ale teď je po večeři zas nějakejdivnej
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 07:22
- Nahlásit
PetraK, Fifi jedu pro ořechy (to vám je asi jedno) - ale jedu pro ně k velikému chlupatému starému psímu krasavci, kterého PetraK inzerovala a Fifina z útulku do vlaku pomáhala naložit... (podrbu ho za vás)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 09:43
- Nahlásit
Xerxová
tak hlavne, ze na drsnaka neslapl a teda snad to paradne litalo
PetraK
Tak to sou samy skvely zpravy
birma
tak pudete k vet?
sem prave zjistila, ze jako 1) neumim napsat hezky zivotopis 2) nemam do nej co napsat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 09:46
- Nahlásit
cernej caj
Dostsal rýži, energie má na rozdávání, dáme si klid a podle mě veta netřeba.
Hledáš si nový místo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 10:54
- Nahlásit
birma
tak to je dobre
no asi budu muset a u kamosky v praci budou otevirat novy tak mi domluvila nezavazne "pohovor". Aneb dame si malou hadanku: kdyz firma koupi jinou, co udela s tema cizima zamestnancema?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 14:29
- Nahlásit
cernej caj
kdyz firma koupi jinou, co udela s tema cizima zamestnancema?
a máte něco oficiálně?
kdyz firma koupi jinou, co udela s tema cizima zamestnancema?
to, co se jí vyplatí (zpravidla)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 15:25
- Nahlásit
kachna
oficialne vime ze vetsina z nas na vanoce zadnou praci mit nebude huraaaa prazdniny. skoda, ze na cestu snp existujou vhodnejsi mesice nez prosinec
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 18:55
- Nahlásit
cernej caj
to je blbý, jsem zvědavá, jestli to přijde u nás taky, i když asi oproti vám máme výhodu, že kupující firma u nás skoro žádný zaměstanance nemá, ale i tak můlžou snižovat náklady
co zkusit nějakou personální agenturu? tam by ti asi i s životopisem poradili
jinak co vím, hodně lidem od IT v hledání práce pomáhá mít účat na linkedin
PetraK
jste dobrý teda, se budeš za chvíli nudit s dvěma hodnýma psíkama
to mě teda nehrozí, i když dneska byl Loki na procházce celkem hodnej, ale to přivolání je furt tak nějak fórový, chůzi u nohy stále nechápe a to bude trvat asi ještě dlouho, fakt teda musím říct, že se učí o hodně pomalejc než špic
birma
tak co Adam už je OK? neškrundá mu v břiše hladem?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 19:17
- Nahlásit
Maya
náladu má furt dobrou teda když odmyslim to, že je naštvanej, že dneska i včera jsme měli fakt klidovej režim. Už neškrundá, ale má v hovnech hlen. Tak je furt na rejži a kuřeti (to syrovym teda, srajdu nemá, takže vařit to nebudu) a čekám, až se zberchá (zatim je vývin spíš k lepšímu, než že by se to zhoršovalo)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 19:24
- Nahlásit
birma
Loki měl dneska taky trochu průjem, ale včera hrabal myši v příkopech, kdoví co tam sežral
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 19:28
- Nahlásit
Maya
U Ády za to můžu na 99% já. Vím, že mu nemám dávat hrtany, plíce nebo jejich kombinaci dva dny po sobě, ale nějak mi nesecvaklo, že ani v případě, když k tomu přihodím skelet...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 19:34
- Nahlásit
birma
No jo tak stane se a když to není nic horšího..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 19:36
- Nahlásit
birma
tak hlavne, ze uz je to lepsi a dobry ze vis, v cem byl problem
Maya
jojo, pres lindekin hodne oslovujou, ale to ja nechcu - si neco najdu a kdyz bude nejhur, porad mam moznost si to zalozit
tak snad lokimu bude lip brzo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 21:13
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Tak, majne líbe Kindr. Dosmažujou se řízečky z nádhernejch 11 kousků velkých a krásných kozáků, co našel Brtník s Rumíčkem. Vaří se kulajda, sušej se nóžičky z kožáčkůch, aby bylo do poléfčičiky, já si dala za odměnu pivíčko za studena chmelený a spinkají psí broučkové. Máme my to ale moc šikovný pejsky!! Dneska mi dělala Talinka enem radost. Vyrazily jsme si ráno do póle a musím jí pochválit, je to už jiný kafe. Vždycky se o kousek vylepší. Už mi nevykloubila rameno (pravda, nevyrazil nám ale před čumákem zajíc nebo srnka), ale to co dělala i bez zvěře, jen prostě v napachovaným prostoru, to bylo na odstřelení, sebe i psa. Tak teď už hezky chodíme spolu pěkně. Otáčí se, sedne si, prostě nestřečkuje. Za to jsem hrozně ráda, protože to bylo fakt zoufalí. Můj levej loket a záda fakt pláčou, stačí mi lehce zaškobrtnout a můžu se po....t jak záda vystřelej bolest. A víte co?? Víte co?? Máme ještě mnohem, mnohem lepší zprávy, majne líbe Kindr. Prooootožeee TALINKA SE HEZKY UČÍ CHODIT VEDLE MNE!! A jde jí to moc a moc pěkně. Nebudeme tomu říkat chůze u nohy, to ne, ale učí se mě následovat. A to i na louce za plotem. Nejen v chalupě. Objevuje kouzlo klikru. Jestli to tak půjde dál, nebudu stačit já jí . Dneska totiž bez zaváhání zvládla seznámit se s krabicí a dojít vlastníma úvahama k tomu, že MÁ VLÉZT DO KRABICE SEDNOUT SI A SEDĚT!! To poslední je moc důležitý, protože vydržet někde na místě, to Talířkovi moc teda nejde. Něco udělá a s heslem S chutí do toho a honem vod toho, už zase mění místo pobytu . Chalupa a domácnost jsou teda v dost zoufalým stavu, protože ty dvě ohaří hovada se furt rubou a nejlépe přetahujou o nějaký poleno, který společnýma silama štípou a roznášej fšade třísky, jak kdyby to byl virus. S Rumíčkem jsme si taky vyrazili do polí a byl to veeelkej pan péf. Krásně chodil do stran, sedal nadálku na písknutí, lehal. Byl vzorovanej můj pupík zrzavej. Taly si včera dala prvně pořádnej žvejkací mejdan, páč každej dostal k večeři obří hovězí hrtan. Byla v sedmým nebi a když ho spořádala, metala kozelce po zahradě a pak se k mý velký nelibosti válela ščastně na zádech. Krásnej víkend to byl. A ta studna pěkně vyčištěná s vodou jako z horskýho potůčku, tak ta mi taky dělá radost. Studnaři byli fakt moc milý chlapi, učili nás proutkařit a taky počítat proutkem jak hluboko je voda.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 21:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Maya
něco pro velkomajitelku fóry, to má teď asi tak nějak
hele si vjědma či co?? tak nějak podobně dneska Taly dorazila z polí. Jsou zaplavený páč na chalupě, nejsušším místě (dobře, tak druhým nejsušším místě po Fifi) v republice teď celej tejden vydatně padala voda, takže je všechno podmáčený. Proto ta úroda nádhernejch kozáků.Xerxová
, kterého PetraK inzerovala a Fifina z útulku do vlaku pomáhala naložit
jéééžiš, ani jsem nemohla pozdravovat na dálku, ale věřím, žes pozdravovala i tak a hlavně ho podrbala ode mne mezi ušiskama.
Nýtek je velešikovný pán, že nespapal pana józefpšíka
birma
položit si psa se žaludečnímaproblémama podél těla zadkem k hlavě může jen idiot
hele, ono ani - třeba v případě Talinky- nemusí mít pes žaludeční problémy a nemusíš ho mít ani u hlavy........ dneska jsem jeli domů s otevřenýma okýnkama. Brtnik jí začal říkat Fekálie , já jsem zatím skončila pouze u Kanálie. Obojí smrdí dost podobně jak ona .
Co Adamita, už lepší?
kachna_
do studny - zpááááátky, do studny zpáááááátky
no to naštěstí ne. Hlídala jsem čokle jak oko v hlavě, aby se nedostali ze zahrady ven. Natuty by v tý studni ta kravěna skončila a já bych se šla odstřelit. Ono stačilo, co prováděli, když chlapi přišli na polívku a pivo. RUmíček se zamiloval do pana proutkaře (on má nos na citlivý lidi, vnímá je hodně) a usalašil se mu na klíně. Talina jim ukradla rukavice a hrozně řádila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 21:23
- Nahlásit
Maya
ale včera hrabal myši v příkopech, kdoví co tam sežral
to neděláš dobře Jaromíre s těma myšma - když nechceš aby lovil, neměla bys mu dovolovat ani ty myši. Já vím, že ty asi potřebuješ, aby na dvoře tímhle způsobem pracoval, ale ... nevím, jestli bude umět rozlišit...... já psům myši nedovoluju. Nehoní se a nezabíjí nic.
Talina - asi to byla její jediná zábava v kotci - jde po myších jak divá, takže jí to vydatně rozmlouváme. Stejně jako honění ptáčků v poli.
Zlatej Rumíček, kterej myši doprovází . Chlapi studnaři se tomu hrozně tlemili, když to viděli. Šla myš a Rumouš nadšeně vedle ní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 21:41
- Nahlásit
PetraK
to jsou super zprávy!
Áda vypadá dobře, uvidím ale, co z něj vypadne
Teď jak se nudí, má novou zábavu - dleduje Mandíka. Maj spolu kluci pořád takový zvláštní vztahy, Mandarinka chrní, Adam nad nim stjí, zírá a vrtí asi jako Rumíček u myši
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 21:52
- Nahlásit
birma
Adam nad nim stjí, zírá a vrtí asi jako Rumíček u myši
tak to je ta lepší varianta, horší by bylo Taly u myši Držím palčáky, ať vytvoří pevnou hovnotu. Talířka vzhledem k tomu čím jí musím fedrovat, aby si tak nějak zafixovala, že existujem a stojí jí za to projevit spolupráci, nemá vždy po víkendu pevných hovnost mnoho. Spíše tak jako točí zmrzlinu
to jsou super zprávy!
jo jsou. Fakt paráda.
jen teda se netěším, až jí se mnou vyrazí něco pod čumákem, páč to co říkal Brtnik, tak na to se fakt netěším, to mi ty ruce urve úplně. A vzhledem k tomu, že ta levá už je fakt dost v hajzlu za těch pár dní.......... pláču předem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 21:56
- Nahlásit
Fifi
Tady je prijemne zatazeno
tak co , dorazila ještě nějaká voda? U nás je totálně podmáčíno a rostou kozáci
Maya
ale to přivolání je furt tak nějak fórový,
no počkej, počkej mi v poli přivolání bez vodítka nemáme, to si to zase nemaluj na růžovo . DOma, na zahradě a na louce, celkem prima (ale i tak to má mezery, když ji něco zaujme). ale v polích nula, když by byla navolno.
chůzi u nohy stále nechápe a to bude trvat asi ještě dlouho, fakt teda musím říct, že se učí o hodně pomalejc než špic
tady teprve začínáme. Pravda, ona chápe velmi rychle, je fakt chytrá. Ale.............. je to fena, takže.............
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 22:53
- Nahlásit
fotky z dneška, jestli je uvidíte i nefb
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1100977933 353052&set=pcb.1100978500019662&type=3&theater
PetraK
no já jako nepotřebuju, aby mi pes na dvoře lovil myši, od toho mám kočky, ale on je jako nehoní, on najde díru, rozhrabe jí a střčí tam hlavu a čuchá, ještě takhle žádnou nikdy nechytil , to si myslíš, že taky vadí? jako doma na zahradě hrabe myší nebo rejsčí díry úplně stejně a tomu nezabráním
si myslím, že ještě nikdy ani myš neviděl
já teda h navolno pouštím je u rybníka, tam obvykle žádná zvěř není, on se zatím celkem drží kolem a když se zapomene, tak zdrhám a běží hned, to ale už asi dlouho trvat nebude
ady teprve začínáme. Pravda, ona chápe velmi rychle, je fakt chytrá. Ale.............. je to fena, takže...
no já to myslela fakt vážně, každej špic se naučil všechno za párkrát, pak šlo už jen o to, jestli to chce udělat nebo ne, Loki fakt evidentně nechápe, jakž takž dáváme sedni a lehni, prostě bída na jeho věk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2016 22:54
- Nahlásit
PetraK
ale jinak jste s Taly dobrý, jste toho dali docela dost na tak krátkou dobu
|