Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 10:29
- Nahlásit

PetraK však ona se nakonec u tebe všechno naučí Night byl včera (tedy i v sobotu) hodně akční, nějak jsem si myslela, že už se trošku uklidnil - ale nee. Nyní byla všechna přivolání parádní - pachů zvěře hodně, bobků a čerstvých stop spousta... ale protože mu nikdo nevyskočil pod tlapátky, tak to bylo v pohodě.
tady důkaz jednoho přivolání z "průzkumu"
[imgs]

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 10:54
- Nahlásit

Maya
prej greenwitch je za par kc a je tam muzeum co je zadarmo rikala kamoska

PetraK
diky moc

jinak s talinkou mas teda aspon pokroky a to je supr, navic i mi prijde celkem milovymi kroky a tu vazbu taky doladite, s tvym tempem

rozlouceni bylo moc hezky, akorat nerpisel deda, ktery se tesil, ale prece jen osmdesatnici, ale nebylo mu dobre a to je pak i riziko ridit a jeste se starat o nepojizdnou babicku, tak se tam budu muset stavit aspon s fotkou a bylo fakt krasne teplo a farar to mel hezky

kalhoty nastesti se schovali pod triko

Xerxová
jeee vysokaaa travickaaa

birma
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 11:04
- Nahlásit

PetraK
litovat mě netřeba, on je to spravedlivej trest za to, když je někdo kretén, slíkne se v říjnu do prádla a vleze si jen do vložky od spacáku (o síle faaakt tenký flísky) a nenapadne ho se spacákem aspoň přikrejt, natož si ho zapnout

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 11:33
- Nahlásit

birma
me by teda nenapadlo v tech 6stupnich nad nulou spat jen ve vlozce

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 11:37
- Nahlásit

birma

litovat mě netřeba,

dobrá - seš teda největčí kretýno ve střední Evropě a přilehlým okolí, páč slíkat se v říjnu mimo obytný prostory svědčí jednak o slabomyslnosti a druhak o jisté dáfce exhibicionismu. ........ vypadá to podle všeho, že si asi si bude v brzku pořizovat kšiltovku , že jo Fajfko?

Xerxová
však ona se nakonec u tebe všechno naučí

doufám. Ale bude to za mnohem dýl, než jsem si tak dělala naděje . Blbý je, že člověk tak nějak fakt v tom podvědomí má to co říkali, že má nějakou poslušnost. říkala jsem si, dobrá, zpočátku nebude vztah, ale bude se s ní moc člověk domluvit přes nějakou tu poslušnost........ kulový.

- pachů zvěře hodně, bobků a čerstvých stop
velmi silný trumfy u nás

.cernej caj

rozlouceni bylo moc hezky, akorat nerpisel deda

to je moc dobře, že se to takhle povedlo! Moc dobře. S dědečkem blbý, ale.... zas možná pro něj lepší, přeci jen starší člověk a nápor emocí......

kalhoty nastesti s

tak supr. páč exhibovat ve kalhotkách na takovým obřadu.... to by bylo ešče horší než birma ve spoďárech v lese

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 11:37
- Nahlásit

Fajka

vo*e.... ty s těma jménama to je taky nářez...

noa? Je to docent Talíř......... ová

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 11:41
- Nahlásit

PetraK
bych musela jit v sustakach, nastesti sou cerny k tem trekovkam by to dokonalo

tak bacha at ti docentka talirova neuleti

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 11:55
- Nahlásit

čaj vysoká travička byla po nočním lijavci mokrá. Takže jednak byl terén podmáčený (inu Jizerky mimo cestu) a botky čvachtaly a taky od mokré trávy jsem byla nad kolena promáchaná - neb stezníček byl úzký a vysoká mokrá tráva se ráda kapek vody zbavila... Ale ten přechod přes vrchol Milířů je krásný - je tam hodně krásných skalek (nejen ten skalní hřib). Stále na některých mapách je to tisícovka 1002 m, jinde je to podtisícovka - něco přes 995 m... Nějak se zeměměřiči přou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 11:58
- Nahlásit

Xerxová
no oni se prou vsude ale tak metr sem, metr tam, ze

birma
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 12:25
- Nahlásit

cernej caj
mě taky ne Možná to bude mít souvislost s tím, že jsem šla spát něco po půl čtvrtý ráno a do tý doby jsem popíjela v hospodě. Ale jen možná

PetraK
slíkat se v říjnu mimo obytný prostory
to bylo ve stanu, tedy v obytných prostorech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 12:35
- Nahlásit

birma
takze ve stanu nebylo 6 ale 7

achjo uz chci aby to chcipnuti odeslo, jak to, ze to nevyhnal vylet ani vicedenni vylet?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 12:52
- Nahlásit

PetraK
nechci nic rikat ale ona treba podle nekoho poskusnost ma takze ani nemuseli lhat a taky nemohli vedet ze tvoje naroky jsou jinde
a to jako myslim vazne kdyz vidim kolem ze pro nekoho je poslusnej prs ten co se nezaskrti na voditku a nesezere ti ruku kdyz mu ho nandavas
cernejcaj
jj muzea a galerie zdarma ale pamatky vcetne kostelu a katedral za tisice a i to kolo a Tower Bridge takze bez nadity penezenky to vidis jen zvenku
prej nejaka pekna galerie je v byvaly cihlovy ekektrarne v East Endu jmeno nevim

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 13:00
- Nahlásit

PetraK
noa? Je to docent Talíř......... ová
tak my už jsme zvyklí ale pro normální běžný lid můžeš působit jako pomatenec vobčas

birma
jistě těch minimálně 10 rumů a vožralá Birma s tím rozhodně nemá společnýýho vůbec nic

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 13:35
- Nahlásit

cernej caj

tak bacha at ti docentka talirova neuleti

toho se právě dost bojim
birma

to bylo ve stanu, tedy v obytných prostorech

stan nejni obytnej prostor, stan je provizórijůům

cernej caj
nevyhnal vylet ani vicedenni vylet?

seš snad blondýna nebo co?

birma
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 14:51
- Nahlásit

Fajka
těch minimálně 10 rumů a vožralá Birma s tím rozhodně nemá společnýýho vůbec nic
ale zas jsem ty rumy rozložila do dost dlouhýho časovýho okna a zas tak moc toho bejt nemohlo, když jsem po vyhlašování zkoušela alkohol, tak jenom 0,1 promile

Xerxová
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 14:54
- Nahlásit

birma se v té zimě bezspacákové alkohol rychleji vypařoval Si to patentuj

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 15:07
- Nahlásit

birma
10 rumu by me zabilo i rozlozenejch do tejdne ale pravda zima by mi asi taky nebyla

po dlouhy dobe vtip co jsem neznala a celjem pobavil

Na nádraží v Bratislavě se dobývá Čech na zamčené WC. Zuřivě buší na dveře a volá:
„Je tam někdo, je tam někdo?!“
A ze záchodu se flegmaticky ozve:
„Kto by tu jedol, tuná sa serie.“

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 15:10
- Nahlásit

muz dneska zamluvi doufam divadlo u bolka the naked thruth tak su zvedava, o zena h co chodej na lekce tance u tyce bude kultuuuura snad to nevyprodali od patku

petrak
du to vytancovat to urco zabere

birma
ale dik ze vim ze nemam spat u otevrenyho okna, at nedopadnu jak ty

birma
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 15:19
- Nahlásit

Xerxová
Si to patentuj

Maya
pravda zima by mi asi taky nebyla
mně zima byla, ale mě to nevzbudí
vtip co jsem neznala
dobrej!

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 15:25
- Nahlásit

Maya

nechci nic rikat ale ona treba podle nekoho poskusnost ma takze ani nemuseli lhat

vím, jak to myslíš, ale hele........ tvrzení, že pes je připraven na zkoušku? proboha, když po ní chtěl to jejich debilní daaaun, tak s ním musel jebnout o zem! To přece není naučenej povel (nemluvím o tom, že v 9 měsících připravená na zkoušku o který mluvil?) Ona opravdu nemá ani provozní poslušnost. Já beru naprosto to, že jsme pro ni cizí, ale ona neposlouchala ani jeho, nepotřebovala ho, neviděla jsem náznak ochoty ke spolupráci. Já nechci dělat důležitou, ale moji psi fakt nemají problém s tím,a by je vyvenčil někdo jiný, než my. Ano na vodítku, protože přeci jen, je to pes, ne stroj a já nevím, může někde něco bouchnout, vyjet cizí pes a oni nezareagují, ale na vodítku naprosto v pohodě.

tvoje naroky jsou jinde
no to ano, u mých psů ano, ale já jsem počítala s tím, že budem začínat od začátku, protože jistě jsme pro ni naprosto cizí, cizí prostředí, nové návyky... atd, atd. Ale tady nezačínáme od začátku, ale od mínusu. Intuice mi to říkala při tý první procházce velmi jasně a zřetelně a nespletla se.

poslusnej prs ten co se nezaskrti na voditku

zaškrtí. Klidně zaškrtí a klidně ti urve ruku . Tedy takhle - kolem baráku už jsme se dosti posunuli, už umí jít i chvíli jako normální pes, jak píšu-dneska ráno úplně v klidu bez krocení divé zvěře odešla na opačnou stranu od skupinky psů. Pro mě sasrak (vím, nebude mít dlouhého trvání , je to jelítko malý, ale je to pokrok)

a nesezere ti ruku kdyz mu ho nandavas
frkla se jí miska do kotce a nic se neřešilo. Takže při krmení to byl taky tanec svatýho Víta. Dneska? Už umí počka - pravda - je to dozorem a člověk nesmí polevit v pozornosti, ale vydrží, sedět, dokud není miska na zemi a neozve se vezmi.

Fajka

běžný lid můžeš působit jako pomatenec vobčas

hele ale to i bez toho, že bych volala na psy

10 rumů

no bať, páč Rumíček, to je balsám na nerf

cernej caj

du to vytancovat to urco zabere

samo že, ty blondýno

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 16:01
- Nahlásit

PetraK
hele ale to i bez toho, že bych volala na psy
pravda, stačí si objednávat jídlo..
Pane vrchní, třikrát gulááááš

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 16:16
- Nahlásit

poslusnej prs ten co se nezaskrti na voditku
jupijajé
mám poslušný prsy!!! , páč škrtit na vodítku je teda nehodlám

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 16:20
- Nahlásit

Fajka
Pane vrchní, třikrát gulááááš

no a? Sem hladová, blbě mě doma krměj

kachna_
mám poslušný prsy!!! , páč škrtit na vodítku je teda nehodlám

vole, čeho Ty si nevšimneš , jsem to přehlídlaaa.

birma
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 16:43
- Nahlásit

nejlepší fotka z víkendu! (oba longaři)

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 19:33
- Nahlásit

zleva sobí lapina, pak dvě normální lapiny a dva střední špicové
celkem mě překvapuje, že ta pracovní lapina je o dost větší

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 19:54
- Nahlásit

birma
pěkná fotka, jen ten nadpis
kachna_
ty fakt nezklameš jsem si taky ani nevšimla
ale u birmy fotky si všimnu, to je to pod svícnem tma
PetraK
no já znám pár těch kotcovejch psů a tam se prostě o žádný provozní výchově nedá mluvit, psovi se dá nažrat, občas se vypustí a nechá se vyřádit a zas se zavře, ten pes ani ti lidi de fakto nic nepotřebujou
to že Taly prdí na lidi byl asi důvod, že šla pryč, ne to že nic neumí
což mi připomíná, že Loki sice umí chodit na vodítku a chodí už v pohodě na flexině, ale teda neumí chodit u nohy na krátko, už bysme to taky mohli asi zařadit
o víkendu se bál vysavače, tak asi budu každej den luxovat
pouštět mu nad hlavou balón plameny, tak bude celej Trolda, oštěkat a utéct
v sobotu už jsem myslela, že maj venku ježka jak tam řval, ale neee, jsem umyla jeho bazének a nechala ho opřenej o houpačku, tož to byla strašně nebezpečná věc
fakt nezvyk po těch otrlejch špicech

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 20:03
- Nahlásit

birma
sem zahlidla na fb, jako husty no ale zrovna u tech deti kdyz so uzvykly tak asi davaj mnohem lip jak dospeli, ze se rychlejc adaptujou a regenerujou ale fakt kloubouk dolu

Maya
vidis, budes mit paradne vyluxovano

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 20:14
- Nahlásit

cernej caj
děti vydržej mnohem víc, jako 5letá neteř s náma šla těch 7 km a doma pak dvě hodiny ještě řádila na koloběžce, protože už ani Loki s ní nechtěl běhat a my akorát zmoženě seděli a pili kafe

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 20:16
- Nahlásit

cernej caj
vidis, budes mit paradne vyluxovano
no dneska měl bejt první pokus, ale bohužel starej kocour si přivodil nějakou echt zácpu a na veterině mě vyfakovali po telefonu, takže Lokin mi akorát sithnul sházet polštáře z gauče a vohlodat oslíka z Řecka a byl vyhozen ven
kocourovi jsme trochu pomohli sami a teď spí, tak snad bude ok

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2016 20:32
- Nahlásit

Maya
tak snad bude kocour dobrej, nevim jak je to s olejem u kocoura? ze by se mu dalo trochu do zradla/samotnyho a ono by ho to trochu popohnalo?

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání