Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 12:35
- Nahlásit

Maya
ja vim, no. asi to ani nepude, stejne... ale jen dotaz, jestli uz si to nejak rozjela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 12:46
- Nahlásit

Xerxová
Na víkend na Zvířetníku visí článek znalostní... Hrajte si, pokud najdete chvilku... Večery už jsou temné, tak třeba čas na googlení zbude
jééé supééér, skoro si řikám, že poznám asi jen dvě místa.... ))))))))

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 13:01
- Nahlásit

před časem jsem ke kulatinám dostala od studijního oddělení mašli s navázanými bombony (už děsný počet). No a dneska jsem si odstříhla něco jako karamelku (jsou to různé typy čokoládových náplňových) - a korunku si nesu domů v obálce... Už jsem spectábilis sdělila, že je to útok na moji osobu a pracovní úraz

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 13:14
- Nahlásit

Xerxová
tak snad se brzo dostanes k zubejde

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 13:47
- Nahlásit

Maya
Dorin rve na sekacku Loki uz taky rve na sekacku nekdy ty vyukovy procesy nejsou uplne dobry
hele Fajfku nechává sekačka zcela chladnou (zajímavý že ona od jelita by se řvát nikdy nenaučila) a jelito na sekačku ze začátku řvalo jako na vysavač, ale už jsme se dopracovali k tomu že ví že když sekám tak se hází mičuda nebo talíř (to stíhám při sekání levou zadní) takže ve chvíli kdy vytahuju sekačku jelito hledá hračku kterou bude chtít aportovat ...a je zcela spokojen..kdybych ho nezaměstnala tímdle tak na ní taky bude řvát furt...u toho vysávání se mě to ale furt nedaří a čék by řekl, že je to stejnej případ..ale asi ne-e
vysavač je asi nebezpečnější

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 13:50
- Nahlásit

PetraK
Tohle bylo fakt moc super. jsem za to hrozně ráda. Potřebuju se psem vztah.

tyjo jak můžeš vůbec takhle vo sobě pochybovat když si schopná si vytvořit vztah s nepřátelským psem kerýho vidíš jednou za uherák??
Fajfka pozdravuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 13:54
- Nahlásit

cernej caj

nekdy to proste trva dyl,

tooo jo, však ji taky máme kratičce, o tohle mi nešlo, vím, že člověk si musí počkat. Jen mě strašila kombinace toho, že němec sám o sobě je takovej nezávislec proti vižle a samostatný nezávislý jedinec sám o sobě, který o lidi nestojí, nepotřebuje je.....

ja myslim, ze ty se bat nemusis toho, ze by to neslo vubec,

tak vysoko se zas nehodnotím.

Maya
nekdy ty vyukovy procesy nejsou uplne dobry

ano. Rumoušek nemá velkou potřebu hlídání. Docentka Talířová ano.... a už se to i projevuje

kocour zdal se rano dobrej

Hůůůráá! A jako vet řekl co?

Lokina na prevychovu jak to tak vidim stacil by tejden nebo dva a vratil by se mi uplne jinej peeef

jen počkej, jak zanedlouho budu plakat, že ta čupka flekatá půjde okamžitě z domu, nebo ji zabiju

Xerxová
a korunku si nesu domů v obálce.
ty jo nene!! Není to TAMTA korunka, že ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 13:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

tyjo jak můžeš vůbec takhle vo sobě pochybovat

hele nevim. nevim právě mockrát jsem si na Fajušku vzpomněla. Nevím tady jsem se vystíhovala nějak, že jsem se přecenila, nebo co. Ono je to taky tím, že teď je hodně starostí jinejch a tak člověk má jinou kapacitu toho, jak si stojí v kramflecích. Ale teď už dobrý, ten včerejšek jsem potřebovala, protože ta sobota mi srazila půlky (zas ale lepší sražený půlky, než dělat haura a něco po...t). Ale hned v neděli jsem to snad začla otáčet.

Ono kdyby nebyla taková megahumpolácká, zbrklá a rychlá a mohla by být na víc místech navolno,a bychom si mohly pořádně hrát a zabávat se mezi sebou - šlo by to jinak. Takhle musím mít na mysli to, že může ve svý pošahanosti, neovladatelnosti a rychlosti někomu ublížit.

Fajfka pozdravuje

já jí taky moc a drbu ten její plyšovej kožíšek.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 14:03
- Nahlásit

PetraK
kdyby nebyla taková megahumpolácká, zbrklá a rychlá
a tak to taky nebude pořád se trošku uklidní, dospěje, dožene co zameškala a bude líp

asi jde jen o to, aby než k tomu dospěje jste to obě přežily ve zdraví .... ona ve fyzickém a ty v duševním

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 14:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Fajka

dospěje jste to obě přežily ve zdraví ..

spíš okolí, aby přežilo , u ní totiž moc neexistuje bezpečný místo, kde by ji šlo pustit. Neberu v potaz oplocenej cvičák. Ale ona potřebuje vydat denně tu energii a hrát si s ní když je na vodítku, je fakt nebezpečný pro mě i pro ni. Myslím tím hrát si tak, jak ji to baví- teda zběsile, šíleně a pošahaně. Tam fakt hrozí že mě přizabije. Ona vyskočí z místa do vzduchu, do překvapivý vejšky - vzhledem k jejím tělesným proporcím a tam se ještě od čehosi odrazí a posune se v prostoru z toho místa do někam a ještě než dopadne, udělá dva, tři přemety a nakonec mi zůstane viset na rukávu. Pak kdyby mohla vypálí do prostoru a tam bude řezat zatáčky, srazí půlku republiky, převálcuje půlku Evropy a pak teprv bude spokojená. To bych jí ráda dopřála, ale to nejde. Tam se odráží taky to, že v tý chovce, kam se vrátila, byla v kotci s jiným psem /psy a tam celý dny nedělali nic jinýho, než že se masili. Je fakt štěstí, že Rumouš má taky rád divoký hrátky, nevadí mu, že ona ho popadne za krk a smýká s ním prostorem. což ale s náma moc nejde

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 14:19
- Nahlásit

PetraK
srazí půlku republiky, převálcuje půlku Evropy a pak teprv bude spokojená
hmmm taková pravá německá vlastnost

s ním prostorem. což ale s náma moc nejde
si zvyknééééš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 14:20
- Nahlásit

PetraK
a to ji poustis na volno a doufas, ze bude OK nebo na flexine? protoze ja pochopila ze jipoustis na flexi a mas radost kdyz reagule ale ted si nejsu jista jestli ne na volno kdyz pises o tom voditku?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 14:34
- Nahlásit

Fajka
srazí půlku republiky, převálcuje půlku Evropy a pak teprv bude spokojená

ano ááááno. No hele, já to Brtnikoj říkala, že germán je dost jiná liga, teď nestačí valit oči.
Ono zase-kdyby to byl pes jedináček, šlo by to zase trochu jinak, takhle nám některý trumfy z rukou bere to, že ti psi jsou dva. Rumouš jí může logicky nabídnout víc než člověk.Ale zase tomu berem vítr z plachet tím striktně samostatným venčením. Musím moc vychválit Brtnika, jak je dobrej, opravdu s ní pracuje.

si zvyknééééš
copak modřiny a škrábance, ale ono fakt jde o vykloubený ruce, zpřerážený končetiny, vazy - ona nemá ve svý radostnosti brzdu. A když mi vyrazí tlapama do obličeje bojím se o svý švidravý očičko.

cernej caj

a to ji poustis na volno a doufas, ze bude OK nebo na flexine?

flexinu jsem v jejím případě totálně vyřadila zatím z programu, s ní to nejde. máme buĎ hodně dlouhý pevný vodítko, nebo je na krátkým vodítku, případně navolno, nebo navolno s připnutým vodítkem - podle toho, kde se pohybujeme a v jakým složení.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 16:10
- Nahlásit

uuups
asi pudu namazat lyže

https://www.novinky.cz/domaci/416499-na-horach-nap adne-az-30-centimetru-snehu-varovali-meteorologove .html

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 16:13
- Nahlásit

Fajka

škytalas? Koukla jsem na to zrovna před chvilkou a vzpomněla si na vás i Xerxovou.

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 16:24
- Nahlásit

našla jsem nádherný trička, řekla bych, že tady by se určitě našel někdo, komu se konkrétně tohle bude líbit

birma
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 16:27
- Nahlásit

PetraK
Jen mě strašila kombinace toho, že němec sám o sobě je takovej nezávislec proti vižle a samostatný nezávislý jedinec sám o sobě, který o lidi nestojí, nepotřebuje je.....
Ti nevim, jak by si s timhle mohl někdo vzít dospělýho chrta, teroše nebo pastevce, když ty máš takovouhle hrůzu z pubertálního ohaře, kterej přece jen na spolupráci s člověkem je šlechtěnej?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 16:44 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma
když ty máš takovouhle hrůzu z pubertálního ohaře,

nemám hrůzu . Ta vypadá jinak.
Ale taky vím, jakej němec může být.
A taky vím, jaký chci psovi dát život. Nejsem myslivec, kterýmu je fučik, jak jeho pes skončí a jak s ním funguje.
O pubertu právě nejde ani v nejmenším, je to ještě psí dítě. Ta na nás teprve čeká .

Ten kdo si vezme chrta - s ním bude žít prostě chrtí život - proto bych já chrta nikdy nebrala. Teriéra jsem měla, jako prvního psa a vím co umí .

Ohař který skončí na vodítku, to je špatně. A pokud by se mi nepodařilo vychovat ji tak,jak mám představu a jak mí psi fungovali a fungují, musela by na něm být, zkazila bych jí život a to je pro mě nepřípustný. Asi tak. Ale hrůzu z pubertálního ohaře fakt nemám.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 16:48
- Nahlásit

Rumštáááájn
Tak jsem dneska potkala dva psy. Navolno, bez obojku bosy, na silnici. křížence jezevčíka a RTW
Co mě potěšilo, byla paní, která zastavila pár minut po mně a ptala se, jestli už jsem někoho volala.
Co mě úplně nepotěšilo, byl policajt ze 158 s tím, že jsem měla volat měšťáky nebo starostu.
Měšťáky bych i volala, kdybych si myslela, že to je katastr obce Mělník a starostu bych volala, kdybych tušila, v čímže katastru se to vlastně pohybuju a jaké číslo má.
Ale teda! odchytovka dorazila do tří až pěti minut. Psíky naložili a odjeli. Psíci byli hodní, sympaťáci.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 17:13
- Nahlásit

Fajka
prejdes rovno z letni do zimni

birma
preposlala sem sherloci kamosce

kachna_
tak to zni dobre, zes nakonec vyresila. kamardka predevcirem nasla psa, domu si ho vzit nechtela, aby neco nechytili jeji cuby, oni mestaky nemaj, tak nakracela za starostou i se psem, at se stara a rikala, ze lidi nechapali, co s tim de otravovat starostu. ale starosta to vyresil. ja bych taky nevedela vubec koho volat, volala bych mestaky... cekaj, ze mi poradej, kdyz uz nic

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 18:13
- Nahlásit

kachna úspěšný odlov psíků je fajn. Ve městě je to snazší - v Liberci je útulek s odchytovkou, v noci slouží měšťáci. Už jsme do útulku odvezli jednoho nelétacího rorýse, a nechala jsem odchytovkou odvést 4 psy (jednoho sraženého u silnice - v útulku byl pak v nabídce pod jménem Náraz), jednoho úplně zacuchaného chůze neschopného jorka (zdrhnul za háravkou a během dvou dnů byl z učesaného miláčka mokrý zaplstěný bezdomovec, kterému bodláky v srsti znemožnily chůzi - už ho sháněli v útulku majitelé), jednoho obřího chlupatého chudáka s řetězem zarostlým do krku, který obtěžoval háravou Aronku u nás na zahradě (plot skákal a řetěz přetahoval s řinčením... toho paní útulková odvezla s tím, že ho snad ani do nabídky nedá, aby ho majitel nenašel...) a jednoho starého kulhajícího skoro slepého lovečáka nakonec do útulku neodvezli (stihli jsme to odvolat), neboť doběhla paní ze sousedství, že má na hlídání psa a on jí utekl ze zahrady... Na to, jak špatně chodil a viděl, se snažil průzkumničit...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 19:03
- Nahlásit

tak jsme odpoledne užívali posledního sluníčka (bylo nádherně) na okraji Lužek. Já tam vyrazila s psíkem do lesa na dlouhou rpocházku, ale jen s hadrem na flusy... a donesla v něm 5 mladých čerstvých hříbků, 6 klouzků, 3 lišky a kozáka. Neočištěné, mokré, donesla jsem je dost hnusné... ale už bublá na kamnech houbová polivečka na zítra

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 19:19
- Nahlásit

Xerxová
tak to zni skvele, tady zatazeno, mokro, nevlidno...

s houbama ses teda veleuspesna, i denyky donesla hromadu hub

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 19:40
- Nahlásit

muze mi nekdo rict jak tem blbeckum mam ostrihat patej drap, kdyz se prestrkujou kdo jako pude prvni? a jako ze vubec nevadi ze potrebuju jen jeden jedinej drap timickovi, mam dve zmeti tel ktery chcou byt opecovavany driv, nez ten druhej

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:03
- Nahlásit

cernej caj
jeden do klece?
Lokin by ten pátej asi taky potřeboval vzít, ale zas si říkám, že čím víc se to fiká, tím hůř, navíc to neumím
o nalezence na vesnici se má postarat starosta, ovšem obec pak platí pobyt v útulku tož náš dřívější starost to řešil vypuštěním psa někde jinde bo obec ty prachy prostě nemá
já teda našla psa jen jednou bordera a to se naštěstí do druhého dne podařilo sehnat majitele myslivce, jinak by asi taky skončil vyhozenej někde jinde
a jednou jsme volali lidem z letáku když jsem ty hledaný psy zahlídla na vycházce

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:06
- Nahlásit

jak zjistim na fb, kdo mě sleduje? vidim tam vlevo počet sledujících, ale když to rozkliknu, tak to jen otevře stránku seznamu přátel, sledujou mě dva lidi, jeden si myslím,ž e vím kdo je asi majitel Lokiho bráchy, ale ten druhej netuším a bych to ráda věděla

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:10
- Nahlásit

cernej caj
tu stránku teda asi založím, na flickru se toho najde snad dost, když budete chtít, dám vám tam klidně nějaký taky růčo, akorát potřebuju nějakou titulní fotku a tu jaksi sdílet nejde, nemáš něco? asi ideál nějaká krajinka
nazvu to asi Amazing Czech republic, co jsem se dívala, tak stránky Beaty něco jsou obvykle ženský

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:20
- Nahlásit

Maya
to bohuzel nevim, jak to zjistis...

podivam se ti, pripadne z myho webu si nevyberes? ti poslu co by se ti libilo

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:24
- Nahlásit

Docentka Talířová byla dneska velmi rozjívený jedinec a myslím, že venčení s ní je docela dobrý coretraining . Moc daleko jsme se dneska teda nedostaly - myslím vzdáleností - díky jejímu tahání. Klučičí tým jsme potkaly až na konci jejich procházky. Tak si Taly potryskala se šroubovákem /tryská fakt děsivě tryskavě/ a pak jsme se připojili k sousedům s bernskou honicí dámou a trošku potrénovaly to, že tam jsem taky, booože to je Doňa Debilita. Teď se tady dohadujou o Koudel. Jestli mi vybuchnou za zády, asi se znečistim. Oba jsou pak hrozně hlasitý

kachna

veležiškovná kachna, veležiškovná!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2016 20:26
- Nahlásit

vylepšili to. Rumouš si mi vyleze na klín a koušou se do hlavy. Stěhuju se na Mars, teď na ně pro změnu spadla židle. Je jen dobře, že Brtnik jel pro klec. Zavřu se do ní a tam budu v bezpečí

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání