Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 06:39
- Nahlásit

Fifi krásné fotky krásných psů

Brut malý to možná vezme snáz, než dospěláci. Naši Trpajzlíci (tedy ten větší, malá byla maličká) vzali odchod Bětušky krásně. Jsou v tom věku smrtí trochu fascinovaní, a když se s ní nepotkají surově (jako synci kolegyně, kterým liška roztrhala jejich milovaná morčátka), tak to nesou statečně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 07:06
- Nahlásit

brut
jj ja msim, ze ty deti to svym zpusobem vnimaj uplne jinak nez dospelaci a urcite to pochopi..

byla sem prekvapena, kdyz neter prohlasila "babicka uz bude spinkat" po te, co umrela a svagr bral deti pryc...

a tento tyden uz mame komolet dodelanej pomnik, takze zitra jeste "posledni rozlouceni" s knezem na ulozeni urny, kdyz uz je kam...

fifi
a hlavne si rikam.ze ten malinkej pejsanek je skoro jak kremylek velikej mam po it, ze ji nedorostl zcela ale to muze byt i postavenim psu

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 09:33
- Nahlásit

Haskej páteček,

Fifi
hyenka pěkně povyrostla koukám a Křemýl jak se krásně leskne
Bukvička bude zdrávas Mária, sice vypadá jak když ho někdo postřelil, ale hojí se to gut. To jen Denyky má celé modřinovaté nohy z incidentu a vypadá jak po domácím násilí
A taky mě dost bolela ramena, jak jsem je držela od sebe (ale to už je gut) někdy jsem prostě ráda, že jsem dorostla do větších rozměrů

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 11:49
- Nahlásit

kuk - za chvilku klušu na dálkaře... A pak musím vymyslet nějakou výletní akcičku na víkend. Že by Kokořínsko?? Nebo Lužky?? a nebo Jizerky ?? Fakt nevím...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 11:53
- Nahlásit

Telefonní přihlášení - Fifi KRAAAASNE psejky. Hlavně ten malinkej, ten je tuze peknej a asi radsi půjdu , stejnak jsem víc mrtvá, než živá

Xerxová
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 12:12
- Nahlásit

a proč jsi mrtvá ??

denyk
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 12:34
- Nahlásit

[Xerxová
Že by Kokořínsko?? Nebo Lužky?? a nebo Jizerky ??
krásný starosti

PetraK
Telefonní přihlášení
nekéééé, tys takhle pokročila?

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 13:45
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Xerxová

a proč jsi mrtvá ??

ráno venčení, učení - na 2x, odpoledne pěkně sama samička s oběma do polí, kdy Talina byla na přesdržku, následně vybalit nákup, letět k mámě, aby se mi během sprchování začla dusit a sypat. Tam jsem to ještě ustála, cestou domů jsem se rozplakala, ráno s Rumíčkem ven, pak s Talinkou, kdy byla na přesdržku jen trošku a chvílemi byla moc snaživá. pak utítak do práce a tady se rozčilovat proto, že na provozním oddělení nikdo nepracuje, tudíž............ :mad.
Stačilo? Ne , ještě přídavek - v noci nespím. Teď - stačilo?

denyk
nekéééé, tys takhle pokročila?

tys ale kuva drzá!!

jo a co Bukís a kousanec- jsem to četla dodatečně - máte fakt pechfoglsmůlu Tohodle se právě bojim, že kolem je tolik moc blbců.....

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 13:50
- Nahlásit

jo a.... Talina asi posype do školy . Příští tejden - pokud bude čas zjistit si prastarý přihlašovadlo na prastarej cvičák, obnovit registraci a přihlásit tam tu čůzu, tak co nejdřív posype. Mám to dneska dokonce dřív než kdysi, takže....a................ pěkně na střídačku bude chodit, Brtníka to taky nemine. mě štvát nebudou, ani jeden, nebudu se s nima mazat

Teď ještě si musím pořídit nějakou tu hračku, na kterou ji utáhnu. Pískací přetahovací..... musí to být něco co vydrží ty její nájezdy, neutrhne to a nezničí pískání hned jak to dostane do držky. ......... krucinál, proč já nemůžu mít malilinký ščenátko nějaký, kde bych si na tom mohla pracovat v klidu bez toho, že mě čokl urve půlku těla. Včera mně mě bylo líto, já krotila debilní hovado a kus za mnou šel maník se ščenátkem, který si na sebe pěkně vázal. Já si zatím můžu jít tak leda uvázat špagát do lesa a tam se v tichosti pověsit

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 15:10
- Nahlásit

no a pěkněj víkend přeju. Pokud se už nikdy neozvu, tak se houpu v lesíku za chalupou a Brtník se zastřelil

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 18:53
- Nahlásit

PetraK
prosím tě, víš jak budeš na sebe pyšná, až to dáš?
denyk
chudák Bukís snad se mu to brzo zahojí, hlavně že se nestalo nic vážného

moje fyzička je totálně v trapu, dneska 7 km a jsem KO
Loki ovčáckej pes se trochu bál koziček v ohradě a musel si na ně poštěkat
taky se trochu bál řvoucích běhajících psů za plotem, to u nás ve vsi holt moc natrénovat nejde
a kamionů na hlavní silnici, ve městě mu nevadily, tudíž než do města bude lepší chodit k silnici, asi že na tý silnici to není permanentní hluk, ale celkem ticho a pak profrčí řvoucí obluda

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 18:56
- Nahlásit

kde že to dneska chodí ta birma? že by místo mrtvol
https://www.novinky.cz/koktejl/416153-po-brdech-se -promenoval-metrovy-leguan.html

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 19:25
- Nahlásit

petrak
s maminkou to pro twbw musi byt zahul, hlacne asi kdyz se zhorsi... doufam, ze jeste bude krasne sama fungovat nejakou dobu

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2016 22:29
- Nahlásit

Rrumstajn, zase nestiham, tak aspon dodatecne krasnej vikend vsem. Slapky nekde slapou?
PetraK
Teď ještě si musím pořídit nějakou tu hračku, na kterou ji utáhnu. Pískací přetahovací..... musí to být něco co vydrží ty její nájezdy, neutrhne to a nezničí pískání hned jak to dostane do držky. .........
Videla sem neco neznicitelnyho u rtw, to by snad germansky najezdy taky mohlo prezit? Musim zjistit detaily.
cernej caj
a hlavne si rikam.ze ten malinkej pejsanek je skoro jak kremylek velikej
Stredni vorech prerostl Bajitko a do Kremylka mu chybi par cm. Ale ma jinou konstituci, je to i tak lehkonohy a nesmirne rychly stvoreni.
Cajdo, zitra zvladni to posledni rozlouceni s mamcou, at se sejdete cela rodina a zavzpominate na to pekny a tak...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 06:48
- Nahlásit

Gerda, Fifi a pochopitelně i ostatní, kteří si chtějí otestovat znalosti skotské... Na víkend na Zvířetníku visí článek znalostní... Hrajte si, pokud najdete chvilku... Večery už jsou temné, tak třeba čas na googlení zbude

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 06:50
- Nahlásit

čaj vzpomínejte na maminku s láskou. Ach jo - taková mláďata (jako jsi) nemají přicházet o maminky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 08:35
- Nahlásit

holky, diky

fifi
jojo, lehkonoha zirafkaaa

a je po vylete. je nadherne ale moje paty skuci a sou rady za tech 6,5km jenom. uzila sem si prvni jizdu s taxikem a chlapik rikal jak byl az ve francii. taky rikal, ze taxiky maj uctovat jen cestu kdy vezou a ne cestu na misto urceni takze mi tam kecali v nachode kdyz rekli ze by to bylo drahy ze mi musej uctovat i cestu tam.

doufam, ze slapky nemaj oslapkany slapky jak ja a dobre jim to slape

a krasnej vikend vsem

denyk
ve stredu sme sli kolem plotu a tam velkej cokl stekal ale stal ve vjezdu a nesel nanulic. za nama zrovna dojizdeli dva cyklisti, slysim rev jak jecej na psa, orocim se a on grafl toho druhyho akorat do lytka jak sem se otocila tak to sice neni utecha ale modriny se zahoji jak dopadli cyklisti nevim ale sli si to asi vyridit s majitelama...

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 18:06
- Nahlásit

cernej caj
jste měli dneska hezký počasí na rozloučení s maminkou
já včera celej 7 km ani nevěděla, že nějaký boty na nohách mám, jsou úplně super
Lokinek byl dneska hodnej, pres salám vysočina super
jediný neposlechnutí bylo u vody, kdy teda se zarazil a chvíli na mě koukal, ale pak dal přednost vodě, furt holt voda a zvířátka jsou neodolatelný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 18:39
- Nahlásit

maya
jojo, mela rada echt teplo a i ten unor byl krasnej a rozkvetlej urcote kvuli ni

tak to je supr, jak s botama tak lokim

vtipna vsuvka: kdo pribral od jara 5kg a spolecensky kalhoty na sobe od zimy nemel? a nenapadlo ho je vyzkouset? ano spravne, pri prevlikani u tatinka sem zjistila ze mam pruser

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 19:48
- Nahlásit

cernej caj
mám to podobně a vůbec nechápu, vždycky jsem přibírala jen přes zimu a přes léto spíš trochu zhubla, protože jako víc pohybu a už to nějak nefungujeeeee

HaZa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 19:54
- Nahlásit

nevím jestli to uvidíte .... naše "přivandrovalkyně" se nám dnes donesla 2 dárky ..... jsou jim 3 týdny .... myslela jsem že to nezvládla ...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 20:27
- Nahlásit

HaZa po rozkliknutí je nadělení viditelné. Tak ať mourci najdou hezký domov

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 20:36
- Nahlásit

Maya
presne, navic ve 30ti, to maji byt neduhy az za par az par desitek let

HaZa
videla sem na fb kotatka... mate doma utociste pro micku i s kotatama? nechate si mamu doma?

Xerxová
kam ste nakonec jeli na vylet?

jo a birmica je v cili uz par hodin

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 21:06
- Nahlásit

čaj byli jsme jen za humny - hledat jeden křížek na kraji Jizerek. Zítra ráno asi Protrženka...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 21:15 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit

našli jsme !

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 21:47
- Nahlásit

cernej caj
no pravda ve 30 jsem měla o x kilo míň a teda takovýhle starosti ne
HaZa
nic nevidím, tak ale snad jim najdete nový domovy
kočku nechte kastrovat hned jak přestane kojit, jinak vám dotáhne další

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 21:48
- Nahlásit

Xerxová
to je pěkný křížek, jak je přidělaný do toho šutru?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2016 22:12
- Nahlásit

většinou jsou navrtané do žulových balvanů - je to jeden z pomníčků lesáckých dávných - ale nevím, jestli je původní a nebo nově opravený...

HaZa
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 07:12 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

cernej cajXerxováMaya
mate doma utociste pro micku i s kotatama? nechate si mamu doma?
asi zůstanou doma ... no jejich příchod na svět byl trochu dramatickej ... narodili se v pátek 9.9 - večer jsem zjistila že kočka u nich není a jedno - ten tmavší byl pokrytej larvama much, volala jsem na veterinu - kočka (plašanka co se v zimě rozhodla že u nás bude bydlet) tam nebyla na radu vetky šlo kotě "do vany" a vyčesávala jsem ho asi půl hodiny všiváčkem. Kočka se pak rozhodla že si ho odnese a na zbylé 2 se vyprdla (vzhledem k tomu jaká je plašanka jsem se stáhli a čekali že se pro ty 2 vrátí - bohužel se nevrátila ) a včera odpoledne prostě ty 2 prcky dovedla ke dveřím na zahradu a starejte se. Ani jeden neviděl - měli očička zalepené hnisem, jinak vypadají OK. Teď je jdu zkontrolovat, zda nám je už nechala nebo si je odnesla....
Kastrace je v plánu ale po dohodě s vetkou až se nechá "zvednout" zatím se nechá pohladit ale vzít do ruky ne (vždy končím se škrábencem, neváhá ani kousnout ale zatím jsem rychlejší! trénujem, zkoušíme ale jde to pomalu ... dobrého od lidí asi moc nežila ....
Jinak kdyby jste kotě chtěli jsou volní (oba kocourci), ale kdyžtak budou lovit myši u nás na kůlničce (= seně) je místa dost a hlady taky nebudou ;)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2016 08:44
- Nahlásit

Xerxová
krasna fotka! a dobri ste

HaZa
aha tak to je nadeleni, ale tak ses dobra, zes kotatka vcas odchytila a netrapili se bez mamy

uz muze premlouvam na venkovni kocku rok, co sme prisli o zigula c.2 ale odmita...

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání