Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 20:13
- Nahlásit

jinak jediný problém, který měl Night - jakmile byl promočený (a to fakt byl několikrát) a ležel dýl v autě na pelechu (taky často) - tak si zapařil "podpaží". Jakmile byl den v suchu - hned bylo líp - ale vlhko a dlouhé ležení na pelechu to pak zase zhoršilo. Žádná trága - myslím, že za dva tři dny bude zase psíček "nepoškozený"

V domku se topilo - podlahovka celoročně nastavená na 19 stupňů - a na všech regulátorech napsaná cedulka - ať na to nešaháme. Že pokud je nám teplo, máme si otevřít okna a pokud je nám zima, nemáme být líní si zatopit v kamnech (krbovky). Bylo tam k dispozici spousta dříví a dokonce uhlák s uhlím (nepoužili jsme, dříví nám stačilo). Takže jsme večer sušili nejen své vršky, ale hlavně psí pelech do auta na další den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 20:17
- Nahlásit

xerxova
to zni jako dost dobrodruzna dovca. dik za osvetu s trajektem a cenou. fakt hodne se tesim na cestopis. dobre, ze sucho najtikovi delalo lip a za par dni by melo byt vse ok

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 21:13
- Nahlásit

Maya
Ty jsi poklad!!!

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 21:30
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 21:40
- Nahlásit

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 21:45
- Nahlásit

každý řádek jeden den...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 21:54
- Nahlásit

Xerxová
krása, barevný domečky jak ve Skandinávii
lochnesku na fotce nemáte?
birma
chceš další?

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 21:55
- Nahlásit

Xerxová
na tý fotce z města jak na vás kouká ta paní nebo pán

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 21:58
- Nahlásit

Maya
lochnesku na fotce nemáte
dyk tu si vezli sebou a je na každý druhý fotce

Xerxová
krásnýýý

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 22:00
- Nahlásit

Maya lochneska by mohla být tady... lovila míček ve vodě
- ale není to Loch Ness - je to jiný loch...
jinak zájem lidí byl veliký. Autobus Číňanů v Glen Coe má víc fotek Najta než skal a vodopádů... a jdu konečně spinkat

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 22:05
- Nahlásit

ještě poslední fotka - aneb jak se zamotat do stopovačky a ještě si přišlápnout klasické vodítko, které nosím kolem krku. Vodítko bylo nutné - ovce na volno by Najt nedal (za plotem v pohodě - ale v ohrádce jich je menšina) Přihodím ovce...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 22:56
- Nahlásit

Xerxová
to jsou pěkný ovečky
cernej caj
ty máš ten kindle http://ebookdaily.com/free-kindle-ebooks/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 06:40
- Nahlásit

maya
diky

xerxova
praskne mi displwj i na tlf jak sou krasny a jak tam je bozsky, co teprv jak budu u pc

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 07:26
- Nahlásit

V noci tu jednou prásklo tak, že jsem myslela, že spadnul sousední dům. Adam se mi pak asi 10 minut klepal na klíně a ještě hodinu spal na mě úplně nacucnutej, což normálně z duše nenávidí. Hnusnej zážitek to byl.

Xerxová
Těšim se do práce, že si ty fotky prohlídnu

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 07:41
- Nahlásit

birma kdyby ses v práci nudila, tak v Najtím týdeníčku jsou odkazy se stovkama fotek z akcičky Skotsko. Zatím jsou v albech i nějaké chyby, ale včera už je Pepa neopravoval... takže pokud něco nejde otevřít či se od někud vrátit... bude časem rekonstrukce alb bude

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 08:20
- Nahlásit

Xerxová
Nudit se asi budu, doufám, že se do nečasu nebude nikomu chtít a já budu mít veget

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 09:29
- Nahlásit

Xerxová
asi nejsem schopná Najtíí týdeníček najít

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 09:51
- Nahlásit

birma tady je aktuální měsíc - ten se Skotskem. Fotoalba jsou pod zvýrazněnými slovy v textu. Díky páníkovi jsou naše dogy hodně ukecané - jejich zápisky a fotoalba vychází každou sobotu už přes deset let. Texty a fotky neprochází mojí cenzůrou vidím je až vywebené... Já bych se často mazala

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 10:10
- Nahlásit

Xerxová
dík! už se kochám a koukám, že máš náš batoh

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 10:13
- Nahlásit

ach ta jeřabinová...

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 10:19
- Nahlásit

jeřabin tam bylo mocmoc. Všimli jsme si, že u žádného domku nebyla jabloň či jiný ovocný strom. Asi ten vichr nevydrží. Všimni si terénu - jak v Glen Coe, Glen Nevis i na Skye bylo hodně mokro, balvanovato a kluzko. I brody se našly. A to jsme volili snadné cesty...

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 10:39
- Nahlásit

Xerxová
to jsem si říkala, že musíte bejt vděčný za trénink z Jizerek

birma
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 11:32
- Nahlásit

Tak už umim estonsky pozdravit i se rozloučit. Takže už chybí jen ta vata mezitím D:

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 15:26
- Nahlásit

birma
tak v praze to muselo radit.

my kvuli strachu z deste zkratili trasu na 15km a bylo dost jak v pradelne ale nakonec zadnej slejvak neprisel. na 13,5 km mi upadla podrazka na pate, zbytek drzi videli sme drabnicke svetnicky snad to pisu dobre

Xerxová
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 16:19
- Nahlásit

Drábské světničky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 17:18
- Nahlásit

xerxova
dik, my byly jeste u valecova a nejak my to splyva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 18:44
- Nahlásit

maly saigon udelal velky saigon vsem v zaludcich a vegetatian kolega dostal nudle s masem. lepek tam prej nwbul ale bylo to slany a asi fuj sojovka nechybela a neco mi tam nesedlo... a prsiiii

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 19:42
- Nahlásit

cernej caj
u nás lilo v podstatě celej den, přestalo před chvílí když už je tma

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 19:43
- Nahlásit

pro nefb jeden Lokin s lítacím talířem

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2016 20:13
- Nahlásit

Rrumstajn,
zavidim vsem, kdo se potkal s destem ne jen na radaru... Tady to je furt stejna sahara bez kapky.
cernej caj
maly saigon udelal velky saigon vsem v zaludcich
Tak snad se nepo... nekde po ceste. A radne ti teda slepil muz botky, jen co je pravda.
Xerxová
Fotky a vypraveni si radne doprohlidnu po vikendu, ktery je ponekud pracovni. Ale k tem ovocnym stromum - nemaji to tam a neznaji ani klasickej oresak, anglan si tu fascinovane fotil letitej strom, ze to tam fakt neroste...

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání