| Autor |
Zpráva |
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 20:31
- Nahlásit
čaj to má občas širší místo k předjetí. Dneska jsme na těchto silnicích nejezdili asi 300 km. A má fifina pravdu, nemusí se myslet na jízdu v levo. Bylo hodně hnusně, snad bude zítra líp.
Objeli jsme celý Mull, zítra turistika poblíž domu, pokud bude jen trošku ne
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 20:32
- Nahlásit
Trošku nepršavo tam mělo být...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 20:52
- Nahlásit
Xerxová
Trošku nepršavo
Tak snad vam to bez desticku klapne. Uz se tesim na stupnici "bylo hnusne". Viz Bylo hodně hnusně
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 21:12
- Nahlásit
Tak jsem ulezla ten šílenej trek a dneska, když jsem otevírala v práci dveře, jsem tam nechala nohu. Měla jsem sandálky, dveře jsou kovový a mezera mezi dveřma a podlahou je menší než je výška mého palce na noze. Jak to dopadlo můžete hádat třikrát
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 21:19
- Nahlásit
A fotky na kterých najdete Fajku s Jelítkem (logicky nejsou ode mě, protože já je viděla jen na startu a v cíli )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 21:38
- Nahlásit
birma
Jak to dopadlo můžete hádat třikrát
fuuj, to ani nechci vědět, bolí moc?
Xerxová
já viděla někde video návod pro turisty jak na takovejch silnicích jezdit
aa tady to je, asi 50 sekunda, predtím jsou ovečky
https://www.youtube.com/watch?v=vG1Y2FdzISQ
cernej caj
jasan to se simky netyka vubec
tak díík, dnska se celej večer morím s tím programem Smart View na zálohy, samo ofiko verze ze samsung stránek pro XP nefunguje, vyzaduje to instalátor, kterej je jen pro win 7 a vista, fakt pakárna, ted jsem konečně našla nějakou starší verzi
zbytek zejtra, snad se mi ten tlf do rána nabije, za hodku nabije tak 10 procent, predtím se mi za hodku nabil celej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 21:39
- Nahlásit
birma
a koukám i nějaká pizla s koulema tam byla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 21:39
- Nahlásit
Maya
už ani ne, ale v první chvíli jsem měla co dělat, abych neřvala na celou ulici
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 22:25
- Nahlásit
birma
se nedivím
zajímavý článečky o češtině
http://www.proofreading.cz/perlicky-z-historie-ces tiny-%e2%80%93-kde-se-vzalo-f
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 22:29
- Nahlásit
Maya
zajímavý článečky o češtině
to je super!!! ale proč teď, když jsem se konečně dokopala k práci?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 22:45
- Nahlásit
birma[b]
noc je dlouhá, prece nepůjdeš spát
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2016 22:46
- Nahlásit
Maya
já? proč taky, že jo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 07:17
- Nahlásit
Xerxová
drzim palce na nedest
Maya
no to vis, MS uz XP nepodporuje tak uz ho nepodporujou ani dalsi vyrobci, proc taky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 07:20
- Nahlásit
za bernacku darenku...
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 07:20
- Nahlásit
Prší, prší jen se leje... Dnes fakt asi trošku odpočinku... Všichni spí, jen já už byla obejít v dešti domek - volám ráno ségře, aby rodiče měli aktualitky... Pes má taky půlnoc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 08:31
- Nahlásit
cernejcaj
to je mi lito
jeste ze maji alespon Adelku a ta je snad rozveseli
Xerxova
ranni ptace se nezapre co pocasi, uz je lepsi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 09:30
- Nahlásit
samo o vikendu ma byt hnusne ( i kdyz ono zas to nebude na skodu, ale o vikendu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 09:49
- Nahlásit
cernejcaj
me to neva potrebuju uklizet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 09:51
- Nahlásit
Mayacernej caj
My máme výstavu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 09:56 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
[imgs]https://66.media.tumblr.com/ebdcb55cf573847e 2896ae695c07dde1/tumblr_n5yc5w73Ma1t29s00o1_500.gi f[/imgs]
Gůůtn Tág. Máma je frajer. V pátek večer jí zavřel nějakej kreténskej řidič dveřma autobusu tak, že skončila na šití v Motole - naštěstí fakt "jen" šití a zhmoždění na rukou, chudínka - no a včera jsme spolu vyrazily do haraburďárny! Jela napřed autobusem, já tam dorazila z práce, ponakupovaly jsme neskutečný hovadiny a jelo se domů. Mám radost. A Rumíček měl taky radost, páč nám přišli s Brtníkem naproti a tak mámu zmlátil vocáskem. jak jinak, pochopitelně ji švihnul radostně přes ty zafačovaný ruce , jouda. Když jsem přišla dom, dali jsme si večerní prochajdu s trochou cvičení a ráno při procházce jsme potkali Belíše, tak se spolu pozabíjeli a servali a pak šli spokojeně do svých domovů . Odpoledne razíme směr Thálie-itálie a jde se venčit. Pamlskovník nabit kuřecími prsíčky, tak se uvidí, co na to stračena flekatá . Doma už jsem začla dělat bezpečnostní opatření - těžkobotky ve skříni, chemie ke stropu a tak jako podobně.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 09:58
- Nahlásit
PetraK
tvl chudak mmama, ale nastesti nic vaznyho, a je moc sikovna ze uz zas drandi prahou
kachna_
tak nevypada to uplne nejhur (na deste) spis zatazeno a ochlazeni, prehanky/deste podle lokality asi a navic se to jeste muze zmenit
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 09:59
- Nahlásit
cernej caj
samo o vikendu ma byt hnusne ( i kdyz ono zas to nebude na skodu, ale o vikendu
Naštěstí, další výlet v takovym pařáku bych asi nepřežila...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 10:01
- Nahlásit
Dali jsme si další nw trénink i poslušnost a on je prostě neskutečnej borec
PetraK
Chuděra maminka
To je těšeního, co? Svírá se ti žaludek? Prosedíš většinu dne na záchodě?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 10:02
- Nahlásit
birma
no to "nastesti" je uhel pohledu - pokud by melo chcat od rana do vecera jak to vcera vypadalo tak taky nutne nepotrebuju se hned nachladit z tricitek do celodenniho cvachtani v promocenych botach
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 10:04
- Nahlásit
cernej caj
za bernacku darenku.
ale ne!CHůdě malinký!! Je mi jí o to víc líto, že jedinej koho pak měla, byla Darenka a její manžel.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 10:07
- Nahlásit
cernej caj
tvl chudak mmama, ale nastesti nic vaznyho, a je moc sikovna ze uz zas drandi prahou
no! Byla navíc statečná, páč jak předtím musela mít na všechno asistenci, tak tohle zvládla dobře sama - my už byli na chalupě s čoklidama, volala mi až večer
jak jako že má být hnusně? však já měla za to, že má být právě ještě tenhle víkend tropiko. Ještě jsem si říkala, že se zas čokle v kufru při přejezdu uvařej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 10:09
- Nahlásit
PetraK
tak to je moc sikovna, ze to dokonce dala sama takhle a jen se ozvala s hlasenim
no vcera to vypadalo blbe (ale asi ne praha to sem nesledovala) a ted uz zas kdovi jak spis azuro, tak kdo vi...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 10:15
- Nahlásit
birma
To je těšeního, co? Svírá se ti žaludek? Prosedíš většinu dne na záchodě?
je to zas úplně jiný, než s ostatními psy. Murphyho jsem si doma vydupala, Ešusa vymodlila, Bubi pragmaticky ukecala, Štajna jsem si myslela, že nemůžu pořídit a Tildička, ta bude přece Brtníkova, ne?.... (já jsem se ten víkend držela spíš zpátky-(že kdyby to nevyšlo, jako), tak se rozjíždím postupně. Jsem opět pragmatická taková a je tam ještě spoustu smutku.
Žaludek se mi kapek svírá - ale to krzevá to hárání a taky proto, že všichni v okolí říkají takový to "ty to dáš, to na to máš, to bude na pohodu, prosim Tě a kdo jinej, než ty....." mno..... nerada bych se přecenila Je to dost velkej pes musí být fakt ovladatelnej, a už má něco nahráno na hadrdisku... . Byla bych radši, kdyby mi bylo zas dvacet a nebyla svázaná přehnanou zodpovědností , to by to šlo lup-lup.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 11:33
- Nahlásit
PetraK
muze jeste vyrust?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2016 11:48
- Nahlásit