| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 09:02
- Nahlásit
kachna_
Mája TAKY NEVĚDĚLA JAK SE JMENUJE, NEUMĚLA POVELY, ale když jsem si pak psala s
jojo, já vím, jen ona tak nějak nereagovala moc ani ve svým původním doma. Oni podle mě dost situací řeší daunem. A tam teda musel zařvat, aby ho udělala. Navíc to asi není dotažený. Takhle fungovat nebudeme. Pěkně základní sada běžných povelů. Taly Brtníka zbožňuje.
Heh- Rumouš opustil pelech a fláknul s sebou vedle ní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 09:06
- Nahlásit
cernej caj
a koho jinyho by sis TY mela vzit domu nez tildu
že jo? jen jsem teda měla představu černýho PSA
kachna_
cernej caj
no vidis, za par dni budes moct do prace
a tim jí motivuješ nebo de-motivuješ?
jestli půjde všechno jako vždycky, tak se mi svinsky nebude chtít nastoupit na plnej úvazek. Teď nám nastavenou půldenní dovolenou do příštího pátku.
Já jsem si Máju mohla brát do práce
se mnou takhle mohl Ešus. A myslím, že to je pak na tom psu hodně vidět, škoda že to nejde.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 09:09
- Nahlásit
PetraK
jen jsem teda měla představu černýho PSA
v klidu až bude dělat kraviny a tobě se zatmí před očima, tak BUDE černá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 09:12
- Nahlásit
kachna_
ona byla fajnsmejkr
no ferinka mi v zivote rozkousala krom sporadu jedinou vec - bryle. Na dovolene nemusim vam asi popisovat kolik toho vidi clovek s sesti dioptriema bez brejli
a tim jí motivuješ nebo de-motivuješ?
PetraK
tak to chapu, ze se ti nebude chtit pak, ale to uz z principu ze se cloveku nechce nikdy do prace ;D
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 10:09
- Nahlásit
hele spolujizda se zviraty
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 10:15
- Nahlásit
Tak jsem si byla opět posedět ve druhém patře na schodech a vzala si mahjong , zatím ticho - jsme na 20 min. Vytáhla jsem je znovu ven a už čůrala podruhý
JO a taky jsme rovnou začli jezdit výtahem, proč se s tím crcat , takže už je z ní panelákovej péf - umí schody i výtah. Přivezli jsme si ji bohužel včera dost pozdě, musela dostat najíst, pak počkat a stejně jsem si to nelajsla jít schodama, tak jsem prubla výtah. Ostatně pravda - dveře jako dveře. A ešče to měla se zrcadlem, aby se viděla, modelína jedna .
Teď jsem je flákla oba do předsíně ať chrápou. Bože jak já jim závidim.
Fajka
v klidu až bude dělat kraviny a tobě se zatmí před očima, tak BUDE černá
a nebo ešivá mě dostatečně nas... štve, ta ju někam zavřu, až zčerná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 10:42
- Nahlásit
PetraK
tak to mas rychly pokroky teda
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 11:45
- Nahlásit
cernej caj
zrovna koukám že ve sportisimu maj slevu na Solomony kolem 30%...
asi se pudu juknout, páč sem zjistila že Fryšták dal zabrat nejen tlapkám psím, nohám lidským ale i podrážka na botičkách začíná býti jakási sjetá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 11:50
- Nahlásit
tádydý tádydá, já mám vzornýho péfa už umí hledat skořici i na parkovišti nebo na nádraží je to bourec. A taky se mi umí zaparkovat mezi nohy, už jenom odbouráváme posunek, aby to bylo jen na slovní povel. A furt se chechtá a furt chce něco dělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 11:51
- Nahlásit
Fajka
jo, tak to sme koukam meli obe ohledne bot uspesnej vikend ja do sportisima mrknu i kdyz prej maj v lidlu ode dneska akci na nepromokavy bezekcy tak se pujdu podivat taky.
silnicky maj vyhodu, ze na nich se nema co sjet ale ta tlumiva vrstva je asi definitivne v haji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 11:54
- Nahlásit
já tedy stav svých bot po Fryštáku komentovat nebudu. Podrážka stále drží, ale ta díra, co byla svrchu v horní vrstvě látky je už nejspíš až na ponožku a že neni malá...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 11:56
- Nahlásit
birma
to mas ty "novy" ? ty modry?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 11:57
- Nahlásit
cernej caj
jo, tak to sme koukam meli obe ohledne bot uspesnej vikend
jako já zas až tak né zatím jsou furt dobrý jen už musím zas myslet na budoucno bo za Fryšták jsem sjela podrážky víc než za těch 5 předešlejch treků.... těch šutrů šotoliny a asfaltu bylo prostě moc
silnicky maj vyhodu, ze na nich se nema co sjet
mě ted zaujalo tohle:
podešev Contagrip® HA s vyšší odolností vůči sešlapání...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 12:00
- Nahlásit
Fajka
fakt? tak to je drsny, ja kdyz si vemu, ze ty silnicky se mnou prosly dolomity, taury, trek na sk/pl hranicich a chodim v nich v lete u nas vsude a furt ta podrazka je pouzitelna, tak me prekvapuje, ze na nejakych turistickych botach de dolu jeste rychleji... to je fakt hruza co se dneska vyrabi...
jo sem slysela, ze ta salomoni contagrip je dobra a dokonce kdyz bys chtela na gerlach, tam doporucujou boty bud s vibramkou nebo contagrpiem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 12:06
- Nahlásit
cernej caj
to je fakt hruza co se dneska vyrabi...
jako jo, je ale já v tom mám taky trošku prsty bo kdybych chodila normálně rovnoměrně, a nešmatlala jednou stranou, žáno tak to tak vidět nebé, bo je mám sjeté k jedné straně
a taky už mají nachozeno fakt hodně kilometrů.... ono se to nezdá ale přes 800 už to bude...
ta salomoni contagrip je dobra a dokonce kdyz bys chtela na gerlach, tam doporucujou boty bud s vibramkou nebo contagrpiem
aháá díky za super info to se hodí, tak jestli mě nějaký padnou tak to bude jasná volba asik
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 12:11
- Nahlásit
Fajka
ja smatlu taky - na venkovni strany, dycky mam na vsech botach prvni vojetou patu zvenku a zbytek podrazky netknutej
ty moje silnicky maj tak 1000 a proste nechapu to, ta podrazka je sjeta, ale furt tam nema nikde sjety casti
na fotce s podrazkou je to dokonce i videt, ze tam furt je v celkem puvodnim stavu, coz jako fakt nechapu
tak snad si vyberes
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 12:40
- Nahlásit
já mám pocit, že trailovky se mi sjížděj výrazně míň, než jakýkoliv trekový s vibramem, co jsem kdy měla. Ty, co jjsem kupovala v zimě maj určitě aspoň 700 a vzorek prakticky netknutej...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 12:48
- Nahlásit
birma
u tech silnciek me napadlo, ze tim ze vzorek nemaj, nema se nic co viditelne ohoblovat... ale zas mi prijde divny, ze vlastne boty vubec neurceny do terenu sou furt v tak skvelym stavu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 13:04
- Nahlásit
ešče, že já vůbec nikam nechodim. I tak jsem minulej týden přišla o dvoje boty naráz. pravda, ty jedny už mám spravený.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 13:10
- Nahlásit
cernej caj
nevím, jestli víš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 13:30
- Nahlásit
sleva na canidae
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 13:38
- Nahlásit
birma
hele, diky, nevim. akorat se to blbe nacita a nevidim datum se stalo i par let v minulosti ze se do vodovodu dostala neprecistena voda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 13:47
- Nahlásit
tak jo, je to dneska jako dneska, diky!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 15:31
- Nahlásit
hmmm-m. Kolezi divně koukaj. Na moje ruce - Teletalys je totiž takový akční zvířátko a moje ruce podle toho vypadají, já si toho nějak doteď moc nevšímala, ale........... nevypadá to pěkně, to je fakt. Pravá ruka, jak když mě bičovali, levá jak když mě mlátili. Vzhledem k tomu, že má tendece kousat i do prstů u nohou......... hm... k lékaří teĎ radši ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 16:59
- Nahlásit
PetraK
ja budu bicovat muze protoze me desne stve jeho oblibena cinnost, ze spolu mluvime, ja mu neco rikam a on v pulce moji vety zacne s nekym telefonovat. ale ne tak ze by mu zazvonil mobil, on se omluvil a vzal to. on si normalne vytoci cloveka a zacne s nim mluvit. muzes na nej poslat tu tvoji likvidacni cetu prosim?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 18:25
- Nahlásit
kdo bude moooooznaaaaaa mit par fotek v malonakladove knizce? volala mi teda, bude vydavat druhou knizku, ze by se ji par mych fotek hodilo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 18:36
- Nahlásit
právě jsem zjistila, že krom estonštiny bych stíhala i norštinu, islandštinu (tu nechci, na Islandu nemaj stromy) nebo finštinu. Bože bože mě jebne. Zvlášť, když se sama sobě snažím vysvětlit, že se nic takového fakt učit nechci
cernej caj
supéééééééééééér!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 18:50
- Nahlásit
birma
no tak by ses to proste ucila pro jistotu, az bys jela na ten sever nekdy
prave mi schne lepidlo na podrazkach... a v batohu mam bezecky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 18:54
- Nahlásit
PetraK
Vitej, Ťululum u Esusu! Moc pekne se ty tvoje zazitky ctou, mate teda ted zase stridavou peci, at tam neni dlouho sama doma? Drzim palce, at se rychle slecna vpracuje do vaseho modu.
cernej caj
ze by se ji par mych fotek hodilo
Jakych?
ale ne tak ze by mu zazvonil mobil, on se omluvil a vzal to. on si normalne vytoci cloveka a zacne s nim mluvit.
To chce poradnej koberec, idealne zatezovej! A predtim, nez ho do nej zabalis, ho celou to roli flaknout po hlave, silna ses na to dost.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2016 18:57
- Nahlásit
cernej caj
tak by ses to proste ucila pro jistotu, az bys jela na ten sever nekdy
no ale na kterej? Estonsko je nejblíž, Finsko s Norskem jsou lákavější, ale finština je díky Maye dost děsivá
Estonsko mě dost láká na treky, koukala jsem, že tam maj jenom roviny, tam by se mejm plícím líbilo
|