Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 17:39
- Nahlásit

Xerxová není na Orknejích ani Shetlandách. Je v obyčejném Skotsku. Teď dorazila ze Ztraceného údolí v Glen Coe. Night je kamzik, byl moc šikovný. Ehm... Pepa nechal foťák v chalupě 😜

Xerxová
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 17:42
- Nahlásit

Jo a slunko slunilo asi hodinu... Takže výhledy na Tři sestry nic moc.

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 18:00
- Nahlásit

Maya
hele na co jsem narazila
mě tam láká estonština, tu bych i stíhala časově. Jen tedy nevím, kde bych na to teď vzala, zvlášť, když další položka na seznamu, co musím koupit je stan

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 18:28
- Nahlásit

Xerxová
tak se holt jednou kochal bez hledacku;)

birma
kvuli trekum? bych ti mohla pripadne pujcit

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 18:36
- Nahlásit

cernej caj
kvuli trekum? bych ti mohla pripadne pujcit
já mám, ale nějak mi do něj teče, tak jsem si říkala, že není špatnej nápad koupit, dokud tu dělám, se slevou ;) ale dík za nabídku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 18:55
- Nahlásit

birma
ok. prave my sme ho koupili a pouzili jednou pred 3ma rokama a jinak tu ted lezi

birma
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 18:55
- Nahlásit

cernej caj
no ten se má

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 19:36
- Nahlásit

birma
no co my s nim, ze jo

jinak par fotek z vikendu

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 19:43
- Nahlásit

birma
jj, to znám, pro mě časově nereálný, kromě finštiny by mě teda lákala faerština
s estonštinou se domluvíš i ve Finsku, to je taky dobrej profit
kurzovný takhle jde, levnějc nesezeneš, to já to mám projetý, pálky to jsou za ty individuální kurzy

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 19:46
- Nahlásit

cernej caj
to je report jak od hospody k hospodě
fotky pěkný, ty kamery teda

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 19:56
- Nahlásit

Maya
to bylo fakt hrozny s tema hospodama, to jediny kazilo dokonalost. nejsu stavena na 4x denne zdvorilostni aquilu za 35 kc 2deci.. i jedna by byla vic, nez je nutny, denne ale na teply jidlo proc ne... ale tohle me ubijelo fest

kachna_
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 20:04
- Nahlásit

birma
taky můžeme půjčit. Máme malý i velký stan.
cernej caj
[imgs]https://beta.sportisimo.cz/pub/products/imag es/386/386159/450x450/numero-uno-pardus-m-12_2.jpg [/imgs]
hele, takovýhle "díry" (ale trošku jinak uložený)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 20:20
- Nahlásit

kachna
bych to vyplnila silikonem a zalepila zezvrcha izolackou at tam nemas diru pak by te to netlacilo

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2016 20:22
- Nahlásit

tip na knízku, to by tady někoho mohlo zajímat
https://www.kosmas.cz/knihy/220155/encyklopedie-so bestacnosti-pro-21.-stoleti/

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 06:01
- Nahlásit

cernej caj
bych to vyplnila silikonem a zalepila zezvrcha izolackou at tam nemas diru pak by te to netlacilo
týjo, to já si se svojí současnou váhou a tím, že po tom chci chodit celkem často, asi netroufnu. NO, možná to zkusím , páč botky mám ráda, ale na delší chození po asfaltu fakt nevím?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 07:01
- Nahlásit

kachna_
no jestli to chapu spravne, ze te tlacej ty diry tam, pac mas asi od okraju otlaky? osobne bych tam klidne nalepila i nejakou vlozku dovnitr, aby se ti srovnala ta naslapna cast? ale vis jak, to radi nekdo, kdo pulku bot proreze, prolepi, odrezava okopy a tak

takze bud na delsi po asfaltu jiny nebo zkusit tu vlozku, treba i oboustrankou na zacatek, at pripadne jde snadno vyndat?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 07:13
- Nahlásit

Kuk - dnes ostrov SKye. Opět tam plánujeme jeden výlet, jdu zabalit svačinu. Mám Ešusce dovést skyeteriéra ? To byl její první psisko, pokud se nepletu.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 07:20
- Nahlásit

Xerxová
juuu tak si to moc uzijte

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 07:27
- Nahlásit

Včerejší předpověď slibovala slůňo, podle aktuální tam má v poledne být liják a pak už zataženo... A to jsme to kvůli počasí posunuli až na dnešek.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 07:47
- Nahlásit

Xerxová
tak snad ten lijak nebude tak hroznej a bude "aspon" to zatazeno. holt nekdo na severu to severni pocasi nikdy nezazije, vy ho mate kazdej den

jo a musim objednat muzi vanocni darek. Ztratil nabijecku na baterie, ale nabijim si je u nej i ja tak ji musim koupit ted, abych si je mohla dobijet sem teda chtela vydrzet k vanocum ale nemuzu si to furt pucovat od kolegy

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 08:24
- Nahlásit

Xerxova
si to uzijete urcite i v desti
teriera privez Esuska urcite bude skakat radosti z tretiho psa

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 08:26 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
strašně se mi líbí tyhle botky, ale nemůžu k nim nikde najít, jak jsou s nima lidi spokojení

crossroad Medusa
jenže je nepotřebuju
Takže přemýšlím, jestli úžasně levné s dobrým hodnocením růžovky (barvy na textil případně mám ) nebo hezké Loapky.
Kdybych repasovala ty prošláplé Alpinky, tak bych si možná mohla pořídit růžovky + Medůzy. Pak bych asi měla bezkonkurenčně nejvíc bot v životě (šestery a to nepočítám holinky! )

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 08:39
- Nahlásit

Maya
Esuska urcite bude skakat radosti z tretiho psa
když bude plesnivej...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 08:46
- Nahlásit

kachna_
tak to prubni. Ja vubec k botam nehledam recenze, ani k obleceni.za ty prachy navic kdyz se rozpadnou driv, ze zakona reklamace a kdyz vydrzi tak jen bonus, ne?

vypadaj fakt pekne

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 09:14
- Nahlásit

cernej caj
ze zakona reklamace
nj, říká vrchní paní botoreklamová

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 09:19
- Nahlásit

kachna_
no jo, ale ja bych potrebovala v zivote vyreklamovat jen ty z nemecka coz jaksi nevim, jak mam udelat kdyz nemecky nemluvim

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 09:26
- Nahlásit

cernej caj
a oni neumí anglicky? Kdyžtak ti to můžu napsat. Pak budou ještě rádi komunikovat v angličtině přímo s tebou
Botooperační dotaz - myslíš, že by to šlo opravit tavnou pistolí?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 09:31
- Nahlásit

cernejcaj
vzdyt ti Fajka nabizela ze ti to prelozi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 10:12
- Nahlásit

Maya
ajoo ja si zafixovala jen to shaize shuze to se teda fajfce omlouvam a pripadne zkusim nejak dat boty do pucu a nachystat je

kachna_
to ja nevim, ja nemam tavnou pistoli... vis jak, hur na tom stejne nebudes kdyz to zkusis

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2016 10:46
- Nahlásit

zajimavy
http://m.vitalia.cz/clanky/antibakterialni-mydla-l idem-rozhodne-nepomahaji-nekomu-mohou-i-skodit/

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání