Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 13:41
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Talinka dneska zabila prasátko Byla tak nadšená, že to chrochtá, že mu pak ukousla z nadšení ucho a bylo dochrochtáno. Ten pes je ne-do-kou-sa-nej, chudinka, má úplně hroznou potřebu něco žužlat a okusovat. myslím, že doteď moc příležitostí neměla. Výkupný při odchodech jest špalíček a dingo suchar.
Je to s ní těžký, venku jí nezaujme vůbec nic. Zatím . Doufám, že to přerazim.?????????????
zatím se nám taky až na tu jednu nehodu daří držet čistý skóre. Když jde se mnou jde jí to venčení se líp. Jsem ale ráda, že teda bere na milost travičku a nevenčí se na chodník, což jsem tak trochu odhadovala, že bude, protože na chalupě chodí zásadně do kamínků.
Důležitá informace pro žbrnďu - Zkouším naklikávat. , vopakuju zkoušim naklikávat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 13:49
- Nahlásit

PetraK
tak supr, se rozvejka, rozcura a tak

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 13:52 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

birma

dostala jsem tip na online kurz estonštiny

čumim! Cože tě to popadlo?

cernej caj

italsko madarske domacnosti

jsou to dementi zrzavý a flekatý Von navíc Rumoušek je na sebe takovej vopatrnej, takže když ona to přežene při bitkách, tak o tom ví půlka sídliště, jak von hystericky na ní ječí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 13:58
- Nahlásit

PetraK
chudaaaak

Fajka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:02
- Nahlásit

PetraK
když ona to přežene při bitkách, tak o tom ví půlka sídliště, jak von hystericky na ní ječí
chlapeček

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:14
- Nahlásit

Fajka

chlapeček

jo. ale je pravda, že ona je obrovská a hodně hr, to jo. Včera byla sladká, když se ke mně schovávala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:18
- Nahlásit

Blondýnka si kupuje nové auto a ptá se prodavače:
„Prosím vás, je to auto rychlé?“
„Samozřejmě, 240 km za hodinu“
„Nekecejte, tolik kilometrů hodina nemá!“

to musím říct kolegyni

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:19
- Nahlásit

PetraK

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:20
- Nahlásit

cernej caj
ten online kurz je zdarma?
jojo zdarma. Kreslený videa a testíky. Docela hezky udělaný to je.

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:24
- Nahlásit

birma
jakej online kurz, jsou tam i jiny jazyky?
PetraK
to je fakt o tolik vetsi? me tihle ohari pripadaj vsichni tak nejak stejne velky

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:28
- Nahlásit

PetraK
Je to s ní těžký, venku jí nezaujme vůbec nic. Zatím . Doufám, že to přerazim.?????????????
Blázníš? Máš ji dva dny a už máš pocit, že by měla vnímat venku? Když to šlo přerazit u Adama, proč ne u Tydýty?
čumim! Cože tě to popadlo?
ti nevim, jsem narazila na kurzy a nějak jsem záhy dospěla k tomu, že se musim učit estonsky ten online kurz je takovej úplatek svědomí když to vydržium, příští semestr se začnu normálně učit v nějakym kurzu se živejma lidma

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:28
- Nahlásit

Maya
jakej online kurz, jsou tam i jiny jazyky?
tady. Jiný jazyky tam nebudou, dělali to nejspíš estonci z nějakýho grantu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:36
- Nahlásit

birma
me taky neprisla o tolik vetsi z fotek, ale muze to klamat

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 14:40
- Nahlásit

birma
aha tak to nic
s estonstinou to asi bude stejny jako s finstinou takze hodne kurzu bejva na youtube a na fb mam nekolik stranek zabyvajicich se vyukou typu slovicko fraze veta kazdy den infografiky gramatickych jevu a tak pripadne skupiny kde si lze minimalne cist dotazy a byvaji tam zsjimavy odkazy co tam kdo napostuje i ucebnice je stazeni
ja teda uz uvazovala o skype kurzu ceny jsou docela prijatelny tady u nas a nebo za 10 euro se da sehnat i domorodec
akorat nevim jestli bych dala ten skype a pripada mi to takovy divny

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 15:13
- Nahlásit

uffff - po třiceti hodinách jsme doma... Night se napucnil k prasknutí (přeháním - dostal standardní porci) a padnul za vlast. Byl šikovný - velký chudák se skrčenýma nožičkama týden výletící po kamenech a v lijácích

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 15:30
- Nahlásit

Xerxova
uz jste doma? to to nejak rychle uteklo

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 15:48
- Nahlásit

Maya
s estonstinou to asi bude stejny jako s finstinou
zatím jsem koukala do Luxoru a maj tam slovník finštiny, nějakej soubor gramatickejch jevů a snad i učebnici, ale o estonštině asi nikdy neslyšeli
ale něco si pak určitě najdu

Xerxová
Vítejte zpět!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 17:34
- Nahlásit

xerxova
tak dobre ze ste v poraddky doma a uteklo r reda rychle

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 17:50
- Nahlásit

bratránek příští týden bude slavit narozky. Ten samej bratránek, co mi dal seskok padákem. Copak on asi dostane?
(ne nejsem tak zlá, že bych mu dala seskok padákem, má totiž takovou hrůzu z vejšek, že nevyleze ani na rozhlednu)

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 17:54
- Nahlásit

Rrumstaajn,
krasny vikend vsem!
Xerxová
Uuuz ste domki? Jeejej, ja myslela, ze tam pobydete dyl, tak vitejte! To bude fotek a vypraveni!
birma
Copak on asi dostane?
Bungee jump?

birma
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 18:08
- Nahlásit

Fifi
Bungee jump?
Já nejsem zlá a krutá tohle si otestuje

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 18:24
- Nahlásit

Fifi ubytování bylo na týden - od čtvrtka do čtvrtka... i s cestou devět nocí a deset dní.
Fotodokumentace bude (asi brzy), jen pár poznámek...

jeden den se foťák vyskratoval - neb fakt nezbyla na nikom nit suchá (i nepromoknutelné bundy promokly). Druhý den foťák vysychal - ale foťákoval, jen obrazovka a menu nefungovaly ) Pak jedno odpoledne šly na výlet všechny objektivy, ale tělo foťáku zůstalo v teple u krbu... na a jedny fotky se nechtěly stáhnout - ale teď Pepa zrenovoval kartu a zachránil alespoň většinu. Prostě fotky zakleté...

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 19:22
- Nahlásit

Xerxová
Jezis, asi melo Skotsko strach, ze byste mu kradli dusi. A prujezd Kanalem v pohode teda?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 19:30
- Nahlásit

Fifi jo v pohodě - tunelem jezdí málo lidí - klídek, rychlé odbavení i veterinární - prý perfect , cestovací čip jsem pípla napoprvé... ale Angličana se dvěma velkými psy před námi nevpustili... neměl požadované odčervení (jestli jsem pochopila). Klidno i při průjezdu Calais tam i zpátky - nikde žádná potíž.

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 19:33
- Nahlásit

Xerxová
Tak jste meli kliku, v srpnu byly prave problemy i u vlaku. Na zachraneny fotky se tesim, protoze uaaaaaaaaaaaa Scotland! Najtik i vy budete asi dukladne dospavat.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 19:37
- Nahlásit

taky se moc tesim na fotky a povidani a hlavne, ze to fotak zvladl.

tunelem jako v principu jezdi malo lidi nebo v tomto obdobi?

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 19:55
- Nahlásit

čtvrtek - cestou tam - ďáblovy šipky (jsem ujetá na stojící kamení), Holy Island (tam byl tuleň a hlavně přívalový liják) a Drummond Castle zahrady (z těch zbyla jen 5 km alej neuvěřitelných stromů, kterou projíždíš autem k zámku... ale pak dorazil další liják a zahrady jsme bohužel vzdali, neb jsme byli na kost promočení a ještě kus cesty nás čekal)
pátek - vodopády pod Ben Nevisem (pršelo jen trochu a rostlo spousta hub), odpoledne Oban (to pršelo hodně) a tak jsme k dalšímu hradu a ruině kaple jeli autem místo výletově. U kaple (tak kilák od auta) nás chytil takový šplách, že fakt promoklo úplně všechno. A přišla vichřice.
sobota - velká autocesta přes Vysočinu. Začali jsme Loch Nessem, pak katedrála v Dornochu a přejezd po úzké cestě napříč Skotskem do Ullapoolu. Tam jsem jeli úplně sami. Pak Pooleewe a zpátky do Fort Augusta a dom. Bylo docela hezky, i slůňo vylezlo.
neděle - Glenfinnan (procházka, psík nadšen), hrad Tioram (psík ještě nadšenější) a další desetikilometrový výlet na Zpívající písky (to už si pes říkal, že to přeháníme). Ardnamurchan, Morvern, Sunart... nikde nikdo, cesty pro jednoho, krása... počasí spolupracovalo.
pondělí - Vichřice a déšť. První trajekt za humny (Corran ferry) jel, druhý trajekt na ostrov Mull taky jel, třetí trajekt na ostrůvek Iona (Pepa se těšil na abbey mocmoc) pro nepřízeň počasí zrušen. To už nejen fučelo, ale i lilo. Objeli jsme celý ostrov Mull (po těch necestách), v Tobermory (v lijáku) nafotili barevné nábřeží a koupili whisky a jeli do Obanu na trajekt. Byl plný a tak návrat na maličký trajekt z Fishnishe a opět liduprázdné silničky pro jednoho na neobydlených poloostrovech naproti "domku"
úterý - relaxační den - výlet pěšky ve slabém dešti na kopec nad domkem. Skončil kutálením se cestou necestou šílenou strání a potokem (mraky hub), naštěstí jsme se vyloupli ve správné ovčí ohradě našich domácích... a odpoledne výlet do Ztraceného údolí v Glen Coe. Night osvědčil fyzičku i kvalitu tlapátek z Jizerek - zvládnul kamenitý terén na jedničku. Večer ještě Pepa jel nafotit
hrad Stalker, já zůstala s psiskem doma - válel se u hořícího krbu a byl tuhouš.
středa - ostrov Skye, lilo skoro celý den, jen odpoledne se na chvilku vyčasilo - a zvládli jsme zdolat Old Mana... opět Night byl jak kamzík.
čtvrtek - stihli jsme nakouknout do St. Andrews (dluh z minulé návštěvy) a obejít Jedbourgh abbey... pak už směr tunel... a domůůůůůů

Xerxová
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 19:58
- Nahlásit

čaj tunel je podstatně dražší, než trajekt. Ale se psem je to pohoda - trvá cesta pod vodou jen půlhoďku, sedíš se psem ve svém autě (do vlaku se vjíždí autem a zůstáváš tu půlhoďku v něm nebo vedle nej), veterinární odbavení funguje nonstop každý den v roce... Jeli jsme s ním potřetí (tedy šest jízd) a nikdy žádné davy - jen jednou, když bouchla na Islandu sopka a nelétala letadla)

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 20:03
- Nahlásit

birma
a hele co jsem našla
http://www.goethe-verlag.com/book2/CS/index.htm
a tohle mám finštinu a švédštinu a nic moc, ale viděla jsem anglinu a ta byla pěkně udělaná, takze asi zálezí jak udělali tu estonštinu
http://www.jazykove-kurzy24.cz/estonsky-estonstina -vyukovy-software-softwarova-vyuka-zaklady-zacatec nici-CD-ROM/
finština má učebnici pro samouky, ale ted kdyz mám nějaký povědomí, tak musím ríct, ze je nic moc oproti těm anglickejm

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2016 20:10
- Nahlásit

birma
a tohle znáš?
http://www.mmh.cz/estonsky/
koukám ta podoba s finštinou je fakt veliká, nevím teda jak gramatika

Xerxová
jste teda měli náročnej program a takhle v deštích, mě by kleplo
taky se těším na fotky

<< 1 ... 306 . 307 . 308 . 309 . 310 . 311 . 312 . 313 . 314 . 315 . 316 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání