Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Ešusovou IV
<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 21:55
- Nahlásit

Maya
Kratkosrsta germanka. Kdyz jsem s Esuskou telefenovala nekdy v patek ci sobotu, jen se ozyvalo "Thalie, neber to, sikovna, podej.. Cos to zase ukradla, svine jedna, tak ses sikovna..." Budou mit veselo, jestli to fakt klaplo.
birma
Ádovi spíš vadila ta doba, co jsme byli na trati, už mi pak trochu usínal za pochodu (ale to jsme byli dva)
No, chudaky psi, co na nej panicka vymejsli na tropickej podzim! Tebe litovat fakt nemuzu, bo si mu to vymyslela coby zabavicku na vikend. Hlavne snad zadny puchejre nebyly, ani na tvych ci psich tlapkach.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:13
- Nahlásit

Fifi
chudaky psi, co na nej panicka vymejsli na tropickej podzim! Tebe litovat fakt nemuzu, bo si mu to vymyslela coby zabavicku na vikend
Chudáky panička, co si vymejšlí podobný trestný výpravy, aby uspokojila a unavila psisko
snad zadny puchejre nebyly, ani na tvych ci psich tlapkach.

já dobrý, psí tlapky ukazujou puchejře tak za 2 týdny, ale naštěstí ho to nikdy nijak nebolelo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:14
- Nahlásit

Fifi
Takze po vikendu teda je jasno a rozhodnuto?
ano prosím. I když rozhodnuto bylo v podstatě asi pradávno už, jen se to muselo potvrdit. Hlavně, kdyby Rumouš měl nějakou potíž, tak bychom do toho nešli. Byl kapek naprdnutej, nevim, podle čeho usoudil, že tohle teda není návštěva, ale nevydrželo mu to dlouho , naštěstí.

Taly je dělo, malý štěně ve velkým těle. Typickej pracovní pes z kotce . Práce budou spousta. A neumí si hrát Ovšem je to pradlena - jak někde vidí mokrej hadr, už to nosí. Taky ponožky krade a je mýdlofetišistka. Leze na linku, najde jakýkoliv i miniaturní humus. Ovšem po povelu se podělí. I o mrtvou mumifikovanou myš. I o mrtvýho mumifikovanýho ptáčka. O mýdlo se tedy dělí nerada. Ráda opečený maso z pánvičky na sporáku. Domácí chléb se šunkou taky fajn. Ovšem pivo?? No po pivu je litá . TAky je ujetá na nářadí, to krade. Po příjezdu vytvořila uprostřed chalupy obří louži. Posléze už se dařilo jen venku. Zatím preferuje čůrat na štěrku (kotec no), doufám, že se dostaneme co nejdřív na travičku. A vůbec neví, jak se jmenuje. Rozhodně ne Taly. Dneska ještě musela domů, v úterý jedeme venčit a přesun by měl - pokud práce dovolí - proběhnout ve středu. Rumouše trefí, že se jí nezbavil natrvalo.

a ta truhla je taky neskutecna, dobre, ze si ji vysvobodila! Nadhera.
je krásná, že jo?? Já to věděla, když jsem ji tam viděla tak hnusnou ukoptěnou.... ale že bude takhle vyvedená, to se mi nesnilo. To je Brtníkova práce.

birma

vidí, že je překrásná, já bych chtěla nějakou portrétovku

Fifi mě předběhla . Má krásnou hlavu, obří mordu, vezme mi celou ruku do huby a ta tam zmizí. Je celá obrovská, spíš bych řekla doga, než ohař

Xerxovác
Gratuluju ke germánce.

díky. Pasovala by hodně k Nýtkovi, jest jí totiž kus a ještě poporoste, což Brtník odmítá akceptovat

Maya
ooo ta je krásná, co to je, jak se jmenuje a tak dále?

Krásná je a taky náležitě švihlá, páč je jí devět měsíců. Od jejího narození budem de-facto pátá zastávka, protože nikomu nepasuje. žije v kotci a připravovaná na práci. Ofiko jméno je Thalia, jinak Taly. Ovšem odmítá na to slyšet, tvrdí, že se nejmenuje. My už jí teď říkáme Itálie, Natálie a taky Vitališi a nebo Milko, když je ta kravička strakatá. A taky: "Ta jejíž jméno se nesmí vyslovit" Páč se sice nejmenuje Taly, ale když leží a řekneme, hele konečně už Taly spí.......... tak je hnedle auf . Tak když leží, tak radši její jméno nevyslovujeme .

Truhla je moc povedená, moje chyba, že jsem ji nevyfotila, když jsme ji dotáhli domů. Musím se smát - zachraňujem už nejen psy, kytky, ale i neživý věci . Brtnik ji celou obrousil, rozebral, očistil, navoskoval (krásně voní) a nalakoval rozebraný kování. Mooooc jí to sluší.

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:17
- Nahlásit

PetraK
ano prosím
to se tak hezky čte

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:21
- Nahlásit

PetraK
a to já myslela, ze je starší, 9 měsíců to je malý štěnátečko, ta se všechno naučí
hárání teda máte nějak porešeno a nebo je kastrovaná?
ale vypadá fakt pěkně tak jako tečkovaně

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:22
- Nahlásit

PetraK
to je Brtník dobrej, ze to dovede takhle opravit, je fakt jak nová, já kolikrát viděla na aukru na prodej krásný truhly, ale v takovým stavu, ze bez takovýhle kompletní rekonstrukce k ničemu

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:25
- Nahlásit

birma,
to se tak hezky čte

si počkej, až tady budu psát ty její hovadiny, z k terejch mě časem tutově trefí

Maya
9 měsíců to je malý štěnátečko, ta se všechno naučí

no malý moc ne , ale ščenátečko jo, to je fakt. JO a taky tenince pláče, když se jí odejde. Třeba na záchod jako. Takže trénovat budeme.

hárání teda máte nějak porešeno a nebo je kastrovaná?
hárání zkusíme primárně pořešit sami, kdyby to nešlo, tak jí vezmou k sobě, jsou na to uzpůsobení, nedělala bych to ráda, ale....

ale vypadá fakt pěkně tak jako tečkovaně

no jo, je to naše stračena

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:26
- Nahlásit

Maya

ze to dovede takhle opravit, je fakt jak nová, já kolikrát viděla na aukru na prodej krásný truhly,

hele dělal na ní skoro celý léto na truhle a na židli.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:28
- Nahlásit

PetraK
Ja se musim jen usmivat pod "fousy", ceka vas hodne prace... Ale jinak by to ani neslo, to by pro vas bylo nezajimavy prece. Krasne si to pometlo flekaty postupne predelas k vasemu obrazu, hlavne at klapne bydleni v byte, to pro ni bude asi novota. Jsem zvedava, na cem se jeji jmeno ustali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 22:49
- Nahlásit

Fifi
Ja se musim jen usmivat pod "fousy", ceka vas hodne prace...

já se neusmívám , v něčem to bude fuška hlavně pro mě - ona reaguje dobře na chlapy, já si její pozornost budu muset hodně zasloužit.

predelas k vasemu obrazu
snad ano, snad se to povede. Já tam vidím jednu nevýhodu - ona nemá výdrž. Když něco nejde hned z první, jde od toho, tady na tom budeme muset zapracovat. Taky nemá nějak velkej vztah k těm lidem, ke psům ano - páč měla kolem sebe smečku, ale ty lidi jí tak moc netankujou, takže tohle taky bude šichta. Nuda nehrozí. Civilizaci budeme muset dohnat - do baráku se jí nechtělo, schody se jí nezdály, odraz ve skle jí vadil. No bude o zábavu postaráno

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 23:03
- Nahlásit

PetraK
ona reaguje dobře na chlapy, já si její pozornost budu muset hodně zasloužit.
Brzo pochopi, ze i zeny jsou hodny pozornosti.
Já tam vidím jednu nevýhodu - ona nemá výdrž. Když něco nejde hned z první, jde od toho, tady na tom budeme muset zapracovat.
To jen nezna, takovou nejakou delsi spolupraci s clovekem, kor kdyz si pak mohla vypnout mozka v kotci. Takhle s vama bude skoro 24/7 a to bude jiste pro ni tezky, zvyknout si na to a zacit odpocivat a tak... Takze na stredu drzim palce moc a moc, at se premiera zadari ku spokojenosti vsech a zacne si kravicka zvykat i na tu civilizaci. Juhuu, Rumici budou mit kamosku na x let, juhuu!

Maya
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 23:05
- Nahlásit

PetraK
jestli vona teda nebude zakuklenej špic

birma
Člen
# Zasláno: 11 Zář 2016 23:15
- Nahlásit

PetraK
To vzdávání měl Adam taky. Dokonce v takový formě, že nežral kusovky, protože "to nejde". To jí doučíš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 05:55
- Nahlásit

petrak
tak at si brzo zvykne

maya
co mas z toho ja po tom updatu z posledniho tydne mam gps zaznam kladno - lodenice jako jednu rovnou caru a ujito 6km... zbylych sobotnich 30 se nekam ztratilo a stve me to hodne jako...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 07:13
- Nahlásit

birma
a fotky mas super a ten zapad? je paradni, ja uz vecer nemela silu na nic, jen odpadnout. jak me posledni dobou hrozne boli vsechny klouby tak to se mnou de od desiti k peti a tech 55 km me dost odrovnalo

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 07:38
- Nahlásit

PetraK
Jéééé Ešuska už má svojí první Thááálii
Ta je kráááásnááááá ! já tydle strakoše, flekáče puntíkáče můžu v jakýmkoliv provedení

Rumíček bude šťastný péééééf
S povahou a tím co umí nebo neumí si ty lehce poradíš, ona rozkvete a z poupátka bude růže královská

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:16
- Nahlásit

Fajka
kde mas fotky?

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:20
- Nahlásit

cernej caj
ve foťáku foťák stále v autě auto na zahradě
ale nikam nejdu! bylo to drsný ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:25
- Nahlásit

Fajka

jo to verim a za me fakt klobouk ne dolu, ale jeste mu vykopat jamu idealne a jeste niz. nechapu vubec, jak ste to ulezli

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:25
- Nahlásit

cernejcaj
ale alespon mas ten tlf pouzitelnej me se nabijel celej den a do rana zase 10% pryc
budu tam volat tak uvidim co mi reknou reset si necham az jako posledni moznost znova vsechno nastavovat se mi nechce
Fajka
to bylo teda kratky hlasani i kdyz asi vystizny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:31
- Nahlásit

Maya
ono je taky moznost, ze reset do tovarniho nastaveni uz "nesmaze" ty aktualizace

Fajka
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:31
- Nahlásit

cernej caj
a jeste niz. nechapu vubec, jak ste to ulezli
jako fyzicky a dýlka dobrý ale to kamení a šutry a šotolina máme zničený šlapky oba

jako jak sem měla dycky ráda kameny a kamínky a tahala si je domu tak jsem asi 50 km přemýšlela nad tím že hned jak přijedu domu všecky ty svině ze zahrádky vyházím vzteky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:53
- Nahlásit

Fajka
no holt asi uz na dt jezdili samy macky tak museli pritvrdit. Jen si myslim, ze je trochu pres caru v tom terenu mit jeste takovou vzdalenost.

jinak me moje silnicky asi odesly, uz podrazka vubec netlumi, takze sem mela problem ulezt v sobotu 30 km jak me brutalne bolelo (s holema) koleno, su stastna, ze uz se me takovy silenosti netykaj

Maya
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:54
- Nahlásit

cernejcaj
tak jsem tam volala prej udelat reset a teprve kdyby to nepomohlo tak se zase ozvat
data zalohovat pres Smart switch do pc
ja se picnuuuuuu
ale budu muset od rana uz mi baterka spadla o 5% to mi nevydrzi ani celej den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 08:55
- Nahlásit

Maya
tak to je sila, no... tak snad to pomuze

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 09:17
- Nahlásit

Gratuluju šlapkám a fórové paní
Maya
Lity lity telefon.
My máme od víkendu oba telefény zpět z opravny. Takže můj telefonuje hlasitě, Michalův se zatím neresetuje, GPS GPSkuje.
Boží!!!
Jen Michala štve nový Android. Mně vyhovuje docela.
cernej caj
me moje silnicky asi odesly
Jako jo, lituju tě, nepřeju ti to, zejména v kombinaci s kolenem, ale tvoje botolapálie mě baví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 09:28
- Nahlásit

kachna_
tak at to pekne funga par let aspon

nojo, nekdy ty zmeny sou jen k horsimu

dik nevadi ti vubec, ze kdyz nebudu moct chodit ven, atrofujou mi svaly, vyskoci ceska, pujdu na operaci a pak uz nebudu ani moct chodit vubec nez umru?

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 09:55
- Nahlásit

cernej caj
nevadi ti vubec
nevadí, zapomínáš, že dle naší starostky jsem bezcitná
vadí, mně je to fakt líto, ale přiznávám, že mi to nebrání se tím bavit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:04
- Nahlásit

kachna_
no jo, to je pravda, sem si to neuvedomila

holt tady proste na svini nenarazis, to je jasny

HaZa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2016 10:13
- Nahlásit

kachna_cernej caj nebudu ani moct chodit vubec nez umru?
neboj ... existují takové křesílka na kolečkách

<< 1 ... 297 . 298 . 299 . 300 . 301 . 302 . 303 . 304 . 305 . 306 . 307 ... 547 . 548 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání