| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 19:08
- Nahlásit
Faery a ten člověk!! tam bych nešla ani za milijon, jestli to z druhý strany vypadá stejně
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 19:23
- Nahlásit
Maya většinou to hůř vypadá... ta hrana nebude ostrá, bude tam asi docela pohodlný chodníček. Jen nesmí moc foukat. Jinak ani běžný pád tě nerozkutálí tak, že bys spadla až z útesů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 19:30
- Nahlásit
Xerxová
to neznáš moje závratě, já bych tam fakt určitě nemohla jít, i kdyby ten chodníček měl pár metrů na šírku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 19:41
- Nahlásit
kdo neviděl na fb, jako je to presný, mám ted oboje doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 19:45
- Nahlásit
Maya
to spodni je uplnej vokoun
jinak se clovek taky trochu obrousi, v tom rakousku kousek takove cesty byl a i kdyz mam trochu zavrate, celkem se to dalo a pak uz je to pohodicka, kdyz je to aspon na dve nohy a trochu prostor kolem
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 19:49
- Nahlásit
cernej caj
já mám závratě hrozný, proto taky na hory nelezu
na Faery se vykašlal google se street view, tak si udělali sheep view s pěknejma videjkama a uz se google chytil za nos a jsou tam, tak to se těším na prohlídku, doted byly v mapách jen fotky
http://visitfaroeislands.com/sheepview360/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 19:57
- Nahlásit
Maya
tak to je husty, co ty lidi nevymyslej...
tak ono takovy cesticky taky nejsou vsude a kdyz, tak treba spis nekde na vrchol/vyhlidku, jinak sou to siroky cesty jak kdybys sla za barekem do lesa
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 20:00
- Nahlásit
Maya
to neznáš moje závratě,
Taky bych se skutalela po svahu a zblunk! Brrr.
Xerxová
Jinak ani běžný pád tě nerozkutálí tak, že bys spadla až z útesů
Jak koho, pani, jak koho!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 20:05
- Nahlásit
Ja si myslela, ze kradaril dneska Troldajz - po prijezdu me cekalo prekvapko, cibule schnouci v kyblicku byla ponekud rozprostranena do vsech moznych prostoru... Asi ne, ted si tu Skritek pohazuje cibuli za uschlou nat az malem vysklila okno!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 20:07
- Nahlásit
Fifi
skritek si hrajeeee s cibulkou bud rada, ze tam nemas jeste medvedy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 20:15
- Nahlásit
cernej caj
skritek si hrajeeee s cibulkou
Nazvala bych to spis velkyma cibulema. A bylo jich vic nez 5, rozhodne.
Hele, ad ten Feri prst - ja to nechtela psat, ale Dorota Sadlickova si coby mala vykloubila prvni clanek prstu pri hre se psem. Mela ten paratek problematickej celej zivot, bolelo ji to, ale nedalo se s tim nic delat, do dlahy ci tak se to u psu nedava. Tak to verim, ze Feri nema a ze to ma jen nejak natazeny - urcite ji klid na luzku zabira, vid?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 20:17 - Změnil/a: Xerxová
- Nahlásit
Fifi cibule s natí je asi dobrej řemdich U nás je nebezpečná hračka tato - umí lítat daleko a vysoko...
ale nyní se všude válí jabka - pašuje je ze zahrady a nežere - ale hází a kutálí. Šlápnout si na jabko je potmě radost
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 20:22
- Nahlásit
Fifi
skritek je cvicitelka cibuli teda asi
tak je videt, ze nedoslapuje a nadlehcuje, ale zas je vyhoda ze zrovna hara, protoze je mazlivejsi a vic se vali a chrape, takze zas pozitivni, ze se aspon nedomaha furt ven, ale trochu lepsi to uz asi je. o vykloubeni vet nic nerikal, to by snad poznal?
budem sledovat a uvidime. Jestli nejhorsi vec v zivote, ze uz nepudem na DT, tak to taky asi ozelim
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 21:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
tak je videt, ze nedoslapuje a nadlehcuje
Mrkni na prelibeznou Sadelnici - jeji leva predni a druhej prst zvenku. I takovej pakloub se ji tam casem udelal. U ni to tenkrat vet poznal na rtg. Achjo, styska se mi po ni...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 21:05
- Nahlásit
Xerxová
míčky na šnůrce jsme měli nějaký taky, ted uz máme jen míčky a šnůrky
Fifi
cibule s natí u nás zůstala naštěstí bez povšimnutí
zato krade salát zelvám z misky, zelený rozprostre po zahradě a sezere jen ty koštály
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 21:07
- Nahlásit
Fifi
je to fakt vidět na tý fotce, ono ale u špice by to člověk poznal asi jen po hmatu
tak s prstama nedělaj nic ani u lidí, natoz u psů
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 21:27 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
zato krade salát zelvám z misky, zelený rozprostre po zahradě a sezere jen ty koštály
Dava jasne najevo, moudry stene, co chce do svy stravy?
Edit - takovy kostaly od brokolice, kvetaku, kapusty, ou maj god, stoji se tu na ne fronty. Stejne tak na hozenej list cinana - kdyz jim to chutna, tak to dostavaj. (cibule jim nechutna, ani ukradena
tak s prstama nedělaj nic ani u lidí, natoz u psů
Prave, s tim nic nenadelas a jen to pak psa/cloveka boli, kdyz blbe slapne.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 22:05
- Nahlásit
Fifi
Dava jasne najevo, moudry stene, co chce do svy stravy?
však toho má dost, jabka a vokurky furt, včera měl meloun, dýni vohlodal, akorát banán nezere
ale ze by zral i salát to mě nenapadlo
taky bramboru uz ukrad ve sklepě, ale tu má spíš jak míček a nezere jí a to jsem si teda nebyla úplně jistá, jestli syrová brambora není nějak jedovatá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 22:22 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
Maya
jestli syrová brambora není nějak jedovatá
Znalkyne konspiracnich teorii a nevi, ze brambora nezelena a bramboro bez klicku pro psa jedovata neni?
Edit - este taky bramboru uz ukrad ve sklepě
Ja pachala polni pych i v mrkvovym poli a kradarilo se ve velkym pak ve sklepe, ta cerstva mrkev uzasne voni a nejde ji odolat. I Skritek chodil ukradat.
však toho má dost, jabka a vokurky furt, včera měl meloun, dýni vohlodal, akorát banán nezere
ale ze by zral i salát to mě nenapadlo
Tak zarad ty zeleny veci, to je jiny od zeleniny korenovy a ovoce. Fakt salat, spenat, kapusta, cinan, nate od domaci mrkve, redkvicek - fura vitaminu, mineralu a i vapniku. Primerene od vseho a selskej rozum.
Tady prselo ted dyl jak 4 minuty!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 22:40
- Nahlásit
Fifi
natě od mrkve?? to nezerou ani zelvy
zkusím mu něco predhodit, v poledne uz nechce moc zrát, tak dostává takovýhle veci místo granulí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 22:45
- Nahlásit
jinak dneska jsem si vzpomněla na ešusku, uz máme pěkně nacvičeno lezení na boku a manipulaci, s packama, ušima, zubama a tak, dneska jsem chtěla zkusit druhej bok a neee, to jsme prej nebrali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2016 23:31
- Nahlásit
Maya
dneska jsem chtěla zkusit druhej bok a neee, to jsme prej nebrali
jojo, neni nad to, kdyz se placne sam pak cokl na druhej bok, mela pravdu predseda, to je uplne jinej cvik.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 07:22
- Nahlásit
Fifi
dik za foto, doufam, ze to bude OK
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 07:45
- Nahlásit
mazanec cestovací už kyne...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 08:04
- Nahlásit
Xerxová
a zitra uz jedete?
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 08:19
- Nahlásit
jojo - asi v jednu - v poledne na oběd (vaří babička, abych už si nešpinila kuchyň ) dorazí švagrovka se švárou, nacpeme naše i jejich věci do rakve na střechu a hned poo (tak v jednu) vyrážíme směr Drážďany, Kassel, kousek Holandska, Belgii a pak Calais...
Babča s dědou se tu nudit nebudou - o víkendu dorazí Trpajzlíci (tudíž nejen kontrola starší generace, ale i kytičky a zahrada dostanou vodu) a pak ještě přijede synovec...
Takže zítra ráno jsem ještě na přijmu... pak nee až do čtvrtečního večera (a to nevím, jestli budu stíhat sem nakukovat )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 08:25
- Nahlásit
Xerxova
v Calais se to ted nejak mele tak snad se tomu vyhnete
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 08:53
- Nahlásit
taky jsem koukala jak blazen ze meloun co jsme meli byl ceskej vyrostlej nekde u Kolina a byl vynikajici
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 09:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Dneska mě zakous péf. Vlastní péf běhali jsme kolem hřiště a když mě doběhnul, tak mě zabil Je to Rumouš sabiják a pak taky sexuální loudil Potkali jsme pána s jorkšírkou, běhala kolem něj zběsile a Rumouš nic, páník pravil, že asi bude feňule hárat, že takhle vždycky vyvádí. Rumouš nic, potřeboval čuchat. Pak jsme se potkali podruhý a následný obrázek vypadal pro nezúčastněné zajímavě - feňule nejdřív obkroužila několikrát Rumajzla a když ten se do toho pustil, začla ječet, jak když jí berou na nože a běhali takhle v kruzích. Páník pravil, ať je nechám, že se vyblbnou, feňule lítala nadšeně a ječela u toho, jak když ji rvou vejpůl a vždycky vyprovokovala další kolo běhů.. Rumouš tím pádem vypadal jak nevychovanej halama, co honí malý psejky a já jako nezodpovědnej majitel, co tomu jen tak přihlíží
A krom toho, že mě zakous malej péf, tak jsme dneska museli změnit trasu, aby můj péf nebyl zakousnut. Madam s emerickým buldokem totiž s tím kreténem opět chodít bez vodítka, náhubku - pohodička naštěstí jsem ho zaregistrovala včas s totál změnila trasu.
Maya
dneska jsem chtěla zkusit druhej bok a neee, to jsme prej nebrali
jsitěže levá nejni pravá
Xerxová
áá huž se nám to blíží!! Kdybychom se minuly tak si to užijte na druhou
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2016 09:25
- Nahlásit
PetraK nebuuuj - já se tady budu poflakovat ještě dlouho... Mazanec už je v troubě, povlečení se pere, botky jsem vydrbala a suší se na terase (běžně botky do terénu moc neřeším, když jsme skoro každý den v lese - ale na cestu by měly být čistoskvoucí ), hadry jsem zabalila (je jich nějak moc - ale předpověď je hodně deštivá)... psisko asistuje a začíná být ve střehu. Už ví...
|